Buna benziyor bizim internette daha değişik şekilleri de var kontrole gideince doktorunuza sorun az bir şüpheniz varsa bileKızlar göbekfıtığı olan kimdi bebeğinde ? Bende şüphelendim de nasıl oluyor görüntp
Dışa çıkık oluyor ama gazdan ağladıkları için normal demişti doktor. Bu arada bize fıtık demedi.Kızlar göbekfıtığı olan kimdi bebeğinde ? Bende şüphelendim de nasıl oluyor görüntp
Soğuk yaptığınız gibi gecıyor hepsi merak etmeyinMerhaba bende 35 haftalığım aynı durumdayım güncel durumunuz nedir nasılsınız
Sanırım en az 3 ayı böyle gözden çıkaracağızAh çok geçmiş olsun canım çok olası birşey gerçekten tahmin edebiliyorum çok kötü sma çok da olası uykusuzluktan hepimizin başına gelebilir Allah korusun çocuklarımızıay bende bugün hiç yatmadı sabahtan beri toplasan 3 saat yatmamıştır az önce delirdim resmen kızdım el kadar bebeğe yeter ya ne istiyorsun ne diye bağırdım ya çok kötü hissediyorum şuan ama gerçekten kolumda boynumda derman kalmadı kucakla uyutmaya çalış derken e uyumuyorsan etrafa bak bari o da yok ıhhhh pıhhhh ağlamaya başlıyor hemen valla tuvalete gidemiyorum uyanıksa o yüzden sabrım tükenmişti benimde bayağı bağırdım
İlk oglum o kadar cok yataktn koltuktan düştü ki hâlâ daha duser aradaGecmıs olsun diyen herkese kocaman sevgiler. Çok uykunuz varsa lütfen kucağınızda yada koltukta yatar pozısyonda uyumayın . Yere atın bir minder sağlı sollu bıseyler olsun en azından Allah korusun kaysa da yumuşak yere kaysın .
Çok kötü hissettim iyi bir anne değilim vs. Bide annem yanımdaydı ilk kez bebekle tek kaldığım gündü ve bu oldu. Dedim kendi kendime bak ilk kez tek kaldın bakamıyorsun bebeğe ne biçim annesin vs ay çok kötü . Sütüm kesilir diye hemen toparladım o anı hiç düşünmemeye çalışıyorum üzülmemek için. Rabbim yavrularımızı korusun
Hemde hiç istemeyizİlk oglum o kadar cok yataktn koltuktan düştü ki hâlâ daha duser aradasagliklarina bisey olmasın düşe kalka buyucekler sen kendini sakın suclama bi anlik oluyo zaten biz ister miyiz canları acısın
Bizimkinde var hafif dışa çıkıntılı katmanı var göbeğinKızlar göbekfıtığı olan kimdi bebeğinde ? Bende şüphelendim de nasıl oluyor görüntp
Uygulama kotu sanirim bir tane iyi yorum yok uygulamada yeni bi uygulama oldugu icin heralde ne bileyimUygulama mı kötü yoğunluk mu var anlamadım 4-5 kere sildim yükledim sürekli atıyordu en son akşam 10da yükledim giriş yap yazısı ancak çıktı 2 telefonum var ikisinde de denedim birde
Bende şimdi yükledim açıldı ama nereden bakacağımı bulamadım siz uygulamada nereden yaptınızSabah ilköğretmenim ailem uygulamasını açamadığımı yazmıştım şimdi uygulamayı silip yine yükledim açıldı 2 aylık 1.500 ₺ den 3.000 ₺ ödemem yatmış şubeden gidip alınacakmış
Benimki ağlayınca böyle oluyo normalde içerde sizin de öyle miBuna benziyor bizim internette daha değişik şekilleri de var kontrole gideince doktorunuza sorun az bir şüpheniz varsa bile
Bende sakral gamzeyi soracağım muhtemelen yok ama kontrol etsin
Hep mi öyle zorlayınca mıBizimkinde var hafif dışa çıkıntılı katmanı var göbeğin
Ah o gazDışa çıkık oluyor ama gazdan ağladıkları için normal demişti doktor. Bu arada bize fıtık demedi.
Yok hep öyle duruyoz dün de gösterdik doktor bu çok küçük bi fıtık normalde bunun çok daha büyükleri oluyo dedi ağrı filan yapma ihtimali yokmuş zaten fıtığınHep mi öyle zorlayınca mı
Myflor mu başladınızAh o gazprobiyotik damla başladık iyi geldi sanki
Bifidrops galibaMyflor mu başladınız
Maşallah ponçiye öncelikle. Benim gördüğüm göbek fıtığı çok daha büyüktü. Bu ise küçük çok şükürEki Görüntüle 3598963 Sizce fıtık var mı
En çok bu kadar çıkıyo bağırırken çektimMaşallah ponçiye öncelikle. Benim gördüğüm göbek fıtığı çok daha büyüktü. Bu ise küçük çok şüküraDoktorunuz demiştir bebekte gaz sıkıntısı geçtikçe rahatlayacaktır oda. Aklıma geldi eskiler oranın üzerine bozuk para koyun sarın derdi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum . Annesi geçecek zamanla bunu bil içini ferah tut olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?