2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kızlar hatırlarsınız şu çatı ağrısı vardı ya hamilelikte çoğumuzun yaşadığı. Ben dün kanguruda bebeği ve 13 kiloluk abisini de kolumda taşıdım ağırlıktan o lanet ağrı yine geldi saplandı o bölgedeki kemiklere. Sizde var mı böyle bir şey? O kemikler kendini doğuma hazırlarken çok ayrıldı da doğumdan sonra birleşmeyi mi unuttu naptı anlamadım.

Kızlar gebelikte 18 kilo aldım. 9 nisanda sezaryen ile doğum yaptım. Fazla bir ton kilom var. Bebek ve ödem ile 1-2 günde eksilen kilo dışında hiç kilo veremedim. Diyete başlayan kilo veren var mı? Bana ne önerirsiniz?

Ben 2o. Ayını doldurmuştu başladığımızda bakıcımız bir anda bırakıp gidince ve kreş bezli almayınca yoğunluk verip birakmıştık bezi. Senin durumun farklı birde bebeğin var. Ufak ufak alıştırmaya başla ikinizde zorlanmadan lazımlık banyoda salonda olsun dikkatini çeksin. Ne amaçlı olduğunu görsün.kitap oku, kıyafetle oturmasına izin ver bakalım bebe nasıl tepki verecek

Çok geçmiş olsun. Keşke annen kalıp destek olabilseydi sana. Yalnız yapıyorsun her şeyi ve seninde ihtiyacın var dinlenmeye. Ama annenin durumu nedir bilmiyorum ki kadının da bir sürü sorumluluğu vardır. Doktora danışıp kullansaydın keşke canım. Parol emzirme döneminde veriliyor ama öksürük şurubunu bilemedim. Onun bitkisel formda olanları var belli Dr ondan reçete ediyordur. Ptesi hiç olmadı sağlık ocağı na sorsan.

Allah yardımcımız olsun. Bizde de son dk ya kadar bekleyip sonra çiiiiişş diye koşturma var. Benimkiler sözde erken öğreniyor ama, sonra hep uğraşıyorum. Anlamadım gitti.

Valla emzirmek de kolay değilmiş. Yada benim durumuma göre böyle düşünüyorum. Kendi babamdan çekiniyorum ben odaya geçiyorum, bebe durmuyo ayakta hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyorum. Ama bi yandan bebe destek olacaklarsa kalabalıkta daha güzel büyüyor. Biri yemek yapsa biri temizlik anne bebeği emzirse altını temizlese uyuduğunda uyusa miss gibi işte.. Geçti gitti dün akşam Allâh can sağlığı versin geriye kalan herşey hal oluyor

İki ay sonra başlarsam buda 20 aylık oluyor dediklerini yapacağım lazımlık da almadım direk wcye götürürğm diyordum ama zor olacak sanırım

Annemler ilk defa geldiler evime bir gün kalıp döndüler kal dedim oda çalışıyor izni vardı ben kalır diye düşünüyordum olmadı galiba kv gelecek onunla nasıl oluruz bilemiyorum
Sağlık ocağıda yakın değilki bir saat sürüyor oda midem kalkıyor yolda birdaha almam inşallah toparlıyor gibiyim teşekkür ederim

Evet evet unuturmuyum ben o ağrıları benim büyükte 13 kilo ikisini bir kucaklıyorum sık sık ağlıyor yoksa oda
Daha çatıda bir ağrı olmadı ama belim deki ağrı geri geldi zatn ağrılarım doğumdan bir iki ay sonra geçmişti ozamana kadarda çekmiştim dediğin gibi sanki belim birleşmeyi unutmuş gibi, fıtık yada skolyoz gibi bişey olduğumu düşünüyorum artık
Eşim her gece masaj yapıyor zeytinyağıyla tavsiye esebilirim ağrıyan bölgelerin için

Bilemiyorum canım Diyetisyene gitmedim hiç nasıl kilo verdiğimide şöyle yazayım yalnız kaldıktan sonrada yemek yemeye fırsatım olmadığından kilo verdim , açlıktan ölüyorum dünyaları verseler yerim öylede iştahlıyım gel gör ki yemek yiyecek vaktim yada boş bir elim yok

Annen hala kalıyormu, katı gıdaya geçselerdide rahatladaydın biraz ya

Ozaman hiç yaklaşmiyimbunca işin arasında halıdan bokda temizlemeyeyim zaten kusmukları yetiyorda artıyor bana

Bence dha cok erken ya kışın bezle ugramaak zor olur ama seneye yaz daha iyi sanki alismasi icin yinede cocugun gelisimine bagli tabi belki ogrenir bn ogluma 3 yasinda ogrettim kendi söyleyene kadar hic teklif etmedim herseyi hazirdi yeni kilotlar aldim anlattim istedigin zmn giyersin ama cis yapmak yok fln dedm bi gece anne tuvalet dedi o gece basladik 1 haftaua ogrendi ben kendi istegime gore baslasam belkide o kadar kolay olmazdi

Doğumdan sonra evde eşim dışında asla erkek istemiyorum. Bence onlar da biraz düşünüp gelmesin çok rahatsız edici ama babasından önce keşke eşiniz düşünseymiş

Cok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Büyüme ataklarını günü gününe aksatmadan bir benimki mi yaşıyor acaba 3.büyüme atağına girdik gittikçe fenası geliyor gerçekten durduk yere ağlıyor meme istiyor almıyor kafasını geri atıp ağlıyor yatır ağlıyor kaldır ağlıyor hey Allahım

Allah yarıdmcın olsun canım Sonuçta çok hızlı büyüyorlar hem bedensel hem zihinsel ağır gelmesi huzursuzluk çıkarmalarıda normal tabi
Acaba atak haftalarına ayıp olmasın diyemi böyle yapıyor senin bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…