• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazım

Kızlar çok şükür her şey çok güzel çıktııııı sperm sayısı 250 milyon çıkmış hareketli saglıklı sperm de cok. Hareketsiz cok azmış. yani kusursuza yakınmış maşallah doktor çocuk olmaması için bir sorun yok sigara içiyor musun diye sormuş eşim evet deyince azalt demiş Bir de takviye vermiş neden verdi bilmiyorum ama çok daha kaliteli olsun diye olabilir içim çok rahatladı ama bir yandan çok kötüyüm kendime yüklenmeye başladım 😭
Aslında ortada bi sorun varsa işte eşimin testleri iyi çıktı problem bende falan gibisinden düşünmek çok yanlış bence çünkü şu gozle bakmak daha mantıklı ikimizin sorunu var yani tek taraflı vurgulamamak lazım o yüzden kendinize yuklenmeyin

Kızlar çok şükür her şey çok güzel çıktııııı sperm sayısı 250 milyon çıkmış hareketli saglıklı sperm de cok. Hareketsiz cok azmış. yani kusursuza yakınmış maşallah doktor çocuk olmaması için bir sorun yok sigara içiyor musun diye sormuş eşim evet deyince azalt demiş Bir de takviye vermiş neden verdi bilmiyorum ama çok daha kaliteli olsun diye olabilir içim çok rahatladı ama bir yandan çok kötüyüm kendime yüklenmeye başladım 😭
Kuzum çok sevindim. Hangi takviyeyi vermiş doktor

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazım
İnsalh öyle değildir canım farklı bı doktara git kanı tekrar nerde verdin dış gebelik olsa direk soylemezmiydi suphelenmis sadece belkide doktor yanıldı insallh öyle olmuştur öyle düşünmek istiyorum 😕🤲

Ah kuzu ya çok sevinmiştikk. Beta çok yüksek aslında hiç böyle oluyor mu beta kimyasalda yada dış gebelikte acaba ya

Kendine yüklenme canim niye yükleniyorsun bak gorceksin sendede problem çıkmıyacak sadece herseyin zamani var bence vaktinden ônce açmaz çicek♥️🥰
Eşim takviye kagıdını atmıs. Kızdım cok. Kullanmasan da olur sana kalmış demiş normalde ilaç içmeyi bile sevmediği için böyle şeyler kullanmam dedi canımı sıktı Ben de sana bitkisel alırım o zaman dedim 😂 şimdi kaliteli lafını duydu ya ne gerek var modunda😀

İnsalh öyle değildir canım farklı bı doktara git kanı tekrar nerde verdin dış gebelik olsa direk soylemezmiydi suphelenmis sadece belkide doktor yanıldı insallh öyle olmuştur öyle düşünmek istiyorum 😕🤲
Keseyi hiçbir yerde göremedi o yüzden kesin bir şey de demedi ama ben çok korktum ya :( tüplerde falan mıdır diye..

Ah kuzu ya çok sevinmiştikk. Beta çok yüksek aslında hiç böyle oluyor mu beta kimyasalda yada dış gebelikte acaba ya
Aynen canım çok moralim bozuldu pzt yeniden kan ver dedi öyle sekillendirelim dedi doktor ama başka bi doktora daha gözükmek istiyorum :(

Aslında ortada bi sorun varsa işte eşimin testleri iyi çıktı problem bende falan gibisinden düşünmek çok yanlış bence çünkü şu gozle bakmak daha mantıklı ikimizin sorunu var yani tek taraflı vurgulamamak lazım o yüzden kendinize yuklenmeyin
Tıpta ikimiz diye bir şey yok maalesef.. O amaçla dedim🥰 kalben biriz tabiki benim sorunum onun sorunudur

Eşim takviye kagıdını atmıs. Kızdım cok. Kullanmasan da olur sana kalmış demiş normalde ilaç içmeyi bile sevmediği için böyle şeyler kullanmam dedi canımı sıktı Ben de sana bitkisel alırım o zaman dedim 😂 şimdi kaliteli lafını duydu ya ne gerek var modunda😀
Ayy erkeklere ilaç içirmk niye zor ya benim eşimde hic sevmez ilac kullanmayi hastaneyide sevmez genlerinde var herlde turk erkeklerinin🤣

Kuzum çok sevindim. Hangi takviyeyi vermiş doktor
Bilmiyorum atmış eşim. Kızdım cok. Son dk kapıda verdi istersen kullan sana kalmış demiş. Kullanmaz o Boyle seyler gerekli olsa kullanırdı ama zaten o girmeden mumessıl cıkmıs. Kağıdı verdi mumessıl işi belli sorunum yok olsa kullanrdm dıyor. Saygı duyarım ozman dedim😁

Keseyi hiçbir yerde göremedi o yüzden kesin bir şey de demedi ama ben çok korktum ya :( tüplerde falan mıdır diye..

