2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kayınvalide diye bir tür var hepsi birbirine benziyor sanırım. Yani bu kadar benziyor olmaları çok enteresan. Vicdan yok gerçekten.

Gövdesinin ağırlığı kalçasına binmemişse bir şey olmamıştır inşallah oto koltuğunda da yarı oturur gibiler ama uygun diyorlar bende ondan korkuyorum ama dr sormayı unuttum
İnşallah bız oto koltuğu değil de pusetini kullanıyoruz sizin puset varsa onu takın daha konforlu gibi

Ayakta mı sallıyorsunuz ben kucakta sallayarak uyutuyordum artık kollarım ağrıyor ayağa geçtim ama inşallah pişman olmayız
Valla ayakta salliyorm oyle de guzel uyuyo hemen uyaniuo yatirinca ama oturuyorum en azindn sallarken bende omuzda pispis le uyutuyodum ayaga gectm

Ya nasıl alıştırdınız benimki yatmıyor onda düz yerde yatmayı seviyor sanırım o yüzden başını kaldırmaya çalışıyor kendini geri atıyor
Uykuluyken koyarsam duruyor emerken gözünü kapatinca hemen koyuyorum uyanikken koyarsam benimki de sevmiyor

Probiyotiği ne zaman veriyorsunuz? sabah d vitamini gaz damlası probiyotik çok geliyor çocuğa öğleden sonraya kaydırsam mı acaba fark eder mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…