- 4 Ocak 2020
- 2.672
- 7.074
- 158
Ben ilk iki ay enjektörle verdim meme reddinden korktuğum için. Onunla bile memeyi istemediği zamanlar oluyodu. Bazı çocuklar maalesef direniyor memeyeEvet ben de onu kullanıyorum hatta ama onu alıyor memeyi almıyor. Silikon uçla biraz alışmıştı biberon vermiyordum meğer emmiyormuş kilo kaybı oldu üç gece yoğun bakıma aldılar sarılık da arttı diye. Şimdi silikon uç da veremiyorum.
Evet öyleymiş hiç bu kadar olucağını düşünmemiştim hamileliğimdeBen ilk iki ay enjektörle verdim meme reddinden korktuğum için. Onunla bile memeyi istemediği zamanlar oluyodu. Bazı çocuklar maalesef direniyor memeye
Bu kesinlikle ben. Gece 3 saat kesintisiz uyudu masallah diyorum ve ertesi gün 2 saate bir ayakta yineAy ne zaman bebegim sunu sunu yapiyo desem ertesi gun yapmiyo kac defa oldu ayni sey. Dun ana kucaginda uyutuyorum demistim bugun kesinlikle uyumuyor bebekle ilgili ne desem tersine donuyor
Yemek kesinlikle en büyük sorun. Eşim sabahları tabak hazırlayıp bırakıyor artık ve ben kahvaltı yapabiliyorum bu sayede. Tabi bazen 12 yi buluyor hazır tabağı dahi alıp yemem.Ahh çok zor gerçekten, aynı şekildeydim seni çok iyi anlıyorum yemek yiyemiyordum bende ağlıyordum hatta tek başıma bakıyordum hep, bide ben uykularını düzene soktum, tabi gaz sancılarıda azaldı sanırım koliklik de azaldı böylece rahatlayabildim şimdi kucak için ağlamaları kaldı kucağıma alırsam susuyor bunada şükür diyorum çünkü daha çnce kucakta da durmuyordu, bide düğün demişken biz dışarı çıktığımızda da ağlıyordh ve çevredekiler rahatsız oluyordu sustur vs aç şöyle böyle beni daha çok delirtiyorlardı neyapayım yani ağlıyor işte susmuyor ne yapsamda bu böyle
Ben sanırım gitmezdim ya ağlamasına birileri yorum yapınca şunu yap bunu yap deyince iyice gıcık olurdum stres olurdum. Ama en fazla evdeki kadar etkilenirim diyosan değişiklik olur diyosan git tabi
Kızlar düğüne gittim. Kızı giydirirken aglamaktan morardi. Öncesinde de agliyordu zaten. Sonra aldım hemen asagi indirdim, bebek arabasıyla biraz gezdirdim sakinlestirmeye çalıştım. Sonra arabaya bindirdim yol boyu yine ağladı. Düğün biz gittigimizde başlamıştı, o gürültü kızi susturduBen yakın arkadaşımın düğününe gittim en pik yaptığı dönem ama yanımda kardeşimi götürdüm uyutup gelin odasına yatırdım o salladıama benimki 7-8de gece uykusuna geçip uyanmıyordu. Seni strese sokacaksa bebeğini de kendini de yorma bence ama içinde kalacaksa da git ilk defa mı ağlayan bebek görüyorlar canım
Öyle böyle düğünü atlatmışısnBu kesinlikle ben. Gece 3 saat kesintisiz uyudu masallah diyorum ve ertesi gün 2 saate bir ayakta yine
Yemek kesinlikle en büyük sorun. Eşim sabahları tabak hazırlayıp bırakıyor artık ve ben kahvaltı yapabiliyorum bu sayede. Tabi bazen 12 yi buluyor hazır tabağı dahi alıp yemem.
Kızlar düğüne gittim. Kızı giydirirken aglamaktan morardi. Öncesinde de agliyordu zaten. Sonra aldım hemen asagi indirdim, bebek arabasıyla biraz gezdirdim sakinlestirmeye çalıştım. Sonra arabaya bindirdim yol boyu yine ağladı. Düğün biz gittigimizde başlamıştı, o gürültü kızi susturdukız resmen aşırı gürültü seviyormuş, gelin çiçeğini attı ve sarki sustu diye kız ağlamaya başladı
Akşam uykusu 8 de başlayanları okudukca masallah diyorum. Bizim kızın uykusu 12 de başlıyoruyku gerilemesinde galiba sabaha kadar oturacagiz
Kızlar ben de sizlere bebek bezleri ve ıslak mendillerini sorayim.
