- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Evet öyle manyaklıklarımız var ama ben damla konusunda vs daha telaşlım bir şeyi kolaylaştıran bişi varsa onu tercih ederim ben sab simplex aldım süper işe yarıyor mu hayır ama gazı daha rahat atmaya işe yarıyor. Hastanede bile maaile kalıyoruz ayrı kalamıyoruz ve uyumam lazımken dediğin gibi izliyorum çok psikopatça ama güzelVermiyorum, damlaların hem işe yaramadığını söyleyen çok fazla hem de gelecekte nasıl etkiler bilinmez diyen de o yüzden tercih etmiyoruz. Zaten 1 ay bitti sayılır geriye 2 ay kaldı 2 ay daha gaz ile uğraşırım diye düşünüyorumben normal hayatta da sabırlı ve zorluklara karşı baya iyiyim o yüzden idare ediyorum hatta bu zamanların keyfini çıkarıyorum öyle ya da böyle geçecek stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum geziyoruz oynuyoruz kucağımda uyutuyorum bazen saatlerce memede duruyoruz ama yine de güzel mesela şimdi yanımda uyuyor bende uyuyayım diye düşünüyorum ama manyak gibi bebeği izliyorum uyurken çok sevimli oluyorlar
Aslında dediğiniz doğru kolaylaştıran bir şey varsa onu kullanmak lazım ama bizde eşim de çok kullanmak istemiyor. Ben bebekle ilgili çok kural koyduğum için onun fikrine de saygı göstermem gerekiyorEvet öyle manyaklıklarımız var ama ben damla konusunda vs daha telaşlım bir şeyi kolaylaştıran bişi varsa onu tercih ederim ben sab simplex aldım süper işe yarıyor mu hayır ama gazı daha rahat atmaya işe yarıyor. Hastanede bile maaile kalıyoruz ayrı kalamıyoruz ve uyumam lazımken dediğin gibi izliyorum çok psikopatça ama güzel
Bizim 17.gün düştü.Bugün 15. Gün
Maaşallah cesaret gerekiyor yoksa eve çakılıp kalıyor insan. Mecbur kalınca her şey yapılıyor böyle. Yenidoğanla gezme vs her şey kolay da işin içine büyük çocuklar eklenince ekstra zorlaşıyor her şey.Ben veli toplantısına ortancanın dil bayramına ve ocakbası ile çorbacıya gittim. Hele dil bayramında oğlanın sınıfı çıkana kadar süt sağmam bombaydı örttüm emzirme önlüğünü
Valla ben de kilo vermiyorum doğum sonrası hemen sonrası evet gidiyor 4-5 kilo kadar ama bir hafta sonra 5 kilo verdim üç gün sonra 2 kilo verdim gibi birşey söz konusu olmadı bazen az bazen çok yiyorum çok kilom etkilenmiyor benimKızlar benim hep duyduğum doğumdan sonra 2 3 kilo hemen gittiği sonra 1 hafta içinde falan kilo vermeye devam edildiği. 6 gün oldu doğum yapalı sağ ayağım inanılmaz şiş. Doktor bol hareket yürüyüş dedi ve ben 1 kilo bile vermedim hem de nerdeyse hiç yemek yememiş olmama rağmen böyle olup sonradan kilo veren var mı ?
