Doğumda k vitamini yaptılar mı ilk kızımda kanama oldu diye acile gitmiştim orada k vitamini yapmışlardı küçük bebeklerde pıhtılaşma biraz zor oluyorBenim bebeğimin göbeğini %70 alkolle temizlemişlerdi 3 gün. Kurudu kanama olmadı fazla
Doğumda k vitamini yaptılar mı ilk kızımda kanama oldu diye acile gitmiştim orada k vitamini yapmışlardı küçük bebeklerde pıhtılaşma biraz zor oluyorMerhaba Mayıs grubundan geliyorum bir haftalık bebeğimin göbegi 2 gün önce düştü bugün zibininda bu şekilde kan gördüm çok ağladı bugün ondanmi oldu başına gelen varsa bilgi verirmisiniz
Bende solomom un normali var ben memnunum kızımda kullandım oğlumda da kullanacağım kalça ultrasonundan sonra ama terletiyor yani kalın terletmesin dersen sling hatta hiç terletmesin dersen yazlık slingler var onları tercih edebilirsin ben yaz için halka sling aldımKızlar Solomon baby 360 kangurulardan kullanan bilgisi olan var mı ben de ucuz bir markanın var ama çok terleten bişi yaza uygun kanguru arıyorum
Evet yapıldıDoğumda k vitamini yaptılar mı ilk kızımda kanama oldu diye acile gitmiştim orada k vitamini yapmışlardı küçük bebeklerde pıhtılaşma biraz zor oluyor
Merhaba siz hangi damlayı kullanıyorsunuz acaba? 2 gündür kivranmaktan benim oğlum da uyumuyor.Damla başladınız mı çok yararı oluyor sabaha kadar kıvranıyordu yoksa benimki de
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun bebişiniz.Anladığım kadarıyla sütünüz var. Sarılık bütün bebeklerde oluyor ilk günler ileri derece olması ciddi bir durum zaten. Bebekler gerçekten memede çok durabiliyor çekince süt geliyorsa keyif yapıyor büyük ihtimalle. Zaten çok emdiği için memeyi sütle dolu halde göremiyorsunuzdur bu da sütünüzün az olduğunu düşündürüyor size. Mama vermenize gerek yok diye düşünüyorum. Tabii kilo alımını kontrol edin aile hekimliğine de bir danışın kilosu iyiyse endişelenmeyin
Sürekli memede susması böyle düşündürüyor. Biraz iri bir çocuk. Hastanede 1 gece kalmıştı hemşireler de aktif bir bebek demişlerdi. Mama olarak da fazla aldığını söylemişlerdi. Biraz iştahlı bir çocuk ve yetemiyorum düşüncesi oluştu. Hastanede verdikleri mamayı aldık birkaç kez memede uyuyakaldım için sarılık döneminde vermek zorunda kaldık. Dediğiniz gibi memeye assam bebeğim orada kalsa bana mısın demez yani.hayırlı olsun bebişinDoymadığını meme isteği dışında nereden anlıyorsun kilo ve çiş takibi yapıyormusunuz sağlık ocağı veya doktorunla haftalık kilo takibi yapıp doyup doymadığını anlayabilirsin mamaya doktor gözetiminde başlaman gerek sütünde varmış çünkü, bazen gazdan dolayı bazen keyfi için bazen uyuyabilmek için bazen ısınabilmek için bazen huzur bulabilmek güvende hissedebilmek için memeye gelir yani hep memeye gelirler, ben eşime bazen diyorum ki eğer ben zorla memeden çekmezsem bu asla memeyi bırakmaz burda büyümeyi tercih eder büyüyüncede anne beni neden memeden çekmedin demez
Yatarken emziriyorum aslında ama o bile yormaya başladıtoparlarsınız. hepimiz toparlarız inşallah hepimiz, yatarken emzirmeyi deneyebilirsiniz, dikkat edersiniz ama, o zaman biraz dinlenirsiniz.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişinizBende kabin boy istiyordum ama beğendiğim kabin boyların pusetleri bölee direk üstüne koyuluyor ters bir şekilde o detayı hiç hoşuma gitmedi mecbur hafif bir travel sistem seçmek istedim.yoyko city modelini aldım fiyat performans ürünü ben beğendim.
Yaptılar k vitaminiDoğumda k vitamini yaptılar mı ilk kızımda kanama oldu diye acile gitmiştim orada k vitamini yapmışlardı küçük bebeklerde pıhtılaşma biraz zor oluyor
Bize gaz damlası verdiler aldım ama kullanmadım daha bana da probiyotik kullan dedilerSon gunlerde ıkınma ve huzursuzluk iyice artti gece gündüz rahat yok banaikinmaktam kustu hatta gecen. doktor probiyotik damla verdi bence fazla bi ise yaramadi. 2. Ayda zirve yapip sonra azalacakmis. Sizin kullandiginiz damla filan var mi ?
