2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Yok canım önemli değil anladım dediklerimin yarısını yapmışımdkr inanki öyle bir reddediyor ki. Birtek uykuda içiyor onu da dünden beri zorluyor ödüm kopuyor bırakacak uykuda içmeyi de diye.. eşim berşyor kayınvalidem annem felan yok felaket kötü onlar hiç içiremiyor sonunda verin bana diyorum mayıştırıp içiriyorum. Ama az içiyor işte zorlaaaa .. ya şimdi 150 cc içmesi lazım dedi doktor ben onu şırınga ile nasıl vereyim bitmez öyle saatlerce. Kaşıkla denedim onda da çıkarttımağzındns hepsini kenarından akıta akıta çıkarttı .

Kakasinda bir sorun var mi mukus gibi, benim bebegim alerjik ve ben diyet yapana kadar aksamlari morarana kadar aglardi bazi bebeklerde meme/biberon reddi de görülüyormus boyle bir sorunu olabilir mi
Yok canım kakamız normal doktora da gösterdim normal kaka dedi kan olursa mutlaka haber ver dedi alerjidir felan yok her kakada iyice inceliyorum kan da yok kaakmkz da normal inanki alerjiye sevinecek durumdayım yeter ki beslensin diye

Ya ne diyeceğim sana benim yeğenim de böyle olmuştu mamayı bile alamıyodu ve onda alerji çıktı. Alerjik bebekler beslenmeyi reddediiyolarmış sanırım. Öyle bi şey mi var ki kuzucukta acaba
Yok canım ya alerji yok kaka normal ve şöyle birşey var mamayı içerken aşırı ağlıyor istemiyor ama durunca mesela ana kucağına koyuyorum gayet huzurlu asla sesi çıkmıyor uykusu gelene kadar öyle beni izler. Yani normalde de huzursuz olsa diycem alerjidir belki yada başka sorun ama yok çocuk normalde gayet huzurlu ve iyi ama mama içerken bir kendini sıkıyor iyiyor görmeniz lazım sanki zehir içiyor tövbe yarabbim ya

Yok canım kakamız normal doktora da gösterdim normal kaka dedi kan olursa mutlaka haber ver dedi alerjidir felan yok her kakada iyice inceliyorum kan da yok kaakmkz da normal inanki alerjiye sevinecek durumdayım yeter ki beslensin diye
Her zaman gözle görülmüyor kan, gizli kan diye test var onu yapıyorlar gaita testi

Evet öyleymiş hiç bu kadar olucağını düşünmemiştim hamileliğimde
Ben de sarılık artınca biberonla mama vermistim. Bizde de meme reddi oldu. Eds sistemiyle sakinken meme teklif ede ede döndürdüm. Hala sütümün aksam yetmediği zamanlarda eds ile takviye ediyorum. Eds için su kırmızı no:4 olan kateterden verdi bana bebek hemşiresi. Onun kırmızı ucunu mama hazırladığım biberonun icine atıyorum. Diger ucu emerken memenin yanına ilistiriyorum. Şükür artık sadece meme alıyor. Kilo alımı da düzeldi emdikce. İnşallah siz de çözersiniz bu durumu. Bu arada cok zorda kalırsam nadir de olsa ben de aventin 1 numaralı başlıklı biberonunu veriyorum ama sanırım nadiren verdiğim için meme reddi olmuyor artık.

Her zaman gözle görülmüyor kan, gizli kan diye test var onu yapıyorlar gaita testi
Doktorumuza her hafta gidiyorum resmen. Tüm genel muayenede sorun yok yani alerji belirtisi hiç yok bilmiyorum bu gidişimde sorayım yine giderim bu hafta gidince sorayım bi baksın belki gizli alerji bardır

Doktorumuza her hafta gidiyorum resmen. Tüm genel muayenede sorun yok yani alerji belirtisi hiç yok bilmiyorum bu gidişimde sorayım yine giderim bu hafta gidince sorayım bi baksın belki gizli alerji bardır
Insallah bi çözüm bulursun 4. Ay atagi mıdır nedir meme reddi biz de yasiyoruz bu aralar insanin sinirleri bozuluyo gerçekten besleyememek büyük sıkıntı

Insallah bi çözüm bulursun 4. Ay atagi mıdır nedir meme reddi biz de yasiyoruz bu aralar insanin sinirleri bozuluyo gerçekten besleyememek büyük sıkıntı
Amin inşallahsizin de sıkıntısız güzel emer inşallah gerçekten büyük sıkıntı çok canı sıkılıyor insanın ek gıda döneminde olsak bir şekilde başka birşey teklif eder insan hani ne seviyorsa onu bari ama şuan öyle bir şansımız yok ya emecekler ya mama o yüzden inşallah hepsi de güzel beslenir çocuklarımkz

