- 28 Eylül 2024
- 1.129
- 513
- 38
- 26
Canim ben tam net göremedim testin kendi kuruma çizgisi olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben tam net göremedim testin kendi kuruma çizgisi olabilir
Yok canım 5. Dakikada çektim kuruma değildirCanim ben tam net göremedim testin kendi kuruma çizgisi olabilir
Bende böyle oldu kan verdim negatif çıktı. Awox markaTeşekkür ederim siz de kan verin bence sizde de vardır awox yalancı pozitif çıkarmaz
Bu negatifmiş zaten canım kontrol çizgisine o kadar yakın olmaz pozitif çizgisiBende böyle oldu kan verdim negatif çıktı. Awox marka
Eğer öyleyse olabilir canım ama daha değer olarak küçüktür o yüzden çok silik çıkıyorYok canım 5. Dakikada çektim kuruma değildir
2 gün önce de siliklik vardı canım olsaydı belirginleşmez miydi sence yoksa hala fazla yükselmemiş midirEğer öyleyse olabilir canım ama daha değer olarak küçüktür o yüzden çok silik çıkıyor
Kuzum belki de hamılesın ve testler hatalı yani koyulasmıyor algılayıp. Kan vermek ister msn enazından var mı yok mu bilirsin Allah korusun kimyasalı bilmek de önemli eğer kimyasal falan iseKızlar test yaptım. Tekrar silik gölgeli artık olmadığına ikna olmam gerekiyor ama çok zor. Testlerle kafayı bozmuş durumdayım başka hiçbir şey yapamıyorum. Spora giderdim normalde hamilelik triplerine girip onu bile bıraktım bi süredir
İnşallah değildirCanim insallah regl belirtisi degildir. Hem ilk deneme daha dur bakalim. Insallah burdaki herkesle birlikte hamilelik haberlerimizi alcaz buna inanarak bekleyelim![]()
Şöyle söyliyim düzenli olduğum zamanlar bile hep genelde 1-2 hafta gecikmeli olurdum. Ama arada reglim kesilirdi 1-2 ay falan olmazdım. En son yine uzun süreli reglim kesildi bende doktora gittim muayene falan oldum bir sürü test vs falan sonra regl söktürmek için tarlusal verdi onunla adet gördüm. Mesajda bi detayı atlamışımTarihlerimiz yakınmış hadi bakalim bekleyelim.
Kac gunde bir regl oluyorsun asagi yukari ?
Insallah pozitif görelim![]()
Kendime kahve yapacak kadar iyi oldum çok şükür kızıma kahvaltıda hazırlayabildim benden mutlusu yok Allah'ıma şükürler olsun Yani kıymetini bilmediğim şeylerin değerini anlıyorum iki gündür gebelik aklıma bile gelmiyor yani Buraya yazıyorum ama aman var mı yok mu tribine girmiyorum canımın derdine düştümİnşallah değildir kuzum çok çok geçmiş olsun. Evet kendin kullanma araba eşini bekle. Sıcak su torbası falan kullan
Daha belirgin olması lazımdı ama belki daha yükselmemistir2 gün önce de siliklik vardı canım olsaydı belirginleşmez miydi sence yoksa hala fazla yükselmemiş midir
Bence kendimizi strese sokmayın ben çizgi göremedim kan testi verin içiniz Rahat olsun sizi diğer topiclerden hatırlıyorum bir kere daha başınıza böyle bişey gelmişti strese sokmayın kendinizi bence biliyorum hepimiz çok istiyoruz bende ilk 1-2 ay kaç tane test yaptım hatırlamıyorum2 gün önce de siliklik vardı canım olsaydı belirginleşmez miydi sence yoksa hala fazla yükselmemiş midir
