2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Bu arada buzuki Orhan'ın kolik şarkısı belki sakinleştirir.

Gaz damlası kullanıyor musun? Biz deneye yanıla doğru damlayı bulduk. Her damla her bebekte işe yaramıyor. Damlasız çok zor. Hiçbir şey işe yaramadı bizde kafayı yemek üzereydim valla çok ağladım ne yapıcam diye. Düzeldi şükür. Yalnız bizimkine doktor da kolik dedi ama hiç saati yoktu mesela 7/24 ağlıyordu

Mama veriyorsanız gaz için mamalar var. Ben düz mamadan gaz mamasına geçtim. Damlanın yanında mama da işe yaramış olabilir.

Ben bu durumda mutlu olurdum. Yani hem yenidogan iken çok hassas oluyorlar benim kv ve annem 3 er çocuk büyütüp iyi olmalarına rağmen kucaklarina alınca stres oluyorum ayrıca öyle olduğu zaman sürekli bakmak istiyorlar ama benim çocuğum ayrıca iyi baktığını düşünen insan daha tehlikeli çünkü kendi yaptığını her şekilde doğru sanıyor en azından soruyor öğreniyor. Ben daha önce kucağıma bebek almadım ama kendi çocuğuma en iyi ben bakıyorum yaptıkları o kadar yanlış var ki onlara sorsan doğru ya gerçekten doğru biliyorlar ya da insan kendi çocuğu olmayınca o kadar dikkat etmiyor. Ben işe başlayınca annem bakacak ama şimdiden sürekli yapmasını istemediğim şeylere karşı uyarıyorum. Bana nedense şanslı gibi geldiniz. Siz ne derseniz nasıl derseniz öyle olur gibi izlenim verdi

Hangi damladan memnun kaldınız

Bizim üniversite hastanesi olduğu için çok detaylı bakıyor boşuna kan verip strese sokuyorlar çocuğumu özel doktora gittik o da geçer dedi iki aya bu arada sizin kilo alımıınız nasıldı ilk ay
Üniversite hastaneleri öyle maalesef çok takılmayın bi tanıdığımın bu şekildeydi ama 2 ay içinde geçti.
Çok şükür iyi 5250 olmuş boyu 56cm olmuş

Metsil. Nurse harvey's, sab simplex denedik işe yaramadı. En son metsil oldu. Ama bebekten bebeğe değişiyor. Denemeniz lazım. Tabii probiyotik de kullanıyoruz myflor.
Anladım biz de şu an işe yarıyor gibi bakalım. Hemen hemen günümüz aynı 2. Büyüme atağı başladı mı sizde? Bugün huzursuz kucaktan memeden ayrılmıyor uykular kesik kesik acaba dedim büyüme atağı mı. doğum tarihine göre mi yoksa doğması tahmin edilen tarihe göre mi hesaplanıyor acaba

Doğması gereken haftaya göre hesaplanıyor. 2. Atağa 2 hafta var bizim, bu aralar iyiyiz

Buda öyle hep ağlıyor ama gündüz hplatonca biraz sakinliyor akşamları mümkün değil susturmak gece yarısına kadar ağıt yakıyoruzgaz damlası hiç denemedim dediğin çok mantıklı hiç düşünmemiştim çünkü kimisi işe yaradı dedi kimisi yaramadı dedi

Gövdesinin ağırlığı kalçasına binmemişse bir şey olmamıştır inşallah oto koltuğunda da yarı oturur gibiler ama uygun diyorlar bende ondan korkuyorum ama dr sormayı unuttum

Dr Osman bey büyüme atağı diye bişey yoktur diyor bende önceden takip ediyordum huzursuz olmasada huxursuz gibi geçiriyorduk ozamanları şimdş takip yapmıyorum bıraktım artık ne de olsa bebekmiş ağlarmış doktorumuz söyledi

Ya evet kimi bebekte de hiçbiri işe yaramıyor. Ama tek tek denemeye başla bence. O ağlamayı biliyorum kendimi camdan aşağı atasım geliyordu tabii ben gaz damlası + probiyotik + gazlı bebek mamasıyla kombo yaptım hepsi etkili olmuş olabilir

benim annemde aynı durumdaydı ya hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz sanırım
Benimki d ebize bakmaya diye geldi gece boyu mastit ten dolayı ateşlendim sağım yapıp sıcak su koymasaj geçirmeye çalışıyorduk biryandan bebek basbasbağırıyor ememiyor uykusuzluk dikiş ağrıları bir yana kv de öğlene doğru kalkıp yanımıza gelip hanimiş benim süprizim hanimiş kahvaltım diyip evde kahvaltı aramaya başladı şoooklar içinde kaldım yatakta perişan halde yatırıyorum o sıra
Asla elini bişeye sürmedi annem hem bana hem kv ye baktı hergün küstü bana eşime şikayet etti neler neler yaşattı aklıma geldikçe nefretim büyüyor, doğumdan hemen sonra bebeklerinş öldüren anneler duymuşsunuzdur nasıl olur ne vşcdansızlık derdim ama bu kadın benim üstüme öyle geldiki bşr anda önce bebeğimi sonra kendimi öldürme planları yaparken buldum, Lohusa depresyonuna girmişim sanırım arkadaşım farketti kendime getirdi ne zaman kendi evine göndermeyi başardık ozaman pamuk gibi oldummm

Bence kesinlikle var tabii ki her bebekte aynı düzeyde seyretmiyordur ama hızla büyüyorlar yeni beceriler kazanıyorlar bunlarda bebeğin daha fazla uyarana maruz kalmasına ve dolayısıyla huzursuzluk yaşamasına neden olabilir. Bana da büyüme atağında olduğumuzu ve bunun geçici olduğunu bilmek iyi geliyor

Aslında cok bilmislik yapacagina boyle olmasi daha iyi olabilir dediginiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…