- 13 Aralık 2015
- 1.726
- 1.802
- 133
- 31
Keşke özel okuldada olsaydı bu imkan ya ücretsiz izin istedim onu bile vermeliler çıkardılar iştenEmzirme sonrası memede kalan sütü sağabilirsin. Birde yarı zamanlı çalışmayı kurumun nasıl yapacak? Haftada 3 gün 8 saat şeklinde mi yoksa 5 gün 3-4 saat şeklinde mi? Ben çok kararsızım maaş da yarıya düşecekeğer çalışma şeklini bize bırakacaklarsa hangisi mantıklı ondan da emin olamadım. Sen hangisini neden tercih etmeyi düşünüyorsun
3 gun 8 saat pek isime yaramaz gunde 4 saat calisma seklinde yapariz derlerse giderim yoksa ucretsiz izin aldim zaten. Annem bakacak ama 8 saat aralıksız bakamaz bence hem de o kadar öğünluk süt ayarlayamam o yuzden bana uymazEmzirme sonrası memede kalan sütü sağabilirsin. Birde yarı zamanlı çalışmayı kurumun nasıl yapacak? Haftada 3 gün 8 saat şeklinde mi yoksa 5 gün 3-4 saat şeklinde mi? Ben çok kararsızım maaş da yarıya düşecekeğer çalışma şeklini bize bırakacaklarsa hangisi mantıklı ondan da emin olamadım. Sen hangisini neden tercih etmeyi düşünüyorsun
Çok bilgim yok ama Bn ilk işe girdiğim zamanlar birisi molada süt sağıyordu, eğer bulunduğunuz yerde böyle bir imkan var ise ilk gün vereceğiniz sütü ayarladiktan sonra her gün işte sağıp sonraki gün bebeğe verebilirsiniz. Bir öğünlük süt yeterli olacaktır3 gun 8 saat pek isime yaramaz gunde 4 saat calisma seklinde yapariz derlerse giderim yoksa ucretsiz izin aldim zaten. Annem bakacak ama 8 saat aralıksız bakamaz bence hem de o kadar öğünluk süt ayarlayamam o yuzden bana uymaz
Sut sagma mevzusu yuzunden gidemiyorum biraz da, emdikten sonra bir sey kalmıyor ki
Aslında özel sektörde bu hak daha önceden beri var, uygulanıyor mu istendiği zaman ne deniyor onu bilmiyorum ama kadın işçinin kanunen böyle bir hakkı var ve işverenden talep edebiliyor. Keşke bu konuları devlet daha iyi denetlese ve haksızlık olmasaKeşke özel okuldada olsaydı bu imkan ya ücretsiz izin istedim onu bile vermeliler çıkardılar işten
Dogum kiloları da çok benzer biz de 3720 doğduk 3300 ile hastaneden çıktık 2.ayda 5200 3.ayda 5500 grama ulaşabildik. Sıkıntımız 2 den 3 e geçerken oldu. Boyumuz uzadığı diğer şeylerde sıkıntı olmadigi için şimdilik devam ama 1 hafta daha geçsin tartacağım kilo almadıysa bende mamaya başlayacağım. Açıkçası ben mamaya güveniyorum hatta süt bizim yedigimize göre kaliteli oluyor ama mamada ne olduğu belli diye düşünüyorum beni zorlayacak olan ve korkutan sürekli mama hazırlaması aşırı derece zor geliyor o yüzden başlamak istemiyorum. Şimdiden ek gıda bile gözümde büyüyor yiyecek hazırlamayı hiç sevmiyorumAynılarını söylüyordu diğer aylarda bana da ama 3405 hastaneden çıktı 3 ayda ancak 4950 oldu 1,5 kilo aldı istersen ver dedi ben veriyorum 10 günde 300 aldı hemen ama iyi mi etti kötü mü bilmiyorum
Ek gıda zor gerçekten minnak öğünler falan. Mamaya söyle güceniyorum hatta geçenlerde iki doktor arası atışma vardı instagramda biri diyor ki sizin organik diye aldığınız şeyler de artık ilaçlı o yüzden kavanoz manaları formül mamalar en azından denetleniyor, Elmalı muhallebi ben de yaparım deseniz de elma gerçekten sağlıklı mı şeklinde bir atışma idi. Formül mamalarda özellikle ek vitaminler vsr ve bunlar çocukların ihtiyacı olan miktarda diye söylüyordu. Ben ikna oldum şahsenDogum kiloları da çok benzer biz de 