2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Bende şimdi yükledim açıldı ama nereden bakacağımı bulamadım siz uygulamada nereden yaptınız
Giriş yap tan e devlet ile giriş yaptım atıyor gibi oluyor giriş yap a basınca giriyor sol altta e devlet çocuk ekle den ödeme yatacak çocuğumu seçtim boy kilo yazmadan tamam dedim sol altta çocuklarıma basınca çocuğum öıkıyor içine tiklayınca ödeme listesi var orada ödemeler gözüküyor

Benimki ağlayınca böyle oluyo normalde içerde sizin de öyle mi

En çok bu kadar çıkıyo bağırırken çektim bağırmayınca bu kadar dışarda değil aslında 10 gün sonra kontrole gitcez o zamana kadar bişey olmaz dimi
Ikınınca ağlayınca çıkıyor bizimki gönderdiğim fotoğrafın aynısı sizinki bence fıtık değil yada farklı bir fıtık internette çok farklı fıtık şekilleri var bizimki kontrolden 15 gün önce vardı kontrolde dr gördü bir 15 gün daha geçti Allaha şükür bir şey olmadı 1 yaşına kadar geçer dedi doktor inşallah bağlamayın dedi fıtık boğulması oluyormuş renk değiştirirse doktor a gitmek gerekiyor

Kızlar mart annelerine de sordum sizden de fikir almak istiyorum şu anakucağını kullanan var mı memnun musunuz acaba ? Ben içeride felan pusete koyuyorum da beş dakika bile durmuyor içinde hemen ağlıyor acaba bunda durur mu Buarada sizinkiler öyle uyanıkken duruyor mu benimki en fazla 5-10 dakika belki bakar sonra mutlaka ağlıyor ya uyuyacak ya kucakta olacak benimki acaba kucağa mı alıştı yoksa bunun için daha küçükler mi etrafı izlemek için yani

Ay fotoğrafı eklemeyi unutmuşum bahsettiğim ürün şu

Eklentiler

• IMG_8563.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 25
Bizde bundan var. Otomatik sallama aparatı ile ama duruyor mu dersen, nerdeeeeeee..
Dediğin gibi uyanıkken kucakta duruyor, koltukta 3-4 dakika arada ihtiyaç giderecek kadar izin verince Allah razı olsun diyip, seviniyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-30-21-49-27-354_com.android.chrome.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 26
Bizde bundan var. Otomatik sallama aparatı ile ama duruyor mu dersen, nerdeeeeeee..
Dediğin gibi uyanıkken kucakta duruyor, koltukta 3-4 dakika arada ihtiyaç giderecek kadar izin verince Allah razı olsun diyip, seviniyorum
Benimki de pusette yatakta hiç durmuyor o yüzden boşa almayayım diyorum ama sonra diyorum bir ay a kadar biraz etrafı izlerler herhalde ya bakınırlar felan dururlar artık diyorum ama bilemiyorum bizim çocuklar ters köşe de yapabilir

Bunu kullanıyoruz ve büyük kolaylık, bebeğin yüksek ihtimalle bunda duracaktır etrafımdaki bebekler bunu hep seviyor. İlk başlarda yemek yemenize izin vericek kadar durur ki bu bile büyük bi şey bence, algısı açıldıkça daha uzun duruyor

Ben 2 gün önce aldım bundan. 2 gündür kahvaltı yapabiliyorum sayesinde. Daha kendisi sallanamadığı için ayağımla sallıyorum. Şimdiden üretene duacıyım. Puseti de denemiştim ama yemek yerken durmamıştı bizimki. Bebeğim 40 günlük.

Ay çok iyi ya o zaman alıyorum hemen . Herkes aşırı memnun çok mutlu oldum bende hem kendime hem kızıma kahvaltısını hazırlarım rahatça bari

Ben bunu bebiş doğmadan önce aldım da hiç denemedim kalçasına zarar verir falan diye. Dün burda konuşulunca doktorumuza da sordum onay verince bu sabah denedik hemen. 10 dakikadır içinde ve gayet mutlu yalnız oyuncaklısı var bizde o oyuncaklar çok ilgisi çekti. Onu tavsiye ederim.

Dün gece 1 bucukta yattik sabah 7 ye kadar uyumusuz oyle iyi geldi ki ama ac kaldi mi diye de korktm sizin bebekler de adada yapiyo mu boyle kizlar normalde uyaniuodu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…