Amin inşallah cnmAllah kabul etsin canimbende hepimize güzel güzel dualarda bulundum.
Saglikla bebeklerimize hamile kalip saglikla kucagimiza alalim inşallah
Cnm catmadsn sonra progesteron hormonu salgılanıyor yani vücut hamilelik için hazırlık yapıyor bu nevi prolaktin hormonlarda devreye girdiği için göğüslerde acı başlıyor tabi adet görene kdar bazen çok hissederz bazen ara ara hissederiz şuan için bir belirti söz konusu değil bende aynı durumdayım buay uzayan akıntım dün geldi sanırım geç yumurtladim dün ve bugün daha baskın acısı mesela şimdiden takılma bence cnmKızlar göğüs uclarım çok sert ve inanılmaz acıyo neden olur fikriniz var mı?
Aslında onlar olması gerekeni yapıyor bizler takıyoruz iyikide onlarda takmıyor asıl sıkıntı ozman daha çok olurduHayır bi de benim sinirimi bozan koca faktörleri çok rahat takılıyor benim ki iyice deliriyorum
Anladm canm ben akıntıdan hiç anlamıyorum o kadar çok geliyoki her zaman ayırt edemiyorum aslında belirti de aramıyorum ama bu durumu ilk kez yaşayınca ne olduğuna anlam veremedim hayırlısı olsun o zaman sen bugünü ve yarını değerlendir canm kaçırmaAmin inşallah cnm
Cnm catmadsn sonra progesteron hormonu salgılanıyor yani vücut hamilelik için hazırlık yapıyor bu nevi prolaktin hormonlarda devreye girdiği için göğüslerde acı başlıyor tabi adet görene kdar bazen çok hissederz bazen ara ara hissederiz şuan için bir belirti söz konusu değil bende aynı durumdayım buay uzayan akıntım dün geldi sanırım geç yumurtladim dün ve bugün daha baskın acısı mesela şimdiden takılma bence cnm
Aslında onlar olması gerekeni yapıyor bizler takıyoruz iyikide onlarda takmıyor asıl sıkıntı ozman daha çok olurdu
Canım benim yumurtlamada göğüs uçlarım çok acır onun dışında gebelik belirtisi olarak birkaç gün kala acayanlar biliyorum benim arada acıdı ama hemen geçmişti kaç günün varEvanora canm sen göğüs ucu agrisinin sebebini biliyomusun bi mesajda yorumunu görmüştüm sanırım aklıma direk sen geldin göğsümün uc kısmı dünden beri o kadar acıyoki belirti için çok erken henüz ama anlam vermediğim bi acı
Bazen oluyor işte canm bazen bende çok sancılı oluyor göğüslerim bazen sadece sızı gibi bazense elleyince fsrk ediyor acısı vala bende bu ay geç gelince acaba catlamadimi gAnladm canm ben akıntıdan hiç anlamıyorum o kadar çok geliyoki her zaman ayırt edemiyorum aslında belirti de aramıyorum ama bu durumu ilk kez yaşayınca ne olduğuna anlam veremedim hayırlısı olsun o zaman sen bugünü ve yarını değerlendir canm kaçırma
Kaset test için erken olabilir erken gebelik testi yapın yada kan verin kesin sonuç içinKızlar kaset testlerde çok mu gec cikar sonuç benim adetime daha 5 gün var silikte olsa çıkmıyor negatif kasiklarimda ağrı var bide neden bilmiyorum gazım var hiç böyle olduğumu bilmem
Kaset test için erken olabilir erken gebelik testi yapın yada kan verin kesin sonuç için
Benim de 6 günüm var kasıkta ara ara ağrı göğüs ağrısı var idrarada bu ara sık cikiyorum piskolojikmenbmi acabaKızlar kaset testlerde çok mu gec cikar sonuç benim adetime daha 5 gün var silikte olsa çıkmıyor negatif kasiklarimda ağrı var bide neden bilmiyorum gazım var hiç böyle olduğumu bilmem
