2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Ben ilk iki ay enjektörle verdim meme reddinden korktuğum için. Onunla bile memeyi istemediği zamanlar oluyodu. Bazı çocuklar maalesef direniyor memeye

Ay ne zaman bebegim sunu sunu yapiyo desem ertesi gun yapmiyo kac defa oldu ayni sey. Dun ana kucaginda uyutuyorum demistim bugun kesinlikle uyumuyor bebekle ilgili ne desem tersine donuyor
Bu kesinlikle ben. Gece 3 saat kesintisiz uyudu masallah diyorum ve ertesi gün 2 saate bir ayakta yine
Yemek kesinlikle en büyük sorun. Eşim sabahları tabak hazırlayıp bırakıyor artık ve ben kahvaltı yapabiliyorum bu sayede. Tabi bazen 12 yi buluyor hazır tabağı dahi alıp yemem.
Ben sanırım gitmezdim ya ağlamasına birileri yorum yapınca şunu yap bunu yap deyince iyice gıcık olurdum stres olurdum. Ama en fazla evdeki kadar etkilenirim diyosan değişiklik olur diyosan git tabi

Kızlar düğüne gittim. Kızı giydirirken aglamaktan morardi. Öncesinde de agliyordu zaten. Sonra aldım hemen asagi indirdim, bebek arabasıyla biraz gezdirdim sakinlestirmeye çalıştım. Sonra arabaya bindirdim yol boyu yine ağladı. Düğün biz gittigimizde başlamıştı, o gürültü kızi susturdu kız resmen aşırı gürültü seviyormuş, gelin çiçeğini attı ve sarki sustu diye kız ağlamaya başladı
Akşam uykusu 8 de başlayanları okudukca masallah diyorum. Bizim kızın uykusu 12 de başlıyor uyku gerilemesinde galiba sabaha kadar oturacagiz
Kızlar ben de sizlere bebek bezleri ve ıslak mendillerini sorayim.
Molfix puresoft ve oksijen siz hangisini kullanıyorsunuz? Molfix 2 bedende hep dışına çıktı, 3 bedende aynı sorunu yaşar mıyım?
Sleepy bionaturel 2 bedenden memnun idim ama 3 bedeninde sari çizgi çok kısa ve dolmadı gösteriyor ama aslında dolmus oluyor.
Sleepy ıslak mendili çok kuru geldi bana. İndirimde diye de biraz çok almıştım. İçine kaynamış su koysam olur mu sizce
Kullanip memnun kaldığınız ıslak mendil nedir?

Öyle böyle düğünü atlatmışısn bebek bezinde sleepy ve türevlerinden hiç memnun kalmadım ben molfix premium kullanıyorum çook memnun kaldım benim bebeklerim çok çiş ve kaka yapıyor başka bez bizi idare etmedi, ikisinede aynı aldık, ıslak mendildede tek beğendiğim sleepy bionatural oldu gayet ıslak yapısı kalın temiz içerikli diğer renklileri sarı yeşil vs beğenmedim

Çok geçmiş olsun bizde de durumlar farklıdır bir gün iyiyse bir gün karışık Benim şeye canım sıkıldı kilo almıyor yavrucak Doktor mamayı değiştirmemi istedi EsEmma veya Aptamil hangisini alsam denesem bilmiyorum emzirme de yapıyorum ama demek yetersiz geçen sabah bezinde kırmızı leke ile uyandı o gece emzirmişti mi Sadece Ne bileyim işte geçecek bu günler Ya vallahi bu günler geçecek kendimi öyle avutuyorum

Hangi mamayı kullanıyodun normalde

Bizim mama ve biberon reddi adı neyse bilmiyorum ds geçmiyor kızlar geçmiyor delircem yemiyor uykuda bile savaşmaya başladı ben napcam bilmiyorum yine mama değiştirdim Bebelac gold her bebek seviyormuş dedim bir ihtimal belki ama yok yok bunun tat ile alakalı değil ne oldu anlamıyorum çocuk içmek istemiyor ya biberonu ağzına değdirince ağlıyor mama saati gelince bir stres oluyorum size anlatamam gün bitince uyuduğunda beynimi kullanabiliyorum ancak. Uyanıkken sürekli aklım mama içecek mi saati gelince napcam düşüncesi ile geçiyor yemin ediyorum okadar zor bir durum ki allahım yardım et bi 5-6 aya gelseydim bari şuan mamadan başka çarem yok

Bez olarak goon kullanıyordum piyasadan kalktı molfix denedim pişik yaptı gün içinde sleepy bio natural kullanıyoruz şu an. geceleri prima takıyorum kaka yapmadığı sürece açmadığım için taşma pişik yapmaması adına. Islak mendil olarak da molfix izotonik sulu ıslak mendil kullanıyorum iki çeşidi var sanırım yenidoğan da diğeri de çok güzel tavsiye ederim

Canim insallah değişir biran evvel, biberonu değiştirmeyi denedin mi? Bir de yatar pozisyon değil de daha dik pozisyonları denedin mi? Aceba reflu vs var da o yüzden mi içmek istemiyor?

