2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Teşekkür ederim sağ olun size de geçmiş olsun inşallah biz de hemencecik atlatırız

Öyle böyle düğünü atlatmışısn bebek bezinde sleepy ve türevlerinden hiç memnun kalmadım ben molfix premium kullanıyorum çook memnun kaldım benim bebeklerim çok çiş ve kaka yapıyor başka bez bizi idare etmedi, ikisinede aynı aldık, ıslak mendildede tek beğendiğim sleepy bionatural oldu gayet ıslak yapısı kalın temiz içerikli diğer renklileri sarı yeşil vs beğenmedim
aptamil kullanmıştım ben bebeğim çok sevmişti sanki kiloda aldırıyordu içinde şeker varmış ama

Ben 40 i yeni ciktiginda cuma aksam arayip yarin gelicez diyen bir akraba grubunu (10 kisi arti 2 cocuk) kabul etmemistim ve birkac gün onceden haber vermelerini söylemiştim.

Sonra gelmeye kalkmadilar benden mi bekliyorlar acaba ? Anlayissiz geliyo bana bu tarz davranışlar. Bebegim zaten 2.5 kilo dogdu ve 10 gun kuvezde kaldi yoksa hemen dogar dogmaz geleceklerdi de.

Son düzenleme:
Evet katılıyorum aç bu aç diye her önüne gelen konuşabiliyor ama uykusu var uyutmam gerek sessiz ortam gerek diyince bişey olmaz asıl uykusu bozulunca tepetaklak oluyor herşey yemiyot durmuyor ağllıyor olan ana ya oluyor bende düzenlerini bozmak istemiyorum evden çıkmiyim diyorum çğnkü herşey alt üst oluyor hele de misafir gelince telaştan ilgilenemiyorum dikkatleri dağılıyot uyumuyorlar sonra vay benim halime ogece banada eşime de kabusss, ama insanlar hayatını bebeklere adama bukadar da eve hapis ol ma diyorlar ulan ben ne hale geliyoruö haberiniz varmı diyemiyorum insan gibi açıklıyorum ama umursayan yok bahane üretiyorum

Ben de öyle bıktım insanlardan eşimin babası salladığım çocuğu aldı o uyumaz gözlere bak uykusu yok diyip ağla ağla helak oldu çocuk geri getirdi hemen 5 dakika sonra da uyudu çocuk anneye karışmayacaksınız fikir sormuyorsa fikir vermeyeceksiniz de işte gel de anlat

Sünnet yaptıran mommyyler süreçle ilgili bir tavsiyeniz var mı sünnet olacak oğlum
Biz yaptırdık canım doktorun verdiği kremleri ve kantaron yağı kullandım çok küçük olduğu için çok çabuk iyileşti lokal oldu bizimki oyğzden ilk çişi hissetmedi ma hissettiği an baya ağladı ilk gün huzırsuzdu ağrı kesici verdik mecbur sık sık bez değiştirdim yapışma vs olmasın diye ilk gün bardak koyduk ikinci güne bişeyi kalmamıştı çok şükür acı anlamında bir haftadada görüntü olarak düzeldi inşallaj seninkide kolay geçer ben çok korkuyordum

O konu bizde derin bir yara olarak kaldı, ben birdaha hiçbir doğum yapan kadının evine gitmeme kararı aldım, duyunca gitmiyorum,
İlk doğumumda 10 gün sonra sırf misafir uğruna eşim ve kv baskı yapıp kış ayı beni alttan dikişli halimle 4 saat yola götürdüler sonra tam 1 ay boyunca sabah 8 den gece 12 ye kadar misafir ağırladım bu sefer gene aynı şekilde yola çıktık gene durmadılar hemen mevlüt yaptık taksit taksit gelmesinler diye bus eferde daha 15 günlükken 200 kişiye yemek verdik ve artı olarak iki bebeğim vardı daha biri çatlat yürüyordu doğum yapmaya korkar oldum ben tövbe ettirecekler yakında bu son ama kendi evimde yapbildiğimde asla kv evine gitmicem götüremicekler bu sefer

Insallah bi çözüm bulursun 4. Ay atagi mıdır nedir meme reddi biz de yasiyoruz bu aralar insanin sinirleri bozuluyo gerçekten besleyememek büyük sıkıntı

Kızlar meme reddi yaşıyorum ilk kez iki gündür normal mi bu dönem bir huzursuz zaten başka yaşayan var mı
Ya bu sorun bendede var sol meme reddi yapıyor tek memeyle de doyarmı bu bebek anlamıyorum zaten sütümde çok değil gibi, ben uğraşamıyorum diğer çocuk hiç rahat bırakmadığı için ancak uykuda verebiliyorum içerse oda bugün mesela okadar biriktiki içmedi içmedi bir anda zorla verdim bu sefer fışkırdı gene almadı olan da bize oluyor işte

