- 2 Aralık 2024
- 2.209
- 899
- 38
Bebişim dairesel yapacaksın ben sna ataym anlatıyır hemsireYumurtlama masajı nasıl yapılıyorbenim çatlamadı daha bir türlü. Belirtim de yok. Bugünü değerlendirdim yine de. Gündüz havuç yedim 1 tane şimdi yine mi yesem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişim dairesel yapacaksın ben sna ataym anlatıyır hemsireYumurtlama masajı nasıl yapılıyorbenim çatlamadı daha bir türlü. Belirtim de yok. Bugünü değerlendirdim yine de. Gündüz havuç yedim 1 tane şimdi yine mi yesem
Olur canım bakayımBebişim dairesel yapacaksın ben sna ataym anlatıyır hemsire
Yap ne olacak hazır gençken bol bol değerlendirelim fazlası zarar değil benceAminnn amin aminnn. Çatlamada Senin de rahim için ağrıyor mu kuzumm. Anneciğine bir torun gelsin bütün üzüntüsü gitsinn bu mübarek gecede duamdır. Yanayakıla isteyen babylove kulunu görsün Allah'ım. Vee tüm arkadaşlarımı. (Ya benim libido Allah'tan baskın geldı. Sızın msjları görünce tüh uyusaydım da dmedim değil. Ama ınsan şu bataga düşünce yemin olsun ki birinden dürtülmeyi bekliyor yap ya da yapma diye
![]()
Kız bu arada 26 da dediğim neredeyse 27. Çünkü gece 00 .30a yakındı. O yüzden regl olursam 13unde de olma ihtimalim var yada 12sı aksam. Gerçi son test 10daydı daha silikti 2.den hatırlarsan. Ben yne de 26sı sayayım dmi akşamınıCanim cokta zorlama yarin yine olur birliktelik olmazsa. Sart degil ya. Catlaman olmus zaten. 24 saat yasiyormus catlamis yumurta ya en fazla. O nedenle bence kendini kasma.
Insallah benimki de seninki de tutar kuzum degerlendirmelerimiz bosa gitmezbu ay o güzel müjdeleri aliriz da bebislerimiz bize gelir. Bende duruma göre yarin da belki degerlendiririm sonrasi serbest birakirim. Çünkü bugun 5 6 gibi fln yaptim testi catlamisti. Muhtemelen saat 12 1 gibi catladi o ara baya agri hissetmistim.
Offf yanyana gelene dek uykudan geberdim kuzum. Ama zorunlu gb olmadı Allah'tanyeter artık. Bu ay son cidden son bu direniş. Mart kedileri gibi olduk bu nedir yeaaaa
![]()
Hoş geldin canım ne iyi yapmışsınMerhaba! Herkes kendi yolculuğunu yaşıyor şu hayatta. Ben de aranıza katılmak istedim. 2020 yılında ilk çocuğumu dünyaya getirdim. Ellerinizden öper şimdi beş yaşına girecek. İkinci bir çocuğumuz olsun istiyoruz uzun zamandır ve neredeyse hiç korunmadık ama çok takılmadık da. Geçen ağustos ayında erken dönemde hamilelik fark ettim ancak kimyasal gebelik olduğu ortaya çıktı ve 2 ay gibi bir zamanda süreç kendiliğinden sonlandı. Geçen ay rahim filmi çektirdim bir sorun gözükmedi. Amh ise 0.039 çıktı. Seconded infertil dendi. Takipli olduğum doktor tüp bebek yaptır dedi. Ben de farklı bir doktor görüşü de almak istedim. Adetimin 11. Gününde muayenemde vajinal ultrasonda yumurtalıklarımı kontrol etti ve oluştuklarını 14mm olduklarını söyledi bir hafta sonra tekrar gelmemi ve bu süreçte gün aşırı birliktelik önerdi. Tekrar muayeneye gittiğimde yumurtaların çatladığını, test için adeti bekleyeceğimizi söyledi. Ama maalesef bugün regl oldum. Kist vs bir sorun yok, yumurtalarda bir sorun yok ama Allah nasip etmiyor. Yeni doktorum tüp bebek için acele etme daha altı ay önce hamile kalmışsın demek ki kalabiliyorsun dedi. İçim rahatladı açıkçası. Bugün kendisi ile görüştüm adetin beşinci günü başlayacağım bir ilaç yazacağını söyledi. Buraya bir günce olsun diye yazmak istedim. Belki mutlu belki mutsuz bir hikaye olur bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Allah isteyen herkese nasip etsin, olanlara da sağlık ve sıhhat versin.