Molfix puresoft ve oksijen siz hangisini kullanıyorsunuz? Molfix 2 bedende hep dışına çıktı, 3 bedende aynı sorunu yaşar mıyım?
Sleepy bionaturel 2 bedenden memnun idim ama 3 bedeninde sari çizgi çok kısa ve dolmadı gösteriyor ama aslında dolmus oluyor.
Sleepy ıslak mendili çok kuru geldi bana. İndirimde diye de biraz çok almıştım. İçine kaynamış su koysam olur mu sizce
Kullanip memnun kaldığınız ıslak mendil nedir?
Çok geçmiş olsun bizde de durumlar farklıdır bir gün iyiyse bir gün karışık Benim şeye canım sıkıldı kilo almıyor yavrucak Doktor mamayı değiştirmemi istedi EsEmma veya Aptamil hangisini alsam denesem bilmiyorum emzirme de yapıyorum ama demek yetersiz geçen sabah bezinde kırmızı leke ile uyandı o gece emzirmişti mi Sadece Ne bileyim işte geçecek bu günler Ya vallahi bu günler geçecek kendimi öyle avutuyorumHanimlar nasilsiniiizzzzayy bizim kizarikliklar hala devam ediyo atopik dermatit dedi doktor kremler fln bakalm ne zmn gecicek banyodn sonra kurulamadan nemlendirmelisin dedi ben kurulayip nemlendiriyodm yanlismiş aklinizda bulunsun uyku duzenimiz alt üst oldu ne guzel 8de gece uykusuna yatiyodu simdi ya uyumuyo yada uyuyo uyaniyo bi dhaa saatlerce ayaktayiz kucak istiyo etrafi izliyo perisan olduk
Hangi mamayı kullanıyodun normaldeÇok geçmiş olsun bizde de durumlar farklıdır bir gün iyiyse bir gün karışık Benim şeye canım sıkıldı kilo almıyor yavrucak Doktor mamayı değiştirmemi istedi EsEmma veya Aptamil hangisini alsam denesem bilmiyorum emzirme de yapıyorum ama demek yetersiz geçen sabah bezinde kırmızı leke ile uyandı o gece emzirmişti mi Sadece Ne bileyim işte geçecek bu günler Ya vallahi bu günler geçecek kendimi öyle avutuyorum
Bez olarak goon kullanıyordum piyasadan kalktı molfix denedim pişik yaptı gün içinde sleepy bio natural kullanıyoruz şu an. geceleri prima takıyorum kaka yapmadığı sürece açmadığım için taşma pişik yapmaması adına. Islak mendil olarak da molfix izotonik sulu ıslak mendil kullanıyorum iki çeşidi var sanırım yenidoğan da diğeri de çok güzel tavsiye ederimBu kesinlikle ben. Gece 3 saat kesintisiz uyudu masallah diyorum ve ertesi gün 2 saate bir ayakta yine
Yemek kesinlikle en büyük sorun. Eşim sabahları tabak hazırlayıp bırakıyor artık ve ben kahvaltı yapabiliyorum bu sayede. Tabi bazen 12 yi buluyor hazır tabağı dahi alıp yemem.
Kızlar düğüne gittim. Kızı giydirirken aglamaktan morardi. Öncesinde de agliyordu zaten. Sonra aldım hemen asagi indirdim, bebek arabasıyla biraz gezdirdim sakinlestirmeye çalıştım. Sonra arabaya bindirdim yol boyu yine ağladı. Düğün biz gittigimizde başlamıştı, o gürültü kızi susturdukız resmen aşırı gürültü seviyormuş, gelin çiçeğini attı ve sarki sustu diye kız ağlamaya başladı
Akşam uykusu 8 de başlayanları okudukca masallah diyorum. Bizim kızın uykusu 12 de başlıyoruyku gerilemesinde galiba sabaha kadar oturacagiz
Kızlar ben de sizlere bebek bezleri ve ıslak mendillerini sorayim.
Molfix puresoft ve oksijen siz hangisini kullanıyorsunuz? Molfix 2 bedende hep dışına çıktı, 3 bedende aynı sorunu yaşar mıyım?
Sleepy bionaturel 2 bedenden memnun idim ama 3 bedeninde sari çizgi çok kısa ve dolmadı gösteriyor ama aslında dolmus oluyor.
Sleepy ıslak mendili çok kuru geldi bana. İndirimde diye de biraz çok almıştım. İçine kaynamış su koysam olur mu sizce
Kullanip memnun kaldığınız ıslak mendil nedir?
