2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Havalar çok sıcak 35 deredecede cocugu çıkarmak istemiyorum, sabahlari bile 28 29 derece , bir de bebek arabasinda ağlıyor zaten

Siz her gün çıkarıyor musunuz
Ben çoğunlukla çıkarmaya çalışıyorum. Akşam 7ye doğru çıkıyoruz uyku öncesi bi hava alsın mayışsın diye. Gündüz buralar da çokkk sıcak güneşe bakamıyor zaten gıcık oluyor resmen

Havalar çok sıcak 35 deredecede cocugu çıkarmak istemiyorum, sabahlari bile 28 29 derece , bir de bebek arabasinda ağlıyor zaten

Ben istiyorum ama ev işlerini bir düzene koyamadım, ev işlerine boğuldum. Her gün dağ gibi bulaşık, dağ gibi çamaşır. Ortanca oğlumda demir eksikliği çıktı, şurup içiyor. Hergün ne yedirsem kar diye kaç çeşit yemek düşünüyorum. Çıkarsam hem bana hem çocuklara iyi. Şöyle bir nefes alsam, bebek de uyur. Siz çıkarın, gölgede oturursunuz, arabada uyumazsa kucağınızda durur, iyi gelir. Bu arada siz düzenli çıkarırsanız yavaş yavaş arabaya da alışır. Şapka takın bir de.

3 Aylik olduk ama ben hala cagirmadim, zaman aşımı sayılmaz mi hic istemiyorum ya
Sen nasil istersen ben pek çok arkadaşıma 3. Ayi bi dolduralım dedim. Sevdigim be bir araya gelmek istediğim, sohbetlerinden keyif aldığım insanlar. Onları ben arayıp müsait olduğunuzda bekliyoruz derim tabi bizim kızin biraz aglamalari dinerse

Her gün çıkarmaya çalışıyorum. Akşama doğru serinlik olunca golgede bi yarım saat gezdiriyorum. Bugün sabahtan doktora gittik, onu dışarı çıkarma saydım mesela ankara serin bugün, akşam çıkartıp da üşütmek de istemiyorum. Çok esiyor bizim burası, sabahki gezmece bence yeter

Evet ya Ankara'ya bu sene yaz tam gelmedi.

Kızlar hem meme hem mama veren var mı aranızda özellikle akşamları bir de son iki gündür kızım memede atıyo kendini sürekli aglıyo ama red yasamıyoruz aksamları uyumadan önce meme sonra mama yapıp veriyorum bide gün içinde doymadığını hissedersem sık emdiğinden gögüslerim boş oluyor genelde emme saatinde doymuyor bazen 2-3 kere mama destekliyorum emzirmeden sonra ama kendimi kötü anne gibi hissetmeme neden oluyor bu durum benim gibi besleyen var mı bebisini

Her akşam çıkarıyorum çünkü bazen 5 bazen 6 gibi uyanıyor oyalamam lazım memedeki son sütü uyku öncesine ayirmam lazim yoksa emiyo bidaha uykuya gecene kadar acikiyor djndjdjdjd dışarda oyaliyorum 7 buçuga kadar yoksa zor

Sabah ilk uykusundan sonra çıkarıyorum 9 gibi bir de akşam üzeri 5-6 gibi çıkarıyorum huysuzluk durumuna göre. Benimki de puseti sevmedi bebek arabasının portbebe olanında yatıyor onunla geziyoruz artık. Bana da iyi geliyor evde bunalıyorum

Pursaklar tarafında filan mısın esiyo dediğine göre sincanda değilsin

Canım uzun bir süre hem meme hem mama gittik. Önce memeyi veriyordum. Doktor mamayı kes tamamen diyene kadar böyle devam ettim. Doktor artık kes dedikten sonra da ara ara verdim. Dün gece mesela yine verdim. Kendini kötü hissetme, maalesef süt tamamen psikoloji, dinlenme ve su içme ile alakalı. Dün kızı doktora götürdüm ve gun boyu koşturdum mesela akşam kız doymadı kendimi bir türlü ne yaparsam yapayım sütümun yeteceğine inandıramadım hala.

Bende böyle ilerliyorum inanır mısın günü gününü tutmuyor iki üç gün önce ağlaya ağlaya memeden kendini uzaklaştırıyorken bugün bir iki emip kendisini geri atıyor ağzından çıkarıp çıkarıp geri alıyor memeyi ama biberon da öyle yapıyor etrafı seyreyleyip yemeğine geri dönüyor. Hayır kendinş kötü hissetme.. Hiç emziremeyen anneler var.. Biz yine elimizden geleni yapalım.. Gerisi takdir-i ilahi..
Ben özellikle emzirmek istemeyen anneleri duyunca çok şaşırmıştım. Saygı duyarım tabii ki nasıl bir hal ve düşünce içlerindedirler bilemem. Ama benim için çok kıymetli önemli emzirmek.. Rabbim sen arttır sütlerimizi

Benim içinde öyle çok seviyorum bebeğimi emzirmeyi ama böyle olunca da üzülüyorum tabi bazen bazı günler 2 bazen 1 bazen 3biberon yiyor uyumasını da kolaylaştırıyor tabi gece

Aminnn allahıııımmmmmm amiiiiiiiiiiiiiiğğğğnnnn

Kızlar bu saat oldu yeni uyutabildim. O da daha uyanmazsa çok üzülüyorum ya.
Dünde benim bebis gece 2ye kadar uyumak bilmedi gün içinde de hiç uyumamıştı bizim kesin 4.ay atagı tabi de bi günü bi gününü tutmuyor bebislerin uyanık kalma sürelerine göre şekerleme olsa bile uyutunca daha düzenli oluyor gibi

Kaç günlük senin bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…