2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ama en son gittgimde sorun yok yumurtlama. Sağlıklı döngünde düzenli dedi folik asit ve demiri kullnman yeterli demişti catlamada sıkıntı yok vermez bence onu bosu bosuna
Canim asilama falan surecinde de mesela yapiliyor bu tedavi ne kadr herseyin sorunsuz da olsa. Bir tedavi surecine girmek istersen bu sekilde ilerliyor

Acile gitsem beta bakar mı yarın sağlık ocağına gitmek istemiyorum 1 gün sonra cikiyo sonuçlar yarın kadın doğuma giderim sabahtan sonuça göre biseyler yapsın en azından
Kadin dogum acil varsa oraya gitmeni tavsiye ederim canim. Birkac sikayet de ekle ilac kullanamadim korktum gebelik suphem var de. Cogunkukla bakuyorlar canim

Parol gelip kulağıma fısıldıyor gibi sadece hiç etki etmiyor 🥹 bu hafta yaptırmayı düşünüyorum dişimi dediğiniz gibi ertelicem sanırım zaten korunmasam bile böyle nasıl olacak bilmiyorum antibiyotik tek başına döngüyü de uzatıyor
Parol ne yazik ki hic birimizde ise yaramiyor 🙁
Sen dis tedavini bitir sonra gebelige bakarsin canim. Cunku su an gebe kalsan gebe iken dis tedavisi de yapilmiyor ya isin zor olur.

Selamlar, Ben çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım, darısı tüm isteyenlerin başına. Tek önerim demir seviyeniz ve diğer degerleriniz referans aralığında olsa bile tam ortada olmasına dikkat edin. Benim minimum değere yakındı olmuyordu. Demir ictim oldu bu ay.
Çok tebrik ederim 😍🙏 ne kadar zamandir deniyordunuz birde belirtiler nelerdi. Ben konustuk diye hatirliyorum daha önce ama. Çok güzel haber yaa saglikla gelsin bebegin🥲🧿 bizlere de bol dua et olur muu.

Çok tşk ederim canım saol bugünden itibaren başlıyoruz spora bakalım 🤣🤣🤣 tövbe ya ne hale geldik
Hahshss😄 hadi bakalim enerji yükleyin kendinize bol boool😍 ah kardesim ah her asamasi ayri zor. Regl oluyoruz zor,yumurta büyüyor birliktelik sürekli olacak zor. Sonra bide bekleme sureci var ki o hepsinden zoorr. Allahım kolaylik versin hepimize de bir an evvel hamiş oldugumuzu öğrenelim 🥰🙏

Kızlar benim reglime 1 gün kaldı cok yoğun beyaz akıntım var aferdersiniz çamasırım ıslanıyor ki benim normalde böyle akıntım hiç olmaz gebelik testlerim negatif sol kasıgımda ağrı var bu ay klomen kullandım yumrtalarım büyüdü çatladı üstünden 15 gün geçtii fakat ben sanki yine yumurtluyomuşum gibi hissediyorum :/ gebelikte yok bütün yumurtlama catlama günlerimi değerlendirdim böyle yaşayan varmı yada bu şekilde hamile oldugunu öğrenen olsaydo cıkardı diye düşünüyorum sadece reglime 7 gün varken bir testimde çift cizgi cıktı sonra hiç bir testimde cıkmadı :(
Canim bende de beyaz akinti var. Varsa ov.testi yap bende yapcam. Belki 2.ye yumurtlama da olabilir.

Hanımlar bende cumartesi günü kontrolumde 15 mm bir yumurtam olduğunu söyledi ve pazar akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi yapmamı söyledi. Yumurtamın küçüklüğü aklımı alt üst ediyor beni çok olumsuzluğa bağlıyor bugun çatlatma iğnemin 7. Günü
-karın şişliği ve gaz
-memelerim ağrıyor uçları daha çok ve şiştiler
-halsizlik ve uyku halim de var
-sağ sol kasık ağrımda var
Acaba çatlatma iğnesi etkisi bu kadar olur mu ? Yada hemen geçmezmi?
Ignenin böyle etkileri olur normal canim. Bunlar zaten gebelik belirtisi ve ignede gebelik hormonu var bu nedenle oluyor bu saydiklarin. Ama birkac gune etkiler gider o zaman belli olur sonucum. Hangi ilaci kullandin yumurta büyütürken. 15 mm biraz küçük bir yumurta olmus evet

Ben şimdiden olumsuzluklar içindeyim bu kadar belirtiyide hamileliğe değil iğneye yorumluyorum ben 😅 rabbim emeklerimizşn karşılığını versin benimki tedavi ile olursa oluyor yoksa olmuyor 😇
Canim senin cocugun var mi su an. Tedavi ile oluyor demissin ya merak ettim ne tedavi gördün daha önce

Benim bat günüm 18i hiçte sabirli değilim bekleyemiyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum . Çok erken ama yarın bir test vereceğim en azından negatifi görürüm de beklemem .

Kızlar biliyorum çok erken daha, hatta erken denilemeyecek kadar erken 😅🤦‍♀️ yumurtlama üzerinden 3-4 gün geçti, karnımın aşağısında böyle batma çekilme hafif sızı var, sizce birşeylerin belirtisi olabilir mi? Varmı aranızda böyle belirtiler yaşayıpta hamile olanlar? 🥹
Benm de 4 gün gectı. Batma delinme ne varsa var ama 3aydır yasıyorum hep oyuzden heveslenme derim😌🤪

Benim bat günüm 18i hiçte sabirli değilim bekleyemiyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum . Çok erken ama yarın bir test vereceğim en azından negatifi görürüm de beklemem .
Yok artik😂😂 yani pozitif olsa bile görmeye ihtimal yok 16 gün var regline daha canim. Yani bunu niye yapiyorsun ki kendine. Yazik acı kiz kendine🤦‍♀️😂

Maşallah canım ben meme ucu ağrısıyla direkt örtüştürdüm yumurtlamayı Sen kendi belirtilerine bak tabii kaç günde bir oluyorsan akıntın o gün geldiyse İnşallah meme ucu ağrısı belki gebelik oluşumundandır 🤗😌
İnşallah öyledir canım 🫶🏻

Back
X