2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Dün gece 1 bucukta yattik sabah 7 ye kadar uyumusuz oyle iyi geldi ki ama ac kaldi mi diye de korktm sizin bebekler de adada yapiyo mu boyle kizlar normalde uyaniuodu gece
Çok heyecanlandım duracak ümidiyle sipariş verdim ben mart annelerine de sormuştum orada da kullanan çok fazla var ve hepsi yüzde yüz memnun bayağı yüksek memnuniyet oranı alalım bakalım inşallah bencillerimiz sever

Dün gece 1 bucukta yattik sabah 7 ye kadar uyumusuz oyle iyi geldi ki ama ac kaldi mi diye de korktm sizin bebekler de adada yapiyo mu boyle kizlar normalde uyaniuodu gece
Benimde birkere 5 e kadar deliksiz uyudu çok güzel bir duygu hiçbirşey olmaz aç kalmaz merak etme rahattır uyumuştur çocuk sancısız gazsız ne güzel işte. Doktora daha dün gittim dedi sakın gece kaldırma sabaha kadar 6-7 saat ne kadar yatarsa elleme

Ohhh ne güzel olmuş. 4-5 saat kadar uyuyabilirler canım bizde de bir kere oldu. Senin gibi içim içimi yemişti.

Sadece 1 kez benimki de 6.5 saat uyudu o kadar güzeldi ki

Anladigim kadariyla sadece 1kere olabilcek biseymis onu da yasamişiz
Uzamis sariligi var yoksa korkmazdim garipte geldi acikcasi o kadar alismisim ki surekli uyanmaya bunyem yadirgadi

Anladigim kadariyla sadece 1kere olabilcek biseymis onu da yasamişiz
Uzamis sariligi var yoksa korkmazdim garipte geldi acikcasi o kadar alismisim ki surekli uyanmaya bunyem yadirgadi
Bu ne bitmez bi sarılıkmış bizimde uzamış sarılık hala devam hanımlar emme süreleriniz nasıl?ya internette yazan süreler bana çok ütopik geliyor.Yok bi meme 10-15 dk sonra öteki meme 10-15 dk falan.benimki 8-12 dk arası bi emmeyle doyup bırakıyo.Acaba biz de mi bi gariplik var?

Pusette ev içerisinde durmuyor, bebek arabasında giderken pusette aglaamdan duruyor, anakucaginda bazen oyalayıp duruyor bazen durmuyor ama genel olarak duruyor. Büyüdükçe daha uzun duracağını düşünüyorum. Bizim bebek de dediğiniz gibi bence bu dönemde böyle oluyorlar sürekli ağlıyorlar

Bizimde öyle bi kere 5 dk kadar emiyo birakiyo gazini cikartiyorum sonra tekrar istiyo yine 4 5 dk emiyo sonra birakip uyuyo doymasa birakmaz diye düşünüyorum ki fazlasini verince kusuyo

Ah o gaz probiyotik damla başladık iyi geldi sanki
Biz de gazla uğraşıyoruz, özellikle geceleri tutuyor. 6 ay anne sütü verirseniz bsğırsakları için çok iyi bir iş yapmış olursunuz dedi, şu an yeterli olgunlukta olmadığı için o kadar, sancılı geçiyormuş günlerimiz, Allah başka dert vermesin, geçici sonuçta. 2 ayı bitti işte.

Bizimde öyle bi kere 5 dk kadar emiyo birakiyo gazini cikartiyorum sonra tekrar istiyo yine 4 5 dk emiyo sonra birakip uyuyo doymasa birakmaz diye düşünüyorum ki fazlasini verince kusuyo
Heh evet tam olarak böyle oluyor bizim de.Ama bi bakıyorum 15-20 dklar havada uçuşuyor (ki hepsine maşallah diyeyim) dedim bizde bi sıkıntı var galiba.

Bana da ütopik geliyor çünkü benimki uyumasa tüm gün emebilir 40 45 dk arası sürüyor uyuyor da bırakıyor sonra bir saat sonra yine uyanıyor yine o kadar süre. Bayramda eşimin memleketine gideceğiz nasıl yapacağım bilmiyorum. Benim evde tüm zamanım emzirmekle geçiyor çünkü.
Muhtemelen bebeğiniz 8 12 dk aktif emme yapıyor doyuyor. Bence böyle olması çok iyi maşallah deyin.

Gaz geldi mi 2 saate süren ağlamalar oluyor mu sizde de bizimkinde mi gariplik var eşim uyku damlası alalım diyip duruyor

Gaz geldi mi 2 saate süren ağlamalar oluyor mu sizde de bizimkinde mi gariplik var eşim uyku damlası alalım diyip duruyor
Bizde de öyle garip değil gazlı çocuklarımız yediklerimiz etkilemiyor diyor bazı doktorlar ama gayet etkiliyor birkaç gündür dikkat etmedim yine sancılanmaya başladı ama azalıyor çok şükür haftada iki üç gün öyle uzun ağlamaları oluyor normalde her gündü inşallah sizin de azalır bir süre sonra çok yıpratıcı oluyor

İki saat ağlamıyordur belki ama emzir gaz çıkar derken zaman geçiyor tabii. Bir şey yok deyip yatırıyorum 10 dk sonra kalkıyor mesela. Gaz ağrısı gelince yüzüstü dizime yatırıp sırtını sıvazlıyorum, karnına baskı uyguluyorum yer yer hafifçe bir de bacaklarını göbeğine doğru ittiriyorum. İyi geliyor. Sadece anne sütü içiyorsa sanırım bazı doktorlar damla önermiyor, ama sormakta fayda var yine de.

Evet evde uyku falan kalmıyor ama sabredeceğiz. Ağlamaya başlayınca ben salona geçiyorum, diğerlerini uyandırmasın diye.

Bence de etkiliyor. Bir defa bakla yedim, o gece çok çok fenaydı.

Etkilemiyor diyenlere uyup dikkat etmedim ama bence de etkiliyor Ne kadar daha dikkat etmek gerekiyor acaba

Benimki de yoğurt yedigimde rahatsiz oluyor bence ya da cok buyuk bi tesadüf bu kadar denk gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…