- 28 Ağustos 2024
- 183
- 38
- 13
- 22
Henüz olmadım 2 gün geçti ama dün gece test yapınca negatif gördüm. Testim de bitti . Bir hafta gecikince daha iyi olur diye alamdım. Ama sence bende mi regl beklemeliyim neye göre karar vereyimİnşallah cnm benden buay geçti regl beklyorum yarın öbür aya nasip olur inşallah
Anladım cnm inşallah bu defa bebekten gecikmistir.Bende öyle umut ediyorum cnm böyle deneyerek ister istemez stres yapıyorum onda en azından hem hızlı geçiyormuş hemde tam yumurtayla buluşuyor belkide onu tsm aysrlayamiyduk ne bileyim bakım gidince ne diycek doktorEvet canım bugün dü ama pcos olduğu için geç oluyorum bazen 3 4 gun felan gecikiyor bazen bir haftayı bulduğu da oluyor d.r a gittiğim zamanlar çatlatma tedavisin de günü gününe saati saatine olurdum şimdi ara verdim gecikiyor. Canım bu ay olmazsa bile belki çatlama tedavisin de daha güzel sonuçlar alırsın.
Bence regl bekle çünkü tam catlama günün belli değil 3 gün daha bekle bakalım cnmHenüz olmadım 2 gün geçti ama dün gece test yapınca negatif gördüm. Testim de bitti . Bir hafta gecikince daha iyi olur diye alamdım. Ama sence bende mi regl beklemeliyim neye göre karar vereyim
Tabiki doktor tam çatlama zamanını söylüyor ilişki günlerini felan ama ben tedaviyle olduğu için çok stres yapıyordum her ay olucak ümidiyle bakıyordum stres de çok etkiliyor ama elimizde değil kiAnladım cnm inşallah bu defa bebekten gecikmistir.Bende öyle umut ediyorum cnm böyle deneyerek ister istemez stres yapıyorum onda en azından hem hızlı geçiyormuş hemde tam yumurtayla buluşuyor belkide onu tsm aysrlayamiyduk ne bileyim bakım gidince ne diycek doktor
Birde inşallah yumurta geliştirici olarak letu verir letu da 1 veya 2 yumurta oluşuyor ama onlarda kaliteli oluyor ben ilk iki ay klomen kullandım sonra sı da d.r u değiştirdim 2 ay da letu kullandım klomen bence hiç iyi değil birden fazla yumurtan oluyor ama kalitesiz d.r unu iyi seç canım iyi yönlendirme yapması lazım.Anladım cnm inşallah bu defa bebekten gecikmistir.Bende öyle umut ediyorum cnm böyle deneyerek ister istemez stres yapıyorum onda en azından hem hızlı geçiyormuş hemde tam yumurtayla buluşuyor belkide onu tsm aysrlayamiyduk ne bileyim bakım gidince ne diycek doktor
Ya işte beni korkutan biraz durum bu şimdi birden fazla yumurta olup hepsi çatlar dollernirse filan dye o korku var içimde bir yandanda .doktorum çok iyi bu konuda memnunum cnm doktorumdan kimi letu yazmış kimi gonalf yazmış kimde femera ama femeraya baktım netten normalde bu ilaç göğüs kanseri tedavisinde kullanıyormuş sanırım benm kafam iyice çorba oldu yine önce doktorun yönlendirmesine bakayım bir bahsetmesse ben edeceğim onercekmi hemen yapacakmi iyice açıklasın ikna olayım öyle karar vereceğimBirde inşallah yumurta geliştirici olarak letu verir letu da 1 veya 2 yumurta oluşuyor ama onlarda kaliteli oluyor ben ilk iki ay klomen kullandım sonra sı da d.r u değiştirdim 2 ay da letu kullandım klomen bence hiç iyi değil birden fazla yumurtan oluyor ama kalitesiz d.r unu iyi seç canım iyi yönlendirme yapması lazım.