Canim insallah değişir biran evvel, biberonu değiştirmeyi denedin mi? Bir de yatar pozisyon değil de daha dik pozisyonları denedin mi? Aceba reflu vs var da o yüzden mi içmek istemiyor?Bizim mama ve biberon reddi adı neyse bilmiyorum ds geçmiyor kızlar geçmiyor delircemyemiyor uykuda bile savaşmaya başladı ben napcam bilmiyorum yine mama değiştirdim Bebelac gold her bebek seviyormuş dedim bir ihtimal belki ama yok yok bunun tat ile alakalı değil ne oldu anlamıyorum çocuk içmek istemiyor ya biberonu ağzına değdirince ağlıyor mama saati gelince bir stres oluyorum size anlatamam gün bitince uyuduğunda beynimi kullanabiliyorum ancak. Uyanıkken sürekli aklım mama içecek mi saati gelince napcam düşüncesi ile geçiyor yemin ediyorum okadar zor bir durum ki allahım yardım et bi 5-6 aya gelseydim bari şuan mamadan başka çarem yok
Hipp kullanıyoruZHangi mamayı kullanıyodun normalde
Ay ben de gecen kvlere gittigimizde gelir gelmez dedim uykusu var sallayin ana kucaginda biz yemek yiyecektik. Baktim icerden ses geliyo agucuk gugucuk bilmem ne konusuyolar bebekle 5 dk sonra bi aglamaya basladi ama hic gitmedim içeri, en son esim arkasinda anne ve babasi caresizce suratima bakiyolardi sgsjshsDün disardaydik esim anneme ugrayalm dedi dedm bak hem acikmaya basladi hem uyku saati geldi eve gecelim yok illa ugrayalm orda bi basladi aglamaya eve gidene kadar agladi bende hic bakmadim esimin canı çıktı ben cantalari fln tasirken benden once eve çıkmış ayaginda salliyoduders oldu bi daha dinler artik beni
Ben ilk çocuğum da Dr. Brown biberon kullanmıştım. Komik bebekler için de uygun. Bir araştır canım. Çok üzüldüm, umarım bir an önce toparlanırsınızBizim mama ve biberon reddi adı neyse bilmiyorum ds geçmiyor kızlar geçmiyor delircemyemiyor uykuda bile savaşmaya başladı ben napcam bilmiyorum yine mama değiştirdim Bebelac gold her bebek seviyormuş dedim bir ihtimal belki ama yok yok bunun tat ile alakalı değil ne oldu anlamıyorum çocuk içmek istemiyor ya biberonu ağzına değdirince ağlıyor mama saati gelince bir stres oluyorum size anlatamam gün bitince uyuduğunda beynimi kullanabiliyorum ancak. Uyanıkken sürekli aklım mama içecek mi saati gelince napcam düşüncesi ile geçiyor yemin ediyorum okadar zor bir durum ki allahım yardım et bi 5-6 aya gelseydim bari şuan mamadan başka çarem yok
Hepsini denedim biberon değiştirdim ucunu yükselttim numarasınınyani mama değiştirdim yok yokCanim insallah değişir biran evvel, biberonu değiştirmeyi denedin mi? Bir de yatar pozisyon değil de daha dik pozisyonları denedin mi? Aceba reflu vs var da o yüzden mi içmek istemiyor?
