Hayırlı haberlerle inşallah bende geçen ay ilk transferimi oldum tuttu 7. Haftaya girecekken kaybettim haziran da tekrar transferimi bekliyorumKızlar selam 2. Deneme için transfer sürecine bugün itibariyle başlıyorum.
Aynı zamanlarda transfer olacaklar süreci beraber takip edelim birbirimize fikir verelim
Hep beraber hayırlı haberler alalım inşallah. Bu sefer sağsalim kucağına alırsınHayırlı haberlerle inşallah bende geçen ay ilk transferimi oldum tuttu 7. Haftaya girecekken kaybettim haziran da tekrar transferimi bekliyorum
Kıbrıs’ta canım yaptımHep beraber hayırlı haberler alalım inşallah. Bu sefer sağsalim kucağına alırsınnerede yaptırıyorsun canım
Sizin ilk tuttumu ne kadar ara verdiniz acaba transfer aralığı içinHep beraber hayırlı haberler alalım inşallah. Bu sefer sağsalim kucağına alırsınnerede yaptırıyorsun canım
Benim ilk tutmadı negatif oldu sonuç 8 ay kadar ara verdik şimdi tekrardan deneyecez biraz psikolojik ve fiziksel olarak toparlanmak istedim açıkçasıSizin ilk tuttumu ne kadar ara verdiniz acaba transfer aralığı için
Tabi en iyisini yapmışsınız bu süreç psikoloji insanı yiyip bitiriyor o 12 gün hiç geçmeyecek gbi oluyorBenim ilk tutmadı negatif oldu sonuç 8 ay kadar ara verdik şimdi tekrardan deneyecez biraz psikolojik ve fiziksel olarak
Evet ben zaten 6. Gün test yapmıştım negatif görünce orda bi yıkılma yaşadım sonrasında kanda da negatif olunca çok uzun süre toparlanamadım açıkçası çünkü doktorum da çok fazla ümitliydi yani olmaması için bir neden yok dedi tamamen nasip kısmetTabi en iyisini yapmışsınız bu süreç psikoloji insanı yiyip bitiriyor o 12 gün hiç geçmeyecek gbi oluyor
Aynen öyle nasip kısmet bizimde öyleydi ben kürtaj yapınca doktorum çok şaşırdı nasip olmayınca kul napsın.Evet ben zaten 6. Gün test yapmıştım negatif görünce orda bi yıkılma yaşadım sonrasında kanda da negatif olunca çok uzun süre toparlanamadım açıkçası çünkü doktorum da çok fazla ümitliydi yani olmaması için bir neden yok dedi tamamen nasip kısmet
Benimde bugün 3.günüm 1 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu taze transfer. Bu tüp bebek ye 2. Denemem daha önce 4 aşılama oldum biri tuttu ama 6 haftada kalbi durdu birde öncesinde dış gebelik geçirmiştim anlıcağın çok zor bir süreçten sonra tüp bebek yaptım ama maalesef ilk denemem olmadı bu sefer kokaylım tutar umarım ama nedense busferde içimde hiç ümidi. Yok çok zor bir süreçMerhaba kızlar sonuç alan varmı bende 5. Gün embriyosu transferi oldum yatın 6. Günüm çok heyecanlıyım
Aynı durumu ben yaşıyorum şu an. 9.gun kaset test yaptım negatif. Yıkıldım. Dün de ağlayarak iğne vurulmaya gittim. Yarın da kan vericem. Sonuç belli ama mecbur.Evet ben zaten 6. Gün test yapmıştım negatif görünce orda bi yıkılma yaşadım sonrasında kanda da negatif olunca çok uzun süre toparlanamadım açıkçası çünkü doktorum da çok fazla ümitliydi yani olmaması için bir neden yok dedi tamamen nasip kısmet
Taze transfermiMerhaba kızlar sonuç alan varmı bende 5. Gün embriyosu transferi oldum yatın 6. Günüm çok heyecanlıyım
Selam benimde 6. Gunum 28 nisandami trasnfer oldunuz? Ben sabah test yaptim malesef negatif biraz umudum tukenmeye basladiMerhaba kızlar sonuç alan varmı bende 5. Gün embriyosu transferi oldum yatın 6. Günüm çok heyecanlıyım
Taze emniryomu birde kaçıncı gün embriyosuSelam benimde 6. Gunum 28 nisandami trasnfer oldunuz? Ben sabah test yaptim malesef negatif biraz umudum tukenmeye basladi
Dondurulmus 5. Gun embriyosuTaze emniryomu birde kaçıncı gün embriyosu
9.gun negatif çıkanlar da varmış sonradan pozitife dönen hemen karar vermemek gerekiyorSelam benimde 6. Gunum 28 nisandami trasnfer oldunuz? Ben sabah test yaptim malesef negatif biraz umudum tukenmeye basladi
Umarim oyle olur9.gun negatif çıkanlar da varmış sonradan pozitife dönen hemen karar vermemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?