2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Günaydın kızlar. Benim bebiş pazar günü aguladi anneler günü hediyesi olarak galiba ama sonra pek yapmadi, sizinkiler başladı mi?
Hayır başlamadı yaptıysa da ya ben fark etmedim veya anlamadım bizim ki de bir şeyleri yapsın istiyorum heyecanla bekliyorum. Birde ilk zamanlar karın üstü aktivite vs hep yapardık simdi gaz sancısından hiçbir şey yapamıyoruz acaba geri kalır mı diye düşünmeye başladım

Gaz belasi bizde de var 1-2 dk da olsa sakin buldugum zaman yuz ustu yatiriyorum o kadar hep kartli martli aktiviteye gerek yok bence sizin daha erkenmis 6. Haftadan sonra basliyormus zaten merak etmeyin

Evet ben 0+ kan grubuyum ilk kızım A+ kan grubuydu 41 hafta dolunca doğumum sunci sancıyla oldu uzun sürdü doğumdan sonra 24 saat dolmadan sarılık yükseldi taburcu olamadan yoğun bakıma yatmıştık yenidoğan yoğun bakımdan sorumlu doktor o zaman kan uyuşmazlığından ve doğumun uzun sürmüş anneden bebeğe antikor geçişi olmuş diye anlatmıştı belki beni rahatlatmak için bilmiyorum uyanmadı emziremedim dediğimde seninki beslenmeyle alakalı değil demişti hemşireler ayağına basıp uyandırıyordu ama hemen memede uyuyordu sonra yoğun bakıma yattı mavi ışık tedavisi gördü 3 saatte 1 emzirmeye yoğun bakıma gittim o zaman kendine geldi uzun uzun emdi

Değeri 10-11 arasında geziyor bir aydır 10 un altına inmedi
Ben bayramdan önce doğum yaptığım için bayramda da acile kontrole gittik acil dr 5 olunca sadece gözlerinde olacak sonra 2nin altına inecek demişti ama çocuk dr umuz aletle bile bakmıyor 1 aydır bilirubin değeri ölçtürmüyoruz

İstedikçe emiyor reflü de var tam bir tosun da ama beslenmeyi kesemiyorum hala uzayan sarılık var
Gaz için acı elma yağı kullanan var mı komşum önerdi ama alsam mı acaba
Bende şu gazla ilgili her şeyi araştırdım adaçayından yapılıyormuş o yağ alerji olabilir diye instagramda bir uzmanın sayfasında gördüm ondan da vazgeçtim hiçbir şey bulamadım şu gaz için
Günaydın kızlar. Benim bebiş pazar günü aguladi anneler günü hediyesi olarak galiba ama sonra pek yapmadi, sizinkiler başladı mi?
1 haftadır sadece sabah aguluyoruz bende babaya duyuramadım konuşuyor diyorum o gelince susuyor
Bizim oğlanda yüzüstü etkinliğinde kafasını çok tutamıyor yatıveriyor instagramda herkes kartlara bakıyor biz çıngıraklı bile ikna edemiyoruz

Emzirme danışmanıyla neler görüşüyorsunuz bizide bilgilendirebilir misin

Doktorunuz çok iyiymiş. İnsan bu süreçte zaten hassas oluyor, suçlayıcı bir yaklaşım çok yıkıcı oluyor.
Biz de memede uyuma uyanmama sorunu yaşıyorduk doktora kısa emiyor olmasını bile izah edemedim. 60 dk boyunca ememiyor olmasını benim bekleyememe bağladı. Meğer sarılıkta halsizlik olurmuş bebeklerde.
Şu ara yine memede uyuma uyanmama başladı. Ayaklarının altına vurup uyandırmaya devam.

8 sene önce ayağını sıkıp uyandırıyorlardı bu oğlumda da ayak altına kapı tıklatır gibi vurduk siz kaç günlüksünüz paylaşımlarınızın altında yazmıyor da

Merhaba, emzirme danışmanıyla deneyimlerininizi bizimle paylaşabilir misiniz?

Aynısını ben yazdım biraz önce 6 gün oluyor sağ ayağım inanılmaz ödem ve hiç kilo vermemisim bir şeyi mi yanlış yaptım diyorum hiç sut olsun diye bir şey de yemedim kafam da deli sorular
Bebisle uğraşmaktwb hiç girip bakamadım son zamanlarda şimdi gordum yazdığını. Ben braz verdim ama 2 haftadır 90 da takılı kaldım altına inmiyor hiçbir şekilde ya bu kiloları vermek sanırım çok zor olucak

Kızlar merhaba benim bebişte de ciddi gaz sorunu yaşıyorduk artık delirmek üzereydim çocuk sürekli kıvranıyordu ememiyordu bile gaz sancısından. Yeni bir doktora gitmeye başladık özelde ve yeni çıkan bir probiyotik varmış onu önerdi bize aldık kullanıyoruz ve gerçekten işe yarıyor bence. Gazı azaldı yine oluyor ama bebek kendisi çok rahat çıkarabiliyor gazını ve sancıyı azalttı. Gaz sorunu yaşayan varsa doktoruna sorup istiyorsa kullanabilir.. Mirabalance damla..

Merhaba kan uyuşmazlığı için bir tedavi yaptılar mı acaba, sarılık değeri hızlı toparladı mı

Merhaba kan uyuşmazlığı için bir tedavi yaptılar mı acaba, sarılık değeri hızlı toparladı mı
Biz de kan uyuşmazlığı vardı beslenmesine rağmen sarılık değeri 17 çıktı bir gece hastanede kaldık fototerapi aldı ertesi gün değeri 11e düşmüştü sonra toparladı kilo almaya başladı

Bizimde 15.8 çıktı fototerapi aldı 11 le taburcu olduk ama takıldık kaldık hala 11 -10 arası gidip geliyor ve renk olarak sarı. Sizin rengi ne zaman düzeldi? Bu arada bizimkinin de kilo alımı vs iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…