- 13 Aralık 2015
- 1.745
- 1.819
- 133
- 31
Mamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem bu günÇok geçmiş olsunlütfen kendini daha fazla üzmemeye çalış. İyileşmeye odaklan. Oradan sağlıkla çıktığını ve herşeyin eskisi gibi olacağını düşün. Sütün tekrar geri gelecektir. Çok şükür ki anneciğin var yavruna senden sonra en güzel bakacak kişinin kollarında. Bir an önce iyileşmeniz dileklerimle
Aptamil verdiler kabız yapmış ağlıyormuş kıyamam oğlumaLütfen kendini üzme.Süt azalsa bile tekrar arttırısın birsürü yönte,egzersiz var önemli olan senin sağlığın şuan.Bebişin bi kaç gün mamayla idare eder annesi .Anne sütüne yakın birsürü mama var.Lütfen ona takılıp kendini yıpratma.İnşallah biran önce sağlığınıza da bebişinize de kavuşursunuz
Çok geçmiş olsun canım sen iyi ol ki bebis iyi olsun. Mama konusunda da kötü hissetme, sadece mama ile beslenen çocuk çok. Biz hala mama desteğiyle ilerletiyoruz. Mamayı değiştirirler sorunu çözülür. Sen kendine odaklan şimdi.Kızlar bu bayram bayram olmadı bana. Bayram sabahı saat 4 te sancıyla nefes alamamayla uyandım ambulans geldi aldı gastrit diyip geri gönderdiler. Dün gece tekrar kötüleştim özel acile geldik burda karaciğer yetmezliği dediler tomografide safrada taş çıktı o yapıyormuş sancıyı beni yatırdılar hastaneye. Oğlum evde annem başında allahtan ama ben burda ondan uzak o kadar kötüyüm ki bişey yiyip içmem yasak emzirmem yasak sütüm azalmaya başladı. Stok sütler bitmek üzere 3-4 gün en az burdayım ne yapcam bilmiyorum ağlamaktan kendime gelemedim
Sma comfort denesinler canım aptsmil herkeste kabız yapıyor genel olarak.Aptamil verdiler kabız yapmış ağlıyormuş kıyamam oğluma
Oyy annemmmMamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem b
Canım benim, mamayı değiştirirseniz kabızlığı geçer, doktorumuz yavrum yoğun bakımdayken hipp önermişti biz hala mama ve anne sütü ile ilerliyoruz. Canınız sağolsun yeter geriye kalan herşey hallolurMamadan kabız olmuş oğlum normalde kıpır kıpırdı şimdi sesi çıkmıyor böyle gördükçe çok üzülüyorum yanıma getirmelerini isticem bu gün
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir şifa bulursunuzBu gün bebeğimi yanıma getirdiler sırf onun için 12 saat bu dayanılmaz sancıya rağmen ilaç içmedim emzirdim çok şükür kakasınu yaptı meme emince bana da yapıştı birbirimizi o kadar çok özlemişiz kiartık her gün 1 kere de olsa yanıma getirtcem hastaneden çıkana kadar hem beni hemde memeyi unutmasın
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ne güzel bebeğinizi biraz olsun görebilmişsiniz, inşallah bir an evvel eve sağlıklı bir şekilde eve dönersinizBu gün bebeğimi yanıma getirdiler sırf onun için 12 saat bu dayanılmaz sancıya rağmen ilaç içmedim emzirdim çok şükür kakasınu yaptı meme emince bana da yapıştı birbirimizi o kadar çok özlemişiz kiartık her gün 1 kere de olsa yanıma getirtcem hastaneden çıkana kadar hem beni hemde memeyi unutmasın
