2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ayy bizimki de aynı bebeksin sen uyusana bi dimiii

Canı istemeyince ona da kafa çeviriyor çok fena bu zamanın çocukları

çok geçmiş olsun, doktor ne dedi?İlaç kullanamıyorsunuz değil mi? Hala korona var mı ya şaşırdım.

çok geçmiş olsun, doktor ne dedi?İlaç kullanamıyorsunuz değil mi? Hala korona var mı ya şaşırdım.
Bende şaşırdım üç gündür ateşim vardı ama grip sanmıştım antibiyotik vermişlerdi oğlumda dün ateşlenip öksürünce doktoru test yaptı sonuç pozitif. Benden bulaşmış yani çocuğa da. Dünden beri kendimi yedim ya kıyamam daha minicik. İlaç sadece Calpol kullanıyor ateş için bende Parol ve antibiyotik

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Niran önce inşallah daha küçücükler ama Allah’ın izniyle çabuk da atlatır

Çok geçmiş olsun, atlatırsınız çabucak inşallah. Anne sütü onu korur. Merak etmeyin, siz kendinize iyibakın öncelikle o da iyi olur.

Çok geçmiş olsun Emzirmeye çalışın inşallah kolayca atlatır belki de iştahsızdır ondan iteliyordur memeyi korona bitmedi ya ben de 34.haftamda oldum çoookkk zor atlattım influenzayla birleştiğini söyledi doktorum o zaman bana

Çok çok geçmiş olsun ikinize de canım benim oğlum da 2 aylıkken korona oldu maalesef ama küçük olduğu için 12 gün hastanede yattık kan değerleri de yerlerdeydi. Antibiyotik tedavisi aldı sonra taburcu olduk. İnşallah senin miniğin çabucak kolayca atlatır

Bizde ayni durumdayız. Biz bir ishal olduk yediğimiz bisey mi dokundu derken kızımın ateşi çıktı covid çıktı onda da. Sonra ben hastalandım baya titreme üşüme şu anda boğazımda öksürük olarak kaldi. Kizim 2 gün keyifsizdi bir gece ateşli geçti öksürme pek olmadı cok şükür atlatti. Benimde ilk covidime benziyordu üşüme titreme yasamam ama daha hafif yani grip gibi geçiyoruz artık cok sukur covid isminin korkusu kalmış yalnizca

Cok cok gecmis olsun yaninizda yardim edicek birileri vardir umarim. Rabbim sifalar versin cocuklarin hasta olmasi psikolojik olarak cok yoruyo insani ama normal grip olarak düşünün onlarin bunyesi daha narin evet ama bizden dhaa gucluler

Emzirmeye çalışıyorum sürekli ama halsizlikten zor çekiyor çocuğum bi yandan da ateşle öksürükle mücadele ediyoruz kıyamam ya benim yüzümden

Annem var çok şükür yoksa ne kendime ne oğluma faydam olmayacak. Dün oğlanı hastaneye götüreyim derken ayağımı vurdum bi de tırnağım ayrıldı etimden ortadan çatlayıp. Valla bulsam birini okutcam hepimizi

Crp baktılar şükür temiz çıktı da öksürük ilerlerse biz de gideceğiz şimdi ateş takibindeyiz. Bu kadar küçük bebeklere nasıl bulaşıyor ya sizinki daha da zormuş 2 aylıkken kıyamam

Ben covidi baya yaşamış biri olarak korkuyorum bu 5.oluşum ciğerlerime indiği için bir hafta hastanede kalmıştım nefes alamıyordum zatürreden o yüzden hiç adını duymaya bile tahammülüm kalmadı

Geldi mi üst üste gelir zaten sadaka verin bol bol been ananemle konustukca anane okusana bizi diyorum uzaktn uzaga okuyo sonra arayip nazarvar cocugun yüzünü yika diyo

Crp baktılar şükür temiz çıktı da öksürük ilerlerse biz de gideceğiz şimdi ateş takibindeyiz. Bu kadar küçük bebeklere nasıl bulaşıyor ya sizinki daha da zormuş 2 aylıkken kıyamam
Buhar makinesi almadiysaniz kesin alin bnm büyük oglum en son zature baslangici dediler oylelikle aldik simdi kim hasta olsa hemen onu kullaniyo direk cigerlere fayda ettigi icin cabuk atlatiyoruz balgam vs s9küyo

Selamın aleyküm, yumurtlamadan sonra 8. Gün yaptırdım testi progestron ve diğer testleri yorumlarmısınız sizce hamile kalma şansım var mı

Eklentiler

• 1000085187.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 9
Çok çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce toparlanırsınız kuzum benim ya Çok üzüldüm bebekler çocuklar hasta olmasın Vallahi biz büyükler atlatıyoruz bir şekilde ama çocukları çok içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…