Kuzum tek basina bir sebep olamaz demir eksikligi. Etken oldugu soyleniyor gebe kalmada. Üzülme kuzum en azinda ogrendin simdi takviyelerle toparlarsin canim benimBelki de eylül'den beri bu sebep olmuyor üzüldüm şimdi serim olan Demir de yüksek ya onun da dezavantajları varmış umarım doktor güzel bir şey söyler bakalım hayırlısı kuzumcuğum çok sağ ol
Canim 22 ile 25 supheli duruyor sanki. Koyulasmis gibi ikisi de. Sıvı alimina dikkat ediyorsun dimi canim senKızlar ben galiba 22 şubatta pik görmüşüm ya benim testler gittikçe silikleşiyor baksanızababylovee K kugukusu @eva0108
Eki Görüntüle 3551144
Deme öyle isyan etme vardır bı vakti zamanıYıkıldım ne belirti aricam ne çocuk yapıcam yıldım ya sürekli negatif negatif Allah kahretmesin ya nereye kadar böyle onca dua onca göz yaşı o kadar belirti... evet regl ile çok benziyor doktorumda bunu söyledi. Ya kimyasal bile olsa şükür ederim derdim ki en azından tamam kalabiliyorum. Hiçbir sorun yok ya . İnstagrama fşn düşüyor berbat anneler çocuklarını öldürmeye çalışan anneler vs onlar istemediği kadar doğuruyor biz bir bebek için yıllarca uğraşıyoruz haydi bir de 2. Derseniz ooooo daha fazla gidiyor. Cidden yıldım. Kabul etmek lazım sanırım. Allah herkese vermiyor . Bende vermediklerinden biriyim galiba
Evet kuzum 22’si ve 25’i değerlendirmiştikCanim 22 ile 25 supheli duruyor sanki. Koyulasmis gibi ikisi de. Sıvı alimina dikkat ediyorsun dimi canim sen
Amin inşallah senin nasıl gidiyor ovulasyon yapıyordun en son pil görebildiniz miCanim benim ne demekbende zamaninda cok cevap aradim bu ilaçları iğneleri kullanirken. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En kisa zamanda hamile kalalim da bu hesap kitap seylerden kurtulalim inşallah
Güzel canim degerlendirmissiniz de zaten. Yine test yaomaya devam et sen. Qslinda testleri aldigin kadina yollasaydin ya cevaplardiEvet kuzum 22’si ve 25’i değerlendirmiştik
Gördüm kuzum. Dün pik oldu. Bugunde hala koyu. Aksam bir daha yapcam ovülasyon testi bakalim silinmis olur inşallah. Catlamayi da görürsem artik test yapmaktan da kurtulcam. Bu ay sondu hamiş olcam diye inaniyorum ve manifestliyorumAmin inşallah senin nasıl gidiyor ovulasyon yapıyordun en son pil görebildiniz mi
Sadece kasık ağrısı adet sancısının hafifi gibiNe belirtilerin var meselaa
Trendyoldan aldım kuzum innovitaGüzel canim degerlendirmissiniz de zaten. Yine test yaomaya devam et sen. Qslinda testleri aldigin kadina yollasaydin ya cevaplardi
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah herşey ayrı stres ya valla napıcaz bilmiyorumGördüm kuzum. Dün pik oldu. Bugunde hala koyu. Aksam bir daha yapcam ovülasyon testi bakalim silinmis olur inşallah. Catlamayi da görürsem artik test yapmaktan da kurtulcam. Bu ay sondu hamiş olcam diye inaniyorum ve manifestliyorum
evet kuzum öyle görünüyor galiba 22 şubatta yumurtlamışsın diyeceğim ama sen yine de testlere devam et benceKızlar ben galiba 22 şubatta pik görmüşüm ya benim testler gittikçe silikleşiyor baksanızababylovee K kugukusu @eva0108
Eki Görüntüle 3551144
Ayy çok heyecanlı dimi amaaBak tavukcum biraz sabırgüldürdün beni.