Bı kaç gün daha bekleyin net olumlu sonuç alırsınız inşallah bende yarın erken gebelik testi varsa alicam eczanedenTest vermek için işyerinden izin almam gerekecek eşimide ümitlendirmek istemedim açıkçası
Aynıyız demek ki aşağı yukari ben hiç umutlu değilim ama sanki alt karnimda batmalar oluyo acaba mi diyorum sonra yok yaa diyorum akıntımda yokBenim de 6 günüm var kasıkta ara ara ağrı göğüs ağrısı var idrarada bu ara sık cikiyorum piskolojikmenbmi acaba
Bende aynı senin giyim ama sıfır akıntı yani hiç yokAynıyız demek ki aşağı yukari ben hiç umutlu değilim ama sanki alt karnimda batmalar oluyo acaba mi diyorum sonra yok yaa diyorum akıntımda yok
Olur inşallah bı sıkıntı yoksa hayırlısi olsun insallah1 sene oldu denemeye başlayali doktora gittim doktor sorun yok dedi rahim filmi cektirmek icindd 1 sene bekle gerekli olursa biz yönlendiricez dedi eşime sen sperm testi ver dedim o yaptirdi normal çıktı herseyi
Iste o zaman bende var bisey anlamadim rahim soğukluğu mu var ki bugun burdada ole seyler okuyunca acaba mi dedim ee bir gebenin günlüğü sayfasinda ılık suyla duş alın iliski sonrasi spermler hizli hareket eder ölmez diyorduOlur inşallah bı sıkıntı yoksa hayırlısi olsun insallah
Hadi bakalim canim simdiden hayırlı olsun. Insalalh güzel degerlendirebilirsin bu ayı da istedigin sonucu alırsın. Ay bende gecen ay yumurtlama görünce 3 gün üst üste degerlendirdim catlama da dahil. Ama olmadi bu ay gunasiri mi denesem diyorum hep. Senin dr da catlamadan sonra 3gun ust uste demis mesela. Bilgiler corbalasiyorKızlaar bend çıktım doktor kontrolünden 19 mm olmuş yumurtalarım 3 tane vardı normalde 1 tanesinin boyutunu söyledi. Endometrium 3 çizgi görünümünü almış bu çok güzel birşey hazırlığını yapıyor dedi. Çatlatma iğnesi vurmamı söyledi 12:30 da vurdum. iğneden sonraki akşam 3 gün üst üste ilişki sonra gün aşırı dedi. Reglinin 16. günü 25. güne kadar duphostan kullanıcam. Duphostanın son günü test yap dedi iğne hariç 11. gün oluyor
Canim naptin sesin cikmadiDua et olur söyleyecem şimdi
Oy Allahım hergun yeni bir bilgi. Bide bu rahim soguklugu muhabbeti çıktı. Benimde instada hep karsima çıkıyor. Belini açık tutma ayagini soguk tutma fln diyorlar. Bende dikkat ediyorum bunlara artik. Ama sonra bazi tanidiklarim gözüme geliyor sokakta crop altta etek kış günü. Elinde 2 tane bebesi 1 tane bebesi. Ne bileyim. Sanki hep bize birseyleri empoze etmeye calisiyorlar gibi geliyor yaa..Iste o zaman bende var bisey anlamadim rahim soğukluğu mu var ki bugun burdada ole seyler okuyunca acaba mi dedim ee bir gebenin günlüğü sayfasinda ılık suyla duş alın iliski sonrasi spermler hizli hareket eder ölmez diyorduaklima her duyduğum kazınıyo napsam bilemiyorum yani
Evanora canm sen göğüs ucu agrisinin sebebini biliyomusun bi mesajda yorumunu görmüştüm sanırım aklıma direk sen geldin göğsümün uc kısmı dünden beri o kadar acıyoki belirti için çok erken henüz ama anlam vermediğim bi acı
Test almaya çıkamadık kızım hastalanmış okulda öğretmen aradı eve erken geldi. Çok şükür önemli birşey yok. Biraz sonra gidecek almayaCanim naptin sesin cikmadi
Geçmiş olsun canımTest almaya çıkamadık kızım hastalanmış okulda öğretmen aradı eve erken geldi. Çok şükür önemli birşey yok. Biraz sonra gidecek almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?