- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
Yetmediğini nerden anlıyorsunuz acaba kilo alımına bakarak mıKızlar süt miktarım bebeğe yetmiyor. Günde en az 2 defa mama ile destekliyorum.
-bestlak damla günde 3 defa damlatıyorum suyuma
-incir uyutması yiyorum 1 kase
-3 Lt su içiyorum
-lacmix içiyorum 2 adet
- Gece 2-sabah 7 arası yaklaşık toplam 3 saat uyku.
Başka ne yapabilirim, cidden sorun olmaya başladı.
Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah çocuklarınızla eşinizle uzun sağlıklı bi ömrünüz olsuncrp değerim serumlara rağmen yükselmiş o yüzden ilaçlı tomografiye girdim oradan da sonuç çıkmazsa farklı taramalara ( anladığım kadarıyla kanser taraması) geçecekler bundan bişi çıkarsa tedaviye baslıcaklar yatırıp yatırmayacakları sonuçlara göre belli olacak dualarınıza talibim
Normalde nasıl bilmiyorum ama anne sütü alınca kakası parlak sarı aynı zerdeçal renginde ve cıvık oluyor. Ayrıca mama alıyorsa belki ondan farklı farklı geliyordur. Anne sütü daha fazla aldıysa ondan belki normalinden farklı gelmiştir.Öğlen kakası normale dönmüştü şimdi yine cıvık üşüttü mü acaba bilemedim ki
Mukuslu kaka örneği yazınca çıkıyor, oradan karşılaştırabilirsiniz ayrıca.Öğlen kakası normale dönmüştü şimdi yine cıvık üşüttü mü acaba bilemedim ki
Memeyi emerken bırakması ve Ağlaması, memeden süt gelmemesi -elle sıkarak kontrol, sağarak kontrol- sonrası mama verdiğimde alması ve aglamayi kesmesi.Yetmediğini nerden anlıyorsunuz acaba kilo alımına bakarak mı
Kızlar süt miktarım bebeğe yetmiyor. Günde en az 2 defa mama ile destekliyorum.
-3 Lt su içiyorum
-lacmix içiyorum 2 adet
Parlak sarı gibiParlak mı rengi jel gibi
Canım bol bol ten tene temas yap bir de psikolojik olarak sütüm yok diye değil dolup taşıyor diye düşün. Olumsuz düşünmemeye çalış çok etkiliyor süt üretimini. Emzirirken acaba yetiyor mu süt geliyor mu diye düşünmemeye çalış. Sağım yapıyorsan sürekli geliyor mu diye bakma. Rahatlatıcı bir müzik aç başka şeylere odaklan vs.Kızlar süt miktarım bebeğe yetmiyor. Günde en az 2 defa mama ile destekliyorum.
-3 Lt su içiyorum
-lacmix içiyorum 2 adet
Biz gitmiştik canım yanlış hatırlamıyorsam 38 günlüktü haftaya da aşı için gideceğiz tekrar takip yapılacakIlk ay gozlemine giden var mii bebisler ne kadar kilo almis bizim dun tam 1 ay oldu ben de yarin gidecegim insallah
Masallah sadece anne sutuyle mi besleniyor. Biz mama meme karisik gidiyoruz ama cok kaka yapiyor sanki yedigi yaramiyo gibi geliyoBiz gitmiştik canım yanlış hatırlamıyorsam 38 günlüktü haftaya da aşı için gideceğiz tekrar takip yapılacak
5200 kilo 57 cm boyu geldi baş çevresi 38 cm idi
Kac kilo dogmustuBiz gitmiştik canım yanlış hatırlamıyorsam 38 günlüktü haftaya da aşı için gideceğiz tekrar takip yapılacak
5200 kilo 57 cm boyu geldi baş çevresi 38 cm idi
3330 gram doğmuştuKac kilo dogmustu
Masallah cok guzel kilo almis3330 gram doğmuştu
Evet canım benim bebeğimde çok fazla kaka ve çiş yapıyor molfix 3 numara ya geçmiştim ben 20 günlüktü daha kocaman oluyor bez ama kakasını çişini başka türlü zapdedemiyorumMasallah sadece anne sutuyle mi besleniyor. Biz mama meme karisik gidiyoruz ama cok kaka yapiyor sanki yedigi yaramiyo gibi geliyo
Ben de mi gecsem acaba 3 e bende molfix kullaniyorum bizim de oyle oluyorEvet canım benim bebeğimde çok fazla kaka ve çiş yapıyor molfix 3 numara ya geçmiştim ben 20 günlüktü daha kocaman oluyor bez ama kakasını çişini başka türlü zapdedemiyorum
Çok taşıyorsa geçebilirsin taşma azalırsa devam edersin bazen büyük diyede taşma olabiliyor inatla bana geçme dediler eşim almıyordu büyük bu kilosuna göre almamız gerek falan diye e ben 2 saate bir üst değiştiriyorum bez yetişmiyor mecbur büyük kullanıyorumBen de mi gecsem acaba 3 e bende molfix kullaniyorum bizim de oyle oluyor
Uyku saati baya az. Ama diğerleri çok iyi ek olarak promalt yulaf lapası ve dereotu olabilirKızlar süt miktarım bebeğe yetmiyor. Günde en az 2 defa mama ile destekliyorum.
-3 Lt su içiyorum
-lacmix içiyorum 2 adet
Düşmesine ve daha kötü bir şey çıkmamasına çok sevindim çünkü fotoğraf ını atmıştın gayet gençtin çabucak geçer inşallah buda Allah beterinden saklasınBenim durumun sezaryen ile ilgisi yokmuş sezaryen sonrasın oluşabilecek komplikasyonlarına ve beni sezaryen diye kimse kontrol etmemişti ama rahim açıklığım bayagı fazlaymış oradan ishal olduğunda tuvalet yoluyla ya da yine dışarı çıkıp hastane tuvaleti kullanmıştım oralardan olabilir muhtemelen dedilerAcelya A sormuşsun sen alıntıyı kaybettim ama
Süt konusu çok karışık mevzu balla ilk kez dün çok huysuz diye 45 mama verdim bugün gerekmedi ama tamamen psikolojik dün çok yıpranmıştım 2 çocukla yatıyoruz hastanede crp 183 den 98 e indi dün bir de yarın bakacaklar evde serum bağlayacak birini buldum biraz daha düşmüşse doktor bırakacak evde bağlatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?