Bu verenlerin bizden farkı neydi acabaValla ben de kilo vermiyorum doğum sonrası hemen sonrası evet gidiyor 4-5 kilo kadar ama bir hafta sonra 5 kilo verdim üç gün sonra 2 kilo verdim gibi birşey söz konusu olmadı bazen az bazen çok yiyorum çok kilom etkilenmiyor benim
Şimdi tek kaldım hiç oturamadığımdan bir iki kilo gitti okadar Allahtan kilo almıyorum hamileyken alsam ne yapardım bilmiyorum
Aynısını ben yazdım biraz önce 6 gün oluyor sağ ayağım inanılmaz ödem ve hiç kilo vermemisim bir şeyi mi yanlış yaptım diyorum hiç sut olsun diye bir şey de yemedim kafam da deli sorularKızlar merhabalar doğum yapanların bebişleri hayırlı olsun. Salı günü sezeryan ile doğum yaptım ben de. Bugün tartıldım şok oldum doğuma 97 kilo ile girdim bugün tartıldım 95 kiloyum şaka falan olmali heralde ya. Hiçbir şey yoksa kafadan 6 7 kilo gtimesi gerekmiyor mu? Benim gibi olan var mı merak ediyorum bu arada felaket ödem var her yerim davul gibi şiş
Ödemden gitmemiş gibi oluyor ama iki hafta sonra falan kilo vermeye başlıyorsunAynısını ben yazdım biraz önce 6 gün oluyor sağ ayağım inanılmaz ödem ve hiç kilo vermemisim bir şeyi mi yanlış yaptım diyorum hiç sut olsun diye bir şey de yemedim kafam da deli sorular
Damla başladınız mı çok yararı oluyor sabaha kadar kıvranıyordu yoksa benimki deBenimde ayağım şişti 1 hafta 10 gün sonra tamamen indir hiç kiloya da takılmayın kızlar çocuklar uyusun da kilo felan boş bizim 3.haftaya girdik gaz başladı uykusuzluk başladı bu 3 haftaya kadar besleniyor altını değişiyorduk uyuyordu şimdi coştu çocuk gece sürekli ağlıyor sancısı oluyor mahvolduk o yüzden ne kilo umrumda ne başka birşey şöyle kesintisiz iki üç saat uyusam yeter
Doktor nurse harvey yazdı da yorumlar çok kötüydü internette baktım kabızlık yapmış felan almadım sab simplex ilk kızımda da kullanmıştım diyorum onu alayım ya ama kızımda çok da fayda görmemiştim yine o sancıları çekmiştik geçene kadar birkaç ay sürmüştü yine öyle umudum yok çok gaz ilaçlarından çünkü hepsini denemiştim kızımda ama belki bunda işe yarar alayım bakalımDamla başladınız mı çok yararı oluyor sabaha kadar kıvranıyordu yoksa benimki de
İnşallah hepimiz sağlıklı mutlu bebekler büyütürüzherkese hayırlı uğurlu olsun benim bebeğimde 8aylık doğdu 2.ayımıza gircez imşallah burdaki bütün güzel anneler bebeklerimizi sağlıkla büyütürüz inşallah
Benim de bebeğimin göbeği düştüğünde sizde olduğu gibi kurumuş kan vardı zamanla kuru kan kendiliğinden çıktı müdahale etmedim ben göbek bağı klipse bağlı olduğundan hassas küçük bir takılmada kanama olabiliyorMerhaba Mayıs grubundan geliyorum bir haftalık bebeğimin göbegi 2 gün önce düştü bugün zibininda bu şekilde kan gördüm çok ağladı bugün ondanmi oldu başına gelen varsa bilgi verirmisiniz
Hiç bilgim yok bizim de zibinimizda kuru kan olmuştu ama göbek deliği daha farklı duruyordu ama her bebeğin farklı da olabilir. Ben daha önce hiç başka bebek göbek deliği görmedimMerhaba Mayıs grubundan geliyorum bir haftalık bebeğimin göbegi 2 gün önce düştü bugün zibininda bu şekilde kan gördüm çok ağladı bugün ondanmi oldu başına gelen varsa bilgi verirmisiniz
Kac gün sürdü acaba kanama tedirgin oldum mikrop falan kapar diyeBenim de bebeğimin göbeği düştüğünde sizde olduğu gibi kurumuş kan vardı zamanla kuru kan kendiliğinden çıktı müdahale etmedim ben göbek bağı klipse bağlı olduğundan hassas küçük bir takılmada kanama olabiliyor
Çok dışarda görünüyor bana da öyle geldi ama 5 günlükken Dr kontrolümüz vardı Dr her yerine baktı bişey demedi ozaman yapı klips düşmemişti daha benim göbek deligimde dışarda durur bilemedim yine Dr götürurum olmadıHiç bilgim yok bizim de zibinimizda kuru kan olmuştu ama göbek deliği daha farklı duruyordu ama her bebeğin farklı da olabilir. Ben daha önce hiç başka bebek göbek deliği görmedimbirde eğer kanama devam ederse basit bir işlem ile yakılıyor acısız kısa bir işlem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?