Ay ben de gecen kvlere gittigimizde gelir gelmez dedim uykusu var sallayin ana kucaginda biz yemek yiyecektik. Baktim icerden ses geliyo agucuk gugucuk bilmem ne konusuyolar bebekle 5 dk sonra bi aglamaya basladi ama hic gitmedim içeri, en son esim arkasinda anne ve babasi caresizce suratima bakiyolardi sgsjshs şu analari bi dinleyin be kardeşim

Ben ilk çocuğum da Dr. Brown biberon kullanmıştım. Komik bebekler için de uygun. Bir araştır canım. Çok üzüldüm, umarım bir an önce toparlanırsınız

Canim insallah değişir biran evvel, biberonu değiştirmeyi denedin mi? Bir de yatar pozisyon değil de daha dik pozisyonları denedin mi? Aceba reflu vs var da o yüzden mi içmek istemiyor?
Hepsini denedim biberon değiştirdim ucunu yükselttim numarasınınyani mama değiştirdim yok yok ( doktor da reflü olabilir dedi geçicidir dedi ama öldüm 2 haftadır böyle reflü de kim bilir ne zaman düzelir daha çok küçük asla kuşan bir bebek değil ama doktora ds dedim çok nadir çıkarttığı oluyor dedi gizli reflü dediğimiz reflü den olabilir felan ilacı var ama şuan vermeyelim biraz daha devam et son raddeye gelince veririz dedi. Okadar canım sıkkın ki yani 2 hafta bebeğinizi besleyemediğinizi uyku anlarını yakalamaya çalışarak beslediğiniz düşünün çok acı bir durum gerçekten rabbim yaşatmasın kimseye . Çünkü çok küçük el gıdada olsak vallahi tamam birşeyler yesin mama içmesin diycem ama şuan başka çare yok.. allahım yine dermansız dert vermesin tabiki ne durumda olanlar vardır hastalıklar ağır durumlar var hep yine de çok şükür diyorum ama beslenmeme sorunu da ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir çok korkutorum uykuda bile savaşmaya başladı ya okadar canım sıkılıyor ki

Ben ilk çocuğum da Dr. Brown biberon kullanmıştım. Komik bebekler için de uygun. Bir araştır canım. Çok üzüldüm, umarım bir an önce toparlanırsınız
Canım baştan beri içen çocuk birden reddetmeye başladı ne biberon çare ne mama değiştirmek ama yine de denedim yok olmuyor sadece uykuda içiyor onda bile direyor

Canım baştan beri içen çocuk birden reddetmeye başladı ne biberon çare ne mama değiştirmek ama yine de denedim yok olmuyor sadece uykuda içiyor onda bile direyor
Allah Allâh.. Mutfak aspiratörünü çalıştırıp mutfakta biberon vermeyi denedin mi? Uykuda besliyor musun? Farklı biberon uçları denemeye devam o zaman. Acaba parmağını bebeğinin ağzina verip kenarıdan enjektör ile besleme yapmayı denesen veya küçük fincan ile beslesen.. Sonrasında biberon teklif etsen. Senden başkası vermeyi denese biberon . Hareket halinde vermeye, dikkatini dağıtacak oyuncaklar ile dene.. Ya dağınık yazıyorum kusura bakma bebe kucakta

Kakasinda bir sorun var mi mukus gibi, benim bebegim alerjik ve ben diyet yapana kadar aksamlari morarana kadar aglardi bazi bebeklerde meme/biberon reddi de görülüyormus boyle bir sorunu olabilir mi

Ya ne diyeceğim sana benim yeğenim de böyle olmuştu mamayı bile alamıyodu ve onda alerji çıktı. Alerjik bebekler beslenmeyi reddediiyolarmış sanırım. Öyle bi şey mi var ki kuzucukta acaba

Ayyy tıpkısının aynısını kaç defa yaşadım bilmiyorum. Bir de o uyku kaçınca bizimki 2 saat ağlıyor ve uyumuyor. Resmen kucağımda ağlayan bebe ile 2 saat geçiriyorum ve bu yaşanandan ders çıkarmıyorlar. Ben bunu dile getirince de suçlu oluyorum.

Karni ac olmasi ya da alti kirli olmasini umursarlar ama "uykusu var" cumlesini kimse umusamiyor sanki o bi ihtiyac degilmis gibi. Aksam saatlerinde bu yuzden bi yere gitmiyorum bayramda teyzem cagirdi yaşlı kadin diye gidiyim dedim cocuk ortaligi birbirne katti giderken uykusu var diyorum hala boyle anlamsiz gozlerle bakiyolar sanki bahane uyduruyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…