• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Anladım kuzum bakalım iki ay sonra doktor niye uygun görür benim lekelenmem tamamen bitiyor 8. gün gelmiyor olmadı 10.00'da çeksin bir şey olmaz 🙈 rahim filmi çekilip korunmayan da var Bu arada hatta korumayıp o ay hamile kalan ben o yüzden doktor riskli görmezse korunmam diye düşünüyorum sonrasında değerlendiririm ay keşke bir sürpriz olsa da gerek kalmasa bu ay hamile olsam ne spermele başka bir şeye gerek kalmasa aminnnn
Insallah kuzum insallah hic gerek kalmadan bebisin gelir seninledir simdi 🙏🥰
Kuzu şöyle ki antibiyotik kullandiriyor dr.lar hsg den sonra. Ondan korunmayi oneriyorlar. Dr.a gore de degisiyor tabi

Kuzu şöyle ki antibiyotik kullandiriyor dr.lar hsg den sonra. Ondan korunmayi oneriyorlar. Dr.a gore de degisiyor tabi
Aaaa kızz çok üzücü ozaman ben hemen cekılmeyım. Eğer eşime ilaç verirlerse neden vakit kaybedeyim ki boşuna bir ay bir aydır. Tüplerle alakalı çok saçma şeyler geliyor aklıma yani tüplerimiz tıkalı olsa nasıl yumurtluyoruz mesela. Çok garip 🤣

Aa ben hiç antibiyotik falan kullanmadımm bana korun da demedi doktorum sadece hsg öncesi ilişki olmasın dedi kuzu

Negatif kan testi çok üzücü diye korkuyorum 😔 bi de kendime söz vermiştim net çizgi görmeden kan vermem diye
Ama kuzucum sen adetin 2-3 gün geçene kadar beklesen test yapmasan neyse de kaç gündür testlerle helak oldun. En azından bir kere kan verip kurtulmak çok daha mantıklı. Bak ben belirgin pozitifi gördüm ne noldu kande bişey çıkmadı yıkılmadık mı yine yıkıldık. Allah yıkılıp yıkılıp da sevinçten dizlerimizin üzerine çökeceğimiz zamanları nasip etsin :KK54:

Kuzular galiba yeni pozitif görenler olmuş herkesi tebrik ederim. Çok sevindim inşallah bizde gelicez Ekim ya da kasıma. Benim sol yumurtalık ağrıyor ya bu ay sağdan gelmişti yumurta tekrar yumurtlama olasılığım var mıdır ki? Çatlattık sonuöta yumurtaları

Ama kuzucum sen adetin 2-3 gün geçene kadar beklesen test yapmasan neyse de kaç gündür testlerle helak oldun. En azından bir kere kan verip kurtulmak çok daha mantıklı. Bak ben belirgin pozitifi gördüm ne noldu kande bişey çıkmadı yıkılmadık mı yine yıkıldık. Allah yıkılıp yıkılıp da sevinçten dizlerimizin üzerine çökeceğimiz zamanları nasip etsin :KK54:
Amin inşallah

Test veremedim kapatmışlar ya şansıma hemşiresi gitmiş normalde 7 24 açıktı

Aaaa kızz çok üzücü ozaman ben hemen cekılmeyım. Eğer eşime ilaç verirlerse neden vakit kaybedeyim ki boşuna bir ay bir aydır. Tüplerle alakalı çok saçma şeyler geliyor aklıma yani tüplerimiz tıkalı olsa nasıl yumurtluyoruz mesela. Çok garip 🤣
Onun icin dedim bende ayni ay halledin diye kuzum. Antibiyotik veriliyor her ihtimale karsi enfeksiyon olabilirsin diye. Bana yazacagi Antibiyotige alerjim oldugu icin vermedi bana Antibiyotik ama birlikte cekildigimiz kadinlara hep yazdi.
Bana da yazmiyorum ama agri vs sikayetin olursa mutlaka gel demisti. Bir sikinti yasamamistim ama.
Ay sorma demi mantiken yumurta da gelmez 😁😁

Back
X