Canım baştan beri içen çocuk birden reddetmeye başladı ne biberon çare ne mama değiştirmek ama yine de denedim yok olmuyor sadece uykuda içiyor onda bile direyorBen ilk çocuğum da Dr. Brown biberon kullanmıştım. Komik bebekler için de uygun. Bir araştır canım. Çok üzüldüm, umarım bir an önce toparlanırsınız
Allah Allâh.. Mutfak aspiratörünü çalıştırıp mutfakta biberon vermeyi denedin mi? Uykuda besliyor musun? Farklı biberon uçları denemeye devam o zaman. Acaba parmağını bebeğinin ağzina verip kenarıdan enjektör ile besleme yapmayı denesen veya küçük fincan ile beslesen.. Sonrasında biberon teklif etsen. Senden başkası vermeyi denese biberon . Hareket halinde vermeye, dikkatini dağıtacak oyuncaklar ile dene.. Ya dağınık yazıyorum kusura bakma bebe kucaktaCanım baştan beri içen çocuk birden reddetmeye başladı ne biberon çare ne mama değiştirmek ama yine de denedim yok olmuyor sadece uykuda içiyor onda bile direyor
Kakasinda bir sorun var mi mukus gibi, benim bebegim alerjik ve ben diyet yapana kadar aksamlari morarana kadar aglardi bazi bebeklerde meme/biberon reddi de görülüyormus boyle bir sorunu olabilir miHepsini denedim biberon değiştirdim ucunu yükselttim numarasınınyani mama değiştirdim yok yok( doktor da reflü olabilir dedi geçicidir dedi ama öldüm 2 haftadır böyle reflü de kim bilir ne zaman düzelir daha çok küçük asla kuşan bir bebek değil ama doktora ds dedim çok nadir çıkarttığı oluyor dedi gizli reflü dediğimiz reflü den olabilir felan ilacı var ama şuan vermeyelim biraz daha devam et son raddeye gelince veririz dedi. Okadar canım sıkkın ki yani 2 hafta bebeğinizi besleyemediğinizi uyku anlarını yakalamaya çalışarak beslediğiniz düşünün çok acı bir durum gerçekten rabbim yaşatmasın kimseye . Çünkü çok küçük el gıdada olsak vallahi tamam birşeyler yesin mama içmesin diycem ama şuan başka çare yok.. allahım yine dermansız dert vermesin tabiki ne durumda olanlar vardır hastalıklar ağır durumlar var hep yine de çok şükür diyorum ama beslenmeme sorunu da ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir çok korkutorum uykuda bile savaşmaya başladı ya okadar canım sıkılıyor ki
Ya ne diyeceğim sana benim yeğenim de böyle olmuştu mamayı bile alamıyodu ve onda alerji çıktı. Alerjik bebekler beslenmeyi reddediiyolarmış sanırım. Öyle bi şey mi var ki kuzucukta acabaHepsini denedim biberon değiştirdim ucunu yükselttim numarasınınyani mama değiştirdim yok yok( doktor da reflü olabilir dedi geçicidir dedi ama öldüm 2 haftadır böyle reflü de kim bilir ne zaman düzelir daha çok küçük asla kuşan bir bebek değil ama doktora ds dedim çok nadir çıkarttığı oluyor dedi gizli reflü dediğimiz reflü den olabilir felan ilacı var ama şuan vermeyelim biraz daha devam et son raddeye gelince veririz dedi. Okadar canım sıkkın ki yani 2 hafta bebeğinizi besleyemediğinizi uyku anlarını yakalamaya çalışarak beslediğiniz düşünün çok acı bir durum gerçekten rabbim yaşatmasın kimseye . Çünkü çok küçük el gıdada olsak vallahi tamam birşeyler yesin mama içmesin diycem ama şuan başka çare yok.. allahım yine dermansız dert vermesin tabiki ne durumda olanlar vardır hastalıklar ağır durumlar var hep yine de çok şükür diyorum ama beslenmeme sorunu da ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir çok korkutorum uykuda bile savaşmaya başladı ya okadar canım sıkılıyor ki
Ayyy tıpkısının aynısını kaç defa yaşadım bilmiyorum. Bir de o uyku kaçınca bizimki 2 saat ağlıyor ve uyumuyor. Resmen kucağımda ağlayan bebe ile 2 saat geçiriyorum ve bu yaşanandan ders çıkarmıyorlar. Ben bunu dile getirince de suçlu oluyorum.Ay ben de gecen kvlere gittigimizde gelir gelmez dedim uykusu var sallayin ana kucaginda biz yemek yiyecektik. Baktim icerden ses geliyo agucuk gugucuk bilmem ne konusuyolar bebekle 5 dk sonra bi aglamaya basladi ama hic gitmedim içeri, en son esim arkasinda anne ve babasi caresizce suratima bakiyolardi sgsjshsşu analari bi dinleyin be kardeşim
Karni ac olmasi ya da alti kirli olmasini umursarlar ama "uykusu var" cumlesini kimse umusamiyor sanki o bi ihtiyac degilmis gibi. Aksam saatlerinde bu yuzden bi yere gitmiyorum bayramda teyzem cagirdi yaşlı kadin diye gidiyim dedim cocuk ortaligi birbirne katti giderken uykusu var diyorum hala boyle anlamsiz gozlerle bakiyolar sanki bahane uyduruyorum gibiAyyy tıpkısının aynısını kaç defa yaşadım bilmiyorum. Bir de o uyku kaçınca bizimki 2 saat ağlıyor ve uyumuyor. Resmen kucağımda ağlayan bebe ile 2 saat geçiriyorum ve bu yaşanandan ders çıkarmıyorlar. Ben bunu dile getirince de suçlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?