Hoşgeldin cnm ya bu ikinci cocuk yapmak nekdsr zorlaştı bide daha kolay hemen olur derlerdi ki öylede oluyordu herkezde ne olduda artık olmyor yada gercekten bizlerdemi sabır kalmadı anlayamıyorum bnce hamilede kslıyordun hemen tüp bebek yapma bence 1 yıl olduysa denemeniz yumurta takibi yaptırınMerhaba! Herkes kendi yolculuğunu yaşıyor şu hayatta. Ben de aranıza katılmak istedim. 2020 yılında ilk çocuğumu dünyaya getirdim. Ellerinizden öper şimdi beş yaşına girecek. İkinci bir çocuğumuz olsun istiyoruz uzun zamandır ve neredeyse hiç korunmadık ama çok takılmadık da. Geçen ağustos ayında erken dönemde hamilelik fark ettim ancak kimyasal gebelik olduğu ortaya çıktı ve 2 ay gibi bir zamanda süreç kendiliğinden sonlandı. Geçen ay rahim filmi çektirdim bir sorun gözükmedi. Amh ise 0.039 çıktı. Seconded infertil dendi. Takipli olduğum doktor tüp bebek yaptır dedi. Ben de farklı bir doktor görüşü de almak istedim. Adetimin 11. Gününde muayenemde vajinal ultrasonda yumurtalıklarımı kontrol etti ve oluştuklarını 14mm olduklarını söyledi bir hafta sonra tekrar gelmemi ve bu süreçte gün aşırı birliktelik önerdi. Tekrar muayeneye gittiğimde yumurtaların çatladığını, test için adeti bekleyeceğimizi söyledi. Ama maalesef bugün regl oldum. Kist vs bir sorun yok, yumurtalarda bir sorun yok ama Allah nasip etmiyor. Yeni doktorum tüp bebek için acele etme daha altı ay önce hamile kalmışsın demek ki kalabiliyorsun dedi. İçim rahatladı açıkçası. Bugün kendisi ile görüştüm adetin beşinci günü başlayacağım bir ilaç yazacağını söyledi. Buraya bir günce olsun diye yazmak istedim. Belki mutlu belki mutsuz bir hikaye olur bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Allah isteyen herkese nasip etsin, olanlara da sağlık ve sıhhat versin.
Of ne güzel ya insan olmak da zor be gerçekten hele kadın olmakDeli kız hadi inşallah buay peş peşe gelir haberimiz kedilerin maşallahı var cnm doguruyor dogurdugu ay yine hamile kalıyor
![]()
Ya Bu arada bu grubun bir araya gelmesi lazımdı düşünsenize of ne güzel olurdu yüz yüze sanki hepinizi yüz yüze tanıyor gibiyim içimde öyle bir his enerjiDeli kız hadi inşallah buay peş peşe gelir haberimiz kedilerin maşallahı var cnm doguruyor dogurdugu ay yine hamile kalıyor
![]()
Emin ol salinca geliyor kafa dolu oldugu zman stresten bebişler gelmiyor Kiloyla alakali oldugunu sanmiyorum kuzum cevremde 90kg olup dogum yapanlar var iki sene arayla hemde herseyin bi vakti var ben inaniyorum inşallah ramazan bayraminda guzel haberler alirsinİnşallah kuzum öyleymiş yok cnm 2 saatlik mesafe ödel araçla 1.1.5 saate varıyoruz amin cnm
İyi cnm dün bende tekrar doktora gittim tekrsr tahlil ysptı alttan baktı bu ay 2 yumurtam olmuş biri cstlamış biride çatlamamis kist olmuş ama sorun yok dedi soldada yeni döngüye 2 tane kaliteli yumurtan var haftada 3 gün düzenli ilişki yürüyüş brazda kilo ver dedi gebelige engel hiçbir sorun yokmuş cok şükür tahlil sonuçlarımda güzel çıktı hazirana düzenli ilişki yaşa hiçbirsey takip etme dedi zaten bnde artık bakmak istemyordum sigarıya bırak tamamen dedi hazirana kadarda gebelik olmazsa eşine bakacagım ona göre ilerliycez dedi hazirana kdar saldım gitti vala hayırlısı olsun ya nasip nezmansa ozman gelicek bebislerimiz zorlamayla takip etmeyle gelmyor malesef
