• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    143
warcrew warcrew benim 3 çocuk olunca evde boş oda yok ki ;) üst kata çıksak diğerleri de peşimize gelir yoksa istiyorum ama yorgunum ve yorgunluk hallolur da çocuk odada diye çekiniyorum
Vay zipirlar 🤭🤭 doğru kacamazsiniz da belki gece degerlendirilebilir hepsi uyursa...
5 günün sonunda ameliyata giriyorum artık bana şans dileyin bir an önce bitsin evime bebeğime gideyim 🥹
İnşallah ameliyat hızlıca geçer etkisi de iyileşir evine yavruna kavuşursun sağlıkla canım 🌸

Yok anam durmayınca slingde de durmuyor sürekli yapışığız iki üç gündür yer yatağında yatırıyorum gece derinleşince yoksa uykumda yoruluyorum zarar vericem diye ve beyaz gürültü tv de sabaha kadar açık ekran parlamasın diye ‘white noise bşack screen’ olanı açıyoruz alıştık ona biz de

Özel soru ama eşlerinizle durumlar nasıl ben o kadar yorgun bitiğim ki adama hiç yaklaşmıyorum bile ama ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum çocuk odada iken yapamam diye düşünüyorum lütfen birileri yalnız olmadığımı söylesin
Valla bizde de durum aynı. Kucak bağımlısı gece de memeye yapışık uyuyor yatağına koymaya korkuyorum uyanır diye. Biraz kucaktan indirsem büyük oğluma zaman ayırmaya çalışıyorum. Evin diğer işlerini umursamıyorum bile artık ama içim hiç rahat değil yığınla çamaşır, yerlerin tozu falan. Akşam da pilim bitmiş oluyor. Eşim de dört gözle bekledi lohusalık süresinin bitmesini doktor 2 ay ilişki yok demişti ama 45. günde denedik ama çok korktum ben genel bir isteksizliğim var zamanla düzelir umarım. Zaten bebek varken sorun değil de büyük oğlum uyanıkken rahat vermiyor bize o uyuyana kadar da ben bayılmış oluyorum.

Yok anam durmayınca slingde de durmuyor sürekli yapışığız iki üç gündür yer yatağında yatırıyorum gece derinleşince yoksa uykumda yoruluyorum zarar vericem diye ve beyaz gürültü tv de sabaha kadar açık ekran parlamasın diye ‘white noise bşack screen’ olanı açıyoruz alıştık ona biz de

Özel soru ama eşlerinizle durumlar nasıl ben o kadar yorgun bitiğim ki adama hiç yaklaşmıyorum bile ama ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum çocuk odada iken yapamam diye düşünüyorum lütfen birileri yalnız olmadığımı söylesin
Adam işten gelince iki agucuk yapip cocugu uyutmaya goturuyorum genelde ben de uyuyorum falan derken yalan oluyo bizim de 🫠

Yolun sonunda ışık göründü kızlar 🥳 gaz sancıları bitti damlaları bıraktık 4-5 gün oluyor şu erken uyanmayı da çözersek inşallah rahatlayacağım biraz 😂
Ay maşallah ya darısı bize sizin erken bitmiş vallahi ben 4 ay kadar sürer diye bekliyorum bizim bu günlerde pik yaptı ya mama değiştiriyorum felan bi umut diye ama yok

Ay maşallah ya darısı bize sizin erken bitmiş vallahi ben 4 ay kadar sürer diye bekliyorum bizim bu günlerde pik yaptı ya mama değiştiriyorum felan bi umut diye ama yok
Bizim 6-7. Haftalar çok çok kötüydü sonra yavaş yavaş azaldı şükür 🙏 ben anlamazdım gazın geçtiğini damlaları kullanmaya devam ederdim de bayramda il dışındaydık damla bitti gittiğimiz yerde de bulamadık öyle 2-3 gün kullanmadık baktım bizimki sakin öyle anladım 😂 darısı size inşallah

Bizim 6-7. Haftalar çok çok kötüydü sonra yavaş yavaş azaldı şükür 🙏 ben anlamazdım gazın geçtiğini damlaları kullanmaya devam ederdim de bayramda il dışındaydık damla bitti gittiğimiz yerde de bulamadık öyle 2-3 gün kullanmadık baktım bizimki sakin öyle anladım 😂 darısı size inşallah
Ya ben de kullanıyorum hala ama işkillendim şimdi belki bizimki de geçti ama haberim yok😂 yavaş yavaş bırakmaya çalışayım.

Maşallah maşallah 🙏🙏

Back
X