2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Eklentiler

• 1000032258.webp
    1000032258.webp
    20 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar test yaptım. Tekrar silik gölgeli artık olmadığına ikna olmam gerekiyor ama çok zor. Testlerle kafayı bozmuş durumdayım başka hiçbir şey yapamıyorum. Spora giderdim normalde hamilelik triplerine girip onu bile bıraktım bi süredir
Kuzum belki de hamılesın ve testler hatalı yani koyulasmıyor algılayıp. Kan vermek ister msn enazından var mı yok mu bilirsin Allah korusun kimyasalı bilmek de önemli eğer kimyasal falan ise

Tarihlerimiz yakınmış hadi bakalim bekleyelim.
Kac gunde bir regl oluyorsun asagi yukari ?
Insallah pozitif görelim 🙏
Şöyle söyliyim düzenli olduğum zamanlar bile hep genelde 1-2 hafta gecikmeli olurdum. Ama arada reglim kesilirdi 1-2 ay falan olmazdım. En son yine uzun süreli reglim kesildi bende doktora gittim muayene falan oldum bir sürü test vs falan sonra regl söktürmek için tarlusal verdi onunla adet gördüm. Mesajda bi detayı atlamışım 😂 doğum kontrol hapı kullandım doktorum vermişti. Arada düzensiz kullandığım günlerim oldu saatlerini falan geçirdiğim oldu. Hap kullanırken hamile kalamam zaten de işte acaba kaçırdığım günlerde falan bi ihtimal olmuş olabilir mi diye de ufacık da olsa düşünmüyo değilim. 2 buçuk yıldır uğraştığım için arada uçuk hayaller kuruyorum işte 😂 9 gündür falan aşırı göğüs şişkinliği ağrısı ve kasıklarımda ağrı yaşıyorum daha önce hiçbir reglimden önce böyle bi şey yaşamamıştım hep 1 veya 2 gün önce az bi kasık ağrısı ve bacaklarımda ağrı yaşardım ve bir iki güne de regl olurdum. Bilemiyorum belki ilaçtan dolayıdır yan etki falan gibi. Bi de yakın zamanda bi epilepsi nöbeti geçirdim belki onun bile etkisi vardır emin değilim. Benim durumum imkansız bence ama umarım sizin için güzel haberler sizi bekliyodur ☺️

İnşallah değildir kuzum çok çok geçmiş olsun. Evet kendin kullanma araba eşini bekle. Sıcak su torbası falan kullan
Kendime kahve yapacak kadar iyi oldum çok şükür kızıma kahvaltıda hazırlayabildim benden mutlusu yok Allah'ıma şükürler olsun Yani kıymetini bilmediğim şeylerin değerini anlıyorum iki gündür gebelik aklıma bile gelmiyor yani Buraya yazıyorum ama aman var mı yok mu tribine girmiyorum canımın derdine düştüm🙈 meğer düne kadar ne kadar şanslıymışım kendi işimi yapabiliyormuşum bütün gün bütün gece uzandım ne kadar zormuş Rabbim yardım etsin ayağa kalkamayanlara

2 gün önce de siliklik vardı canım olsaydı belirginleşmez miydi sence yoksa hala fazla yükselmemiş midir
Bence kendimizi strese sokmayın ben çizgi göremedim kan testi verin içiniz Rahat olsun sizi diğer topiclerden hatırlıyorum bir kere daha başınıza böyle bişey gelmişti strese sokmayın kendinizi bence biliyorum hepimiz çok istiyoruz bende ilk 1-2 ay kaç tane test yaptım hatırlamıyorum 😅 stres olursanız regl iyice gecikir🥲

Benim catlama 30unda oldu . Adet dongum 28 . Donguye gore 18 Şubat bat günüm. Ama catlamaya gore de +14 gun üzerine koyduğumda 13 Şubat oluyor . Hangisini baz almam lazım bilmiyorum . Sizce ?

Bence kendimizi strese sokmayın ben çizgi göremedim kan testi verin içiniz Rahat olsun sizi diğer topiclerden hatırlıyorum bir kere daha başınıza böyle bişey gelmişti strese sokmayın kendinizi bence biliyorum hepimiz çok istiyoruz bende ilk 1-2 ay kaç tane test yaptım hatırlamıyorum 😅 stres olursanız regl iyice gecikir🥲
Evet canım daha önce 2 kez silik çizgi gördüm sanıp kan testi verdim ve sonu hüsran oldu o yüzden kan verme konusunda çekimserim ama böyle de bir şey değişmiyor maalesef. Geçen ay iyiydim aslında fazla test yapmamıştım hatta. Bu ay nedense gereksiz yere fazladan beklentiye girdim. İnşallah reglim fazla gecikmez de yeni döngüde tekrar denemeye başlarım.

Kızlar test yaptım. Tekrar silik gölgeli artık olmadığına ikna olmam gerekiyor ama çok zor. Testlerle kafayı bozmuş durumdayım başka hiçbir şey yapamıyorum. Spora giderdim normalde hamilelik triplerine girip onu bile bıraktım bi süredir
Canım seni cok iyi anlıyorum ben resmen silik cizgi görmüştüm testimde ilk 5 dkda cıktı hemde baya belliydi burayada atmıştım hatta sonra test manyağı oldum sürekli test yap yap kafayı yedim sonra regli oldum en güzeli regli gecikince yapmak hem manyağa bağlamamış oluruz hemde garanti olur az daha bekle kuzum regli olmadıkca umut vardır

Canım seni cok iyi anlıyorum ben resmen silik cizgi görmüştüm testimde ilk 5 dkda cıktı hemde baya belliydi burayada atmıştım hatta sonra test manyağı oldum sürekli test yap yap kafayı yedim sonra regli oldum en güzeli regli gecikince yapmak hem manyağa bağlamamış oluruz hemde garanti olur az daha bekle kuzum regli olmadıkca umut vardır
10 test almıştım 2 ay yaparım diye son 1 testim kaldı maalesef. Takıntı oluyor dediğin gibi terapi alıyorum zaten bu süreçte kendime sözler de veriyorum ama bazen güçsüz düşüp yeniliyoruz bu duruma

Evet canım daha önce 2 kez silik çizgi gördüm sanıp kan testi verdim ve sonu hüsran oldu o yüzden kan verme konusunda çekimserim ama böyle de bir şey değişmiyor maalesef. Geçen ay iyiydim aslında fazla test yapmamıştım hatta. Bu ay nedense gereksiz yere fazladan beklentiye girdim. İnşallah reglim fazla gecikmez de yeni döngüde tekrar denemeye başlarım.
Aminn birazcık kafımızı dağıtacak şeyler bulmamız gerekiyor kendimize uğraş yaratsak belki bu kadar düşünmeyiz 🥹

Aminn birazcık kafımızı dağıtacak şeyler bulmamız gerekiyor kendimize uğraş yaratsak belki bu kadar düşünmeyiz
Normalde ne güzel pilatese gidiyordum birkaç gündür ya hamileysem bebeğe zarar verir diye düşündüp onu bile bıraktım. Takıntı çok zor bir şey

Benim catlama 30unda oldu . Adet dongum 28 . Donguye gore 18 Şubat bat günüm. Ama catlamaya gore de +14 gun üzerine koyduğumda 13 Şubat oluyor . Hangisini baz almam lazım bilmiyorum . Sizce ?
Burdaki arkadaşların dediğine göre çatlamanın üzerine +14 eklememiz gerekiyormuş. Benim de 29'u çatlama normalde bat 16 şubattı ama 12 şubatmış aslında

Back
X