2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Denedim canim ben daha önce. Insallah senin de burda bekleyen hepimizin de pozitif olur bu ay. Hepimiz umutla o güzel günler gelsin diye bekliyoruz 🙏

Valla dogru dedin😅 durmadan test yapiyoruz yumurtlayacak miyiz catlayacak ki ne olacak diye. Kafayi yedik. Hunilik olmamiza 🤏 şu kadarcık kaldı
Inanki aynı durumdayız her ay bu sefer oldu mu diye umutla bekliyorum her ay kan tahlilleri kontroller her doktor farklı birşey söylüyor derken insan kafayı yiyor 🫢

Kızlar bende dün freely kaset test aldim geçen ay doğru gostermisti bnde birde erken belki testini hediye verdi bana eski musterimdi bayan hiç kullanan oldumu erken olanını bu markanın 6 gün önce yazıyor üstünde 10ml üstünü gösteriyormus ama ben erken testlere hiç güvenmiyorum hep bir silik çizgi beni buluyor

İnşallah öyledir canm seninle konuşmuştuk değilmi canm bu test yalancı pozitif veriyor diye bende çok hafif silikden basşka bişi yok sanırım oda belki 🤷🏻‍♀️
Evet cnm malesef hep işte silik veriyor oyuzden güvenmiyorum 2 defa yaşadım ama seninkini modelini değiştirmişler sani benimde üstünde şeffaf kapak vardi

Evet cnm malesef hep işte silik veriyor oyuzden güvenmiyorum 2 defa yaşadım ama seninkini modelini değiştirmişler sani benimde üstünde şeffaf kapak vardi
Olabilir canm bekliycem artık evde laboquick kaset test var onunla yaparım reglden önceki gün varsa onda da çıkar sanırım ❤️❤️

Inanki aynı durumdayız her ay bu sefer oldu mu diye umutla bekliyorum her ay kan tahlilleri kontroller her doktor farklı birşey söylüyor derken insan kafayı yiyor 🫢
Gercekten zorlaniyoruz süreçte istemesekte stres yükleniyor vucudumuza. Sonra da stres yapmayin diyor herkes. Kolay birsey degil ki.. zorumuz kolaylassin inşallah en yakin zamanda bebislerimiz gelsin

Geceden beri yumurtalığım çok çok ağrıyor kızlar az önce mukus tarzında akıntım geldi. Hayıt içip içmemekte kararsızım 2kez içtim henuz. 3 gundur ıcmıyorum ya erkene cekerse diye daha bir tanecik ilişkimiz var dün adetim bitti😂 bacagım uyustu gece benim LH artmaya başlamış🥳😍 bugün şu avokadolara başlayacağım artık. Hepimize şifa olsun yediklerimiz içtiklerimiz.🤲🏼
Hadi gözün aydin canim geliyor seninki desene 😍
Bende iyi sayılır kendimi tuhaf hissediyorum dünden beri ya içim daralıyor sglamak geliyor içimden nefesim daralıyor böyle sanki hiç bişey yapassm gelmyor🥺
hayrrola canim neyin var neden öyle daraldin. Durumlar nasil kaşıntı azaldi mi biraz
Kızlar bende dün freely kaset test aldim geçen ay doğru gostermisti bnde birde erken belki testini hediye verdi bana eski musterimdi bayan hiç kullanan oldumu erken olanını bu markanın 6 gün önce yazıyor üstünde 10ml üstünü gösteriyormus ama ben erken testlere hiç güvenmiyorum hep bir silik çizgi beni buluyor
camim testle ilgili tecrübem yok ama markanin yalanci pozitif cikardigini duymadim. Kac günün kaldi bata

Kızlar nasılsınız şifremi unuttum giremedim şimdi değiştirdim :) güzel haberler var mı

Hadi gözün aydin canim geliyor seninki desene 😍

hayrrola canim neyin var neden öyle daraldin. Durumlar nasil kaşıntı azaldi mi biraz

camim testle ilgili tecrübem yok ama markanin yalanci pozitif cikardigini duymadim. Kac günün kaldi bata
Bişey olmadı bende anlamdım niye böyle oldum bir tuafim ya kalbim biranda byle küt küt atıyor yok ya kasintimds devam ediyor sinir bozucu bir şekilde pazartesi tekrardan doktora gideceğiz oğlumun elleride kabarmış durumda ve kasinyor
Ben kaset testini denemiştim geçen ay silik filan çıkarmadı güzeldi erkenini hiç denemedim ama hiç guvenmyorum etkenlere bugünle beraber 12.gunde catladıysa 5 günüm var cnm 9.gunumdeyim

Selam cnm ayy nasılsın maşallah bebiş büyümüş ya cinsiyeti belli oldumu 🥰
Selam tatlım. Çok iyiyim mide bulantılarım oluyor inanılmaz derece de ilaç kullanıyorum. 11+2 haftada %70-80 kıza benziyor demişti. Dün gittik 12+6 tahmin de bile bulunmadı doktorum. Çok üzüldüm. :( sizlerin nasıl gidiyor

Selam tatlım. Çok iyiyim mide bulantılarım oluyor inanılmaz derece de ilaç kullanıyorum. 11+2 haftada %70-80 kıza benziyor demişti. Dün gittik 12+6 tahmin de bile bulunmadı doktorum. Çok üzüldüm. :( sizlerin nasıl gidiyor
İyi bizde işte hala bekliyoruz sabırla kesenin fotosu varmı bakayım bende

Günaydın kızlar nasılsınız
Çok şükür canım Sen nasılsın asıl nasıl gidiyor durumlar düzeldi mi
Aynen çıkar hatta kasetle varsa daha net çıkar yoksa çıkartmıyor kolay kolay. Ben kasetleri daha çok seviyorum
Kuzum en güvendikleri marka var ya laboquıck sen gördün hatta filtre yaptın resmen bana pozitif verdi benim için en güvenilir avoks O yüzden bu ay bir tane awoksm var şimdi diyorum alsam mı 5li yeniden. Laboquıck tövbe ettm. Senin dediğin kasetleri hangi marka. Sana hangi test silik verdi çok merak ettim buraya yükler misin kaç günün kaldıSana hangi test silik verdi çok merak ettim buraya yükler misin kaç günün kaldı

İyi bizde işte hala bekliyoruz sabırla kesenin fotosu varmı bakayım bende
En yakın zaman da inşallah güzel haberi alırsın kuzucum. En başından beri kız hissediyorum 🥹 sabırsızlanmaya başladım artık

Eklentiler

• 2C458021-4C67-4FBE-9065-1B957876F74C.webp
    2C458021-4C67-4FBE-9065-1B957876F74C.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 55
  • FE751E51-DCCF-4A54-A51C-5E43B433A29F.webp
    FE751E51-DCCF-4A54-A51C-5E43B433A29F.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_0593.webp
    IMG_0593.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 57
Back
X