• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    150
Selam güzel anneler ve bebekleri💖

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim🌺

Merhaba benim de bebeğim 45 günlük covid pozitif şuan hastanede yatıyoruz ateşi 38.2yi gördü nasıl oldunuz nasıl işledi süreç
Canım benim bebeğim de 2 aylıktı covid kaptığında. Biz 12 gün hastanede yattık kalbi zorlanmıştı biraz ve kan değerleri çok düşüktü. Ateşi tekrar çıkmadı bu süre boyunca. Antibiyotik ve hava verildi. Sürekli kan alındı araştırıldı bı şekilde geçti süreç. Küçük oldukları için her şeye dikkat edip araştırıyorlar gözlem altında tutuyorlarü

Canım benim bebeğim de 2 aylıktı covid kaptığında. Biz 12 gün hastanede yattık kalbi zorlanmıştı biraz ve kan değerleri çok düşüktü. Ateşi tekrar çıkmadı bu süre boyunca. Antibiyotik ve hava verildi. Sürekli kan alındı araştırıldı bı şekilde geçti süreç. Küçük oldukları için her şeye dikkat edip araştırıyorlar gözlem altında tutuyorlarü

Kuzum sağlıkla atlatmış çok şükür darısı bizimkine. Bizim şimdi ateş calpol ile düşüp sonra tekrar çıkıyor. Kan değerleri iyi gözüküyor crp si falan normal ama çok üzülüyorum. Hiç düşmeyecek gibi korkuyorum

Kuzum sağlıkla atlatmış çok şükür darısı bizimkine. Bizim şimdi ateş calpol ile düşüp sonra tekrar çıkıyor. Kan değerleri iyi gözüküyor crp si falan normal ama çok üzülüyorum. Hiç düşmeyecek gibi korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım, gözetim altında çok şükür korkma ateşi çıksa da düşürürler. Hemencecik atlatır inşallah 🙏🏻🙏🏻

Merhaba benim de bebeğim 45 günlük covid pozitif şuan hastanede yatıyoruz ateşi 38.2yi gördü nasıl oldunuz nasıl işledi süreç
Geçmiş olsun biz 5 ayligiz hafif evde geçirdik 1 gece ateslendi yalnizca topladı şükür uzamadi sizin bebis cok küçük ondan yatirmislardir hem hastanede gözetim altında daha iyi olur merak etmeyin evde insan ne yapacağını şaşırıyor

2. Ayın sonunda tam tutuyordu
Ama kuzenımle aynı hafta doğum yaptık onunki de 4,5 aylık hala tutamıyor.
Yani bu süreç her bebeğe göre değişiyor yürüme konuşma emekleme gibi ❤️ o yüzden karşılaştırma yapmayın ❤️
Oy masalllah🧿
Benimde bebeğim 4.5 aylık ancak düzeltilmiş yaşı 3.5 doktorlar bunun bir sorun olduğunu söylüyor da hani gelişim şemasında şuan bunun yapılıyor olması gerekiyormuş o yüzden aslında sordum

Çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşmesi dileklerimle 🙏

Hanımlar yarın tam 5 aylık oluyoruz. Doktorumuz tadımlara başlayalım dedi ve yoğurtla başlıyıcaz. Günlük süt ile mayalayacağım sütü ama mayayı ne yapsam evde daha önce yaptığım yoğurttan mı yoksa dışarıda satılan probiyotikli yoğurt mayasından mı alsam. Ya aslında kafamı çok karıştırmak istemiyorum. Evde ne varsa onlarla ilerleyelim diyorum sürekliliği olur, benim için de kolaylık olur. İlk çocukta nasıl yaptım hatırlamıyorum hiç ama süt ve süt ürünlerine alerjisi vardı sebzelerden ilerliyordu

