2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yanlış düşünmüşsün cnm hamileykende pilates yapılıyor bence bırakmamalısın keske ben suanda gidebilsrm okdar ihtiyacim varki vücut saglıgım için hamilelikte yspılan hareketleri var ona göre yaptırırlar bence hemen geri başlamalısın inan sana cok iyi gelecek hem fiziken ben psikolojikmen kesinlikle tavsiye ediyorum tekrar başlamanı hatta hamile kalırsanda doguma kadar bırakma derim
İlk aylarda olmuyormuş canım sormuştum. Doktor izin verirse ancak gidebiliyormuşsun. Devam edeceğim ama öğrenene kadar

Maşallh kuzum💜saglikcakla kucagina alirsin inşallah🥰🤗
Bir şey sormak istiyorum benim adetim hep düzensiz olduğu için hiç beklemediğim anda adet oldum o yüzden tam bilemiyorum. Adetten önce hafif sarımsı krem rengi sümüksü yapıda bir akıntı oluyor mu herkeste? Benim çatlamanın bugün 11. günü. Akıntı geldi fazlaca ama adetten mi emin olamadım

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim tiroidlerim duşükmüs 10 gün önce 0,011 di bugün 0,005 çıktı doktor daha kötü olmuş ilaçlı ultrason çektir dedi bu süreçte kesinlikle gebelik düşünme korun dedi korunmadığımı söyledim test test yap negatif olduğundan emin olunca git ilaçlı ultrasona dedi çok riskli dedi gebeyken girmek eğer hamileysen de direk ilaca başlariz dedi sizce napıyım korunsam mı yoksa bu ayın ortasındayım bu ayda olmazsa mı gideyim ??
Cnm kesinlikle korunmalısın sağlık herseyden önemli bak hamile kalırsan hamileyken müdahale edemezler sakın ihmal etme bebek saglıklı vücut ister sende rahat bir hamilelik gecirirsin önce kendini toparlamalısın ki tiroid te ciddi bişey yani asla ihmal etme

Ekim ayından beri canım. Pcos var bende sol yumurtam az çalışıyor
Eşin sprem testi verdi mi bence o da vermeli hem bir problem var ise takviye vs düzeltirsiniz ben mesela keşke düşündüğüm ay herşeyi yapsaymışım zaman kaybetmezdim diyorum şuan

Yaa insallah benimki de yerleşmedir biraz modum düştü ister istemez..
Kasık ağrın da var kiydi senin canim. Benim o da var biraz hala.

Devami gelmez inşallah diyorum ama biraz yine vardi bugun cok azcik. Bakalim ne olacak🥲
Benim karnimin alt kismi cok aciyordu arada krapm griyordu kuzum bide şiskinlik coktu ne yesem siginamiyordm

Eşin sprem testi verdi mi bence o da vermeli hem bir problem var ise takviye vs düzeltirsiniz ben mesela keşke düşündüğüm ay herşeyi yapsaymışım zaman kaybetmezdim diyorum şuan
Hayır vermedi. 1 sene deneyeyim diyorum. Doktorlar da o şekilde öneriyor çünkü. Bi de doğum kontrol hapını Eylül ayında bıraktım ondan önce 1 buçuk sene kullanmıştım belki ancak kendine geliyordur düzenim bilmiyorum. Ben de korunduğum için pişmanım sanki hemen bebek olacakmış gibi

Son 1 testim kaldı dayanamam yaparım kesin. Takvime göre reglim 2 gün gecikti zaten canım
Sen bilirsin cnm döngünün kaçıncı günü bence bu testilerin hatalıda olabilir bn internetteki testlerede cok güvenmiyorum cok daha ucuz satmalarının bir sebebi vardr illaki sağlık ocağında kan ver sende rahatlarsın böylede kendini yıprstıyorsun cnm

Sen bilirsin cnm döngünün kaçıncı günü bence bu testilerin hatalıda olabilir bn internetteki testlerede cok güvenmiyorum cok daha ucuz satmalarının bir sebebi vardr illaki sağlık ocağında kan ver sende rahatlarsın böylede kendini yıprstıyorsun cnm
Döngümün 33. Günü canım

Bir şey sormak istiyorum benim adetim hep düzensiz olduğu için hiç beklemediğim anda adet oldum o yüzden tam bilemiyorum. Adetten önce hafif sarımsı krem rengi sümüksü yapıda bir akıntı oluyor mu herkeste? Benim çatlamanın bugün 11. günü. Akıntı geldi fazlaca ama adetten mi emin olamadım
Bilmyrmki kuzum benim adetten sonra sari akinti olurdu genelde enfeksiyon kapmis olabilirsin

