- 6 Mayıs 2025
- 14
- 7
- 1
Hayırlı olsun canım, güle güle büyüt. Sağlık ocağındaki hemşire bana bacakta tek taraflı şişlik oluşmasının tromboz ihtimali olabileceğini, öyle bir durumda hemen sağlık kuruluşuna başvurmamı söylemişti. Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Kendi kadın doğumcuna bu durumu ilet bence o en doğru şekilde yönlendirirKızlar tekrar merhaba, 5 gün once sezeryan doğum oldu. Sağ ayağım inanılmaz bir şekilde şişti ödem topladı ama normalden çok fazla. Aranızda aynı durumu yaşayan var mı ? Doktora gitmem gerekir mi ?
39 yaşındayım 14 yaş kız 5 yaş oğlum var geçen ay doğum yaptım 35 yaş ve üstü gebelikler riskli diye geçiyor ve çok stresli oluyor bence ama sonucu güzel ben sonradan ve hamilelik sırasında çok olumsuzluk yaşadım ama yine olsa ve bilsem yine yapardım herhalde iş yine bulunurİyi günler arkadaşlar ben 35 yaşında 2 cocuk annesiyim iş hayatında ara verdikten sonra 15 arayla 3 üncü cocuğa karar verdim geçmi oldu iş teklifi geliyor çalışmakta istiyorum nasıl yapsam cok kararsızım yardımcı olursanız
İyi günler bunu çalışan anneler belki dört taraflı daha iyi düşünerek cevap verebilirİyi günler arkadaşlar ben 35 yaşında 2 cocuk annesiyim iş hayatında ara verdikten sonra 15 arayla 3 üncü cocuğa karar verdim geçmi oldu iş teklifi geliyor çalışmakta istiyorum nasıl yapsam cok kararsızım yardımcı olursanız
Haklısınız teşekkür ederim39 yaşındayım 14 yaş kız 5 yaş oğlum var geçen ay doğum yaptım 35 yaş ve üstü gebelikler riskli diye geçiyor ve çok stresli oluyor bence ama sonucu güzel ben sonradan ve hamilelik sırasında çok olumsuzluk yaşadım ama yine olsa ve bilsem yine yapardım herhalde iş yine bulunur
Aynen bende öle düşünüyorum yaşta var kurumsal market ordada belli bir yaştan sonra almıyorlar maddi sıkıntı hayırlı olur inşallahİyi günler bunu çalışan anneler belki dört taraflı daha iyi düşünerek cevap verebilir
Ben çalışmıyorum ama bu durumda olsam işimin durumuna bakardım birkaç sene sonrada iş bulabilir miyim yoksa sadece anlık mı teklif geliyor, bebeği çok istiyor muyum, eğer çok istiyorsam iş bulma ihtimalim de varsa sonrasında bebeği önceleyebilirdim çünkü belli bir zamana kadar anne olma şansımız var
Ben 37 yaşındayım 16 ve 10 yaşlarında 2 çocuğum var geçen hafta 3. Bebeğimi doğurdum bende çalışırken kaldım işi biraktim başta çok stres yaptım ama iyikide olmuş bütün aile başından ayrilamiyoruz çok sevldi küçük kızımAynen bende öle düşünüyorum yaşta var kurumsal market ordada belli bir yaştan sonra almıyorlar maddi sıkıntı hayırlı olur inşallah
Bizim de benzerdi, doktor yakılması gerek dedi, bir götürün bence, bir şey yoksa söyler zaten, yakma dedikleri de çok basit, korkulacak bir şey değil, geçmiş olsun.Merhaba Mayıs grubundan geliyorum bir haftalık bebeğimin göbegi 2 gün önce düştü bugün zibininda bu şekilde kan gördüm çok ağladı bugün ondanmi oldu başına gelen varsa bilgi verirmisiniz
O göbeğin üstündeki kabuğun kaldırılıp yakılması gerekir yoksa kurumaz dedi bize, altı muhtemelen ıslaktır onun.Merhaba Mayıs grubundan geliyorum bir haftalık bebeğimin göbegi 2 gün önce düştü bugün zibininda bu şekilde kan gördüm çok ağladı bugün ondanmi oldu başına gelen varsa bilgi verirmisiniz