Belkide olablir cnm evet istemesede sen yaptırmak istiyorum de yinede memsundan bu doktorla hep devam et cnm
Bugunde degerlendir bnce gayet yeterli cnm inşallah tutar buay kuzum sakın bnları düşünme artık oyalnacak birşeyler bul kendine![]()
Ayyy ne güzel bir duadir bu böyleAminnn amin aminnn. Çatlamada Senin de rahim için ağrıyor mu kuzumm. Anneciğine bir torun gelsin bütün üzüntüsü gitsinn bu mübarek gecede duamdır. Yanayakıla isteyen babylove kulunu görsün Allah'ım. Vee tüm arkadaşlarımı. (Ya benim libido Allah'tan baskın geldı. Sızın msjları görünce tüh uyusaydım da dmedim değil. Ama ınsan şu bataga düşünce yemin olsun ki birinden dürtülmeyi bekliyor yap ya da yapma diye
![]()
Kuzum 26 si kabul et tabi. Senin 26sı catlama benim 28 catlama pes pese pozitif haberleri alırız insallah aminnKız bu arada 26 da dediğim neredeyse 27. Çünkü gece 00 .30a yakındı. O yüzden regl olursam 13unde de olma ihtimalim var yada 12sı aksam. Gerçi son test 10daydı daha silikti 2.den hatırlarsan. Ben yne de 26sı sayayım dmi akşamını
Ben ne yazacagimi bilmiyorum sanki bosa çabalıyorum. 15 gündür test yapıyorum bugün en koyu halini gördüm eşim kuzenini davet etti ettiği yetmez gibi adami kalacağı yere götürmeyip evde yatırıyor deli olacam. Sanırım vazgeçecegim çocuk istemektenBence çatlamış canım
Ve her ay diyoruz ki heh bu agrı olana dek sabır. Ama edemıyoruz olunca da ha işte buydu diyoruz. Gerçekten kedi de olsak biz dolanırdık miyav miyav neden gebe kalmadım tekir nerdesin dye hashhaahAyyy ne güzel bir duadir bu böyleAllahım saglikla kolaylıkla nasip etsin inşallah hamiş olmayi anneme torun vermeyi
aminnn Allahım aminn inşallah
inşallah bu beklemeleeimizin sonu bebek müjdeleri ile sonlanır
Cok haklisin burdan gelecek bir fikirle insan bir yola giriyor hemenbiri degerlendir dese hemen aklima giriyor
Kuzum 26 si kabul et tabi. Senin 26sı catlama benim 28 catlama pes pese pozitif haberleri alırız insallah aminn
Agriyor kuzum ya. Bu ay hele daha fazla agri hissettim bide birliktelikte bile agri oldu yani oyle soyleyim. Bacagim bile agriyor hala. İnşallah güzel sonlansin
Kuzen de neymiş kaynana kayınpeder 1 ay bende kaldı hıc oralı olmadım mecburö gece kuzenın horlamasnı duyunca hop banyoyaBen ne yazacagimi bilmiyorum sanki bosa çabalıyorum. 15 gündür test yapıyorum bugün en koyu halini gördüm eşim kuzenini davet etti ettiği yetmez gibi adami kalacağı yere götürmeyip evde yatırıyor deli olacam. Sanırım vazgeçecegim çocuk istemekten![]()
Oluyor böyle şeyler canım ama bir şekilde değerlendirebilirsen değerlendirBen ne yazacagimi bilmiyorum sanki bosa çabalıyorum. 15 gündür test yapıyorum bugün en koyu halini gördüm eşim kuzenini davet etti ettiği yetmez gibi adami kalacağı yere götürmeyip evde yatırıyor deli olacam. Sanırım vazgeçecegim çocuk istemekten![]()
