2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Hadi insallah canım ya bizimki de biter, psikolojik olarak da bittim. Kız başkasında durmuyor, sadece bende. Bana yapışık ne ev işi ne yemek vs yapabiliyorum. Evin Hali perisan ben perisan duzen diye bisi kalmadı, kıyafetler dahi birbirine girmiş. Kız duzelsin, 2 saat uyusun başında beklemeden hallederim diye kendimi
Avutuyorum. Kuzenimin düğünü var, herkes orda ben gün boyu ağladığı yetmemiş gibi akşama doğru 2 saat aralıksız agladigi icin gitmeyi aklımdan bile geçiremedim. Yarın düğüne de mi gitmesem hiç kendimi rezil etmesem diyorum bir yanim da git evde de ağlıyor orda da aglar en fazla takma diyor.

Ahh çok zor gerçekten, aynı şekildeydim seni çok iyi anlıyorum yemek yiyemiyordum bende ağlıyordum hatta tek başıma bakıyordum hep, bide ben uykularını düzene soktum, tabi gaz sancılarıda azaldı sanırım koliklik de azaldı böylece rahatlayabildim şimdi kucak için ağlamaları kaldı kucağıma alırsam susuyor bunada şükür diyorum çünkü daha çnce kucakta da durmuyordu, bide düğün demişken biz dışarı çıktığımızda da ağlıyordh ve çevredekiler rahatsız oluyordu sustur vs aç şöyle böyle beni daha çok delirtiyorlardı neyapayım yani ağlıyor işte susmuyor ne yapsamda bu böyle

Yenidoğan bebeklerde 20 gün bile o kadar fark ediyor ki azalarak yok olucak inşallah çoğu gitmiş azı kalmış emin ol

Ben sanırım gitmezdim ya ağlamasına birileri yorum yapınca şunu yap bunu yap deyince iyice gıcık olurdum stres olurdum. Ama en fazla evdeki kadar etkilenirim diyosan değişiklik olur diyosan git tabi

Ben de senden güzel haberleri bekliyorum inşallah sizin de bitecek yakında o kadar hızlı değişiyorlar ki bir anda bakmışsın bitmiş gitmiş olacak sonrası agucuk gugucuk gülücük

Kızlar bizim de gaz sancıları devam ediyor ama bir tık azalmış gibi.uykular da birgün iyi birgün kötü. Genel olarak gecemiz iyi 8-9 gibi gece uykusuna geçiyor genelde gece birkere 2-3 gibi uyanıyor sonra 5-6 gibi sabah güne başlıyoruz. Ama tabi bu bazen çok değişik olabiliyor gecemiz fazla değişmiyor da gündüz bazen hiç uyumuyor çokkk az uyuyor bazen her uykusunu bir bir buçuk saat yapıyor. Hep iyi olan günlerde ay ben bugün baştım acaba çocuk uyuyor diye düşünüyorum hiç farklı birşey de yok :) birgün iyi birgün kötü gidiyoruz. Bizim buara on gündür sıkıntımız mama içmek istemiyor zaten meme emmedi bıraktık mamaya geçtik on gündür uykulu içiyor uykuda felan içiyor ama tam uyanıksa yandık biberonu görünce bağırıyor anlamadım. Herşeyi denedim ama yok artık zorlamıyorum gözü açıkken yarısını içip bırakıyor sonra uyutma moduna geçirip kalan yarısını içiriyorum . Hepimizin yavrularına şifa diliyorum

Ben yakın arkadaşımın düğününe gittim en pik yaptığı dönem ama yanımda kardeşimi götürdüm uyutup gelin odasına yatırdım o salladı ama benimki 7-8de gece uykusuna geçip uyanmıyordu. Seni strese sokacaksa bebeğini de kendini de yorma bence ama içinde kalacaksa da git ilk defa mı ağlayan bebek görüyorlar canım

Siz = ben.. Bende aynısını dedim dün evde de ağlıyor bari gideyim çünkü çevreden tamamen koptum 3aydır sanki tek ben bebek büyütüyormuş gibi izlenim vermeye başladım dedim kendime ama abartmıyormuşum gördüler pişman etti daha girer girmez başladı 25dk sonra kaçtık..

