Benim bebeğim de hala hafif sari gözleri ve yüzü. 40ında doktora gittigmizde sordum gecer o dedi doktor, pek umursamadi bile. Kilo alimi vs iyiydiKızlar bebeğim 31 günlük hala sarılığı geçmedi anne sütü sarılığı diyorlar var mı aranızda yaşayan
Benim kızımında gözlerinin içi hala biraz sarı zamanla geçer diye ben çok takılmadım çünkü kilo alımı normalKızlar bebeğim 31 günlük hala sarılığı geçmedi anne sütü sarılığı diyorlar var mı aranızda yaşayan
Kaç çıkıyor canım değeriKızlar bebeğim 31 günlük hala sarılığı geçmedi anne sütü sarılığı diyorlar var mı aranızda yaşayan
Doğurmayan kalmadı benceKızlar kimseden ses çıkmamış neler yapıyorsunuz herkes doğurdu mu yoksa
Bizim doktorumuz 15 günlükten sonra kan veya aletle bakmayı bıraktı bilirubin 13-15 arasında geziyordu 1 ay kontrolünde de cildindeki sarılığa takılma geçecek o dedi 15inde kontrol var bence bu arada daha da azaldıKızlar bebeğim 31 günlük hala sarılığı geçmedi anne sütü sarılığı diyorlar var mı aranızda yaşayan
Kilo alımı iyi doğum kilosunun 1 kg üstünde ama rengi hala sarıYaşamadım ama kilo alımı normalse sorun etmemek gerek diye duymuştum
kan uyuşmazlığı dediğiniz a0 ya da b0 uyuşmazlığı değil mi?Bizim doktorumuz 15 günlükten sonra kan veya aletle bakmayı bıraktı bilirubin 13-15 arasında geziyordu 1 ay kontrolünde de cildindeki sarılığa takılma geçecek o dedi 15inde kontrol var bence bu arada daha da azaldı
Ben biliyorum zaten benim ilk kızımla aramda kan uyuşmazlığı vardı doğumda uzayınca aramızda antikor geçişi olmuş ve kan uyuşmazlığı sarılığı oldu katiyen uyanmıyordu ve yoğun bakımda yattı acıkınca uyanıyorsa ve kilo alımı iyiyse sarılık önemli değil
İkinci çocuğumla uyuşmazlık yok sadece anne sütü sarılığı
Bende okulda çalışıyorum öğretmenim doğum raporunu okula yolladım onda da yazmıyor tarih vs idarecilerimde üst yazıyla bir üst kuruma yazı yazacaktı. Umarım bir sıkıntı olmazHastaneden mi talep ettiniz?
Ben de saatli beklemiyorum ve zaman tutmuyorum kendi istedikçe emdiği kadar veriyorum bazen saatte bir istiyor bazen 3-4 saatte bir. Biz bir sorun yaşamadık kilo alımı iyi. Son zamanlarda tüm gün memede ama olsunKızlar benim miniği ben 3 gün öncesine kadar gece 3 saatte gündüz 2 saatte bir besliyordum .Ablam(hekim) sen bunu tosun yapmışsın kaç saatte bir besliyosun dedi aslında bunu söylemesindeki amaç bebeğimde reflü vs yoktu son 1 haftadır reflü başladı ablam sık beslemeye bağladı.bende 3 gündür gündüzleri 3 saatte bir ama aslında istedikçe meme veriyorum ve kaç dk emdi diye dk tutmuyorum yani akışına bıraktım aslında.ama içim hiç rahat değil bu sefer doyuyo mu doymuyo mu anlamıyorum.Sizin beslenme aralıkları nasıl bu günlerde?
Doymasa ağlar sen anlarsın diye düşünğyorum bu şekilde devam edip bir hafta sonra kilo takibi yapabilirsin ordan da anlarsın doyup doymadığını bizdede değişiyor saat dk tutamıyorum ama 2-3 saat aralıklarla bazen saat başı emiyor biraz düzensiz emziriyorum iş yüküm biraz fazla pek vaktim olmuyor çünküKızlar benim miniği ben 3 gün öncesine kadar gece 3 saatte gündüz 2 saatte bir besliyordum .Ablam(hekim) sen bunu tosun yapmışsın kaç saatte bir besliyosun dedi aslında bunu söylemesindeki amaç bebeğimde reflü vs yoktu son 1 haftadır reflü başladı ablam sık beslemeye bağladı.bende 3 gündür gündüzleri 3 saatte bir ama aslında istedikçe meme veriyorum ve kaç dk emdi diye dk tutmuyorum yani akışına bıraktım aslında.ama içim hiç rahat değil bu sefer doyuyo mu doymuyo mu anlamıyorum.Sizin beslenme aralıkları nasıl bu günlerde?
Aramızda 4 gün varKızlar benim miniği ben 3 gün öncesine kadar gece 3 saatte gündüz 2 saatte bir besliyordum .Ablam(hekim) sen bunu tosun yapmışsın kaç saatte bir besliyosun dedi aslında bunu söylemesindeki amaç bebeğimde reflü vs yoktu son 1 haftadır reflü başladı ablam sık beslemeye bağladı.bende 3 gündür gündüzleri 3 saatte bir ama aslında istedikçe meme veriyorum ve kaç dk emdi diye dk tutmuyorum yani akışına bıraktım aslında.ama içim hiç rahat değil bu sefer doyuyo mu doymuyo mu anlamıyorum.Sizin beslenme aralıkları nasıl bu günlerde?
Bende de aynı şekilde. Bir kısım almış parayı, ama bizde henüz ilerleme yok.Bu 5000 tl olan yardımı alan var mı? Biz başvuru yaptık ama hala talep devam ediyor yazıyor. Aslında ihtiyaç olarak şuan ihtiyacım yok ama sebepsizce takıntı gibi yaptım girip bakıp duruyorum
EvetHastaneden mi talep ettiniz?
Ayağının altına masaj yapılıyor ama çok etkili değil benceGaz için acı elma yağı kullanan var mı komşum önerdi ama alsam mı acaba
Benimki bence doyuyor ağlama yok meme ile kavga yok günde 7-8 çişli bez var ama kilosu 40. Günde 4200 dü ancak doktor sorun yok çok hareketli dedi iki kere bir hafta hiç kilo almadığı oldu yine de sorun yok diyorlar emzirme danışmanına başladım sütüm iyi ama yine de kilo almıyor gündüz 10 dan gece 12 ye falan 7-8 emiyor gece 2 kere uyanıyor geve uyandırmıyorum yani günde bariz 10 emişi var bazen emin olamayıp sağdığım sütten de ek veriyorum bu kız minyon bişi olacak sanırımDoymasa ağlar sen anlarsın diye düşünğyorum bu şekilde devam edip bir hafta sonra kilo takibi yapabilirsin ordan da anlarsın doyup doymadığını bizdede değişiyor saat dk tutamıyorum ama 2-3 saat aralıklarla bazen saat başı emiyor biraz düzensiz emziriyorum iş yüküm biraz fazla pek vaktim olmuyor çünkü
Evet çok beslenen bebekler daha sık kusarlar bizdede bu sorun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?