2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Orası öyle canım daha belirgin olmalıydı.

Bak benim bu ayki testim daysdoctor mesela. Bu testi sabah 10:00 da yapmıştım. Akşam 22:00 da regl oldum. :KK12:
Eki Görüntüle 3539359
Evet canım hatırlıyorum şaşırtmıştık hatta ama awox daha iyi biliyordum demek ki güven olmuyor hiçbirine. Bi de efekt falan yapmadan atmıştım renkleriyle oynamadan ona rağmen çoğu kişi görmüştü benim gördüğümü

Evet canım hatırlıyorum şaşırtmıştık hatta ama awox daha iyi biliyordum demek ki güven olmuyor hiçbirine. Bi de efekt falan yapmadan atmıştım renkleriyle oynamadan ona rağmen çoğu kişi görmüştü benim gördüğümü
Ben artık testlere inanmıyorum kuzu. Daysdoctora artımedin yandan yemişi diyorlar ama awox iyidi yani gerçekten var gibiydi sende. Bu son yaptığın da mı awox peki?

Evet canım özele gidiyorum. İnşallah bakalım bugün reglimin 4. günü. Bide bu ay salgına yakalandım serum ağrı kesici falan yedim. 11 ocakta regl olmuşken 1 şubatta tekrar regl oldumm
Anladim canim. Özel oldugunda isler biraz daha maddiyata dönüyor ya bazen bende güvenemiyorum o nedenle ozellere. Insallah güzel sonuclanir. Cok pes pese olmus reglin ay gecmis olsun herkes fena oldu bu hastaliktan

Ben artık testlere inanmıyorum kuzu. Daysdoctora artımedin yandan yemişi diyorlar ama awox iyidi yani gerçekten var gibiydi sende. Bu son yaptığın da mı awox peki?
Evet awox tek farkı dün 3 saat sıvı alımını kesip idrarımı tutmuştum. Bugün onu yapamadım

Devletteki beni hiç bilgilendirmedi sen iyi doktora denk gelmişsin benimde adetlerim çok ağrılı geçerdi üç gün yataktan kalkamazdim
Son iki sendr cok agrim olmadi ama bekarken kan sekerim filan baya dusunuyrdu bayginlik bile geciriyordum oyy o gunler gtsnde gelmesin bel agrisindan karin agliyordum o derece cok sukur simdi iyiyim💕

İnşallah senide bekliyoruz canim 🤗Evanora eva0108 ve dger kizlar ♥️🤗ekim annelerine
Oy kuzum insallah bir an evvel gelmek icin sabirsizlaniyorum bende diger kizlar da 🥰🙏 en kisa zamanda yanınızdayım 😍😍🙏 aldim kabul ettim Allahımmm 🥲
Sen kontrole gittin mi son durumun ne canim

Anladim canim. Özel oldugunda isler biraz daha maddiyata dönüyor ya bazen bende güvenemiyorum o nedenle ozellere. Insallah güzel sonuclanir. Cok pes pese olmus reglin ay gecmis olsun herkes fena oldu bu hastaliktan
Sağol sağol canım inşallah bakalım bu ay kavuşalım artık bizdee. Eskilerden kimse kalmadı nerdeyse hepsi hamile kaldı gittii. Benim 2,5 sene olacak denemeye başlayalı.. :/
Evet awox tek farkı dün 3 saat sıvı alımını kesip idrarımı tutmuştum. Bugün onu yapamadım
Aaa ama su tüketimine dikkat etmek baya etkiler. Sen yine 3 sat tutup dene bencee

Son iki sendr cok agrim olmadi ama bekarken kan sekerim filan baya dusunuyrdu bayginlik bile geciriyordum oyy o gunler gtsnde gelmesin bel agrisindan karin agliyordum o derece cok sukur simdi iyiyim💕
Ay benim hep aynıydı ama bir ara sürekli acilde ağrı kesici iğne vuruluyordum son zamanlarda biraz daha iyidi🌸🥰 sende baya kötü geçirmişsin canim

