• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    143
Kızlar benim bebeğim gaz sancısı çekerken ayakları ile kendini itekliyor, zararlı diye ayakları boş kalacak şekilde yapıyorum çünkü baya güçlü yapıyor hani kendini yer değiştirecek kadar. Bu sefer de ayakları ile sırtını poposunu havaya kaldırmaya başladı. Bildiğiniz eklediğim fotoğrafta ki gibi yapıyor bir zararı olur mu? Bebeğimi değil de Google dan ayni hareketin yetişkin versiyonunu buldum 😅

Eklentiler

• 1000175769.webp
    1000175769.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar benim bebeğim gaz sancısı çekerken ayakları ile kendini itekliyor, zararlı diye ayakları boş kalacak şekilde yapıyorum çünkü baya güçlü yapıyor hani kendini yer değiştirecek kadar. Bu sefer de ayakları ile sırtını poposunu havaya kaldırmaya başladı. Bildiğiniz eklediğim fotoğrafta ki gibi yapıyor bir zararı olur mu? Bebeğimi değil de Google dan ayni hareketin yetişkin versiyonunu buldum 😅
Hareket ediyor, ne güzel. Bence motor kasları gelişiyor.

Hareket ediyor, ne güzel. Bence motor kasları gelişiyor.
Evet bende seviniyorum ama diğer yandan bacak eklemlerini zorlar diye korkuyorum. Hep bu aylarda ayaklarına bastırmayın vs diyorlar ya. Bizim bebek ayakları üstünde durmaya çok hevesli gibi yeter ki ayağından güç alacak yer bulsun ama kendine zarar verecek diye de çekiniyorum

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşip çıkarsınız. Eğer imkan var ise bebeği sık sık yanınıza getirsinler. Gelince de ortam müsaitse siz de kendinizi iyi hissediyorsanız 3-4 saat dursun. Emzirmeseniz bile bebekle ten teması yapmak da sütü arttırıyor. Sütünüz azalırsa bile dert etmeyin iyi olduktan sonra geri arttırırsınız. Yine eğer imkanınız varsa hastane tipi pompa kiralayın, onların vakum gücü çok yüksek bu yüzden sütünüz azalmaz
Günde bir kere getirmelerini istedim emzirdim biraz bu gün ikimizde rahatladık. Hastaneden pompa istedik doğum katından bize gönderdiler daha güçlü bu pompa evet

Hanımlar benim bebiş 2 gündür memeyi almıyor memeye gelince ağlıyor uyurken emiyor.memeden başka elimi,omzumu hatta yakalık bile emiyor aslında aç çünkü ama meme emmiyor.atak haftasına girdik galiba bu hafta gümbür gümbür geçcek belliki
Bende de öyle ama benim büyük ihtimal memeden istediği gibi kadar süt gelmediği için yine de bırakmıyorum emzirmeyi özellikle uykuluyken devamlı göğsüme alıyorum ayakta sallana sallana emziriyorum birlikte suyun altında da emzirebilirsin tentene teması ile de emzirmeye çalış pilates topunu da öneriyorlar bu süreçte değişik pozisyonlarda Havada karada amuda kalkarak artık gerisi Hayal gücünüzü kalmış her fırsatta emzirmeye çalış

Youtubeda emziren anne diye bir kanal var, çok sorulan sorularla ilgili videoları var, beğendim, fayda görürseniz diye yazıyorum buraya.

Evet bende seviniyorum ama diğer yandan bacak eklemlerini zorlar diye korkuyorum. Hep bu aylarda ayaklarına bastırmayın vs diyorlar ya. Bizim bebek ayakları üstünde durmaya çok hevesli gibi yeter ki ayağından güç alacak yer bulsun ama kendine zarar verecek diye de çekiniyorum
Kendi kendine bir şey yapamaz bence, çocuk gelişiyor, hareket her zaman iyidir😇

ssusam ssusam kprkma normal bunlar benimki de yapıyor destek buldu mu ittiriyor.

Madame butterfly Madame butterfly olsun ben de hastanede yatınca sütüm azalmıştı hemen emzirme danışmanı ile başladım arttırdım halledilir o halledemezsen de mama olur en uygun olanı bulursun sen iyi ol da

Sabah 6 dan beri sadece 3 olmadı 4 defa 1o-15 dakikalık uyumuyla duruyor benim bebe. Gündüz uykısı 3-4 saat olmalıydı noliiiiyoooo oğummmmmmm diyorumm yüzüme gülüyor 🤣🤣

Öıngırak ya da oyun halısı etkinliğine geçen var mı bizim hala ilgimizi çekmiyor sadece elektrikli anakıcağında 10-15 dk durmaya başladı

Öıngırak ya da oyun halısı etkinliğine geçen var mı bizim hala ilgimizi çekmiyor sadece elektrikli anakıcağında 10-15 dk durmaya başladı
Çıngıraklara uzaktan bakıyor sadece😂 piyanolu oyun halısına koyuyorum ayaklarıyla çalıyor devamlı😊

Kucakta uzun uyuyor sadece onda da ben hiç iş yapamıyorum
Benimde aynısı kucakta uyuyor o da bir şaş tuğraşıtorum uyusun diye tabi tam dalıyor iyice bekliyorum yerine koyuyorum kalkıyor maalesef dönemsel sanırım ya ama çok yorucu oluyor yatak odasından çıkamıyorum gün boyu resmen

Çıngırak ağlarken ilgisini çekip susturuyor piyanolu oyun halısı da baya oyalıyor ama tabi sıkılıyor bir süre sonra. Sallanır ana kucagını seviyor bide ben dönence denedim besikte. O çok ilgisini çekti

Çıngırak kısa süreli ilgisini çekiyor 3-5 dakika oyun halısı yok dikkatini çekmedin hiç. Zeka kartları koyuyorum önüne bakıyo mu bakmıyor mu belli değil.

Back
X