2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay kızlar ayda tek iliski ile 3 iliski ile gebe kalanlarla dolu heryer. Bizde su gün yumurtladim degerlendireyim fln diye ugrasiyoruz. Insanlar tek iliski ile yada ayda 2 veya 3 iliski ile tutturuyor. Cok fazla kafa yormamak lazim heralde...
İlk geceden hamile kalanlar var yani bilmiyorum nasip meselesi aşkım ama gerçekten öyle.

Ay kızlar ayda tek iliski ile 3 iliski ile gebe kalanlarla dolu heryer. Bizde su gün yumurtladim degerlendireyim fln diye ugrasiyoruz. Insanlar tek iliski ile yada ayda 2 veya 3 iliski ile tutturuyor. Cok fazla kafa yormamak lazim heralde...
Öyle canım böyle stres etmek düşünmek ona odaklanmak doğurganlığı da etkiliyormuş

Kuzum 11.40'tan 4'e kadar boşmuş eve gelirim diyor. Yarın Bence muhtemelen ben pik oldu ama benim eşimle değil de arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum. Çok kararsızım bugün yapmasam yarın yapsam ne olur ki Çünkü sonuçta çatlamadıa eminim çatlamadığına ama bir yanımda muhtemelen yarın çatlayacak Bu akşam da değerlendir yarın da diyor Of çok kararsız kaldım ya işte böyle plan yapmadan gelişini hareket etmek istiyorum içimden gelen arkadaşım çağırdı arkadaşıma gitmek ya gideyim diyorum artık yani salayım diyorum onu demek istedim

İlk geceden hamile kalanlar var yani bilmiyorum nasip meselesi aşkım ama gerçekten öyle.
Ay vallahi dogru. Benim 2 tane tanıdığım ilk gece kaldilar. Nasip ya gercekten kuzucum. Valla ne desek bos bu durumda.
İlk geceden nasıl oluyo hiç anlamıyorum ben günlerce yapamadım adam akıllı oldu denmez bile o derece nasıl tamamen giriliyo maşallah diyim öyle olanlara ben olamadım
Ay sormaaa bende hep ayni sorgulamayi yaparim. Daha seyinizin yolunu bilmeden ogrenmeden ne ara hamile kaliyolar diye

Canım adet belirtilerin yoksa bebek belirtisi olmasın bunlar yani hiçbir şey olmaması

Öyle canım böyle stres etmek düşünmek ona odaklanmak doğurganlığı da etkiliyormuş
Tabiki etkiliyor etkilemez miii. Cok zor kafaya takmama kısmı. Cidden insan istemese de kafasina takiyor çünkü. Bi an evvel nasip olsun bize de inşallah

Ay vallahi dogru. Benim 2 tane tanıdığım ilk gece kaldilar. Nasip ya gercekten kuzucum. Valla ne desek bos bu durumda.

Ay sormaaa bende hep ayni sorgulamayi yaparim. Daha seyinizin yolunu bilmeden ogrenmeden ne ara hamile kaliyolar diye
Gerçekten öyle çok şaşırıyorum ya çok afedersiniz de nasıl giriyo direk ilk denemede o darlıkta ben acıdan stresten o da bana üzülmekten gram zevk alamadık valla millet boşalıyoda hamile de kalıyo hayranım

Gecen bir tanidigim bahsetti de, komşusu varmis henuz 19 yasinda 2. Evliliği imis su an 2.ye hamile. Ilk cocugu daha kucuk 2 yasinda fln simdi de dogurmak uzereymis, evde kavga fln etmisler pencereleri indirmisler asagi komple ve evlendiklerinden beri hep kavga ediyorlar bizde bir iki denk geldik birseylerin kırılma seslerine gittigimizde tanidigima.
Tanidik diyor ki, kadin karni burnunda kucuk cocugun elinden tuttu gecenin yarisi cikti gitti. Hep bir huzursuzluk var evlerinde ama fikfikten geri kalmiyor millet.
Iste aslinda birbirleri ile ugrasmaktan bebek olacak mi tutacak mi diye dert etmiyolar çatır çatır hamile kaliyor.
Ay Allahım bizlere saglikla hamile kalmayi saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah kolayliklaaa aminnnn

Iste aklin yolu bir hepimiz boyle düşünüyoruz bence hem acı oluyor hem korku. Bide o arada erkek nasil zevk alabiliyo. Zaten yapabilecek miyiz diye stres oluyor insan. O an zevk alabilen bordo berelidir zaten.

Iste aklin yolu bir hepimiz boyle düşünüyoruz bence hem acı oluyor hem korku. Bide o arada erkek nasil zevk alabiliyo. Zaten yapabilecek miyiz diye stres oluyor insan. O an zevk alabilen bordo berelidir zaten.
Kesinlikle valla yapanı duyunca diyorum bende iş yokmuş adamı zevke getiremedim strese girdirdim

Kesinlikle valla yapanı duyunca diyorum bende iş yokmuş adamı zevke getiremedim strese girdirdim
Yok bebisim bence sıkıntı bizde degil ilk gece kalmayi basaranlarin gamsizliginda yani karşısında sevdigi aci cekerken o an zevk alip o isi yapabilen bence biraz hafif bir tık duygusuz olmali.
Erkek oldugunu düşünsene karsinda karim dedigin insan acı korku icindeyken o an zevk alabilir miydin

Hayırlı olsun canım yumurtlama döneminde hangi günleri değerlendirdin anlat bakalım bizlere sağlık bakacağına almak nasip etsin
Aşılama yaptırdım aşılama öncesi iki gün evvel aşılama sonrası gün aşırı

Ya 4 pozitif Sen yanlış biliyorsun doktor deseydin hahaha. Ben asla negatif olup 4 olan duymadım çünkü ve gerçekten o aralıkta da artmış olabilir
Hatta ne dedi biliyor musun 10 üstünü pozitif alıyoruz dedi yuh dedim

Amin kuzum ya bakalım inşallah bu ay nasip olur bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…