2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Mamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem bu gün

Aptamil verdiler kabız yapmış ağlıyormuş kıyamam oğluma

Çok geçmiş olsun canım sen iyi ol ki bebis iyi olsun. Mama konusunda da kötü hissetme, sadece mama ile beslenen çocuk çok. Biz hala mama desteğiyle ilerletiyoruz. Mamayı değiştirirler sorunu çözülür. Sen kendine odaklan şimdi.

Mamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem b
Oyy annemmm
Mamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem bu gün
Canım benim, mamayı değiştirirseniz kabızlığı geçer, doktorumuz yavrum yoğun bakımdayken hipp önermişti biz hala mama ve anne sütü ile ilerliyoruz. Canınız sağolsun yeter geriye kalan herşey hallolur

Kızlar napıyorsunuz ay bayramdan hiçbirşey anlamadım ben ya . bizimki çok sancılı yine ya relactaz kullanan var mı laktozsuz intöleransı olan çocuklara veriyormuş doktorlar bende alcam doktora gitmedim ama çocuğum kıvranıyor aguline kullanıyorum gaz ilacı aslında gaz da gayet yapıyor ana rahatlamıyor çocuk uykusunda vağırıyor ağlıyor aslında uyuyacak hatta uyuyor biranda bağırıyor bende relactaz ı çok duymuştum onu alayım diyorum ya mama içiyor benimki zaten sma comfort. Mama da da laktoz var ya sanırım sancı ondan gaz felan yapıyor bayağı çünkğ . Golden goat alayım bide mama olarak diyorum keçi sütlü sindirimi kolay ve laktozsuz o. Bu mamayı da kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim kızlar

Bu gün bebeğimi yanıma getirdiler sırf onun için 12 saat bu dayanılmaz sancıya rağmen ilaç içmedim emzirdim çok şükür kakasınu yaptı meme emince bana da yapıştı birbirimizi o kadar çok özlemişiz ki artık her gün 1 kere de olsa yanıma getirtcem hastaneden çıkana kadar hem beni hemde memeyi unutmasın

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir şifa bulursunuz

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ne güzel bebeğinizi biraz olsun görebilmişsiniz, inşallah bir an evvel eve sağlıklı bir şekilde eve dönersiniz

Çok çok geçmiş olsun moralini bozmamaya çalış bebişin annesine ihtiyacı var

Hanımlar benim bebiş 2 gündür memeyi almıyor memeye gelince ağlıyor uyurken emiyor.memeden başka elimi,omzumu hatta yakalık bile emiyor aslında aç çünkü ama meme emmiyor.atak haftasına girdik galiba bu hafta gümbür gümbür geçcek belliki

Çok geçmiş olsun. Doğum yaptığım ve hastanede kaldığım iki gün boyunca büyük oğlumdan ayrı kalmak beni çok yıpratmıştı sanki onu unutmuş, terk etmişim gibi hissetmiştim. Anneyiz duygularımız çok yoğun. AIIah kimseyi yavrusundan ayırmasın geçecek inşallah üzülmeyin.

Bir an önce sağlıkla kavuşun birbirinize. İmkanınız varmış bebeğinize görmeye.. Çok daha güzel günler gelecek annesi senn moralini yüksek tut litfen

Ayakta yürürken emzirmeyi deneyin benim oğlum da almıyordu ayakta dolaşarak emzirdim atak haftalarında

Evet duygular iyice yoğun zaten bu dönemde 4 gündür evime gidememek de yıprattı beni. İnşallah bir an önce çıkarım ama en az 3 gün daha buradayım birazdan oğlumu getirecek babası heyecanla bekliyorum

Madame butterfly bu bile moral olmuştur. Ben emzirdiğimi söylediğimde ona göre ilaç vermişlerdi hastanede yatarken ben emzirmeye devam etmiştim ama seninki farklı bir hastalık o yüzden öyle bir imkan olsa herhalde söylerlerdi.

Emzirmediğin aralıklarda sağıp döküyor musun azalmasın diye

Bişey yiyip içemediğim için sütüm azaldı iyice. Ağır ilaç içince sağıp döküyorum sonra aralarda sağıp dolaba koyuyorum

Bişey yiyip içemediğim için sütüm azaldı iyice. Ağır ilaç içince sağıp döküyorum sonra aralarda sağıp dolaba koyuyorum
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşip çıkarsınız. Eğer imkan var ise bebeği sık sık yanınıza getirsinler. Gelince de ortam müsaitse siz de kendinizi iyi hissediyorsanız 3-4 saat dursun. Emzirmeseniz bile bebekle ten teması yapmak da sütü arttırıyor. Sütünüz azalırsa bile dert etmeyin iyi olduktan sonra geri arttırırsınız. Yine eğer imkanınız varsa hastane tipi pompa kiralayın, onların vakum gücü çok yüksek bu yüzden sütünüz azalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…