- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.343
- 448
Anasayfaonu nereden gördünüz acaba? ben çocuklara tıklayınca çocuklarımın ismini görüyorum, ödeme bilgisi diye bir bölüm var ona tıklayınca yakınlık bilgisi yok diyor
Nasıl bir yazı var red olduğuna dair.Bana red gelmiş ben alamadım uygulamadada görünmüyor
E devlet kısmından girince reddedildi yazıyorNasıl bir yazı var red olduğuna dair.
Bana da ödeme bilgisi bulunamadi yaziyorE devlet kısmından girince reddedildi yazıyor
Uygulamadada bu tc ye ait ödeme bilgisi bulunamadı diyor
144 'ü Arasana bir canım. Birde tekrar başvuru yap istersen. Eksik birşey vardır muhakkak.E devlet kısmından girince reddedildi yazıyor
Uygulamadada bu tc ye ait ödeme bilgisi bulunamadı diyor
Dün sisteme baktığımda öyle yazıyordu. Bugün güncelleme olmuş. Ödeme bilgisi yazıyor ekranda.Bana da ödeme bilgisi bulunamadi yaziyor
Çok sevindim iyi olduğunaiyiyimm tesekkur ederim sordugun icin ancak girebildim bakmaya firsatim oldu burayaumarim herkes iyidiiir
bebisle turkiyedeyiz, 10.gunden itibaren disari cikmaya basladik dogum kilosunu hizla kazandi suan sadece emziriyorum sagim makinasi momcozy m5 aldim cok cok iyi dediler eller serbest, eger yurtdisindan isteme ya da getirtme imkaniniz varsa mutlaka onu alin derim
henuz sagom uapmadim, ise baslamadan once sagip hafif hafif bineronla vericem suru cunku bi kac kez elle sagdim koydum hicbirini icmedi. Umarim biberona kolay alisir cunku ise 2-3 gun bile gidicek olsam zorlaniriz gibi geliyor.
Bir de benimki emzik de tutmuyor. Bibslerin hicbirini tutmadi, herkes philips ultra air ovdu onu verdik ama o da olmasi. Ne yapmak lazim kizlar?
Asilarindan da rotayi bayram sonrasi hafta olacak ilkasisi olacak. Bakalim nasil tepki verecekSuan 7.haftasindayiz
Sunnet yurtdisinda ettirdik, cok hizli ve kolay oldu. Daha az komplikasyon oldugu icin eski yontemle 4 haftalikken yaptilar, dikisleri hala duruyor ama kendiliginden gidermis. Hic agrisi atesi de olmadi sukur
Onun harici bu siralar gece uyumalari daha fazlalasti uzadi, ama gunduz cok huysuz agliyor hep kucakta uyuyo. Ben de bu gunlerin kiymetini bilip aliyorum valla kucaga
Cok tatlilar ya allah hepsini bagislasin bize valla baktikca cok mutlu oluyorum. Benim dogumum da cok rahat gecti sukurler olsun o yuzden yenidogan hallerini gordukce ikinci cocugu dusunmeye daha erken baslayabilirim gibi geliyo tabi bu ise baslamadan onceki dusuncelerim
Yanimda dogumdan iki gun sonradan itibaren annem vardi sonra beraber turkiyeye geldik simdi de esimin annesi var o yuzden daha iyi uyuyabiliyorum onlarsiz eminim ki cok zorlanicam da bakalim.
Bir de sut icin ben bol su iciyorum, uyuyorum ve pozitif dusunmeye calisiyorum elimden geldigincenormal dogum yapmama ragmen ve az kilo almama ragmen gobegim duruyor hala tabi daha 2 ay bile olmadi ama insan bi kendine yabancilasiyor, tatli yememeye calisiyorum bol hareket ediyorum bakalim umarim yarari olur
Siz de iyi misiniiiiz okicam simdi kim neler yazmis diye tek tek sayfalari
Evet bu ekran biz 62 günlük olduğumuz için 2 aylık yatırmışlar siz 49 günlük olunca tek ay yatırmışlar demek ben parayı çekmeye gidemedim şubeden alınacakmış sonrasında inşallah hesap açıp kart verirler bebeklerle olmaz böyleBende sizin mesajınızı görünce baktım sisteme böyle bir ekran açıldı
Evet o hatayı alan çokmuş ara ara deneyinBu ilk ogretmenim ailem uygulamasina bakan var mi. E devlet cocuk ekle butonuna basiyorum uzerinize kayitli cocuk bulunmamaktadir diyo
Bende emzik konusunu soracaktım avent aldım bende ucu büyük geliyor emmiyor da geveliyor gibi oluyor bazen de öğürüyor sizlerin bebekleri de aynı mı 2. Çocuk ama ilkinde emzik kullanmadıÇok sevindim iyi olduğunaemzik olarak avent verdim ben de ilk başta attı devamlı. Elimle tuttum ağzında öyle emdi. Ama hala bayılmıyor her seferinde tutuyorum o atıyor ben tekrar tutuyorum. Öyle kör topal ilerliyoruz. Ama uykuya dalmada falan çok etkili tavsiye ederim.
Az evvel tekrar baktım, evet yatmış, öğlen bakmıştım halbuki yoktu bir şey. Teşekkür ederim.Anasayfaçocuklar çocuğun ismine tıklayınca boy kilo baş çevre ölçüsü sayfası altında ödeme listesi olarak çıkıyo. E devletten ekle ile elleriniz sisteme çocukları dimi
Yok tükürmeye çalışıyor daha çok ben de ağzına itiyorum ısrarla öyle öyle alıştı biraz. Emzikle daha derin uyuyor.Bende emzik konusunu soracaktım avent aldım bende ucu büyük geliyor emmiyor da geveliyor gibi oluyor bazen de öğürüyor sizlerin bebekleri de aynı mı 2. Çocuk ama ilkinde emzik kullanmadı
Yok tükürmeye çalışıyor daha çok ben de ağzına itiyorum ısrarla öyle öyle alıştı biraz. Emzikle daha derin uyuyor.
Biz de o şekilde temizliyoruz. Dün doktora sordum alerji midir diye o da şu an çok küçük alerji teşhisi koyamayız ama alerji olabilir evet dedi. Alerjiyse bile şu an aynı yöntemi izleyip temizlemekten başka yapılacak bi şey zaten yok dediaa evet 3 yaşındaki oğlumun burnu musluk gibiydi parka gidip gelince oluyordu şimdi bebekte de oluyor. Manuel aspiratörle alıyorum ben. Abide de bebekte de ateş olmadığı için önemsemedim ben.
Deniyorum surekli asagidaki kirmizi olan e devlet cocuk ekleye basiyorum o hatayi veriyor her seferinde kac kere sildim tekrar yukledim olmadiEvet o hatayı alan çokmuş ara ara deneyin
Yukarıdaki çocuk ekleyi değil aşağıda e devlet çocuk ekleyi kullanacağız daha yapmayanlar için
Evet duzeltmisler gözüküyor artikDün sisteme baktığımda öyle yazıyordu. Bugün güncelleme olmuş. Ödeme bilgisi yazıyor ekranda.
Uygulama mı kötü yoğunluk mu var anlamadım 4-5 kere sildim yükledim sürekli atıyordu en son akşam 10da yükledim giriş yap yazısı ancak çıktı 2 telefonum var ikisinde de denedim birdeDeniyorum surekli asagidaki kirmizi olan e devlet cocuk ekleye basiyorum o hatayi veriyor her seferinde kac kere sildim tekrar yukledim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?