2025 Nisan sonuna doğru transfer olacaklar🌸💜

Test yapmayı düşünüyormusunuz ben çok heyecanlıyım
dün akşam üzeri kan tahlili yaptırdım eşim hastanede çalıştığı için duramadı yaptıralım dedi değer 2 çıktı yani negatif ama internetten araştırdım çok erken şimdi bekleyeceğim keşke dedim yaptırmasaydım moralim bozuldu yani

Daha çok erken canım moralimi bozma sonradan değeri yükselen çok olmuş

Teşekkür ederim 26 Nisan transfer günümdü bugün de test günümdü zaten. Evde hiç test yapmadım bu sabah direk gidip kan verdim
Ne gibi belirtiler yaşadın canım bende 29 nisanda transfer oldum beklemedeyim bel ve kaşık ağrım çok var

Kizlar bugun idrar testi yaptim 7 gunumdeyim ve cok cok silik ikinci cizgi cikti 9 gun tekrar yaparim bi umut dua edın lutfen tutunmuş olsun

Ne güzel canım ben cesaret edipte yapamıyorum göğüs hassasiyetim yok ama
Bazılarında hıc bışi olmuyomuş ama sonuc pozıtıf her şey allahdan ben cok yıprandiğim icin 9-10 gun bebeklere bağlanıb sonra negatıf olursa cok uzulmekten varsa umut var yoksa dırek yok goz karartdim kadiniz hepimiz sonucta o karina bakmalar sevmeler konuşmalar vs ne bılım sonrasi yok olursa dahada uzucu benım ıcın erkenden yaptım o sebeb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…