Çok çok geçmiş olsunKızlar bu bayram bayram olmadı bana. Bayram sabahı saat 4 te sancıyla nefes alamamayla uyandım ambulans geldi aldı gastrit diyip geri gönderdiler. Dün gece tekrar kötüleştim özel acile geldik burda karaciğer yetmezliği dediler tomografide safrada taş çıktı o yapıyormuş sancıyı beni yatırdılar hastaneye. Oğlum evde annem başında allahtan ama ben burda ondan uzak o kadar kötüyüm ki bişey yiyip içmem yasak emzirmem yasak sütüm azalmaya başladı. Stok sütler bitmek üzere 3-4 gün en az burdayım ne yapcam bilmiyorum ağlamaktan kendime gelemedim
Çok geçmiş olsun. Doğum yaptığım ve hastanede kaldığım iki gün boyunca büyük oğlumdan ayrı kalmak beni çok yıpratmıştı sanki onu unutmuş, terk etmişim gibi hissetmiştim. Anneyiz duygularımız çok yoğun. AIIah kimseyi yavrusundan ayırmasın geçecek inşallah üzülmeyin.Bu gün bebeğimi yanıma getirdiler sırf onun için 12 saat bu dayanılmaz sancıya rağmen ilaç içmedim emzirdim çok şükür kakasınu yaptı meme emince bana da yapıştı birbirimizi o kadar çok özlemişiz kiartık her gün 1 kere de olsa yanıma getirtcem hastaneden çıkana kadar hem beni hemde memeyi unutmasın
Bir an önce sağlıkla kavuşun birbirinize. İmkanınız varmış bebeğinize görmeye.. Çok daha güzel günler gelecek annesi senn moralini yüksek tut litfenBu gün bebeğimi yanıma getirdiler sırf onun için 12 saat bu dayanılmaz sancıya rağmen ilaç içmedim emzirdim çok şükür kakasınu yaptı meme emince bana da yapıştı birbirimizi o kadar çok özlemişiz kiartık her gün 1 kere de olsa yanıma getirtcem hastaneden çıkana kadar hem beni hemde memeyi unutmasın
Ayakta yürürken emzirmeyi deneyin benim oğlum da almıyordu ayakta dolaşarak emzirdim atak haftalarındaHanımlar benim bebiş 2 gündür memeyi almıyor memeye gelince ağlıyor uyurken emiyor.memeden başka elimi,omzumu hatta yakalık bile emiyor aslında aç çünkü ama meme emmiyor.atak haftasına girdik galiba bu hafta gümbür gümbür geçcek belliki
Evet duygular iyice yoğun zaten bu dönemde 4 gündür evime gidememek de yıprattı beni. İnşallah bir an önce çıkarım ama en az 3 gün daha buradayımÇok geçmiş olsun. Doğum yaptığım ve hastanede kaldığım iki gün boyunca büyük oğlumdan ayrı kalmak beni çok yıpratmıştı sanki onu unutmuş, terk etmişim gibi hissetmiştim. Anneyiz duygularımız çok yoğun. AIIah kimseyi yavrusundan ayırmasın geçecek inşallah üzülmeyin.
Bişey yiyip içemediğim için sütüm azaldı iyice. Ağır ilaç içince sağıp döküyorum sonra aralarda sağıp dolaba koyuyorumMadame butterfly bu bile moral olmuştur. Ben emzirdiğimi söylediğimde ona göre ilaç vermişlerdi hastanede yatarken ben emzirmeye devam etmiştim ama seninki farklı bir hastalık o yüzden öyle bir imkan olsa herhalde söylerlerdi.
Emzirmediğin aralıklarda sağıp döküyor musun azalmasın diye
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşip çıkarsınız. Eğer imkan var ise bebeği sık sık yanınıza getirsinler. Gelince de ortam müsaitse siz de kendinizi iyi hissediyorsanız 3-4 saat dursun. Emzirmeseniz bile bebekle ten teması yapmak da sütü arttırıyor. Sütünüz azalırsa bile dert etmeyin iyi olduktan sonra geri arttırırsınız. Yine eğer imkanınız varsa hastane tipi pompa kiralayın, onların vakum gücü çok yüksek bu yüzden sütünüz azalmazBişey yiyip içemediğim için sütüm azaldı iyice. Ağır ilaç içince sağıp döküyorum sonra aralarda sağıp dolaba koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?