3720 doğduk 3300 ile hastaneden çıktık 2.ayda 5200 3.ayda 5500 grama ulaşabildik. Sıkıntımız 2 den 3 e geçerken oldu. Boyumuz uzadığı diğer şeylerde sıkıntı olmadigi için şimdilik devam ama 1 hafta daha geçsin tartacağım kilo almadıysa bende mamaya başlayacağım. Açıkçası ben mamaya güveniyorum hatta süt bizim yedigimize göre kaliteli oluyor ama mamada ne olduğu belli diye düşünüyorum beni zorlayacak olan ve korkutan sürekli mama hazırlaması aşırı derece zor geliyor o yüzden başlamak istemiyorum. Şimdiden ek gıda bile gözümde büyüyor yiyecek hazırlamayı hiç sevmiyorum
Gıdada tarım ilacı olayı gerçekten can sıkıcı. Yani ben mi düşeyim bunların peşine, o kadar ziraat mühendisi, gıda mühendisi var ülkede, niye üreticiler bu kadar acımasız...Ek gıda zor gerçekten minnak öğünler falan. Mamaya söyle güceniyorum hatta geçenlerde iki doktor arası atışma vardı instagramda biri diyor ki sizin organik diye aldığınız şeyler de artık ilaçlı o yüzden kavanoz manaları formül mamalar en azından denetleniyor, Elmalı muhallebi ben de yaparım deseniz de elma gerçekten sağlıklı mı şeklinde bir atışma idi. Formül mamalarda özellikle ek vitaminler vsr ve bunlar çocukların ihtiyacı olan miktarda diye söylüyordu. Ben ikna oldum şahsen
Atak gibi olabilir. Birkaç gün bizde de olmuştu. Bu gece bi tık daha iyiydi. Umarım geçicidirKızlar günlerdir uykusuzluktan ölcem 4 aylık bebeğim 2 saatte bir uyanıyo ama açlıktan falan değil memeye alıyorum öyle agzında döndürüyor tekrar sallıyorum koyıyorum tekrar aynı döngü emzik desek zaten kabul etmiyor cıldırmak üzereyim atak mı bu gecici bişey mi acaba ya vallahi oturup aglıcam uykusuzluktan
Umarım gözlerim acıyo benim bi bakıyorum miniğin gözler fıldır fıldırAtak gibi olabilir. Birkaç gün bizde de olmuştu. Bu gece bi tık daha iyiydi. Umarım geçicidir
Bizimkinin de gözler fal taşı gibi djslshslsjsl ben bu gece eşimle kaçamak yapıp ne cesaretse 3 de geldim eveUmarım gözlerim acıyo benim bi bakıyorum miniğin gözler fıldır fıldır
Off bende bir gün 5 e kadar dizi izledim sonraki gün çok zorduBizimkinin de gözler fal taşı gibi djslshslsjsl ben bu gece eşimle kaçamak yapıp ne cesaretse 3 de geldim evebebişi de yanımıza almıştık iyi geldi ya eski günlerdeki gibi dışarıda sürtmek ama bebiş erken kalktığı için babayı bekliyoruz. O uyanınca kucağına atıp uyumam lazim dhsksj. Emicez diye başımda biterler ama ona da razıyım
Gıda alerjisi olabilir mi ya aklıma kanlı kaka deyince direkt o geldi.inek sütü bu duruma sebebiyet veriyo diye biliyorum.Sıkma canını sebebi bulunur ona göre yol belirlenir inşallah miniğinde kilo almaya başlarKızlar çok canım sıkkın. Bebeğimin kakasinda kan vardı acile geldik. Burda bahsetmiştim kilo almadı 300 gram aldı diye şimdi de 100 gram daha vermiş. Alerji diyeceğim ama farklı bir şey de yemiyorum ki doğduğundan beri aynı besinlerinanın o kadar çok besliyorum ki artık memem ağrıyor. Çünkü oynasa bile belki bir kaç damla süt alır diye sürekli memede tutuyorum. Sütüm var ondan da eminim hem süt geri ağzına gelecek kadar çok içiyor hem de artık çok emzirmekten sürekli süt üretiyorum ve birinden emerken diğerinden sütler damlıyor ama bebeğim kilo almıyor. Birde kakasinda kan olunca iyice moralim bozuldu kan verdik ultrasona gireceğiz. Böyle bir durum yaşayan duyan var mı? Bana bir tavsiyeniz var mı?
