2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Biz de hem 5. Hafta hem de 8. Hafta atağını anlattığınız gibi yaşadık

Ay bilmiyorum ki canını sevdiğim bir bana gücü yetiyor tam gaz bitti derken atağı geldi neyse ki bir hafta sürüyormuş ağız tadıyla çocuğumu sevemedim

Ay bilmiyorum ki canını sevdiğim bir bana gücü yetiyor tam gaz bitti derken atağı geldi neyse ki bir hafta sürüyormuş ağız tadıyla çocuğumu sevemedim
Merak etme tatlılıkları hiç bitmiyor her an sevecek bişeyleri bulunuyor
Olmadı bi tane daha yapıverirsin ne var sankim altı üstü 9 ay taşıyıp tüm sıkıntısını çekip doğumunu yapıp ömür boyıda bakımını üstleneceksinkv gibi konuştum

Ahahdhdjsj asla tek çocuk bana yetti hele de tek başına uzak şehirde kolik bebe yaşlandım resmen 2.5 ayda sana da helal olsun bacım 2 çocuk peşpeşe çok zor vallahi

Skolyoz bende var ilk oğlumdan sonra olmuş. O da bel ağrısı için Mr çektiler de orda tesadüfen çıktı yoksa görünüşte bir şey yok çok şükür kendi kendime anlamam imkansız. Bele de fıtık başlangıcı dediler, mekanik bel ağrısı dediler de sonuç yok düşük skolyoz derecesi belli sadece. Hep çocuk bakmaktan oluyor bu ağrılar. 3-4 yıldır hiç yaşamadığım ağrılar var hep vücudumda. Bu çatı ağrısı ilk oğlum doğduktan sonra da geri gelmişti yine aynı değişen bir şey olmamış. ağır kaldırıp, iş yapınca geri geliyor çok enteresan.

Ben ilk oğlumu emzirdiğim dönem kan değerlerime baktırmıştım da alfabedeki tüm vitaminlerim eksikti
Ben de kan versem büyük ihtimalle böyle olacak dhskshs geçen eşimin arkadaşı ve hanımı geldiler başım ve boynum açık şekilde yanlarına gitmişim. Çocuk yere bakarak elif başın açık kalmış sanırım diyo fhdksbdmsns tesettürlü olduğumu unutmuşum tamamen fhzkshssosn

Ahahahah ben de elimde bebek varken içerden bebek sesi duyup 'aaa uyandı bebek' diye çok gittim içeri. Sonra bebek kucağımdayken beşiği salladım birkaç kere. Kafa kalmadı gerçekten Allah yardımcımız olsun

Ahahhshs Allah emi hiç güleceğim yoktu ben de aynı güne iki farklı misafir çift arkadaşımızı çağırmışım ikisine de aynı gün hazırlık yapmaya başlayınca fark ettim ikisi de geldi artık tanıştılar hjajshha

Sizin iyi cesaret yalnız aynı gün içinde iki misafir çağırmak

Ay ben çok dalgınım ya zaten hamilelikte de 10gün b12 iğnesi vuruldum çocuğun gece altını temizleyip bez bağlamadan yatırmışım bir keresinde gece kalkıp uyuyan bebeği ayağıma alıp sallamaya başladım ev iki katlı çocuğu üst kata yatırıp alt katta uyuyakalmışım uyanınca çocuk yok diye eşime bağırmaya başladım falan ahahshhs iyi değilim galiba

Olmadım ben de. Annem 2 yıl emzirmiş emzirmeyi bıraktığı ay regl olmuş inşallah ben de ona çekmişimdir
Ay inşallah bende öyle olurum regl olmayı hiç sevmiyorum, olmamaya öyle de güzel alıştım ki keyfim çok yerinde ama olmayınca da insan normal mi diye merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…