Benimki de masaj hic sevmiyor yaptirmiyor tuvalete tutar gibi tutma pozisyonu cok ise yariyor bizde. Gaz damlasi denen damlalardan vermedi doktor bana cok kotu olursa veririm dedi probiyotik olan ilac degil zaten laktozu sindirebilmesi icin bisey ama dedigim gibi geçirmiyor azcik yardim ediyosa ediyodur yani.. 8. Haftadan sonra azalacakmis insallah oyle olurBizim de çok ıkınıyor zorlanıyor yavrum nasıl bağırıyor elimden birşey gelmiyor o an masaja da izin vermiyor kendini sıkıyor sonra yapamıyor yine kucağında sakinliyor ama bir süre sonra yine aynı mahvoldu çocuk bizi de mahvetti vallahi çok uykusuzuz bakalım şu gaz bir hallolsa yapabilseler ki genelde 3 aya kadar geçiyor ondan sonra biraz olsun rahatlarız inşallah bende gaz damlası birşey kullanmadım almayı düşünüyorum da faydası olur mu bilmiyorum biraz daha ilaçsız kendisi öğrensin yapabilmeyi diye kullanmak istemiyorum mutlaka alışacak ama yıpranacaz işte bilemiyorum of sabahtan beri tam uyutuyorum yarım saat olmadan bağırıyor kalkıyor
Ben ilk kızımda da yaşadığım için gaz ilaçları neler neler kullanmıştım ama yok yani belki bir tıkkkk kolaylaştırıyordur gazı ama yok o sancıyı o kıvranmayı geçirmiyordu o yüzden bunda hiç almadım biliyorum ki en geç 3 aya kadar geçecek mecbur katlancaz bu duruma çocuğa zor oluyor en çok da üzülüyor insan ama inşallah 8-10 haftaya daha rahat yapacaklar tubaletlerşnl yavrularBenimki de masaj hic sevmiyor yaptirmiyor tuvalete tutar gibi tutma pozisyonu cok ise yariyor bizde. Gaz damlasi denen damlalardan vermedi doktor bana cok kotu olursa veririm dedi probiyotik olan ilac degil zaten laktozu sindirebilmesi icin bisey ama dedigim gibi geçirmiyor azcik yardim ediyosa ediyodur yani.. 8. Haftadan sonra azalacakmis insallah oyle olurinsanin elinden bisey gelmemesi cok gicik bi his. ac degil, alti temiz, üst gazini da cikariyor ama yine de hep rahatsiz. Sabredelim bakalim biraz daha
Ben 12 günlükken götürdüm çok daha az kan vardı pıhtı gibiydi sadece.ona rağmen 1 hafta batikon kullandırdılar sabah akşam 1 hafta snrada kontrole çağırmışlardı.sizinki daha kanamalı duruyor fotograftan.umarım bebişi götürmüşsünüzdürMerhaba Mayıs grubundan geliyorum bir haftalık bebeğimin göbegi 2 gün önce düştü bugün zibininda bu şekilde kan gördüm çok ağladı bugün ondanmi oldu başına gelen varsa bilgi verirmisiniz
Eğer bu zirve değilse yandık diyorumSon gunlerde ıkınma ve huzursuzluk iyice artti gece gündüz rahat yok banaikinmaktam kustu hatta gecen. doktor probiyotik damla verdi bence fazla bi ise yaramadi. 2. Ayda zirve yapip sonra azalacakmis. Sizin kullandiginiz damla filan var mi ?
Bizde geçen haftaydı galiba zirve deydik gaz konusunda bu hafta toparlayacak gibi duruyorEğer bu zirve değilse yandık diyorumdünden beri ıkınıyor ağlıyor bağırıyor emiyor emerken yine ıkınıyor meme uçlarım sündü artık acile gitmeyi düşünüyorum şu an sizin de yaşamanız biraz rahatlattı başka bir sorunu mu var diye düşünmeye başlamıştım. Şimdi yorgun düştü uyuyor
Ayni bizimki de memeyle kavga ediyor ikinirken, kaka yapiyor rahatladi diyorum ikinmaya devam ediyor doktor sabretceksiniz diyor sadece. Bu saat oldu 15 dk dan uzun uyumadi bütün gun. Bugun abartti biraz gözünden de uyku akıyorEğer bu zirve değilse yandık diyorumdünden beri ıkınıyor ağlıyor bağırıyor emiyor emerken yine ıkınıyor meme uçlarım sündü artık acile gitmeyi düşünüyorum şu an sizin de yaşamanız biraz rahatlattı başka bir sorunu mu var diye düşünmeye başlamıştım. Şimdi yorgun düştü uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?