Limi
Sağol sağol canım inşallah bakalım bu ay kavuşalım artık bizdee. Eskilerden kimse kalmadı nerdeyse hepsi hamile kaldı gittii. Benim 2,5 sene olacak denemeye başlayalı.. :/

Aaa ama su tüketimine dikkat etmek baya etkiler. Sen yine 3 sat tutup dene bence
Kimisi de önemli değil diyor. Varsa çıkar diyorlar. Sence kaç saat tutayım

Aaa ama su tüketimine dikkat etmek baya etkiler. Sen yine 3 sat tutup dene bencee
Amin canim insallah kavusalim bizde süt kokulularimiza 🥰
Herkes gitti pozitif olup olup. Insallah bizde gidicez güzel haberleri alip. Yeniden grupta buluscaz tekrar ama bu defa anneler grubunda 😍🙏
Aşılama denedin mi sen canim 2.5 senede deneyelim demis olmalari lazim

Limi

Kimisi de önemli değil diyor. Varsa çıkar diyorlar. Sence kaç saat tutayım
3 saat tut en azından canım seen. Ama unutma en iyisi genelde sabah ilk idrar. Su tüketiminde çok su tüketirsen idrarde bhcg seyreliyor.
Amin canim insallah kavusalim bizde süt kokulularimiza 🥰
Herkes gitti pozitif olup olup. Insallah bizde gidicez güzel haberleri alip. Yeniden grupta buluscaz tekrar ama bu defa anneler grubunda 😍🙏
Aşılama denedin mi sen canim 2.5 senede deneyelim demis olmalari lazim
İlk doktorum aşılamanın pek bir farkı yok diyordu boşuna maaliyet diyordu. Bu doktoruma biz teklif etmiştik bu ay yaparız diye düşünüyorduk ama hastalık girince işin içine doktorun değerlendirin dediği günleri de değerlendirememiş olduk ondan bir ay daha bekleyelim dedik canım. Bizimki sebepsiz infertilite. Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok bilinen yani. Umarım kuzum tek özencim bende imza kısmına gebelik haftasını eklemek istiyorum bir de anneler grubuna gitmek :olamaz:

3 saat tut en azından canım seen. Ama unutma en iyisi genelde sabah ilk idrar. Su tüketiminde çok su tüketirsen idrarde bhcg seyreliyor.

İlk doktorum aşılamanın pek bir farkı yok diyordu boşuna maaliyet diyordu. Bu doktoruma biz teklif etmiştik bu ay yaparız diye düşünüyorduk ama hastalık girince işin içine doktorun değerlendirin dediği günleri de değerlendirememiş olduk ondan bir ay daha bekleyelim dedik canım. Bizimki sebepsiz infertilite. Eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok bilinen yani. Umarım kuzum tek özencim bende imza kısmına gebelik haftasını eklemek istiyorum bir de anneler grubuna gitmek :olamaz:
Canim beniiiim.. inşallah Allahım heveslerimizi hayallerimizi yaşamayı nasip etsin bizlere de 🙏🙏 🥲 seni cok iyi anliyorum ben.. olacaktir canim insallah bunca bekleten Allahım elbet bir gun de güldürecek mutluluktan aglatacaktir umudunu yitirme..
Esine de kendine de takviyeler al kullanmiyorsan. Faydasi olur. Birde bilmem duydun mu gynoseed jel var. Bi arastir aklina yatarsa al bi denemis olursun. Bende aldim. Insallah etkisi katkisi olur.

Canim aşılama devlette mantikli oluyor. Eger gitme sansin varsa gidip devlette aşılama yaptirabilirsin. Hem belli bir sayi asilamadan sonra raporlu daha uyguna tüp bebek yaptiriliyor devlette.

Dünkü testimin kurumuş hali canım baksana sadece ben miii görüyorum test mi bozuk çıkması gereken yerde mi değil

Eklentiler

• IMG_20250204_141758.webp
    IMG_20250204_141758.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 39
Back
X