Parça parça uyanmak olmasa benim de saati çok az değil. Neden bilmiyorum dinlenemiyorum bir türlüOff bende bir gün 5 e kadar dizi izledim sonraki gün çok zorduama akşam da uykum gelmiyor gece 3 te emzirip öyle uyuyorum. Çözümüm bebekle beraber gündüzleri bende uyuyorum parça parça uyumaya alışık olduğum için çok sorun yaşamadım ama illaki sabah uyanırken çok zor oluyor
Ben de alerji gibi düşündüm. Kilo alamaması da bence bunu destekler nitelikte. Yeni bir şey yemek gibi düşünme, var olan şeylere de alerji gelişmiş olabilir. Üniversitenin sitesinden çocuk alerjiden randevu alabilirsinKızlar çok canım sıkkın. Bebeğimin kakasinda kan vardı acile geldik. Burda bahsetmiştim kilo almadı 300 gram aldı diye şimdi de 100 gram daha vermiş. Alerji diyeceğim ama farklı bir şey de yemiyorum ki doğduğundan beri aynı besinlerinanın o kadar çok besliyorum ki artık memem ağrıyor. Çünkü oynasa bile belki bir kaç damla süt alır diye sürekli memede tutuyorum. Sütüm var ondan da eminim hem süt geri ağzına gelecek kadar çok içiyor hem de artık çok emzirmekten sürekli süt üretiyorum ve birinden emerken diğerinden sütler damlıyor ama bebeğim kilo almıyor. Birde kakasinda kan olunca iyice moralim bozuldu kan verdik ultrasona gireceğiz. Böyle bir durum yaşayan duyan var mı? Bana bir tavsiyeniz var mı?
Çok geçmiş olsun. Arkadaşlar yazmış, ben de alerji diyeceğim, geçenlerde bu konu geçmişti sayfada diye hatırlıyorum. Umarım ne olduğu hemen belli olur.Kızlar çok canım sıkkın. Bebeğimin kakasinda kan vardı acile geldik. Burda bahsetmiştim kilo almadı 300 gram aldı diye şimdi de 100 gram daha vermiş. Alerji diyeceğim ama farklı bir şey de yemiyorum ki doğduğundan beri aynı besinlerinanın o kadar çok besliyorum ki artık memem ağrıyor. Çünkü oynasa bile belki bir kaç damla süt alır diye sürekli memede tutuyorum. Sütüm var ondan da eminim hem süt geri ağzına gelecek kadar çok içiyor hem de artık çok emzirmekten sürekli süt üretiyorum ve birinden emerken diğerinden sütler damlıyor ama bebeğim kilo almıyor. Birde kakasinda kan olunca iyice moralim bozuldu kan verdik ultrasona gireceğiz. Böyle bir durum yaşayan duyan var mı? Bana bir tavsiyeniz var mı?
Merhaba benim de bebeğim 8 günlük dün ve bugün sarımsı bir şey kustu sizde durum neydi acaba yarın dr a gideceğim ama aklıma çok takıldıKızlar özellikle bebek konusunda tecrübeli olanlar bebeğim bugün 2 kez sarı renkli kustu normal mi? Birde hiç çiş yapmıyor 2 kez kaka yaptı acaba kakadan mi göremedim yine de çok az geldi ne yapsam bilemedimsiz olsanız acile gider miydiniz? Bu benim ilk bebek tecrübem hatta ilk kez bu kadar küçük bebek görüyorum son olarak sütüm yetiyor mu nasıl bileceğim baya emiyor huysuz da değil 1 saat aralıklarla emziriyorum zaten gecikirsem o da ağlayıp istiyor yani süt yetmese hiç susmaz diye düşünüyorum ama çiş yapmadığı için stresliyim
Bizden de buraya ugrayanlar var görüyorum ben sjsbsjdsjjdjdhd iki taraftan da aktif kim kaldiysa cabaliyoruz herhaldeBu arada bugün mart annelerine baktım da herkes oraya kaçmışburda 4-5 kişi ancak kalmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?