Hayır vermedi. 1 sene deneyeyim diyorum. Doktorlar da o şekilde öneriyor çünkü. Bi de doğum kontrol hapını Eylül ayında bıraktım ondan önce 1 buçuk sene kullanmıştım belki ancak kendine geliyordur düzenim bilmiyorum. Ben de korunduğum için pişmanım sanki hemen bebek olacakmış gibi
Yani çok stres olduğun için söylüyorum bende aynı şekilde stres yapıyorum ilk başlarda daha çok yapardım ileri derece PC’sı var şimdi yumurta takibi yapacağız eşimde de biraz problem olduğu için bende bu ay çok stres yaşayacağıma eminim

Yani çok stres olduğun için söylüyorum bende aynı şekilde stres yapıyorum ilk başlarda daha çok yapardım ileri derece PC’sı var şimdi yumurta takibi yapacağız eşimde de biraz problem olduğu için bende bu ay çok stres yaşayacağıma eminim
Pc ne oluyor canım? Sen ne kadar süredir deniyorsun

Burdayım kız yazdıklarınızı okuyorum Kesinlikle öyle damardan alınan bende de alerji yaptı rabbim hayırlısını nasip etsin benimde baya alt üst olmuş değerlerim
Vala cnm ne yap ne et önce kendini topsrlaki bebekte gelsin bende buay bir hasta oldum cok kötü gecirdim halime şükür ettim sağlık ne büyük nimetmiş bebege odaklanma bu bir iki ay kendini toparla inan cok daha iyi hissedeceksin kendini vücut hazır olmadıkça biz istediğimizi yapalalım daha da zor olcak hamile kalmamız

İlk aylarda olmuyormuş canım sormuştum. Doktor izin verirse ancak gidebiliyormuşsun. Devam edeceğim ama öğrenene kadar
Valla benim arkadadım dogum anına kadsr gitti hamilelik demek put gibi hareketsiz kalmak degilki doktorşar hatta bol yürüyüş tavsiye ederler ilk 3 ay riskli bir gebelik yoksa eger zaten pilates cok vücudu zorlamayan hatta rahatlatan egzersizlerden ibaret ben oglumda magazada calıyordum 12 saat ayakta ürün taşıyığ acıp reyon dizaynı yaptım 8 ayıma kadar hamilelegimde bir okdar güzel ve rahat gecti şimdi 8 aydır evdeyim inan okdar hantsllaltımki şimdi tekrar yürüyüşe başladım hareketsiz yaşam en kötüsü hastada olsan hamilede olsan kesinlikle hareketli olcaksın

Dogum k.hapi kullaniyorken gebelik ihtimali zor tabi canim. Belki regl olacaksan ondan gogus siskinligi fln olmuştur. Bu tarz seyler regl yaklasirken oluyor genelde ya. Senin reglin hemen olsun da denemelere basla.
Cok gecmis olsun sıkıntılar üst üste gelmis 🙁
Teşekkür ederim canım ☺️ allahtan umut kesilmez, isteyen herkese nasip olsun inşallah 🥰

Yanlış düşünmüşsün cnm hamileykende pilates yapılıyor bence bırakmamalısın keske ben suanda gidebilsrm okdar ihtiyacim varki vücut saglıgım için hamilelikte yspılan hareketleri var ona göre yaptırırlar bence hemen geri başlamalısın inan sana cok iyi gelecek hem fiziken ben psikolojikmen kesinlikle tavsiye ediyorum tekrar başlamanı hatta hamile kalırsanda doguma kadar bırakma derim
Evet pilates zararlı değil kuzum bak ben kilo alımı için başlayacaktım belim tutulmass haftaya. Sunsun9 Sunsun9 üstelik benimki ekstra ağırl. Fitness'tan vazgeçip pilates eğitmeni ile konuşup karar verdim yani gönül rahatlığı ile yap bırakma

Evet pilates zararlı değil kuzum bak ben kilo alımı için başlayacaktım belim tutulmass haftaya. Sunsun9 Sunsun9 üstelik benimki ekstra ağırl. Fitness'tan vazgeçip pilates eğitmeni ile konuşup karar verdim yani gönül rahatlığı ile yap bırakma
Evet ama ben biraz ağır yapıyordum canım eğitmen söyledi bizzat 🫶🏻 belki hafif versiyona geçerim

Back
X