- 28 Ağustos 2024
- 183
- 38
- 13
- 22
Ay benim bata 5 var baya halsizlik be göğüs ucu morarması halkların belirginleşmesi mide havalanması ara ara kasık ağrısı varrmmatmazellll canim merhaba test yaptinmi bugün belirtin varmi
@babylovee @Evanoraeva0108
@gozdezynp kizlar görüşmeyeli nasilsiniz nasil gidiyor yaklaştimi bat' gününüz
Kıvırcık nane çayı içmeyi denedin mi?Merhaba kizlar bu aydan ümidim kalmadı pkosluyum takviye olarak ne önerirsiniz adetlerim genel anlamda düzensiz
Bugün doktora gittim kan tahlili için önceki değerimi düşük buldu ya çok yeni ya da gebelik yok dedi. Gebelik yoksa nasıl 30 çıkıyor ki anlayamadım. Artışın 100 üzerinde çıkması lazım şuanda eğer çıkarsa hamilelik vardır dediAmin inşallah balım çok teşekkür ederim
Yaptım anında silik çizgi çıktı görebiliyormusunuz?mmatmazellll canim merhaba test yaptinmi bugün belirtin varmi
Kaçıncı günün bugünOff bende bugün test yapacaktım işe gitmeden öncee. Ama sabah 5 buçuk gibi bi uyandım tubalete girdim test yapmayı unuttum yaptım tuvaletimi tekrar uyumaya gittim. Uyku sersemi unuttum ya hahaha. Sinir oldum
Ben göremedim kuzu adetin gecikti miKızlar bakarmısınız?
Canim resimde belli olmuyor sen ciplak gozle daha iyi goruyorsundur insallah vardirKızlar bakarmısınız?
Hayır canm bata 5 gün var ilk dakikalarda çıktı ama fotoda gözükmüyorBen göremedim kuzu adetin gecikti mi
Görüyorum canm size de gösterebilmek için uğraştım ama çok belli değilCanim resimde belli olmuyor sen ciplak gozle daha iyi goruyorsundur insallah vardir
İyide kuzucn sen naslsn minnoşun nasıl iyiz çok şükür 7 gün var daha benimmmatmazellll canim merhaba test yaptinmi bugün belirtin varmi
5 gun varmis daha simdiden sen gorebiliyorsan super kuzum git gide koyulasir o zamann insallah pozitif sonuclanirGörüyorum canm size de gösterebilmek için uğraştım ama çok belli değil
Açıkçası göremedim kameranın etkisiyle sende olsaydı hemen yapacaktım bekle cuma günü bir daha yap canımKızlar bakarmısınız?
Foto net değil cnm nimoyumu yaptinYaptım anında silik çizgi çıktı görebiliyormusunuz?
Efekt fln ekleyip dene istersen yüklemeyiGörüyorum canm size de gösterebilmek için uğraştım ama çok belli değil
İnşallah canm tabi paylaşırım Allah razı olsun5 gun varmis daha simdiden sen gorebiliyorsan super kuzum git gide koyulasir o zamann insallah pozitif sonuclanirtekrarladikca bizimle paylas lutfen
Cnm dediğim gibi nimoyu dikkate alma derim yarın kaset testinle yap bir deKızlar bakarmısınız?
Öyle yapacağım canm silik çizgi varda kamerada gözükmüyor bakalım bi kaç gün sonra yine yaparımAçıkçası göremedim kameranın etkisiyle sende olsaydı hemen yapacaktım bekle cuma günü bir daha yap canım
Evet canm nimoyu yaptım kamerada çok belli değil ama ben ilk dakikalardan gördüm bi iki gün sonra tekrar yaparım koyulaşma varsa ona göre hareket ederim canmFoto net değil cnm nimoyumu yaptin
Tamam canmEfekt fln ekleyip dene istersen yüklemeyi
Yok canm inan gördüm ama sevinmedim koyulaşma görürsem eğer bi umutCnm dediğim gibi nimoyu dikkate alma derim yarın kaset testinle yap bir de
Bendede idrar gecer gecmez çıkmıştı ozman daha ilk bir defa denemiştik şok oldum hemen nasıl tuttu dedim ama ertesi gün malesef adet olmuştum bayada belirgindi atmıştım diğer ay başka marka bulamadım diye bir daha almıştım ondada daha silik çıkmıştı yine adet oldum tabi oyüzden güvenmiyorum bu teste inssallh sende doğru gösterirÖyle yapacağım canm silik çizgi varda kamerada gözükmüyor bakalım bi kaç gün sonra yine yaparım
Evet canm nimoyu yaptım kamerada çok belli değil ama ben ilk dakikalardan gördüm bi iki gün sonra tekrar yaparım koyulaşma varsa ona göre hareket ederim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?