2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kızlar göbekfıtığı olan kimdi bebeğinde ? Bende şüphelendim de nasıl oluyor görüntp
Buna benziyor bizim internette daha değişik şekilleri de var kontrole gideince doktorunuza sorun az bir şüpheniz varsa bile
Bende sakral gamzeyi soracağım muhtemelen yok ama kontrol etsin

Eklentiler

• images (8).webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 20
Sanırım en az 3 ayı böyle gözden çıkaracağız

Gecmıs olsun diyen herkese kocaman sevgiler. Çok uykunuz varsa lütfen kucağınızda yada koltukta yatar pozısyonda uyumayın . Yere atın bir minder sağlı sollu bıseyler olsun en azından Allah korusun kaysa da yumuşak yere kaysın .
Çok kötü hissettim iyi bir anne değilim vs. Bide annem yanımdaydı ilk kez bebekle tek kaldığım gündü ve bu oldu. Dedim kendi kendime bak ilk kez tek kaldın bakamıyorsun bebeğe ne biçim annesin vs ay çok kötü . Sütüm kesilir diye hemen toparladım o anı hiç düşünmemeye çalışıyorum üzülmemek için. Rabbim yavrularımızı korusun

İlk oglum o kadar cok yataktn koltuktan düştü ki hâlâ daha duser arada sagliklarina bisey olmasın düşe kalka buyucekler sen kendini sakın suclama bi anlik oluyo zaten biz ister miyiz canları acısın

Uygulama mı kötü yoğunluk mu var anlamadım 4-5 kere sildim yükledim sürekli atıyordu en son akşam 10da yükledim giriş yap yazısı ancak çıktı 2 telefonum var ikisinde de denedim birde
Uygulama kotu sanirim bir tane iyi yorum yok uygulamada yeni bi uygulama oldugu icin heralde ne bileyim

Bende şimdi yükledim açıldı ama nereden bakacağımı bulamadım siz uygulamada nereden yaptınız

Buna benziyor bizim internette daha değişik şekilleri de var kontrole gideince doktorunuza sorun az bir şüpheniz varsa bile
Bende sakral gamzeyi soracağım muhtemelen yok ama kontrol etsin
Benimki ağlayınca böyle oluyo normalde içerde sizin de öyle mi

Maşallah ponçiye öncelikle. Benim gördüğüm göbek fıtığı çok daha büyüktü. Bu ise küçük çok şükür aDoktorunuz demiştir bebekte gaz sıkıntısı geçtikçe rahatlayacaktır oda. Aklıma geldi eskiler oranın üzerine bozuk para koyun sarın derdi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum . Annesi geçecek zamanla bunu bil içini ferah tut olur mu

En çok bu kadar çıkıyo bağırırken çektim bağırmayınca bu kadar dışarda değil aslında 10 gün sonra kontrole gitcez o zamana kadar bişey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…