Valla bende ayni sen gibiyim bugun yarin catlar galiba yumurtam. Beraber gün sayariz artik. Cok kafaya takmadan amaaa
Seni öyle iyi anlıyorum ki... buradakı her kadın her regl gördüğünde aynı duygulara giriyordur muhtemelen. Benim eski paylaşımlarıma baksan neler neler yazmışım. Ama her döngüde, her ay yeni bir tomurcuk yeşeriyor içimde. Sanki bir ses mutlaka birgün olacak diyor. Kendine izin ver, üzülmeneYıkıldım ne belirti aricam ne çocuk yapıcam yıldım ya sürekli negatif negatif Allah kahretmesin ya nereye kadar böyle onca dua onca göz yaşı o kadar belirti... evet regl ile çok benziyor doktorumda bunu söyledi. Ya kimyasal bile olsa şükür ederim derdim ki en azından tamam kalabiliyorum. Hiçbir sorun yok ya . İnstagrama fşn düşüyor berbat anneler çocuklarını öldürmeye çalışan anneler vs onlar istemediği kadar doğuruyor biz bir bebek için yıllarca uğraşıyoruz haydi bir de 2. Derseniz ooooo daha fazla gidiyor. Cidden yıldım. Kabul etmek lazım sanırım. Allah herkese vermiyor . Bende vermediklerinden biriyim galiba
Belirtiler her iki duruma da benzedigi icin insan neye yoracagini bilemiyor tabi. Reglin 21.günü kanda bakiliyor istersen gidebilirsin regl olursan. İnşallah bebislendigimiz bir ay olsunSadece kasık ağrısı adet sancısının hafifi gibigögüslerimde ağrı ve az bi akinti kısaca hiç bi belirti yok. Bence kesinlikle gebelik yok. Bu ay hsg cektiricem. Bende progesteron dusuklugu olabilir yumurtlamadan sonra progestoronum yukselmiyo gibi bi belirtim var. Gecen ay erken adet olmustum. Bu ayda bakicam eger gecen ay gibi erken olursam muhtemelen progesteronum yukselmiyo.
Bana daha önce kimyasal gebelik olduğu için Progestan başlattı canım doktorum vajinal fitil olarak istersen başla dicem ama doktorun ne der bilemedim. Test yaptırdın mıııDoğru söylüyorsun canım öyle yapayım düşük önleyici ilaç kullanmam gerekiyormu peki öncesinde progestan var elimde
Ya heyecanli olmaz miii. Insan merak ediyor. Icinde bir umut firtinasi kopuyor. Insallah saglikla kolaylikla bu ay nasip eder Allahım kavuşuruz bebislerimize. Amiiiinnn cift cizgilu gebelik testi goreyim görelim insallahhhAyy çok heyecanlı dimi amaahadi bakalım sende çatlamayı haber et, beraber başlayalım şafak saymaya. Artık hamiş haberleri duymak istiyoruuummm içi ben karışık. Çift çizgi hepimize nasip olsun
Valla bu surecte ben stressizim diyene bravoSen
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah herşey ayrı stres ya valla napıcaz bilmiyorum
Benim birkaç duyduğum kişi var canım Demir eksikliğini halledince hemen hamile kalan. Senin de yakın zamanda olucak benceeBelki de eylül'den beri bu sebep olmuyor üzüldüm şimdi serim olan Demir de yüksek ya onun da dezavantajları varmış umarım doktor güzel bir şey söyler bakalım hayırlısı kuzumcuğum çok sağ ol
Evet canım az önce verdim kanı sonucu bekliyorum ben de kullanırım ya zararı olmaz zaten çünkü bende kimyasal yaşadım d.ra gitmedim dahaBana daha önce kimyasal gebelik olduğu için Progestan başlattı canım doktorum vajinal fitil olarak istersen başla dicem ama doktorun ne der bilemedim. Test yaptırdın mııı
Instada minnakkurabiyeler hesabi var. Ona bir gönder fotosunu. Sizin testlerinizi aldm yorumlayabilir misiniz yumurtlama olmus mu diye sorabilirsin.Trendyoldan aldım kuzum innovita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?