Çok heyecanlandım duracak ümidiyle sipariş verdim ben mart annelerine de sormuştum orada da kullanan çok fazla var ve hepsi yüzde yüz memnun bayağı yüksek memnuniyet oranı alalım bakalım inşallah bencillerimiz severDün gece 1 bucukta yattik sabah 7 ye kadar uyumusuzoyle iyi geldi ki ama ac kaldi mi diye de korktm sizin bebekler de adada yapiyo mu boyle kizlar normalde uyaniuodu gece
Benimde birkere 5 e kadar deliksiz uyudu çok güzel bir duygu hiçbirşey olmaz aç kalmaz merak etme rahattır uyumuştur çocuk sancısız gazsız ne güzel işte. Doktora daha dün gittim dedi sakın gece kaldırma sabaha kadar 6-7 saat ne kadar yatarsa ellemeDün gece 1 bucukta yattik sabah 7 ye kadar uyumusuzoyle iyi geldi ki ama ac kaldi mi diye de korktm sizin bebekler de adada yapiyo mu boyle kizlar normalde uyaniuodu gece
Ohhh ne güzel olmuş. 4-5 saat kadar uyuyabilirler canım bizde de bir kere oldu. Senin gibi içim içimi yemişti.
Sadece 1 kez benimki de 6.5 saat uyudu o kadar güzeldi ki
Anladigim kadariyla sadece 1kere olabilcek biseymis onu da yasamişizBenimde birkere 5 e kadar deliksiz uyudu çok güzel bir duygu hiçbirşey olmaz aç kalmaz merak etme rahattır uyumuştur çocuk sancısız gazsız ne güzel işte. Doktora daha dün gittim dedi sakın gece kaldırma sabaha kadar 6-7 saat ne kadar yatarsa elleme
Bu ne bitmez bi sarılıkmış bizimde uzamış sarılık hala devamAnladigim kadariyla sadece 1kere olabilcek biseymis onu da yasamişiz
Uzamis sariligi var yoksa korkmazdim garipte geldi acikcasi o kadar alismisim ki surekli uyanmaya bunyem yadirgadi
Pusette ev içerisinde durmuyor, bebek arabasında giderken pusette aglaamdan duruyor, anakucaginda bazen oyalayıp duruyor bazen durmuyor ama genel olarak duruyor. Büyüdükçe daha uzun duracağını düşünüyorum. Bizim bebek de dediğiniz gibi bence bu dönemde böyle oluyorlar sürekli ağlıyorlarKızlar mart annelerine de sordum sizden de fikir almak istiyorum şu anakucağını kullanan var mı memnun musunuz acaba ? Ben içeride felan pusete koyuyorum da beş dakika bile durmuyor içinde hemen ağlıyor acaba bunda durur mu Buarada sizinkiler öyle uyanıkken duruyor mu benimki en fazla 5-10 dakika belki bakar sonra mutlaka ağlıyor ya uyuyacak ya kucakta olacak benimki acaba kucağa mı alıştı yoksa bunun için daha küçükler mi etrafı izlemek için yani
Bizimde öyle bi kere 5 dk kadar emiyo birakiyo gazini cikartiyorum sonra tekrar istiyo yine 4 5 dk emiyo sonra birakip uyuyo doymasa birakmaz diye düşünüyorum ki fazlasini verince kusuyoBu ne bitmez bi sarılıkmış bizimde uzamış sarılık hala devamhanımlar emme süreleriniz nasıl?ya internette yazan süreler bana çok ütopik geliyor.Yok bi meme 10-15 dk sonra öteki meme 10-15 dk falan.benimki 8-12 dk arası bi emmeyle doyup bırakıyo.Acaba biz de mi bi gariplik var?
