2025 Nisan sonuna doğru transfer olacaklar🌸💜

Mehabalar 29 nisanda trensfer oldum bugun 6 gunim ama adet ağrisi gıbı ağri var ama kanamam yok yerleşmem kanamasi da yok adetima 6 gun var bi fikri olan varmi cok panık oluyorum ta özbekistandan geldim tup bebek yaptirmaya

Bide benım dr bisuru ilac ve ipne verdi estrofam gunde 7 adet dufaston 5 adet enox iğne progestan dex iğne vs daha bı kac tane var aranizda trensfer sonrasi bukadar ilac ipne kullanan varmi acaba

5. Gün embriyosu belirti varmıydı sende canım
Benimde 5. Gün bu benim 2. Transferim estrofem ve Progesteron vermiş oldu kasıgımdaki gerginlik ve ara sıra giren ağrıdan başka bir belirti yok bunlar zaten transfer öncesindede vardı ve diğer negatif sonuçlanan transferimdede vardı maalesef bende çok kötüyüm benimde tutmadı diye düşünüyorum çünkü benim acı eşiğim düşük vücudum daki her değişimi hisseden biriyim yumurtladığımı yumurtamın çatladıgını bile hiseden Biriyim şuan birşey hisetmiyor olmam canımı sıkıyor düşük yaptığım hamilleliğimde mesela Herşeyi hissetmiştim kasık tarafımda belimdeki ağrı çok başkaydı ama bunda hiçbirşey yok senin normaldede aCı eşin düşük değilse yada regil olurken falan ağrın olmuyorsa yumurtladığın Hissetmysn falan normal zamanda, üzülme bence çünkü genel olarak zaten kimse birşey hissetmeden pozitifi görüyormuş.. senin. İlk transfermi buarada

Bide benım dr bisuru ilac ve ipne verdi estrofam gunde 7 adet dufaston 5 adet enox iğne progestan dex iğne vs daha bı kac tane var aranizda trensfer sonrasi bukadar ilac ipne kullanan varmi acaba
İğneleri ilaçları herkese veriyorlar merak etme bend kullanıyorum bu benim 2. Transferim benden kaşık ve bel ağrısı oluyor ara sıra ama bu belirti değil maalesef estroferm ve Progesteron yapıyor. Üzülme çoğu kişide lekenlenme olmuyor zaten belirti hiç olmuyor tahlil günün nezaman.ve bu kaçıncı transferin

İlk trensferim 5 gun 5aa ve 3bb taze trensfer ikiz trensfer ettirdim bugun kan vermeyı duşunuyorum neredeyse 3 gun dur kasık ve karın ağrisindan uyuyamıyorum geceleri

Bence çarşamba ya kadar bekle derim tutma ihtimali çok yüksek sende acele etme derim.

Hayır canım değil 3. Transferim ilk ikisi olumsuz oldu
Dün gece tek taraflı kaşık ağrım vardı bacağıma da kramplar giriyordu
Ama bugün regli olacakmışım gibi genel bi ağrı var karnım da belimde ağrımaya başladı
Allahım ne derse o artık

Estrofem ve Progesteron yapıyor o ağrıyı bende de oluyor geçen tranfsefimdede oldu benimde ara ara adet ağrısı gibi hafif ağrı giriyor ara ara sağlı solu kasıgımda oluyor ama çok hafif daha öncede yaşadığım için bunlar olumlu yada olumsuz bir belirti değil canını sıkma Allah yardımcımız olsun. Zaman geçmiyor

Ne zaman transfer olsun ben 29 Nisan

Ben dayanamıcam erken yapıcam bu testi ya benimde 11 Mayıs test günüm anneler günü
11 mayıstamı yapıcaksın aslında benimde 11 de yapasım var bakıcam ruh halime göre pazar günü belki bende yaptırırm aslında normalde pazara denk gelmezseydi benim test günüm zaten pazardı hafta sonuna denk gelince pazartesi gel dediler. Belki acilr gidip test verebilirim ama çokta korkuyorum alacağım cevaptan

Kızlar benimde yarın test günüm bu 2. Denemem asla evde test yapmadım deli gibi merak ediyorum ama yarın sabah erkenden gidip kan vericem umarım hepimiz pozitifleri görürüz bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…