2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
onu nereden gördünüz acaba? ben çocuklara tıklayınca çocuklarımın ismini görüyorum, ödeme bilgisi diye bir bölüm var ona tıklayınca yakınlık bilgisi yok diyor
Anasayfa çocuklar çocuğun ismine tıklayınca boy kilo baş çevre ölçüsü sayfası altında ödeme listesi olarak çıkıyo. E devletten ekle ile elleriniz sisteme çocukları dimi

Çok sevindim iyi olduğuna emzik olarak avent verdim ben de ilk başta attı devamlı. Elimle tuttum ağzında öyle emdi. Ama hala bayılmıyor her seferinde tutuyorum o atıyor ben tekrar tutuyorum. Öyle kör topal ilerliyoruz. Ama uykuya dalmada falan çok etkili tavsiye ederim.

Bu ilk ogretmenim ailem uygulamasina bakan var mi. E devlet cocuk ekle butonuna basiyorum uzerinize kayitli cocuk bulunmamaktadir diyo

Kızlar ev 27 derece klima açmadım çarpar diye bebeğim çok sıcak gibi geliyor kulaktan ölçünce en fazla 37.1 gördüm genelde 36.8 çıktı korkulcsk bişey mi bu

Bende sizin mesajınızı görünce baktım sisteme böyle bir ekran açıldı
Evet bu ekran biz 62 günlük olduğumuz için 2 aylık yatırmışlar siz 49 günlük olunca tek ay yatırmışlar demek ben parayı çekmeye gidemedim şubeden alınacakmış sonrasında inşallah hesap açıp kart verirler bebeklerle olmaz böyle

Bu ilk ogretmenim ailem uygulamasina bakan var mi. E devlet cocuk ekle butonuna basiyorum uzerinize kayitli cocuk bulunmamaktadir diyo
Evet o hatayı alan çokmuş ara ara deneyin
Yukarıdaki çocuk ekleyi değil aşağıda e devlet çocuk ekleyi kullanacağız daha yapmayanlar için

Bende emzik konusunu soracaktım avent aldım bende ucu büyük geliyor emmiyor da geveliyor gibi oluyor bazen de öğürüyor sizlerin bebekleri de aynı mı 2. Çocuk ama ilkinde emzik kullanmadı

Bende emzik konusunu soracaktım avent aldım bende ucu büyük geliyor emmiyor da geveliyor gibi oluyor bazen de öğürüyor sizlerin bebekleri de aynı mı 2. Çocuk ama ilkinde emzik kullanmadı
Yok tükürmeye çalışıyor daha çok ben de ağzına itiyorum ısrarla öyle öyle alıştı biraz. Emzikle daha derin uyuyor.

Yok tükürmeye çalışıyor daha çok ben de ağzına itiyorum ısrarla öyle öyle alıştı biraz. Emzikle daha derin uyuyor.

Evet bende sürekli emziği ittiriyorum bazen emziği istiyor düştü diye ağlıyor bazen de istemiyor alışır zamanla inşallah dışarda anneyi baya rahatlatıyor çünkü

aa evet 3 yaşındaki oğlumun burnu musluk gibiydi parka gidip gelince oluyordu şimdi bebekte de oluyor. Manuel aspiratörle alıyorum ben. Abide de bebekte de ateş olmadığı için önemsemedim ben.
Biz de o şekilde temizliyoruz. Dün doktora sordum alerji midir diye o da şu an çok küçük alerji teşhisi koyamayız ama alerji olabilir evet dedi. Alerjiyse bile şu an aynı yöntemi izleyip temizlemekten başka yapılacak bi şey zaten yok dedi

Evet o hatayı alan çokmuş ara ara deneyin
Yukarıdaki çocuk ekleyi değil aşağıda e devlet çocuk ekleyi kullanacağız daha yapmayanlar için
Deniyorum surekli asagidaki kirmizi olan e devlet cocuk ekleye basiyorum o hatayi veriyor her seferinde kac kere sildim tekrar yukledim olmadi

Kızlar göbekfıtığı olan kimdi bebeğinde ? Bende şüphelendim de nasıl oluyor görüntp

Deniyorum surekli asagidaki kirmizi olan e devlet cocuk ekleye basiyorum o hatayi veriyor her seferinde kac kere sildim tekrar yukledim olmadi
Uygulama mı kötü yoğunluk mu var anlamadım 4-5 kere sildim yükledim sürekli atıyordu en son akşam 10da yükledim giriş yap yazısı ancak çıktı 2 telefonum var ikisinde de denedim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…