2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Uykusunun geldiğini anlayınca denersen inşallah işe yarar.

Yok anam durmayınca slingde de durmuyor sürekli yapışığız iki üç gündür yer yatağında yatırıyorum gece derinleşince yoksa uykumda yoruluyorum zarar vericem diye ve beyaz gürültü tv de sabaha kadar açık ekran parlamasın diye ‘white noise bşack screen’ olanı açıyoruz alıştık ona biz de

Özel soru ama eşlerinizle durumlar nasıl ben o kadar yorgun bitiğim ki adama hiç yaklaşmıyorum bile ama ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum çocuk odada iken yapamam diye düşünüyorum lütfen birileri yalnız olmadığımı söylesin

Çıngıraklara uzaktan bakıyor sadece piyanolu oyun halısına koyuyorum ayaklarıyla çalıyor devamlıip
Hangi oyun halısını kullanıyorsunuz? Ben bir karar veremedim
Yalnız değilsiniz ben de bu şekildeyim. O kadar yorgunum ki kızım uyuduğu gibi ne kadar uyusam kar diye düşünüp hemen yatıyorum Açıkçası çok içimden de gelmiyor sanki bütün dişil enerjimi kaybetmiş gibiyim

Çok memnunuz oyun halımızdan

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-10-08-19-43-603_com.android.chrome.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 35
Çok memnunuz oyun halımızdan
Bu çok pahalıymış ya ben normal trendyoldan idare edecek bişi aldım. İki memur olarak bunu alırsak diğerleri taş yer şaka bi yana fisher price kalitesi var ama o fiyatı verirken oyuncaklar için falan acıyorum daha orta derece şeyler alıyorum

Fiyatı şimdi fark ettim ebebekten mart'ta almışım 2000 liraya yoksa bu paralar verilmez tabii.

Kizlar bebelerinizi nasil uyutuyorsunuz? Kucakta sallayarak mi ayakta mi ana kucaginda mi? bazen alti temiz karni tok gazi cikmis oluyo ama gozler fal tasi gibi acik oluyo nasi uyutcagimi sasiriyorum (sinirden guluyorum afsgag)
Karnini doyurup gazını çıkardıktan sonra yan yatırıyorum kucağıma emziği veriyorum zaten 5dk içinde gazi vs kalmamissa uyuyor, eğer karnini doyurali 1 saati gecmediyse direkt kucaga yan yatirinca bazen emzigi bile veremeden gözleri kayiyor. Uykusu gelince az biraz miziklamaya başlıyor kaşları kızarıyor onu fark ettigim an uyumaya geçiyorum mümkün olduğunca kacirmamaya çalışıyorum çünkü kaçınca keçileri de kaciriyoruz direniyor uykuya bazen de seninki gibi gözler açık etrafa pür dikkat nsdjdjdjk
Geçmiş olsun canım düzelir inşallah bebişin de rahat eder sen de
Geçmiş olsun canım sen iyi ol bebişin de iyi olur, yine arada alıp emzirmişsin sana da iyi geliyodur sıkma canını en kısa sürede geçer inşallah üzülme lütfen mama da alsa bebişin aç kalmasından iyidir
Öıngırak ya da oyun halısı etkinliğine geçen var mı bizim hala ilgimizi çekmiyor sadece elektrikli anakıcağında 10-15 dk durmaya başladı
Çıngıraklı bir şeyi vardı eline alabilecegi boyutta bir iki gündür elinde tutmaya basladi ağzına falan götürüyor ama geçen hafta algilayamiyordu eline aldığı şeyi izliyor vs ben sizden ondeyim diye yazıyorum ilgisini çeker yakında merak etmeyin
Çıngıraklara uzaktan bakıyor sadece piyanolu oyun halısına koyuyorum ayaklarıyla çalıyor devamlı
Aynen ayaklar boşa sallanmasin ucune elektrik uretecek bir şeyler koyalım jsndjsnkdnd
Bir aydır bizim devam o daha istekli tabi bana göre çünkü yoruluyorum oram buram ağrıyor cidden veya uykum oluyor falan ama denk getirmeye calisiyoruz bebek yatak odasında ve o odayi sadece uyumak için kullanıyoruz yeni mekanlar çalışma odam veya salon bebeğin olduğu yerde asker arkadasiyiz malesef hem bilincaltina gider diye hem de gerek yok uyanır falan sese odaları ayirana kadar böyle olur herhalde. İstek yoksa sebebi de yorgunluk uykusuzluk falan zaten biraz kendinize gelince düşünürsünüz stres yaomayin esiniz de anlayış göstersin
Ben bu tarz şeyleri ikinci el temiz kullanılmış varsa alıyorum sarı siteden veya leddgo üzerinden falan bakabilirsiniz düşünürseniz daha uyguna geliyor hem de çok uzun süre kullanilmiyor o yüzden böyle yapiyorum ben

