- 21 Eylül 2017
- 2.841
- 7.060
- 158
Biz de hem 5. Hafta hem de 8. Hafta atağını anlattığınız gibi yaşadıkBüyüme ataklarını günü gününe aksatmadan bir benimki mi yaşıyor acaba3.büyüme atağına girdik gittikçe fenası geliyor gerçekten durduk yere ağlıyor meme istiyor almıyor kafasını geri atıp ağlıyor yatır ağlıyor kaldır ağlıyor hey Allahım
Çok iştahlıyım bir de çok tatlı krizi yaşıyorum. Her gün bir tatlı aşeriyorum ki hamileyken sadece 1 kere et aşermiştimİştahın nasıl çok açık mı peki
Emzirmeden diye dğşünüyorum felaket iştahlıyız hamilelik dönemini aratmıyor maşallah
Ay o bende odurumdayım tatlıyı sevmem ben bikere , şuan bile aklımdan çeşit çeşit şey geçiyorÇok iştahlıyım bir de çok tatlı krizi yaşıyorum. Her gün bir tatlı aşeriyorum ki hamileyken sadece 1 kere et aşermiştim
Allah yardımcımız olsun gerçekten 4.ayda ne yapacaksakBiz de hem 5. Hafta hem de 8. Hafta atağını anlattığınız gibi yaşadık
Bu bebişler bizi sömürüyor djskvssmsAy o bende odurumdayım tatlıyı sevmem ben bikere , şuan bile aklımdan çeşit çeşit şey geçiyor
Ay bilmiyorum ki canını sevdiğim bir bana gücü yetiyorAllah yarıdmcın olsun canımSonuçta çok hızlı büyüyorlar hem bedensel hem zihinsel ağır gelmesi huzursuzluk çıkarmalarıda normal tabi
Acaba atak haftalarına ayıp olmasın diyemi böyle yapıyor senin bebe
Merak etme tatlılıkları hiç bitmiyor her an sevecek bişeyleri bulunuyorAy bilmiyorum ki canını sevdiğim bir bana gücü yetiyortam gaz bitti derken atağı geldi neyse ki bir hafta sürüyormuş ağız tadıyla çocuğumu sevemedim
Ahahdhdjsj aslaMerak etme tatlılıkları hiç bitmiyor her an sevecek bişeyleri bulunuyor
Olmadı bi tane daha yapıverirsin ne var sankim altı üstü 9 ay taşıyıp tüm sıkıntısını çekip doğumunu yapıp ömür boyıda bakımını üstleneceksinkv gibi konuştum
Skolyoz bende var ilk oğlumdan sonra olmuş. O da bel ağrısı için Mr çektiler de orda tesadüfen çıktı yoksa görünüşte bir şey yok çok şükür kendi kendime anlamam imkansız. Bele de fıtık başlangıcı dediler, mekanik bel ağrısı dediler de sonuç yok düşük skolyoz derecesi belli sadece. Hep çocuk bakmaktan oluyor bu ağrılar. 3-4 yıldır hiç yaşamadığım ağrılar var hep vücudumda. Bu çatı ağrısı ilk oğlum doğduktan sonra da geri gelmişti yine aynı değişen bir şey olmamış. ağır kaldırıp, iş yapınca geri geliyor çok enteresan.Evet evet unuturmuyum ben o ağrıları benim büyükte 13 kilo ikisini bir kucaklıyorum sık sık ağlıyor yoksa oda
Daha çatıda bir ağrı olmadı ama belim deki ağrı geri geldi zatn ağrılarım doğumdan bir iki ay sonra geçmişti ozamana kadarda çekmiştim dediğin gibi sanki belim birleşmeyi unutmuş gibi, fıtık yada skolyoz gibi bişey olduğumu düşünüyorum artık
Eşim her gece masaj yapıyor zeytinyağıyla tavsiye esebilirim ağrıyan bölgelerin için
Ben ilk oğlumu emzirdiğim dönem kan değerlerime baktırmıştım da alfabedeki tüm vitaminlerim eksiktiBu bebişler bizi sömürüyor djskvssms
Ben de kan versem büyük ihtimalle böyle olacak dhskshs geçen eşimin arkadaşı ve hanımı geldiler başım ve boynum açık şekilde yanlarına gitmişim. Çocuk yere bakarak elif başın açık kalmış sanırım diyo fhdksbdmsns tesettürlü olduğumu unutmuşum tamamen fhzkshssosnBen ilk oğlumu emzirdiğim dönem kan değerlerime baktırmıştım da alfabedeki tüm vitaminlerim eksikti
Ahahahah ben de elimde bebek varken içerden bebek sesi duyup 'aaa uyandı bebek' diye çok gittim içeri. Sonra bebek kucağımdayken beşiği salladım birkaç kere. Kafa kalmadı gerçektenBen de kan versem büyük ihtimalle böyle olacak dhskshs geçen eşimin arkadaşı ve hanımı geldiler başım ve boynum açık şekilde yanlarına gitmişim. Çocuk yere bakarak elif başın açık kalmış sanırım diyo fhdksbdmsns tesettürlü olduğumu unutmuşum tamamen fhzkshssosn
Ahahhshs Allah emi hiç güleceğim yoktuBen de kan versem büyük ihtimalle böyle olacak dhskshs geçen eşimin arkadaşı ve hanımı geldiler başım ve boynum açık şekilde yanlarına gitmişim. Çocuk yere bakarak elif başın açık kalmış sanırım diyo fhdksbdmsns tesettürlü olduğumu unutmuşum tamamen fhzkshssosn
Sizin iyi cesaret yalnız aynı gün içinde iki misafir çağırmakAhahhshs Allah emi hiç güleceğim yoktuben de aynı güne iki farklı misafir çift arkadaşımızı çağırmışım ikisine de aynı gün hazırlık yapmaya başlayınca fark ettim ikisi de geldi artık tanıştılar hjajshha
Yanlışlıkla oldu ama aradan çıktı iki kere hazırlık yapmak daha zorSizin iyi cesaret yalnız aynı gün içinde iki misafir çağırmak
Olmadım ben de. Annem 2 yıl emzirmiş emzirmeyi bıraktığı ay regl olmuş inşallah ben de ona çekmişimdirBu arada regl oldunuz mu? Ben hala olmadım ne zaman olacağım diye merak ediyorum
Ay inşallah bende öyle olurum regl olmayı hiç sevmiyorum, olmamaya öyle de güzel alıştım kiOlmadım ben de. Annem 2 yıl emzirmiş emzirmeyi bıraktığı ay regl olmuş inşallah ben de ona çekmişimdir
Ben olmadım canım ama merakda etmiyorum olmak istemiyorum sanki olursam gene üreyecekmişim gibi hissediyorumBu arada regl oldunuz mu? Ben hala olmadım ne zaman olacağım diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?