2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Bu lohusalık bizi de etkiliyor ister istemez çünkü önceden bizde çok iyi anlaşırdık dediğin gibi ne olduysa çocuk doğumca oldu ama üstümede çok geldi bende depresyondaydım ipler koptu, seni boğarım diyince ne dedibenzerini yaşadım bende yeterr yeterr artık diye bağırdım ama öncesinde uyardım elleme dokunma uzak dur diye kendi bunhale getirdi arkasına beni cümle aleme rezill etti şikayet etmediği kimse kalmadı ağlayarak hemde abarta abartasoğudum ogünden sonra

Ne diyosunn kızlar siz neler yaşamışınız ben lohusalıkta çok kötüydüm aşırı kötü geçirdim kv görünce başım falan dönmeye baslıyodu böyle basıyodu sanki bana bende normalde iyiydim başlarda severdim taaa ki kızımın doğdugu güne kadar çok darladı beni zaten erken doğum oldu baya ağlamıştım falanlar falanlar anlatsam roman olur ama hiç yeter yeter diye bagırmadım sanıyorum o da yakındır

Ben asla saygısızlık etmedim o güne kadar o geçmişin patlaması oldu bir anlık, ben onun yüzünden boşanma kararı aldım sebebi senin annen demedim, depresyon ağır geçiyordu şu haberlerde bebeğini öldüren anneleri görünce vicdansız merhametsiz derdim ama aynısının planını ben yaptım önce onu sonra kendimi diye.. arkadaşım farkına vardı durdurdu beni ve bu süreçte hayatımı zehir etti burnumdan fiti fitil getirdi kv hergün tehditler etti oğluma şunu söylicembunu söylicem çatal eksik koymuşsun bunu söylicem evden kovdu dicem dilsiz kaldım yuvam bozulmasın diye işte bir yere kadar dayandım. Allah kimseye yaşatmasın uzak durun lohusayken size zarar verenlerden uzak durunnn

İnanmıyorum ya nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyolar anlamıyorum sen de gelin geldin zamanında sende kadınsın ve en önemlisi sen de annesin bunları yaşadın niye yaşatıyosun dimi hiç anlayamıyorum cidden

Ben en son hava bize 30 derecede bu kıza 5 derece değil ya nasıl üşüsün totomuzdan ter akıyor diye bi yükseldim artık çok şey yapamıyor
Keşke insanlar onlara soru sorulmadan fikir beyan etmemeyi öğrense

Ben de de bi meme reddi var gözü açıkken asla memeyi almıyor .ben gözüne incecik bi tülbent örtmeye başladım emzirirken.şöyle yapıyorum uykuya geçerken de kolay geçsin diye tülbent örtüyorum burnu açık kalcak şekilde zaten o sırada kucağımda oluyor .ağzında emzik tak çıkar yaparken anlamadan birinde memeyi veriyorum öyle emiyor.sende biberonda deneyebilirsin.ben şimdilik bu şekilde besleyebiliyorum

Bebek görme adeti cidden çokkk saçma bi şey ya bu arayıp iftara gelcez demek gibi bi şey bence. İftarda da çünkü davet edilirse gidersin, bebek görmek için de ben görmesini istediğim insanları davet ederim hem bana iyi gelir hem istediğim vakti seçerim. Diğer türlüsğ bildiğin emrivaki

Ben hiç böyle bisi duymadım dedi anneme şikayet etmiş falan… daha ağır şeyler söylemediğime, evden kovmadığıma falan şükretmesi gerekirken.
0 uyku, agriyan yaralar, sürekli ağlayan bir bebe ve 41 yaş… kısaca bana dokunmamaliydi
Ay süper cevap ben de kullanabilir miyim
Kızlar selam rota aşısı yaptıracak mısnız çok kararsızım
Evet yaptieacagiz. Neden kararsızsınız?

3 Aylik olduk ama ben hala cagirmadim, zaman aşımı sayılmaz mi hic istemiyorum ya

Bende onunda yapıyorum emziği verip biberonu sonra veriyorum ama benimki emzik de almıyor bir tek uykuda alıyor kaç çeşit emzik denedim almadı o yüzden o bende işe yaramadı

Benim ilk çocuğum yurtdışında doğdu gelen giden sıfır eşim her akşam elinde hediye poşetlerle gelirdi meğer cenettmiş bu durum bunda beni ağır depresyona soktular..

Ateş vs yaptığı hastanede yatırdığını falan söylediler bi kaç kez

Havalar çok sıcak 35 deredecede cocugu çıkarmak istemiyorum, sabahlari bile 28 29 derece , bir de bebek arabasinda ağlıyor zaten

Siz her gün çıkarıyor musunuz

Ben aventin yeni doğan en yavaş akan başlığını kullandım bir de sarılık riski azalınca geçtim memeye önemli olan sağlığı. Kaçıncı gündesiniz sarılıkta değeriniz kaç
Ben de onu kullanıyorum pazartesi hastaneden 7 buçuk değeriyle çıktı. Önce emsin sonra biberonla destekle dedi doktor ancak bazen emiyor bazen emmiyor şu an

Memeyi ağzında sabit tutmuyor tutturabildiğimde bir şekilde emiyor ama çok zor tutuyor o zamanlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…