Canim iste bazen degisebiliyor olabilir göğüs agrisi bu defa hissetmemis olabilirsin dedigin gibi hayit tohumu da yapmış olabilir. Ben biraz mesafeli kalmayi tercih ediyorum o bitkiyeVe her ay diyoruz ki heh bu agrı olana dek sabır. Ama edemıyoruz olunca da ha işte buydu diyoruz. Gerçekten kedi de olsak biz dolanırdık miyav miyav neden gebe kalmadım tekir nerdesin dye hashhaahbenm de bacagmhala uyuşuk . Kasıklarım batıyor hatta bugun dra ihanet edip ovulasyon yaptım digerlrnın altına koydum. Eşim dıyr kı gerçekten yorumsuz kalıyorum Dr catladı diyor sen nasıl ikna olmuyursun. Kuzum ben göğüs ucundan anlıyorum ya normalde dakikasına kadar benim bu ay meme ucumda gram Ağrı acıyok 6 yıldır ılkkez o detay yok ve daha önce de başıma geldi bole benzer degsk durum geçenlerde bir arkadaşa anlatmaya çalışırken meme ucundan anlıyorum dedim ve kendi kendime nazar ettim ya da hayat tohumu progesteronum düşüktü onu yükseltti O yüzden ağrımıyor başka bir şey aklıma gelmiyor
Ama gerçekten nazar var yani gerçekten yazın da böyle kendi kendime nazar ettim. Yine destan yazdım ama durum böyle sırf bu yüzden yine ovulasyon yapayım dedim tabii doktorum haklı çıktı bak nasl silik alttakı
Ama öyleee kedi bile olsak akıllanmayz ahahaha Hayıtı 2,3 içtim kuzum. Ama mantıken işe yaradı dye düşünüyorum Çünkü progesteron düşüklüğü memede cok agrı yaparmış brz düşüktü belki de duzeldı agrımadı vs. Kendımı ıkms rtmrye calsyrm ılkkez ucu acımıyorCanim iste bazen degisebiliyor olabilir göğüs agrisi bu defa hissetmemis olabilirsin dedigin gibi hayit tohumu da yapmış olabilir. Ben biraz mesafeli kalmayi tercih ediyorum o bitkiye
Catlamis iste ikna ol.artikkkvucudn kendi isleyisi bir sekilde ilerliyor aslinda biz merak edip kurcalamasak daha hizli hamile kalcaz ama iste yumurtlama mi catlamami aman su belirti niye olmadi veya oldu derken vucudun aslinda dogal akisini sekteye ugratiyoruz. Ama elimizde degil bununda farkindayiz. Allahim bir an evvel bebislerimizi nasip etsin bize gelsin bebisler de bizde bu karmasik durumdan kurtulalim.
Kedi yorumuna cok güldüm valla dogru diyosundiger kedi 5 dogurur biz 3 dogurursak mır mır yapa yapa ovülasyon testi arardik ahhaha
![]()
Canım herkeste aynı belirtiler olmayabiliyor bence sağlıklı gebelik olcak senin değerlerin de çok güzel çıkmış bence maşallah bende akıntı var diye telaşlıyım grip daha ağır basıyordur belirtileri anlamıyorsundur sıkma canını iyi düşünYok canım benim akıntım da yok ben o yüzden de umutsuzluğa kapıldım. Belirtiler gitti grip de olunca pek umudum kalmadı ama hala dua ediyorum![]()
Şimdi ben de tedirgin oldum acaba benim de çatlama olduysa ve meme ucu belirti vermediyseAma öyleee kedi bile olsak akıllanmayz ahahaha Hayıtı 2,3 içtim kuzum. Ama mantıken işe yaradı dye düşünüyorum Çünkü progesteron düşüklüğü memede cok agrı yaparmış brz düşüktü belki de duzeldı agrımadı vs. Kendımı ıkms rtmrye calsyrm ılkkez ucu acımıyorzaten evet çatladı ya gerisi umursamayalım ben de umursamıyorum gebelk olaynı suan hatt sizlere bırz veda edecegm trıbe girmemek adına
Haklısın canım ama işte galiba keseyi görene kadar böyle korkular olucakCanım herkeste aynı belirtiler olmayabiliyor bence sağlıklı gebelik olcak senin değerlerin de çok güzel çıkmış bence maşallah bende akıntı var diye telaşlıyım grip daha ağır basıyordur belirtileri anlamıyorsundur sıkma canını iyi düşün![]()