M Minnosumm benim kızım da biberon reddi yapıyor. Son 1 aydır biraz uğraştırsa da alıyordu ama 1-2 haftadır çok zorlamaya ağlamaya basladı. 3 farklı biberon denedim hepsi zor, ucuna sütümden de sıkıyorum ama olmuyor ama arastırdıgım kadarıyla erken dis belirtisi olabilirmis. Dis etleri acıyormus biberon ucundan, benimki zaten cigniyor gibi yapıyor. Yalnız ben panik yaptıkca cocuk daha zorluyor ben yastıga koyup hafif eğim veriyorum ve sakince konusuyorum biberonu da ağzına veriyoeum bekliyor bazen 15-20 dk bekliyoruz sonra emmeue baslıyor. Benim icin de zor cünkğ bebegimin kilosu zaten geriden geliyor ve emse de ağırlıklı mamayla besleniyordu. Su an memeye cok düskün sadece meme istiyor insallah sütüm artmısrır diyeceğim ama bikac günde nasıl artacak elin degilim bana dedigim gibi dis sebepli biberon reddi gibi geliyor. Bu hafta doktor kontrolü var soracağım ben de

Evet panik oldukça çocuk daha beter oluyor ama panik olmamak elde değil meme de emmiyor benimki başka çare yokken istemsiz panik oluyorum ama şuan ben tek çareyi uykuda vermekte buldum başka türlü asla istemiyor uykuda veriyorum hep nereye kadar böyle gider bilmiyorum. Diş olayını bende okudum ama inanamıyorum bu kadar erken olmasına gerçekten . İnşallah sizin de sütünüz bol bol olur yeter bebeğinize hiç biberon reddi ile uğraşmazsınız

Ay şimdi okudum mesajları. Bir çözüm buldunuz mu
Bebegi zorlamadan sık sık emzirmeye çalışıyorum bu aralar olmasi normal dedi doktor karanlik ve sessiz ortamda emzir filan dedi mesela emzirirken konussam bile rahatsız oluyo sanki

Bebegi zorlamadan sık sık emzirmeye çalışıyorum bu aralar olmasi normal dedi doktor karanlik ve sessiz ortamda emzir filan dedi mesela emzirirken konussam bile rahatsız oluyo sanki
Evet benimki de öyle bir ses duysun hemen memeyi bırakıp ağlıyor büyüme atağında da değiliz ama normal demek ki

Evet benimki de konuşmaktan bile rahatsız oluyo nasıl seçici bu bebeler ben anlamadım gitti

Sünnet yaptıran mommyyler süreçle ilgili bir tavsiyeniz var mı sünnet olacak oğlum
Benim oğlum ilk gün ağrı kesici vermemize ragmen o kadar ağladı ki pisman oldum o gün. Ama ertesi gün her sey daha normaldi. 4. Gün neredeyse tamamen iyilesmisti. Sonra da iyi ki erkenden yaptırmışız dedim. doktorumuz krem verdi onu sürdük ve kağıt bardak koydum 3 gün. Ama bence Türk kahvesi icin olan küçük bardaklardan alın. Biz ilkten onu bulamadık büyük bardağın kenarı da bacak aralarını kızarttı bez sisip gerildikce. Simdiden hayırlı olsun, geçmiş olsun size de.

Ev isleriyle araniz nasil kizlar ? Ayy nasi zor geliyo şöyle büyük bi temizlk yapsam bütün yaz goturcek beni ama anca gunlus islleri yemegi halledebiliyorum
Ev işleri ne ben unuttum sndbsjbdjd mutfak ve yatak odası dışında aşırı uğraştıran şeyleri yapmıyorum elime ve zamanima gelirse yapıyorum. Yemeği zoe yapiyorken eve de zaman ayirirsam bana bir şey kalmaz iyice depresyone doğru yol alırım gibi geliyor. Yapabilen vardir helal olsun ama ben yapamıyorum
Ben çözümü akşam 5-6 dan sonra gitmemekte buldum gittiğim yerde de uyumuyor zaten iyice zorlanıyor bebiş. Bir kere uyutabildim onda da kp televizyon açmış:) tamam dedim demekki bir daha bu saatlere denk getirmeyeyim. Sırf bu yüzden gitmiyorum gündüz de zaten max 1.5 saat dayanabiliyor geri uyuması lazım. Uyku saati aralıkları uzayana kadar evimde keyfim yerinde. Görmek isteyen gelsin diyorum ona da eriniyorlar. evleri uzak da değil ama illa ben gitmeliyim. Arabayı sattık biz onlar gelip bizi alıp götürüp bidaha geri getiriyorlar bir tin iş ama buna bile okeyler kendileri gelse daha kolay olacak anlatamıyorum. Herkes kendi keyfinde valla evleri de sauna gibi benim evim serin hatta bazen soğuk dışarıya rağmen. Bebek de alışmış bu serinlige isilik oluyor. Ne zaman gittiysem sabah bile olsa öğlen eve gelince akşama kadar uyuyor. Sıcak çarpıyor resmen. İsteyen bahane olarak görebilir gerçekten artık umursayamayacak kadar başka yorgunluklarım var

Ben aventin yeni doğan en yavaş akan başlığını kullandım bir de sarılık riski azalınca geçtim memeye önemli olan sağlığı. Kaçıncı gündesiniz sarılıkta değeriniz kaç

Aynen ben de öyle yapiyorum aksam gelemem diyorum aman bi senin bebegin var bakişı yapiyorlar, umrumda degil sonra biz ugrasiyoruz evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…