Haha bizimki yüzüne gelen suları yalıyor sona doğru uyuyor adının hakkını veriyor Denizkuşum
Aaa erkek olsaydı ben de deniz koyacaktım. İsmin bu kadar etkili olduğuna ilk kez şahit oluyorumAa benim ki de Denizbizimki de suyu seviyor
Bizimki de kızAaa erkek olsaydı ben de deniz koyacaktım. İsmin bu kadar etkili olduğuna ilk kez şahit oluyorum
Sadece Deniz mi ne güzel bir isimHaha bizimki yüzüne gelen suları yalıyor sona doğru uyuyor adının hakkını veriyor Denizkuşum
Ay seninkidemi deniz kız mı sizin bebelerinizAa benim ki de Denizbizimki de suyu seviyor
Onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamdığından hep eve tıkılı kalmadığında tüm ihtiyaçlarına rahatça giderebildiklerinden bizimle empati yapamıyorlar halbuki wc ye bile gidemiyoruz bazen bende bunsorunlardan muzdaribimEsime dedm ki cocuk uyusun banyoya gircem tm dedi 5 dk sonra halasiyla komustular kahve icmeye ciktilarAllah'tan evde silah fln yok yoksa vururdm bu sinirle bide bisey istiyo musun disardan diyo. Dinlenmek uyumak rahatlamak az da nefes almak istiyorum canım gelirken aliver
Anlatsam anlamicak durduk yere kavga cikcak yoksa soylencek cok söz var.. cidden bazen cok bunaliyorum daha bi kere disari beraber cikip gezmedik ben haric herkes normal.hayatina devam ediyo ben kapana kısılmış gibiyim cocuklarima eve yetemiyorum ustune bide dün sen cok saldin bu ara dediOnlar bizim yaşadıklarımızı yaşamdığından hep eve tıkılı kalmadığında tüm ihtiyaçlarına rahatça giderebildiklerinden bizimle empati yapamıyorlar halbuki wc ye bile gidemiyoruz bazen bende bunsorunlardan muzdaribim
Bir ismi daha var ama onu söylemeyim çok ortaya çıkarızSadece Deniz mi ne güzel bir isim
Adıyla yaşasınAa benim ki de Denizbizimki de suyu seviyor
D vitamini sabah tok probiyotik sabah aç diye biliyorum ama öyle mi olması gerekiyor sadece bilmiyorum ben de doktoruna bir sorayım en iyisiBen akşama doğru veriyorum ama hiç zamanını düşünmedim önemli mi acaba
Probiyotik sizinkinin de bağırsaklarını çok hareketlendirip huzursuz ediyor mu?Ben akşama doğru veriyorum ama hiç zamanını düşünmedim önemli mi acaba
Yok öyle bir etkisi olmadıProbiyotik sizinkinin de bağırsaklarını çok hareketlendirip huzursuz ediyor mu?
Yağı ya bir tatlı kaşığı direkt ye ya da çay kaşığı olarak günde 2-3 sıcak içeceğe kat kahve çay vs dedi ben direkt yiyorum iprenç ama olsunCanım benim kız geceleri de sadece toplasan 3 saat uyuyor. Kolik teşhisi konuldu. Gaz sancıdı var mı? Bizde gaz yuzunden ennek istiyior, sonra emdigini kusuyor vs…
Canım denedin mi, sonuç ne oldu?
Doktora sorayım bize en son 1 aylık bebekte probiyotik işe yaramaz demişti, sizde hala etkili mi?
Avent ve mamajoo emzik denedik bizde de aynı ogurup atıyor. Kolik teşhisi ile Dr emzik ve kundak önerdi. Tutturmaya çabalıyorum
Nasıl tüketiyorsun yagini?
Bizimki de öyle. Gerçi son zamanlar biraz alıştı huzurlu anında olursa ağlamıyor ama genel olarak ağlıyor. Banyo yapmayı seviyor ama en son sudan çıkarırken aşırı ağlıyor banyo sonrası hemen emziriyorum ki sakinleşsin diyeBenim bebe altını değiştirirken çok kızıyor ağlıyor nadiren sessiz duruyor herkesin mi böyle acaba
Siz olmadan neden gidiyor ki bence biraz görev verin evde durmak zorunda kalsın ya da beraber dışarı çıkın. Anladığım kadarıyla 2 çocuğunuz var siz yenidogani alıp yürüyüşe çıkın eşiniz de büyük olana baksın. Yenidogan bebisler dışarıda genelde daha sakin oluyor, temiz hava size de iyi gelirEsime dedm ki cocuk uyusun banyoya gircem tm dedi 5 dk sonra halasiyla komustular kahve icmeye ciktilarAllah'tan evde silah fln yok yoksa vururdm bu sinirle bide bisey istiyo musun disardan diyo. Dinlenmek uyumak rahatlamak az da nefes almak istiyorum canım gelirken aliver
Hiç korkmayın enfeksiyon olmadığı sürece sorun olmaz, kapanmazsa bile çok basit bir işlem var yakıyorlar kapanıyor. Acısız ağrısız bir işlem ama bence siz gidene kadar kapanmış olacakMerhaba, bebeğimin 18 günlük. Göbek bağı düştükten sonra kanaması oldu doktora gittik ağzından damla verildi sanırım k vitaminiydi. Şuan ara ara kanamaya devam ediyor ama cok fazla değil bir kaç damla. Aranızda aynı durumu yaşayan var mı ? Pazartesi doktorla görüşebilecegim huzursuz oldum.
MetsiMetsil. Nurse harvey's, sab simplex denedik işe yaramadı. En son metsil oldu. Ama bebekten bebeğe değişiyor. Denemeniz lazım. Tabii probiyotik de kullanıyoruz myflor.
Oturtmak deyince bayağı oturuyor zannettim, Allah korusun kalça çıkığı aklıma geldi.Görseldeki gibi emziriyorum Avustralya tutuşu diye geçiyormuş
Sütümle doverim seni deseydin ya sinir oldum seni düşünemiyorumYa sormayın gerçekten tahammül seviyem çok yüksektir ama ben de artık terslemeye başladım en son memleketine döndü herkese gittim de çocuğa baktım kendine geldi toparlandı falan diyor oysa ki gaz damlası başladık çocuk sakinledi yanisenin sütün ağır geliyor çocuğa mama mı versen bile demişliği var çok şükür uzaktalar
Bana yediklerine dikkat et senin yüzünden gazlı bu çocuk diyip yemeğe mercimek çorbası yapmıştı onu da unutmuyorum sen içmezsin diye düşündüm dedi bir deay nasıl dolmuşum jahshhs
Onu da deneyeyim, beyaz gürültü bugunlerde ise yarıyorBu arada buzuki Orhan'ın kolik şarkısı belki sakinleştirir.
Gaz mamasını duymamıştım. Hemen bakayım, özelden marka atabilir misiniz?Mama veriyorsanız gaz için mamalar var. Ben düz mamadan gaz mamasına geçtim. Damlanın yanında mama da işe yaramış olabilir.
Benim bebe altını değiştirirken çok kızıyor ağlıyor nadiren sessiz duruyor herkesin mi böyle acaba
Aaaaaa tıpkı bizimki, basını da ortturmuyor hayatta. Esim modern muhafazakar bu kız, basi ortulmeyecek, got acikta kalmayacak diyorBizimki de öyle. Gerçi son zamanlar biraz alıştı huzurlu anında olursa ağlamıyor ama genel olarak ağlıyor. Banyo yapmayı seviyor ama en son sudan çıkarırken aşırı ağlıyor banyo sonrası hemen emziriyorum ki sakinleşsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?