Aynen canım çok moralim bozuldu pzt yeniden kan ver dedi öyle sekillendirelim dedi doktor ama başka bi doktora daha gözükmek istiyorum :(
Kalbini ferah tutmaya çalış sen canım
Dış gebelikte tüplerde olabiliyormuş galiba araştırdım biraz ama nasipte varsa seninledir bebeğin inşallah 🤲

Ayy erkeklere ilaç içirmk niye zor ya benim eşimde hic sevmez ilac kullanmayi hastaneyide sevmez genlerinde var herlde turk erkeklerinin🤣
Kuzum ılac olsa ıcerdi tamamen takviye. Öyle biri değil gerekli gormedıgı ıcn Dr almak ıstemedi🙄🤔 buarada ılac konusunda da evet sevmiyor o pencereden bakınca. Buverdıgı ılac olsa alırdı

Kuzum ılac olsa ıcerdi tamamen takviye. Öyle biri değil gerekli gormedıgı ıcn Dr almak ıstemedi🙄🤔 buarada ılac konusunda da evet sevmiyor o pencereden bakınca. Buverdıgı ılac olsa alırdı
Bisey yoksa takviyeye gerek yok ztn kuzum inşallah sende guzel sonuclar alirsin sen hsg cektircekmisin karar verdinmi

Bilmiyorum atmış eşim. Kızdım cok. Son dk kapıda verdi istersen kullan sana kalmış demiş. Kullanmaz o Boyle seyler gerekli olsa kullanırdı ama zaten o girmeden mumessıl cıkmıs. Kağıdı verdi mumessıl işi belli sorunum yok olsa kullanrdm dıyor. Saygı duyarım ozman dedim😁
Pharma supra life diye bişey varmış kuzum duydun mu hem erkek hem kadın kullanıyomuş ayrı ayrı. Ben de sanırım onu alıcam bu ay

Bisey yoksa takviyeye gerek yok ztn kuzum inşallah sende guzel sonuclar alirsin sen hsg cektircekmisin karar verdinmi
Kafamda ertelemiştim içimden bir ses belki spermlerde sıkıntı vardır bir de ilaç falan kullanırız öyle deneriz diyordum ama hiçbir sıkıntı yok ilaçlık bu yüzden mecbur bakılcak sanrm cektırcem dra 27sınde gıdecegm dra bir yıl diyeceğim eşimin sonuçlarını da göstereceğim. Zaten benim istememe gerek kalmadan tüp bakalım demesi lazım. Yanlış mıyım🙄. Eğer bu ay da olmazsa hem adettehormon testi isteyeceğim 3. günü hem de tüp 9.günü

Benim de uzayan akıntım çoğaldı bugün baya geliyo 🙈 bakalım hayırlısı olsun bu ay için🥰
Aynen cnm hayırlısı olsun🥰
Bu ay gunasiri gideyim diyorum. Sonra da kacirir miyiz diyorum. Ay cok güçsüz hissediyorum kendimi yaa.. hep bi planla programla gidiyoruz. Dusunmeden rastgele yapsak da olacak mi o da belli degil. Ne zor sey... bazen insan gercekten cok zorlanıyor..m
Öyle düşünme cnm bence gün aşırı git kaçırma olcagını düşünmüyorum sprem kaliteliyse zaten içerde 2 3 gün kalıyor plan programla olcak iş değil bence rabbim ol dedikten sonra istemesekte olur benm bir arkadaşım var eşi 2.ci çocuğu çok istiyordu ama arkadaşım istemiyordu eşine 1 defa deneyelim olursa olur olmazsa bekliycez 2 yıl demiş adetten hemen sonra 1 defa iliski olmuş hemen beklemeden kalkmış yıkanmış tutmasın diye vajina içine kdar bide yıkamış düşün sonra 1 ay tatile çıktılar şehir şehir gezdiler dağ tepe dolaştilar sonra tatil bitti döndü koku hassasiyeti yaşayınca acabami demiş sonra test yapmış ve pozitif şimdi 1.5 yaşında oglu😊
Çok güzel cnm sevindim sprem dahada kaliteli olsun diye vermiştir takviyesi cnm kendine yüklenme sende git bakalım kontrole filmini çektir ona göre düşünürsün
Keşke kullnsaydi yinede belki daha iyi olacakti

Back
X