Galiba 4. Aydan kaynaklı birçok anne bunu yaşıyor uykulardada sorunlar olacak ama 5-6 aydan sonra rahata çıkacağx diye avunuyorum

Ben aptal ile pek sıcak değilim be gülüm.. Bir kutu daha hipp kaldı elimde. Ne alsam diye düşünüyorum hala. Araştırma yaptım kafam iyice karıştı. Daha doğrusu şu an gaz falan yok bebe de mama değişikliğinde sıkıntı olur mu diye tedirginlik yaşamıyor değilim

Aynı durum bende de yaşandı.. 40 çıkmadan bi 3 lu grup gelmek istedi kibarca müsait olmadığımı ama 40çıkınca bekleriz dedim oğlum şimdi 3 aylık oldu hiiç ses Seda yok açıkçası hormonlardan mı bilemiyorum ama inadına yaptıklarını duşunyorum ( çok sevdıgım yakın kişilerde degıller) bu saaten sonra bi teklif daha gelirse bir bahane uydurucam ki gelmesınler eşşek degıler herhalde.. başka teklif etmezler

İnanın bezdim 40 çıkmadan yapıştılar.. kendim sezeryan, Bebek kolik, beni ememiyor sağımla uğraş mastit oldum tek dertleri görev gibi Bebek görmeye gelip geçirmek.. Birde kabul etmeyince küsenler de var şu saaten sonra asla işim olmaz gerçekten bu zamanlar unutulmuyor.. Bu adetler kapatılsın valla Bebek görme adeti tamamen fiyasko gelmeyenden daha razıyım okadar tüketilerr beni..

Ay evet bu adet hic iyi degil bence de. Kadin kadina yeni dogum yapmis demeyip küsüyor cok enteresan bi olay...
Ya bi de benim anlattigim kisiler bebegi bayramda gördüler. 2 tanesi de altin verdi, annem de diyor ki e altin da verdiler sen cagircaksin artik mecbur filan... ben anlamadim bu isi amac bebek gormekse gordunuz ya

Geciyo geçiyo hatta insan özlüyo bile susuz kalmistir sut tek yetmiyor demek ki mamayla takviyeyey devam bence bende yakindir baslarim mamaya
Valla bizde sevmek istiyoruz bebeklerimizi ama uyku saatleri var cocuklarin niye duzen bozmaya calisiyolar anlamiyorum. Ben kv geldiginde uyudugu odaya sokmyorm biliyorum ki sevcek uyandircak. Erken gelseydin diyorum

Valla bende ayni bazen bos kalinca bi dolap icini yapiyorum yada elime bez geçtiyse pencere kenarlarini aliyorum vs. Gecen su yaptim mobilyalari sileyim diye sleepyle silince temizleniyo saniyodum les gibi su cikti şok oldum

Arkadaşlar ben çok sıkıldım ailelerimizden (özellikle kv) dışarda gördüğümüz teyzelere kadar herkes müdahale etme peşinde.
Hadi torunlarını özlemişler gideyim diyorum kv kızımı gördüğü gibi elini ayağını kontrol ediyor üşümüş sanki diyor, bir daha görüyor zayıflamış mı sanki diyor Sürekli açığım aranıyormuş gibi geliyor asla öyle bir kadın değil biliyorum ama yine de öyle hissediyorum engel olamıyorum kendime. Onlara gidince çok geriliyorum sürekli stres halindeyim acaba şimdi ne diyecek diye
Dışarı çıkalım biraz hava alalım desem kızım biraz mırıldansa herkes başlıyor şöyle yap böyle yap demeye.
Artık insan görmek istemiyorum kimse gelmesin görmesin ben de kimseyi görmeyeyim istiyorum bıktım usandım sürekli müdahale edilmesinden. Zaten yetersizlik duygusuyla baş etmeye çalışıyorum bir de onların sürekli müdahalesi beni deli ediyor

Daha bebek arabasında uyuyunca görenler boynu eğilmiş, ağrır, düzeltsene diyenler çıkacak, kızım bunu bu soğukta niye çıkardın diyenler vs...

Ben de evde daha rahat hissediyorum. Gittiğim yerde diken üstünde olacağıma evde kendi dağıntımla mutlu değil ama en azından huzurluyum.

Valla bende ayni bazen bos kalinca bi dolap icini yapiyorum yada elime bez geçtiyse pencere kenarlarini aliyorum vs. Gecen su yaptim mobilyalari sileyim diye sleepyle silince temizleniyo saniyodum les gibi su cikti şok oldum
Ay evet onu bende yaşadım bir ben yaşadım sanıyorum ya :) bende su ile normal bez ile bir sildim bayağı toz geldi hergün sleepy ile siliyordum oysa ki ne alaka dedim kendi kendime bu ne dedim demek ki gerçekten sleepy tam almıyor tozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…