2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kızlar tekrar merhaba, 5 gün once sezeryan doğum oldu. Sağ ayağım inanılmaz bir şekilde şişti ödem topladı ama normalden çok fazla. Aranızda aynı durumu yaşayan var mı ? Doktora gitmem gerekir mi ?

Kızlar tekrar merhaba, 5 gün once sezeryan doğum oldu. Sağ ayağım inanılmaz bir şekilde şişti ödem topladı ama normalden çok fazla. Aranızda aynı durumu yaşayan var mı ? Doktora gitmem gerekir mi ?
Doktorum bana varis çorabı verdi 1 hafta boyunca gece yatarken giymiştim benim de aynı şekil şişmişti çünkü.

Benim kız bugün 7 günlük oldu. 2-3 saat uyuyordu uyudu mu ama bugün ne olduysa kucağımdan yatağa indirdiğim gibi uyanmaya başladı. Şimdi yarım kundak yapmayı denedim ve galiba işe yaradı. Bizim gibi olan varsa işine yarayabilir diye yazmak istedim kızlar. Sizde uykular ne alemde?

Biz 7 günlükken 1 saat arayla besleniyorduk ama o kadar küçük bebeğin uyanması iyi bir şey demekki sarılığı yok. Birde o kadar küçükken her istediğinde kucağa, memeye alın diyorlar. Daha doğduğunun farkında deği. Anne karnında olduğunu düşünüyor. Ne kadar alırsanız o kadar güvenli bağ oluşur

Benim bebeğimde iki haftalık gündüz uyuyor ama gece gaz sancıları başladı henüz göbeği de düşmedi sizde göbek kaç günde düşmüştü?
bizim 3. Ya da 4.gunde düştü. Gaz sancıları hemen hemen ayni tarihte başladı hala devam ediyor. Akşam 6 dan sonra başlıyor, bazen sabaha kadar bazen 12-1 e kadar. Her emzirme sonrası ve ortasında gaz çıkartmak biraz rahatlattı ama hala çok gazlı gece 3 te bir uyandık sabaha kadar osurmaya çalıştı yapıyor yapıyor ama hala var bu kadar gaz nerede birikiyor anlamıyorum

Biz 40 bekleyemedik kafayı yemek üzereydim dün markete gittik herkes bize bakıyordu iki çocukla verdiğimiz alışveriş mücadelesine. Bizim bebe de sinirli ya memeyi emerken kaşları çatık korkuyorum ağlamasından :)
Ay bu bebe cok sinirli cikti bokuyla kavga ediyo derler ya ayni o sekil dokunsak hırr uyandirsak hırr meme agzindan kaxsa hırr cok gülüyorum ama işimi de cok zorlaştırıyo

Evet canım sarılığı olmadı çok şükür. Memede uyumak istiyor benimki de ama o kadar çok emiyor ki sonrasında fazlasını kusuyor. O yüzden belli bir noktada memeden ayırıyorum. Yoksa kucağımda olmasında bir sıkıntı yok ama kucağıma alınca da illa meme diye yaygara kopardığından bi çare bulmam gerekiyordu

Biz 52 günlğk olmuşuz burasıda olmasa haberim olmayacak kaç günlük
Ben rezil bir haldeyim doğru düzgün gündüz uykusu yok uyanıkkende aslaa yatmuyor kıcağa alıp ayağa kalkıp hoppidik yapın diyor elim kolum bağlanıyor hiçbişey yaptırmıyor bana kucaktan indiği an çığlığı basıyor başlarda kucağada almadımki alışmasın diye genede sen alıştırdın diyorlar
Akşam 7 den 11-12 ue kadar da ağlıyor sadece ne yapsam susturamıyorum
Abisinin düzeninide bozduk maalesef oda gündiz uyumuyor uykusuzluktan akşamları ağlıyor ikiside ağlıyor videoya çekiyorum bana çektirdiklerini ilerde izleticem

Allah kolaylık versin cidden uykusuzluk beni de en çok zorlayan şey

Benim 2 ayak bileğim özellikle çok fazla şişmişti .3-4 güne kendiliğinden geçti ama şişlik miktarı çok fazlaydı adeta davul gibiydi

Dünden beri aynı şeyi düşünüyorum bu kadar gazı nerede biriktiriyorlar

Dünden beri aynı şeyleri düşünüyorum bu kadar stok nerede biriktiriyorlar
Yine de çok güzel canının yanmadığını bilsem gazı da sorun etmeyeceğim ama gözünden yaş geliyor domates gibi kıp kırmızı oluyor üzülüyorum dışarı çıkınca o kadar iyi ki uslu uslu duruyor aksam olunca bir haller oluyor

Bizimkide böyle gazını çıkarana kadar kıpkırmızı oluyor eğer kucağımdaysa hırsından yakama yapışıyor geçene kadar sıkıyor ama gazı çıktı mı masumcuk hemen bayılıyor uykuya geçiyor

Ben veli toplantısına ortancanın dil bayramına ve ocakbası ile çorbacıya gittim. Hele dil bayramında oğlanın sınıfı çıkana kadar süt sağmam bombaydı örttüm emzirme önlüğünü

Damla veriyor musun

YouTube white noise black screen videosu var on saatlik biz onla uyuyoruz biz de alıştık

Damla veriyor musun
Vermiyorum, damlaların hem işe yaramadığını söyleyen çok fazla hem de gelecekte nasıl etkiler bilinmez diyen de o yüzden tercih etmiyoruz. Zaten 1 ay bitti sayılır geriye 2 ay kaldı 2 ay daha gaz ile uğraşırım diye düşünüyorum ben normal hayatta da sabırlı ve zorluklara karşı baya iyiyim o yüzden idare ediyorum hatta bu zamanların keyfini çıkarıyorum öyle ya da böyle geçecek stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum geziyoruz oynuyoruz kucağımda uyutuyorum bazen saatlerce memede duruyoruz ama yine de güzel mesela şimdi yanımda uyuyor bende uyuyayım diye düşünüyorum ama manyak gibi bebeği izliyorum uyurken çok sevimli oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…