Merhabaİyi günler arkadaşlar ben 35 yaşında 2 cocuk annesiyim iş hayatında ara verdikten sonra 15 arayla 3 üncü cocuğa karar verdim geçmi oldu iş teklifi geliyor çalışmakta istiyorum nasıl yapsam cok kararsızım yardımcı olursanız
Gözünüz aydınMerhabalar. 22 Nisanda bebeğimi kucağıma aldım, çok şükür. Kızım 4 kiloya yakın doğdu. İlk anda sütüm geldi ve güzel emzirdim ama sarılıktan kaçamadık maalesef. Çok şükür sarılığı atlattık ama kızım sanki hiç doymuyor. Özellikle şu birkaç gündür sürekli memede olmak istiyor, ayırınca feryat figan ağlamaya başlıyor. O kadar çok memede ki süt artık gelmiyor da kendini güvende hissetmek için mi memede diye düşünüyorum ama memeden ayırdığımda sıktığımda süt de geliyor. Zaten sürekli iki memeden akmalar oluyor, sütüm artık iyice indi diye düşünüyorum. Yutkunmasını takip ediyorum sanki süt emse de var gibi.
Sorum şu bir bebek bu kadar çok emebilir mi gerçekten? Sarılık döneminde bebeğim yorulup uyuyakalıyor diye birkaç kez mama vermiştik. Eğer böyle devam ederse mamaya başvurmak zorunda kalacağım. Ben artık sürekli emzirmekten yıpranmaya başladım. Bir iki saatlik uykuyla geçiriyorum günlerimi.
Ayrıca 2. 3. Haftalar ve 3. ayda büyüme atağı geçiriyorlar, o zaman da uyumuyor lar.Merhabalar. 22 Nisanda bebeğimi kucağıma aldım, çok şükür. Kızım 4 kiloya yakın doğdu. İlk anda sütüm geldi ve güzel emzirdim ama sarılıktan kaçamadık maalesef. Çok şükür sarılığı atlattık ama kızım sanki hiç doymuyor. Özellikle şu birkaç gündür sürekli memede olmak istiyor, ayırınca feryat figan ağlamaya başlıyor. O kadar çok memede ki süt artık gelmiyor da kendini güvende hissetmek için mi memede diye düşünüyorum ama memeden ayırdığımda sıktığımda süt de geliyor. Zaten sürekli iki memeden akmalar oluyor, sütüm artık iyice indi diye düşünüyorum. Yutkunmasını takip ediyorum sanki süt emse de var gibi.
Sorum şu bir bebek bu kadar çok emebilir mi gerçekten? Sarılık döneminde bebeğim yorulup uyuyakalıyor diye birkaç kez mama vermiştik. Eğer böyle devam ederse mamaya başvurmak zorunda kalacağım. Ben artık sürekli emzirmekten yıpranmaya başladım. Bir iki saatlik uykuyla geçiriyorum günlerimi.
Ben 31 yaşıma yeni girdim iki çocuktan fazlasını istemiyorum bu bebeğimi de 3 yaşına getirip işe girmeyi düşünüyorum. Çocuklarınızı allah bağışlasın. Sorunuz çok kişisel çünkü maddi durumunuz çalışmayıp 3. Çocuğa bakmaya yetecek mi? Diğer çocuklar kaç yaşında hepsiyle ilgilrnecek enerjiniz var mı? Doğumdan sonra ilerde aynı pozisyonda iş bulabilecek misiniz ? Olur da çocuk fikrini ertelerseniz yumurtalık rezerviniz ne durumda? Gibi gibi.. Bu soruları artısıyla eksisiyle cevaplayıp karar vermelisiniz herkesin şartları farklı oluyor.İyi günler arkadaşlar ben 35 yaşında 2 cocuk annesiyim iş hayatında ara verdikten sonra 15 arayla 3 üncü cocuğa karar verdim geçmi oldu iş teklifi geliyor çalışmakta istiyorum nasıl yapsam cok kararsızım yardımcı olursanız
Gözünüz aydın
Emer, iki hafta olmuş, ben de doğumdan sonra belli bir süre hiç uyumadım gibi bir şey. Bence normal. Süt bitmez, zaten akıyor diyorsunuz. Her şey için memeyi istiyorlar ama yine de danışabilirsiniz doktora.