Çok geçmiş olsun inanıyorum ki tekrar artırabilirsin bazen azalıp bazen artması doğal olan bir süt bu hipp de deneyebilirsiniz onu kullananlarda memnundu

Haklısın bendeki de mantar oyun halısı sanırım pahalı olmaması lazım hediye gelmişti,
Yalnız değilsin tabiki hepimiz benzer durumlardayız

Bizim ki slingde emzik verince duruyor eğer emzik alıyorsa öyle deneyebilirsiniz. Emziksiz koyunca emmek isteyip deli gibi ağlıyor kafasını geri atıyor bir şeyler yapıyor

1 haftadır biz şehir dışına geldik eşimden ayrıyız ama ondan önce 2-3 günde 1 beraber olmaya başlamıştık. Ben de pek istemiyordum ama zaten doğum sonrası baya birliktelik olmadı o da beni özledi. İlk seferden sonra ben de o kadar üşenmedim birde ilk seferde biraz korkuyordum ama şu da var eşim bana çok yardımcı oluyor o yüzden daha az yoruluyorum. Gerçi nöbetleri başladı artık pek yardımcı olamaz

Benimki emzik de almıyor iki aydır o direniyor ben direniyorum emzik için inatla veriyorum en fazla beş dakika durup atıyor çoğunda hiç almıyor ağzını dilini kapatıyor ısrarla teklif ediyorum ama kazanan o olacak gibi hiç emzik istemiyor .
Ay Buarada bende aynısı ilk Yaptığınızda ilişkide çok korkmuştum çok da acıdı ilkkez yapıyor gibi. Sonrakiler de daha rahat oldu bizde 3 günde felan birliktelik yaşıyoruz benimki de bana çok yardımcı o yüzden bende onu kırmıyorum :))

Gazi varken de emmek istiyorlar o zaman iyi oluyor veya uyuturken veriyorum ama gün içinde öylesine dursun diye emzik vermiyorum zaten kendi de almaz znznnsndjs o amaçla kullanirsan belki işine yarar anca

Keşke alsa ben çok karşıydım ama o kadar rahat bir şey ki. Hele gazı varken çok çok rahat, bizim ki de başlarda istememisti ama şimdi seviyor hatta emzigi yaklaştığında memeye yaptığı gibi hehehehe diye kafa sallayarak alıyor

Ay bende o yüzden istiyordum sancısı olunca rahatlar emzikle benim ilk kızım da emzikle rahatlıyordu az da olsa susuyordu bu emzik de almıyor bağırıp ağlayıp duruyor valla keşke alsa hala ısrarla veriyorum sürekli elimin önünde emzik veriyorum ama hiç umut yok

Ahaha hakkaten benimkinin de kaşları kizariyor sgshsh ben de pilates topunda ziplama yöntemine basladim o da baya başarılı

Var ya aslında dümdüz kumaş, İnterlok kumaş. Eski kadınların yaptığıyla aynı mantık. Ben kubbeninkini almıştım, şimdilik iş görüyor.
Bir bakayım ben dediğine.
İkinci satıra +1 ekleyin.. Ya bende var ama çok sesli birşey değil dikkatini nasıl çeker bilmiyorum

warcrew benim 3 çocuk olunca evde boş oda yok ki üst kata çıksak diğerleri de peşimize gelir yoksa istiyorum ama yorgunum ve yorgunluk hallolur da çocuk odada diye çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…