Ben de anlamadım 9 gün sonra 3 aylık oluyoruz dün gece gazdan dolayı acillik olduk lavman yaptılar, kendi kendime dedim ki bu sayede yarın baya rahat eder şimdi hala ıkınıyor kendime değil de onun çektiği acıya üzülüyorum

Dışarda ağlayınca tip tip bakiyolar ya uyuz oluyorum sanki ilk defa aglayan bebek görüyorlar. Gecen kardesime gittim kapidan cikarken benim kiz agladi yan komsu çıktı merakli bi teyze o kadar sinir oldum ki
İşte bende buna sinir oluyorum daha geçen halk bankasında parayı alırken bebek ağladı ve ben osırada parayı almak ile meşgulum sıra bende ordan çalışan kimin bebeği bu suatur şunu falan dedi herkes bakıyor bir yandan sanki tuşu var basınca kapanacak bu

Sustur şunu ne demek ya !Kendileri bu halleriyle dünyaya geldiler galiba yada çocukları,yeğenleri vs hiç yok.Öyle ortamda vallahi çocuğuma üzülmesem susturmak için kılımı kıpırdatmam.Bide ben öğretmenim sınıfta onların çocuklarının sesleriyle saatler geçiriyorum.Millet 3-5 dkda hemen sustur şunu.

Ne biçim insanlar valla sanki hic bebek görmemişler sanal bebek mi bu aglayacak tabi hayret yani

Hanimlar nasilsiniiizzzz ayy bizim kizarikliklar hala devam ediyo atopik dermatit dedi doktor kremler fln bakalm ne zmn gecicek banyodn sonra kurulamadan nemlendirmelisin dedi ben kurulayip nemlendiriyodm yanlismiş aklinizda bulunsun uyku duzenimiz alt üst oldu ne guzel 8de gece uykusuna yatiyodu simdi ya uyumuyo yada uyuyo uyaniyo bi dhaa saatlerce ayaktayiz kucak istiyo etrafi izliyo perisan olduk

Dün disardaydik esim anneme ugrayalm dedi dedm bak hem acikmaya basladi hem uyku saati geldi eve gecelim yok illa ugrayalm orda bi basladi aglamaya eve gidene kadar agladi bende hic bakmadim esimin canı çıktı ben cantalari fln tasirken benden once eve çıkmış ayaginda salliyodu ders oldu bi daha dinler artik beni

Geçmiş olsun sorun tespit edilmiş neyse ki. Akşam olsa da uyusak diye bakarken bebeler ayaklanınca insanın hiçç gücü kalmıyo yaa. Valla iyi etmişin eşin kaşınmış annesi kaçmıyo sonra da giderdiniz

Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bebeğim 25 günlük memeyi asla kabul etmiyor sarılık riski var diye biberon verdim memeye alıştıramıyorum

Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Bebeğim 25 günlük memeyi asla kabul etmiyor sarılık riski var diye biberon verdim memeye alıştıramıyorum
Philips aventin 1 numara başlıklı biberonu var baya baya zor geliyor ondan mama/süt. Denedin mi onu hiç

Philips aventin 1 numara başlıklı biberonu var baya baya zor geliyor ondan mama/süt. Denedin mi onu hiç
Evet ben de onu kullanıyorum hatta ama onu alıyor memeyi almıyor. Silikon uçla biraz alışmıştı biberon vermiyordum meğer emmiyormuş kilo kaybı oldu üç gece yoğun bakıma aldılar sarılık da arttı diye. Şimdi silikon uç da veremiyorum.

Gercektn aksam uyku saati gelse de az nefes alsam diye beklerken simdi nerdeyde önce ben uyucam canlari sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…