2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Yetmediğini nerden anlıyorsunuz acaba kilo alımına bakarak mı

Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah çocuklarınızla eşinizle uzun sağlıklı bi ömrünüz olsun

Öğlen kakası normale dönmüştü şimdi yine cıvık üşüttü mü acaba bilemedim ki
Normalde nasıl bilmiyorum ama anne sütü alınca kakası parlak sarı aynı zerdeçal renginde ve cıvık oluyor. Ayrıca mama alıyorsa belki ondan farklı farklı geliyordur. Anne sütü daha fazla aldıysa ondan belki normalinden farklı gelmiştir.

Yetmediğini nerden anlıyorsunuz acaba kilo alımına bakarak mı
Memeyi emerken bırakması ve Ağlaması, memeden süt gelmemesi -elle sıkarak kontrol, sağarak kontrol- sonrası mama verdiğimde alması ve aglamayi kesmesi.
Doyunca mamayı almıyor zaten, örneğin memeyi verdim, 60 ilk mama hazırladım bazen 50 sini alıyor bazen 20 sini. Bunu da memeden gelen miktara bağlıyorum.

Kuru meyve, hoşaf, dere otu, tahin ve helvası, şekerli kakao ( annem diyor).

Psikolojik olarak sütüm yeter duygusu, bunu da devletin broşüründe okudum. En önemlisi bu diyor kitapçıkta.

Canım bol bol ten tene temas yap bir de psikolojik olarak sütüm yok diye değil dolup taşıyor diye düşün. Olumsuz düşünmemeye çalış çok etkiliyor süt üretimini. Emzirirken acaba yetiyor mu süt geliyor mu diye düşünmemeye çalış. Sağım yapıyorsan sürekli geliyor mu diye bakma. Rahatlatıcı bir müzik aç başka şeylere odaklan vs.

Ilk ay gozlemine giden var mii bebisler ne kadar kilo almis bizim dun tam 1 ay oldu ben de yarin gidecegim insallah

Ilk ay gozlemine giden var mii bebisler ne kadar kilo almis bizim dun tam 1 ay oldu ben de yarin gidecegim insallah
Biz gitmiştik canım yanlış hatırlamıyorsam 38 günlüktü haftaya da aşı için gideceğiz tekrar takip yapılacak
5200 kilo 57 cm boyu geldi baş çevresi 38 cm idi

Biz gitmiştik canım yanlış hatırlamıyorsam 38 günlüktü haftaya da aşı için gideceğiz tekrar takip yapılacak
5200 kilo 57 cm boyu geldi baş çevresi 38 cm idi
Masallah sadece anne sutuyle mi besleniyor. Biz mama meme karisik gidiyoruz ama cok kaka yapiyor sanki yedigi yaramiyo gibi geliyo

Masallah sadece anne sutuyle mi besleniyor. Biz mama meme karisik gidiyoruz ama cok kaka yapiyor sanki yedigi yaramiyo gibi geliyo
Evet canım benim bebeğimde çok fazla kaka ve çiş yapıyor molfix 3 numara ya geçmiştim ben 20 günlüktü daha kocaman oluyor bez ama kakasını çişini başka türlü zapdedemiyorum

Evet canım benim bebeğimde çok fazla kaka ve çiş yapıyor molfix 3 numara ya geçmiştim ben 20 günlüktü daha kocaman oluyor bez ama kakasını çişini başka türlü zapdedemiyorum
Ben de mi gecsem acaba 3 e bende molfix kullaniyorum bizim de oyle oluyor

Ben de mi gecsem acaba 3 e bende molfix kullaniyorum bizim de oyle oluyor
Çok taşıyorsa geçebilirsin taşma azalırsa devam edersin bazen büyük diyede taşma olabiliyor inatla bana geçme dediler eşim almıyordu büyük bu kilosuna göre almamız gerek falan diye e ben 2 saate bir üst değiştiriyorum bez yetişmiyor mecbur büyük kullanıyorum

Uyku saati baya az. Ama diğerleri çok iyi ek olarak promalt yulaf lapası ve dereotu olabilir

Benim durumun sezaryen ile ilgisi yokmuş sezaryen sonrasın oluşabilecek komplikasyonlarına ve beni sezaryen diye kimse kontrol etmemişti ama rahim açıklığım bayagı fazlaymış oradan ishal olduğunda tuvalet yoluyla ya da yine dışarı çıkıp hastane tuvaleti kullanmıştım oralardan olabilir muhtemelen dediler Acelya A sormuşsun sen alıntıyı kaybettim ama

Süt konusu çok karışık mevzu balla ilk kez dün çok huysuz diye 45 mama verdim bugün gerekmedi ama tamamen psikolojik dün çok yıpranmıştım 2 çocukla yatıyoruz hastanede crp 183 den 98 e indi dün bir de yarın bakacaklar evde serum bağlayacak birini buldum biraz daha düşmüşse doktor bırakacak evde bağlatacağım

Düşmesine ve daha kötü bir şey çıkmamasına çok sevindim çünkü fotoğraf ını atmıştın gayet gençtin çabucak geçer inşallah buda Allah beterinden saklasın sütün etkilenmiş belki ama artık değerler yoluna girmeye başlamıştır tekrar bollaşacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…