Canım korkma d.r kontrolün de kullandığın için çoğul gebelik olmaz çok nadir bu durum en fazla ya 5 yada 7 gun içiyorsun ki öyle bi durum oluşsa bile d.r söyler ilişki yasaklar söyle söyleyim letu ve femara aynı yan ürünü gibi düşün gonal f tüp bebek de kullanılan iğnelerden d.r gonal f geçicez demişti ben ara verdim. Gonal f birazdaha üstünYa işte beni korkutan biraz durum bu şimdi birden fazla yumurta olup hepsi çatlar dollernirse filan dye o korku var içimde bir yandanda .doktorum çok iyi bu konuda memnunum cnm doktorumdan kimi letu yazmış kimi gonalf yazmış kimde femera ama femeraya baktım netten normalde bu ilaç göğüs kanseri tedavisinde kullanıyormuş sanırım benm kafam iyice çorba oldu yine önce doktorun yönlendirmesine bakayım bir bahsetmesse ben edeceğim onercekmi hemen yapacakmi iyice açıklasın ikna olayım öyle karar vereceğim
Haa şimdi daha iyi anladım cnm nebilim valla aklımda o vardı kaç gündür 1 tane olsun sağlıklı olsunda fazlasında gözüm yokCanım korkma d.r kontrolün de kullandığın için çoğul gebelik olmaz çok nadir bu durum en fazla ya 5 yada 7 gun içiyorsun ki öyle bi durum oluşsa bile d.r söyler ilişki yasaklar söyle söyleyim letu ve femara aynı yan ürünü gibi düşün gonal f tüp bebek de kullanılan iğnelerden d.r gonal f geçicez demişti ben ara verdim. Gonal f birazdaha üstün
Yaaa gerçekten mi diğer arkadaş gibi aynı seninde gerçekten erkenden test yapmamak lazım bak seninkide regl günü yerleşti çok sevindimmm yaaaKızlar test sonucum çıkmış 15
Evet çok mutluyum hep 0 çıkardı kaç kere d.ra gittim tedaviyle bile olmadı her regl olduğum da ağlardım hiç olmaz sanıyordum çok dua ettim kabul etti rabbim inşallah sağlıkla artar kimyasal olmasından çok korkuyorum canım gecen sene kimyasal yaşadım dahada gebelik elde edememiştim çok şükür azda olsa değer var çok yeni sanırım rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah sanada buradaki tüm bekleyenlereYaaa gerçekten mi diğer arkadaş gibi aynı seninde gerçekten erkenden test yapmamak lazım bak seninkide regl günü yerleşti çok sevindimmm yaaa
Aşılama yaptırdım aşılama öncesi iki gün evvel aşılama sonrası gün aşırıKac yumurta olusmustu canım
Kuzu sen test yaptın mı hüç yapmadan öyle öaylar deneme benceeBende gelsin dye bugün sıcak duşa girdim hatta baya sıcak hemde yandım kıpkırmızı çıktımüstünede yeşil çay demleyip içtim genede gelmedi bakım yarında öğlene kdar gelmezse kekik çayı içip yürüyüşe çıkacağım birde yumurta masajı yapayım
Bu ilaçlar kanser tedavilerinde kullanılıyor zaten femara klomen letu. Vücuttaki östrojeni baskılayarak vücudu paniğe uğratıyormuş östrojen seviyeleri düştü diye ve vücudun salgılamasınınsağlıyormuşşYa işte beni korkutan biraz durum bu şimdi birden fazla yumurta olup hepsi çatlar dollernirse filan dye o korku var içimde bir yandanda .doktorum çok iyi bu konuda memnunum cnm doktorumdan kimi letu yazmış kimi gonalf yazmış kimde femera ama femeraya baktım netten normalde bu ilaç göğüs kanseri tedavisinde kullanıyormuş sanırım benm kafam iyice çorba oldu yine önce doktorun yönlendirmesine bakayım bir bahsetmesse ben edeceğim onercekmi hemen yapacakmi iyice açıklasın ikna olayım öyle karar vereceğim
Pyro clinic diye bi test canım bir tane awoxum kaldı diye ne olur ne olmaz diye aldım hahahaKuzum ne aldın eczaneden test mi ve ne markaDaydi .
Kuzuuu muhteşem haber buu harikaaaa çok sevindim senin adınaaa şuanki belirtilerin nee bir de testlerini tekrar atabilir misin sana zahmeeetKızlar test sonucum çıkmış 15
Amin inşallah cnm 2 gün sonra tekrar bak bakalım artışa bu defa sağlıklıdır inşallah evet cnm bence çok yeni hatta bugünkü ateşte yerleşme dusmesiydi demekkiEvet çok mutluyum hep 0 çıkardı kaç kere d.ra gittim tedaviyle bile olmadı her regl olduğum da ağlardım hiç olmaz sanıyordum çok dua ettim kabul etti rabbim inşallah sağlıkla artar kimyasal olmasından çok korkuyorum canım gecen sene kimyasal yaşadım dahada gebelik elde edememiştim çok şükür azda olsa değer var çok yeni sanırım rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah sanada buradaki tüm bekleyenlere
Gec yumurtlama olmus muhtemelenİyi akşamlar birşey sorabilir miyim bugün gecikmemin 5. Günü bitti dün sabah testim negatifti ama olmadım hiç olucak gibi de değilim karnım çok şiş gergin geç öğrenme olasılığım var mı
O kadar katılıyorum ki sanaAy işte bugünden sonra bir gün ara verip perşembe cuma cumartesi değerlendirme planım var. Ama 3 gün üst üste olunca ben sıkılıyorum ya biraz özlemem lazım böyle görev gibi oluyo sanki
Çok teşekkür ederimGec yumurtlama olmus muhtemeleno nedenle gecikiyorsun. Zaten bebis varsa da gec yumurtlama oldugu icin testlerde henüz cikmaz. Regl ise de günün dolana kadar gelmez. Stres yapmadan beklemeye çalış
Yok cnm test yapmadım yani geçen gün attığım bozuk testi yaptım sadcee oda onu atmak için yapmıştım ateşle takip ediyorum buay olsaydı ateşim düşmezdi cnm malesef zaten sabah dusmesiydi bugün test yapasım vardı zaten yarın regl olcam bekleyim bakım yarın kesin olurum zaten.Kuzu sen test yaptın mı hüç yapmadan öyle öaylar deneme bencee
Bu ilaçlar kanser tedavilerinde kullanılıyor zaten femara klomen letu. Vücuttaki östrojeni baskılayarak vücudu paniğe uğratıyormuş östrojen seviyeleri düştü diye ve vücudun salgılamasınınsağlıyormuşş
Yaaa cok güzel haberKızlar test sonucum çıkmış 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?