Biz de gazla uğraşıyoruz, özellikle geceleri tutuyor. 6 ay anne sütü verirseniz bsğırsakları için çok iyi bir iş yapmış olursunuz dedi, şu an yeterli olgunlukta olmadığı için o kadar, sancılı geçiyormuş günlerimiz, Allah başka dert vermesin, geçici sonuçta. 2 ayı bitti işte.Ah o gazprobiyotik damla başladık iyi geldi sanki
Heh evet tam olarak böyle oluyor bizim de.Ama bi bakıyorum 15-20 dklar havada uçuşuyor (ki hepsine maşallah diyeyim) dedim bizde bi sıkıntı var galiba.Bizimde öyle bi kere 5 dk kadar emiyo birakiyo gazini cikartiyorum sonra tekrar istiyo yine 4 5 dk emiyo sonra birakip uyuyo doymasa birakmaz diye düşünüyorum ki fazlasini verince kusuyo
Bana da ütopik geliyor çünkü benimki uyumasa tüm gün emebilirBu ne bitmez bi sarılıkmış bizimde uzamış sarılık hala devamhanımlar emme süreleriniz nasıl?ya internette yazan süreler bana çok ütopik geliyor.Yok bi meme 10-15 dk sonra öteki meme 10-15 dk falan.benimki 8-12 dk arası bi emmeyle doyup bırakıyo.Acaba biz de mi bi gariplik var?
Kendi sütünden dök iyileşirEmzirirken gözde çıkan arpacığa ne yapabilirim acil yardım eder misiniiiz nasıl ağrıyo
Gaz geldi mi 2 saate süren ağlamalar oluyor mu sizde de bizimkinde mi gariplik var eşim uyku damlası alalım diyip duruyorBiz de gazla uğraşıyoruz, özellikle geceleri tutuyor. 6 ay anne sütü verirseniz bsğırsakları için çok iyi bir iş yapmış olursunuz dedi, şu an yeterli olgunlukta olmadığı için o kadar, sancılı geçiyormuş günlerimiz, Allah başka dert vermesin, geçici sonuçta. 2 ayı bitti işte.
Bizde de öyle garip değil gazlı çocuklarımızGaz geldi mi 2 saate süren ağlamalar oluyor mu sizde de bizimkinde mi gariplik var eşim uyku damlası alalım diyip duruyor
İki saat ağlamıyordur belki ama emzir gaz çıkar derken zaman geçiyor tabii. Bir şey yok deyip yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor mesela. Gaz ağrısı gelince yüzüstü dizime yatırıp sırtını sıvazlıyorum, karnına baskı uyguluyorum yer yer hafifçe bir de bacaklarını göbeğine doğru ittiriyorum. İyi geliyor. Sadece anne sütü içiyorsa sanırım bazı doktorlar damla önermiyor, ama sormakta fayda var yine de.Gaz geldi mi 2 saate süren ağlamalar oluyor mu sizde de bizimkinde mi gariplik var eşim uyku damlası alalım diyip duruyor
Bence de etkiliyor. Bir defa bakla yedim, o gece çok çok fenaydı.Bizde de öyle garip değil gazlı çocuklarımızyediklerimiz etkilemiyor diyor bazı doktorlar ama gayet etkiliyor birkaç gündür dikkat etmedim yine sancılanmaya başladı ama azalıyor çok şükür haftada iki üç gün öyle uzun ağlamaları oluyor normalde her gündü inşallah sizin de azalır bir süre sonra çok yıpratıcı oluyor
Etkilemiyor diyenlere uyup dikkat etmedim ama bence de etkiliyorBizde de öyle garip değil gazlı çocuklarımızyediklerimiz etkilemiyor diyor bazı doktorlar ama gayet etkiliyor birkaç gündür dikkat etmedim yine sancılanmaya başladı ama azalıyor çok şükür haftada iki üç gün öyle uzun ağlamaları oluyor normalde her gündü inşallah sizin de azalır bir süre sonra çok yıpratıcı oluyor
Emdiği sürece geçen artık 2 ay oldu diye çeyrek bardak kola içtim içmez olaydımEtkilemiyor diyenlere uyup dikkat etmedim ama bence de etkiliyorNe kadar daha dikkat etmek gerekiyor acaba
Aynı şekilde çok canım isteyince gazoz içtim 2 gündür kızım asla durmuyor resmen huyu değiştiEmdiği sürece geçen artık 2 ay oldu diye çeyrek bardak kola içtim içmez olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?