Evet canım daha önce 2 kez silik çizgi gördüm sanıp kan testi verdim ve sonu hüsran oldu o yüzden kan verme konusunda çekimserim ama böyle de bir şey değişmiyor maalesef. Geçen ay iyiydim aslında fazla test yapmamıştım hatta. Bu ay nedense gereksiz yere fazladan beklentiye girdim. İnşallah reglim fazla gecikmez de yeni döngüde tekrar denemeye başlarım.Bence kendimizi strese sokmayın ben çizgi göremedim kan testi verin içiniz Rahat olsun sizi diğer topiclerden hatırlıyorum bir kere daha başınıza böyle bişey gelmişti strese sokmayın kendinizi bence biliyorum hepimiz çok istiyoruz bende ilk 1-2 ay kaç tane test yaptım hatırlamıyorumstres olursanız regl iyice gecikir
![]()
Canım seni cok iyi anlıyorum ben resmen silik cizgi görmüştüm testimde ilk 5 dkda cıktı hemde baya belliydi burayada atmıştım hatta sonra test manyağı oldum sürekli test yap yap kafayı yedim sonra regli oldum en güzeli regli gecikince yapmak hem manyağa bağlamamış oluruz hemde garanti olur az daha bekle kuzum regli olmadıkca umut vardırKızlar test yaptım. Tekrar silik gölgeli artık olmadığına ikna olmam gerekiyor ama çok zor. Testlerle kafayı bozmuş durumdayım başka hiçbir şey yapamıyorum. Spora giderdim normalde hamilelik triplerine girip onu bile bıraktım bi süredir
10 test almıştım 2 ay yaparım diye son 1 testim kaldı maalesef. Takıntı oluyor dediğin gibi terapi alıyorum zaten bu süreçte kendime sözler de veriyorum ama bazen güçsüz düşüp yeniliyoruz bu durumaCanım seni cok iyi anlıyorum ben resmen silik cizgi görmüştüm testimde ilk 5 dkda cıktı hemde baya belliydi burayada atmıştım hatta sonra test manyağı oldum sürekli test yap yap kafayı yedim sonra regli oldum en güzeli regli gecikince yapmak hem manyağa bağlamamış oluruz hemde garanti olur az daha bekle kuzum regli olmadıkca umut vardır
Aminn birazcık kafımızı dağıtacak şeyler bulmamız gerekiyor kendimize uğraş yaratsak belki bu kadar düşünmeyizEvet canım daha önce 2 kez silik çizgi gördüm sanıp kan testi verdim ve sonu hüsran oldu o yüzden kan verme konusunda çekimserim ama böyle de bir şey değişmiyor maalesef. Geçen ay iyiydim aslında fazla test yapmamıştım hatta. Bu ay nedense gereksiz yere fazladan beklentiye girdim. İnşallah reglim fazla gecikmez de yeni döngüde tekrar denemeye başlarım.
Normalde ne güzel pilatese gidiyordum birkaç gündür ya hamileysem bebeğe zarar verir diye düşündüp onu bile bıraktım. Takıntı çok zor bir şeyAminn birazcık kafımızı dağıtacak şeyler bulmamız gerekiyor kendimize uğraş yaratsak belki bu kadar düşünmeyiz
Burdaki arkadaşların dediğine göre çatlamanın üzerine +14 eklememiz gerekiyormuş. Benim de 29'u çatlama normalde bat 16 şubattı ama 12 şubatmış aslındaBenim catlama 30unda oldu . Adet dongum 28 . Donguye gore 18 Şubat bat günüm. Ama catlamaya gore de +14 gun üzerine koyduğumda 13 Şubat oluyor . Hangisini baz almam lazım bilmiyorum . Sizce ?
Ben çatlamanın 9. Günü kan verdim 0.7 çıktı ama yumurtlamadan beri bel kasık ağrısı var. Sizce pozitife döner mi? Kanı erken mi vermişim?Yumurtalamadan sonra kaçıncı günün canım benim 14.gun net bir şekilde çıktı acaba erken mi başladın teste