2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    148
Merhaba benim de bebeğim 8 günlük dün ve bugün sarımsı bir şey kustu sizde durum neydi acaba yarın dr a gideceğim ama aklıma çok takıldı
İlk zamanlar sütün rengi sarımsı olduğu için o şekildeymiş biz sorun yaşamadık. O zaman doktora sordum önemli değil dedi. Siz de yine bir sorun ama içiniz rahat olsun

Uyuyanın üzerine kar yağar miş diyor bizde büyükler. İncecik de olsa örtüyorum ben canım
Kiz kalın yorganı vardi onu oynatamiyor ama ince örtünce boynuna kadar çekmiş oluyor bi iki defa öyle yakalayinca havalar da ısındı şimdi ev serindi ama bir kaç gündür sıcak baya o yüzden ortmuyorum sadece zibin bazen bazen de altına patiksiz don gece veya sabah uyaninca bakıyorum sırtı sıcacık o yüzden usudugunu düşünmüyorum ben de cibildak uyuyorum zaten

Çok sıcaksa istisna yapılabilir bence aşırıya kaçmadıkca. Siz bebeginizi daha iyi bilirsiniz. Ben şu ana kadar vermemiştim ev de soguktu zaten diye. Şimdi Demir başladık demirden sonra çay kaşığı veriyorum su doktoru da öyle önerdi ama verilmeye de bilir. Zaten haftaya tadimlara da başlıyoruz emmiyosa Susuz kaliyo olabilirler

Aman Allah korusun. Ya bacaklarını yada kollarını örtünün üstüne koyarak yatırıyorym. Çok şükür bir şey olmadı. İnce müslim örtü lerden oda bak bu akşam serin burası patikli alt giydirdim uzun kollu pijama hafif de örttüm üzerini. Bende üzerim örtülü yatıyom cıbıldak ama örtülü

ipeksi19 canim sizin alerji kaçıncı ayda ortaya çıkmıştı bu aylarda miydi sonradan yoksa en baştan beri miydi. Daha bilgili olduğun için transfere aldim seni xnxnndndnd

ssusam geçmiş olsun bu arada canım sıkma canını alerji vs ise yine çözümleri var inşallah hemen çözülür minik kuşun derdi tasası

Ben örtmek gerekiyorsa altina patikli kalın dön üstüne uzun kol zibin ek olarak yine çıtçıtlı body giydiriyodum veya kısa kol zibin üstüne yine body çünkü dönüyor artık kol altına da sıkıştırsam çözüm değil artık... Havalar serinleyene kadarıyla idare ederim ama uyku tulumu şart oldu artık

Evet tulumla da idare ettik ama sonbahar ayına yenisi gerek . Oyy dönmeye mi başlamış kuZuuuu

Evet tulumla da idare ettik ama sonbahar ayına yenisi gerek . Oyy dönmeye mi başlamış kuZuuuu
Tam tur değil de sağa sola dönüyor bibde ayaklariyla da kendini itekledigi için saat yönünde de bir dönme hali var... Beşiğin ucuna yatiriyorum bazi sabahlar tepesine kadar gelmiş oluyo ayağıyla ite ite tam bir cadi oldu bu ay daha bilinçli yapiyor bazı şeyleri

ipeksi19 canim sizin alerji kaçıncı ayda ortaya çıkmıştı bu aylarda miydi sonradan yoksa en baştan beri miydi. Daha bilgili olduğun için transfere aldim seni xnxnndndnd
Ay büş sayfa sayısı az olunca dedim burası neresi bizim grup değil

ssusam merhabalar canım benim ilk çocuğumda bu problem olmuştu kakada kan ve mukus 3. Aylarda ama doğduğundan beri de kolikti zaten
Doktora gittiğimizde süt alerjisinin olduğunu öğrendik yediğim süt ürünü ne varsa o sebep oluyormuş her ay 1 kilo alırken 4. Ayda kilo almak yerine de kilo vermiş burda doktorun önerdiği annenin süt diyeti yapması hiç bir şekilde süt ürünü tüketmeyeceksin bir 3 gün yeme gözlemleyelim dedi sütten yediklerimiz 3 günde tamamen atılıyordu sanırım o yüzden yediğim anda kan yine oluyordu neyse süt diyetine başladım çokta beslenemedim sanırım diyet ile sütüm azaldı almamaya başladı beni doktorda alerjik mama yazdı mama ile bebek daha huzurlu hale geldi öyle çözdük anca bu arada alerjik mama doktor rapor veriyor ücretsiz bir şekilde aylık olarak eczaneden temin edebiliyorsunuz çok geçmiş olsun

Nzbxjsksndj bazen ben de karıştırıyorum

Maşallah kuzu'ya. Ne güzel büyüyorlar. Allahım sen koru tüm çocukları ne olur

Hanımlar bebişlere nasıl oyuncakları aldınız ya da böyle dikkatlerini çekiyor mu çocukların gözle takip ediyor Benimki kavraması için tutabileceği her şey eline değdiriyorum tutturmaya çalışıyorum

Minik bir çıngıragimiz var onu tutturuyorum baya sallıyor falan zeka kartlarını gösteriyoruz takip ediyor, dikkatini çekiyor. Hem eğitici hem eğlenceli bir seyler varsa ben de öğrenmek isterim

Kızlar bebişim 30 Nisan'da doğdu. Doğum iznimin bitmesine az kaldı. Özellikle devlette çalışan arkadaşlar rapor işini nasıl yaptınız? Tek hekim raporlarını 5er günlük kullanan var mı? Psikiyatr raporu alan var mı? Bu süreç beni biraz kaygilandiriyor

Benim bebiş henüz hiçbir şeyi tutmuyor o yüzden pek oyuncağı yok. Zeka kartları var, okumak icin hikaye kitabi aldım. Bir de piyano halısı var.

Çıngırak, bez kitap, oyun halısı. Ama daha çok kendi elleriyle oynuyor☺

Cingiraklarimiz var bir de herkeste olan tirtil var ya onu cok seviyor 2 eliyle tutmaya calisiyo onu. Piyanolu oyun halisi, bez kitap, zeka kartlari bir de buyuk resimli az yaziki hikaye kitaplari var onlar cok ilgisini cekmiyor ama gösteriyorum yine de

Merhaba, benim yıllık iznim vardı, şu an onu kullanıyorum. Sonra da mecbur ücretsiz alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…