İnşallah güzel haberler alırsın canımTeşekkür ederim inşallahMutlu haberi veriirm inşallahhh
BENİMDE 30 NİSAN TRANSFER YAPILDI 12 MAYIS TEST GÜNÜMMerhaba kızlar sonuç alan varmı bende 5. Gün embriyosu transferi oldum yatın 6. Günüm çok heyecanlıyım
Test yapmayı düşünüyormusunuz ben çok heyecanlıyımBENİMDE 30 NİSAN TRANSFER YAPILDI 12 MAYIS TEST GÜNÜM
dün akşam üzeri kan tahlili yaptırdım eşim hastanede çalıştığı için duramadı yaptıralım dedi değer 2 çıktı yani negatif ama internetten araştırdım çok erken şimdi bekleyeceğim keşke dedim yaptırmasaydım moralim bozuldu yaniTest yapmayı düşünüyormusunuz ben çok heyecanlıyım
Yaaa canım Allah bağışlasın sonuna kadar inşallahKızlar selam benim sonucum pozitif
Daha çok erken canım moralimi bozma sonradan değeri yükselen çok olmuşdün akşam üzeri kan tahlili yaptırdım eşim hastanede çalıştığı için duramadı yaptıralım dedi değer 2 çıktı yani negatif ama internetten araştırdım çok erken şimdi bekleyeceğim keşke dedim yaptırmasaydım moralim bozuldu yani
Teşekkür ederimYaaa canım Allah bağışlasın sonuna kadar inşallah
Kaçıncı gün test yaptın ne zaman transfer olmuştun
Ne gibi belirtiler yaşadın canım bende 29 nisanda transfer oldum beklemedeyim bel ve kaşık ağrım çok varTeşekkür ederim26 Nisan transfer günümdü bugün de test günümdü zaten. Evde hiç test yapmadım bu sabah direk gidip kan verdim
Sonuc aldınızmiTeşekkür ederim26 Nisan transfer günümdü bugün de test günümdü zaten. Evde hiç test yapmadım bu sabah direk gidip kan verdim
Bendede bu ağrilar var bide gogus hassasıyeti kramplar bunlarda umut verıyo insanaNe gibi belirtiler yaşadın canım bende 29 nisanda transfer oldum beklemedeyim bel ve kaşık ağrım çok var
Ne güzel canım ben cesaret edipte yapamıyorum göğüs hassasiyetim yok amaKizlar bugun idrar testi yaptim 7 gunumdeyim ve cok cok silik ikinci cizgi cikti 9 gun tekrar yaparim bi umut dua edın lutfen tutunmuş olsun
Sağlicakla kucağiniza alın dua edın bizlerede valla allahın nazari duşmuş yuzunuze gulmuşEvet pozitif
Bazılarında hıc bışi olmuyomuş ama sonuc pozıtıf her şey allahdan ben cok yıprandiğim icin 9-10 gun bebeklere bağlanıb sonra negatıf olursa cok uzulmekten varsa umut var yoksa dırek yok goz karartdim kadiniz hepimiz sonucta o karina bakmalar sevmeler konuşmalar vs ne bılım sonrasi yok olursa dahada uzucu benım ıcın erkenden yaptım o sebebNe güzel canım ben cesaret edipte yapamıyorum göğüs hassasiyetim yok ama
Siz kacıncı gunu aldiniz pozitifiAmin inşallah teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin bu çabalarımızı karşılıksız bırakmasın
Transfer günü hariç bugün 10. GünSiz kacıncı gunu aldiniz pozitifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?