2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    147
Hanımlar biz bugün rota ve nimenrix(menenjit) aşılarının ilk dozunu olduk.Aranızda yaptıran var mı özel aşıları.Yan etkileri ağır mı olucak endişeleniyorum biraz.

Hanımlar biz bugün rota ve nimenrix(menenjit) aşılarının ilk dozunu olduk.Aranızda yaptıran var mı özel aşıları.Yan etkileri ağır mı olucak endişeleniyorum biraz.
Rotayı 20 gün önce olduk biz de. Hafif ateş seyir etti o kadar. Ya menenjit aşısını tek mi oldunuz bizim Dr iki tane aşı istedi bexsero ve nimenrix yalnız bu aşı 7.-13. Aylar içinmiş.

Rota ishal yapiyo onun disinda 2si de hafif ates yapti 1 gun sonra normal haline döndü bizim
Acayip sıcak bugün iki defa duş aldık. Tek zıbın giydiriyorum bende uyurken de müslim örtü örtüyorum üzerine.
Ben gece de tek zibinla yatiriyorum oda 28 derece oluyo, ortmek mi lazim acaba

Bende sadece zibin onu giydirmeyince birbirimize yapışıyoruz 😆 birde evde klima açıyorum
Biz de aynı şekilde yapışıyoruz 🥲
Acayip sıcak bugün iki defa duş aldık. Tek zıbın giydiriyorum bende uyurken de müslim örtü örtüyorum üzerine.
Ben de iki defa yıkasam yeridir. Oda nemlendiricinin önüne koydum en sonunda. Uyumayan çocuk uyudu. Sıcaktan uyuyamıyormuş çocuğum
Ben de tek badi giydiriyorum, ayaklar da çıplak
Biz de aynı şekildeyiz ama o bile yetmiyor. Klima yok ev 32.2 dereceydi en son

Rotayı 20 gün önce olduk biz de. Hafif ateş seyir etti o kadar. Ya menenjit aşısını tek mi oldunuz bizim Dr iki tane aşı istedi bexsero ve nimenrix yalnız bu aşı 7.-13. Aylar içinmiş.
Her doktor farklı yaptırıyo olabilir😊.Benim ablam hekim ben onun yönlendirmesiyle hareket ediyorum.biz önce nimenrix oluyoruz.bexsora 1yaş sonrası 2doz olarak yaptırıcaz.

Merhaba kizlar nasilsiniz ben cok uzun zamandir yoktum. Takip edemedim grubu. Bebisleriniz nasillar
Benimki bi atak doneminde hergun aglama krizlerine giriyor kucakta uyuyor kucaktan asla inmiyor. Esim gorevde yakinlarimda es dost akraba yok. Havalar aşırı sicak cok bunaldik
Sizlerde durumlar ne

Bexsero ve rota oldu kızım ateşi yükseldi biraz calpol vermiştim. Doktorumuzun dediğine göre en ağırı bexseroymuş, ninemrix pek ateş yapmıyormuş ama bebekten bebeğe de değişiyor durum siz yine takip edin.

Bu arada bugün mart annelerine baktım da herkes oraya kaçmış 😆 burda 4-5 kişi ancak kalmışız
Ben de burdayim ☝️
Çok sıcak ya, bebişleri nasıl giydiriyorsunuz? Tek zıbın giydiriyorum ama yine de yanıyor çocuk
30 derece olunca oda sıcaklığı yatarken sadece bezi ile yatiriyorum. Üzerine de bisi örtmüyorum. 30 altında 26 üzeri ise askılı zıbın ile yatiriyorum, üzerine bisi ortmuyorum. Çok terliyor kız ve su kaybı beni germeye başladı. Çişli bez sayısı dustu şükür kristalize olması vs yok, bu sebepten de olabildiğince hafif giydirmeye çalışıyorum.
Rotayı biz de bugün olduk, Menenjit 5. Ayda başlayacakmış.

Kızlar bez sayılarınız ne durumda şu ara? Biz su ara cok fena bir biberon mama reddi yasıyoruz ama full emmek istiyor. Sütüm pek yok çişli bez sayısı da azaldı normalde 7-8 bez değiştirirdim şimdi 4-5 anca ve genelde çok dolu değiller. Mesela aksam 9da bez taktım az önce baktım kupkuru hic yapmamıs kac saattir. Bir yandan da konusmalardan sıcak diye mi böyle azaldı diye düsündüm

Kızlar bez sayılarınız ne durumda şu ara? Biz su ara cok fena bir biberon mama reddi yasıyoruz ama full emmek istiyor. Sütüm pek yok çişli bez sayısı da azaldı normalde 7-8 bez değiştirirdim şimdi 4-5 anca ve genelde çok dolu değiller. Mesela aksam 9da bez taktım az önce baktım kupkuru hic yapmamıs kac saattir. Bir yandan da konusmalardan sıcak diye mi böyle azaldı diye düsündüm
Benim günlük bez değişimim 4-5 oluyor canım öyle dolu dolu da değil . Meme ve mama devam ediyorum. Kilo alımı alt sınırda. Her fırsatta emzirmeye çalışıp mama veriyorum. Havalar çok sıcak aslında mama da alıyor bebeğim çay kaşığıyla şu versem mi diye düşünmüyor değilim

Hepimizde aynı problem var bence çişli bez sayısında bariz bi azalma var .birde benim meme reddi hala devam uyku halinde veya gözünü ince bi örtüyle örttüğümde emiyor oda etki ediyor .valla sıcak,yorgunluk,uykusuzluk derken bide ben tek bakıyorum yardım eden yok uykusuzluktan gözlerim acıyo bugün

Benim günlük bez değişimim 4-5 oluyor canım öyle dolu dolu da değil . Meme ve mama devam ediyorum. Kilo alımı alt sınırda. Her fırsatta emzirmeye çalışıp mama veriyorum. Havalar çok sıcak aslında mama da alıyor bebeğim çay kaşığıyla şu versem mi diye düşünmüyor değilim
Evet ben de aynısını düşündüm ama böbrekler için zararlı diyorlar. Annem de eskiden hep verirdik diyor. Valla evde klima da açıyorum ama yine de çişli bez sayısı bariz azaldı zaten az yiyor bugün sabah 6da ve öğlen 1de mama içti sadece onlar da 90 cc, zaten geçen ay da o kadar içiyordu ve her 3 saatte bir içerdi. Bu 3-4 ay atakları zor gercekten

Back
X