Hanımlar yarın tam 5 aylık oluyoruz. Doktorumuz tadımlara başlayalım dedi ve yoğurtla başlıyıcaz. Günlük süt ile mayalayacağım sütü ama mayayı ne yapsam evde daha önce yaptığım yoğurttan mı yoksa dışarıda satılan probiyotikli yoğurt mayasından mı alsam. Ya aslında kafamı çok karıştırmak istemiyorum. Evde ne varsa onlarla ilerleyelim diyorum sürekliliği olur, benim için de kolaylık olur. İlk çocukta nasıl yaptım hatırlamıyorum hiç ama süt ve süt ürünlerine alerjisi vardı sebzelerden ilerliyordu
Benim kendim için yaptığım yoğurt biraz ekşimsi olduğu için ben sanırım marketten probiyotikli maya alıp ona ayrı yapıcam ama süte karar veremedim. Hangisini almayı düşünüyorsunuz

İki üç gün kadar ateş sürdü Calpol verdik crp baktılar temiz çıkınca antibiyotik almadık ama sizin bebek daha küçük gözetimde olması daha iyi

Ayyy gecmedi miiii🫠 gazla bizde cok ugrastik ya geçti şükür simdi gak guk kendi cikartiyo allttan ustten 😂 bi anda geciverdi inşallah sizinde hemen gecer
Geçmedi maalesef 😓 hala gaz sancıları ve aglamalari devam ediyor. Her dr gidişimizde erteliyorlar. Şimdi de 6. Ayda geçer dediler bakalım bekliyoruz 🥹
Hanımlar Merhaba nasılsınız mama sandalyesi alanınız oldu mu büyük oğlunla aralarında bayağı bir yaş farkı olduğu için ben oğlumun her şeyini dağıtmıştım şimdi düşünüyorum nasıl bir şey alsam diye
Deneyimli anneler Mama sandalyesi alırken neye dikkat etmeli 🙈

Geçmedi maalesef 😓 hala gaz sancıları ve aglamalari devam ediyor. Her dr gidişimizde erteliyorlar. Şimdi de 6. Ayda geçer dediler bakalım bekliyoruz 🥹

Ben normal plastik mama sandalyelerinden aldim sonradan aktivite masasi olanlarindn simdilik minderle destekleyip yemeklerde yanimizda oturtuyorum bu ay sonu baslicaz ek gidaya o zmn gorcez bakalim iyi kiyms 😁

Hergun hali süpürmek ten gina geldi😂 yuvarlanark surunerek kendi halisindn disari cikiyo her geldigimde onanun baska kosesinde buluyorum 😂 ama cok komik yuzume bi bakisi var ben burdayim der gibi😂😂

Nasilsiniz kizlar okul kosturmacasina basladik alisveris cart curt baya yordu olsn bu bahaneyle hergn disari cikip hava alcaz okulu seviyorum hem cocuklar icin hem kendi ruh sagligim icin 😂

Benim kendim için yaptığım yoğurt biraz ekşimsi olduğu için ben sanırım marketten probiyotikli maya alıp ona ayrı yapıcam ama süte karar veremedim. Hangisini almayı düşünüyorsunuz
Hani marketteki son kullanım tarihleri kısa olan şişede pastörize günlük sütler var ya onunla yoğurt yapmayı düşünüyorum Maya Ben de senin gibi probiyotikli Maya alabilirim

En önce Güvenlik sonra temizliği sonra konforu ya o kadar çok şey ürün çıkmış ki ben bile şaşırdım biz şey aldık mamaLove ebebek mağazasından fiyatı da uyguna geldi iş görecek bir ürüne benziyor ama biraz ağır sağa sola çekerken altta tekerlekleri yok ya o da aktif kullanmaya başlamadım henüz günde 10 15 dakika oturuyor şimdiden daha tadıma da başlamadık

Eklentiler

• IMG_20250910_140359.webp
    IMG_20250910_140359.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 42
Nasilsiniz kizlar okul kosturmacasina basladik alisveris cart curt baya yordu olsn bu bahaneyle hergn disari cikip hava alcaz okulu seviyorum hem cocuklar icin hem kendi ruh sagligim icin 😂
Vallahi ben de 3 Sabahtır çıkıyorum bebekle iyi oldu dediğin gibi ya bir hava alıp geliyoruz bebek arabasıyla çok zorlandım kanguruya koydum böyle gitmek daha iyi geldi

Back
X