Çok teşekkür ederim.Ayrıca 2. 3. Haftalar ve 3. ayda büyüme atağı geçiriyorlar, o zaman da uyumuyor lar.
Hayırlı olsun bebişiniz.Anladığım kadarıyla sütünüz var. Sarılık bütün bebeklerde oluyor ilk günler ileri derece olması ciddi bir durum zaten. Bebekler gerçekten memede çok durabiliyor çekince süt geliyorsa keyif yapıyor büyük ihtimalle. Zaten çok emdiği için memeyi sütle dolu halde göremiyorsunuzdur bu da sütünüzün az olduğunu düşündürüyor size. Mama vermenize gerek yok diye düşünüyorum. Tabii kilo alımını kontrol edin aile hekimliğine de bir danışın kilosu iyiyse endişelenmeyinMerhabalar. 22 Nisanda bebeğimi kucağıma aldım, çok şükür. Kızım 4 kiloya yakın doğdu. İlk anda sütüm geldi ve güzel emzirdim ama sarılıktan kaçamadık maalesef. Çok şükür sarılığı atlattık ama kızım sanki hiç doymuyor. Özellikle şu birkaç gündür sürekli memede olmak istiyor, ayırınca feryat figan ağlamaya başlıyor. O kadar çok memede ki süt artık gelmiyor da kendini güvende hissetmek için mi memede diye düşünüyorum ama memeden ayırdığımda sıktığımda süt de geliyor. Zaten sürekli iki memeden akmalar oluyor, sütüm artık iyice indi diye düşünüyorum. Yutkunmasını takip ediyorum sanki süt emse de var gibi.
hayırlı olsun bebişinMerhabalar. 22 Nisanda bebeğimi kucağıma aldım, çok şükür. Kızım 4 kiloya yakın doğdu. İlk anda sütüm geldi ve güzel emzirdim ama sarılıktan kaçamadık maalesef. Çok şükür sarılığı atlattık ama kızım sanki hiç doymuyor. Özellikle şu birkaç gündür sürekli memede olmak istiyor, ayırınca feryat figan ağlamaya başlıyor. O kadar çok memede ki süt artık gelmiyor da kendini güvende hissetmek için mi memede diye düşünüyorum ama memeden ayırdığımda sıktığımda süt de geliyor. Zaten sürekli iki memeden akmalar oluyor, sütüm artık iyice indi diye düşünüyorum. Yutkunmasını takip ediyorum sanki süt emse de var gibi.
toparlarsınız. hepimiz toparlarız inşallah hepimiz, yatarken emzirmeyi deneyebilirsiniz, dikkat edersiniz ama, o zaman biraz dinlenirsiniz.Çok teşekkür ederim.
Belki de dediğini gibi atak dönemidir. Destek olmayınca yıpratıyor insan. Gün içerisinde de uyuyamıyorum. Sersem haldeyim. Umarım zamanla toparlarız.
Benim bebeğimin göbeğini %70 alkolle temizlemişlerdi 3 gün. Kurudu kanama olmadı fazlaMerhaba Mayıs grubundan geliyorum bir haftalık bebeğimin göbegi 2 gün önce düştü bugün zibininda bu şekilde kan gördüm çok ağladı bugün ondanmi oldu başına gelen varsa bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?