- 20 Haziran 2016
- 5.475
- 9.774
- 198
Sağol kuşum bakalım regl tarihimi de kestiremiyorum haftaya bi gün artıkCanım ben mesajları şimdi okuyabiliyorum bugün henüz doktorum dedi bana adet olunca 2 , 3 veya 4. gün geliyorsun diye yani 2 günde olur 4'te
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuşum bakalım regl tarihimi de kestiremiyorum haftaya bi gün artıkCanım ben mesajları şimdi okuyabiliyorum bugün henüz doktorum dedi bana adet olunca 2 , 3 veya 4. gün geliyorsun diye yani 2 günde olur 4'te
Aynen canım şu hsg çekilsinde doktorun içi bi rahatsın. çünkü zor konuştum dinlemek istemedi once hsg diyip durduBence sen progestan fitil veya duphaston kullanmalisin. Gebelik olusup tutunamadigini düşünüyorsan. Ama bu sureclerde hic kan verdin mi mesela gebelik olusuyor ihtimalini guclendirecek bir sey olmali elinde ki doktora da soyleyebilesin bunu ona gore tedavi uygulasin.
Malesef artik kendimizin dr.u olduk
İnşallah olmazsın bebişim inşallah inşallahSağol kuşum bakalım regl tarihimi de kestiremiyorum haftaya bi gün artık
Benm de hormon sonrası muhtemelen hsg.. anestezili mi olcsksın canmAynen canım şu hsg çekilsinde doktorun içi bi rahatsın. çünkü zor konuştum dinlemek istemedi once hsg diyip durduben bu konuyu anlattım zar zor da olsa. hsg den sonra bakıcam vermezse ben kendim bir ay kullanıcam denerim en azindan
aynen canim bi kan tahlilim yok zaten lekelenme oluyo ertesi gun regl basliyo muhtemelen tutunamiyo yani gebelik olusmuyodur yada olusuyo ama hemen dusuyo. İlginç bir durum yani.
Evet döngünün ortasından başladığın için öyle olmuş olabilir bence de mantıklı sonuçta doktor kaç gün önce çatladığını bilemez canımKızlar benim aklıma ne geldi. Ben 26'sında testleri yaptım ya sonra deli gibi yumurta akım belagrm devam etti. Belki de 14 . gün çat ladı haliyle testlerde silik çıktı tm pik çıkmadı. Böylelikle piki göremedim ve doktorda 2 günlük sıvıyı gördü Bence mantıklı düşününce iki kere yumurtladımSunsun9
babylovee Çünkü ben bodoskslama ovulasyon testi yaptım. Döngünün 15. günü idi öyle 11 .gün falan başlamadım ki
Daha yeni gittiğim için hiç içimden gelmiyor uğraşmakKuzum Dr a gitsen mi yumurtan varsa catlatma ıgnesi verıyorlar sanki.![]()
O zaman test yapmama 3 gün kalıyor 26 sıys O kesin ya da 25 hadi 26 diyelim y bugun 5'i 7 gün oluyordolu dolu. Ben o zaman cumartesi günü test yapabilirim. Negatif çıkarsa adet olmayı beklerim eğer adet olursam da 12'sinde . İkinci yumurtanın tutmadığı anlamına gelir herhalde öyle mi oluyorEvet döngünün ortasından başladığın için öyle olmuş olabilir bence de mantıklı sonuçta doktor kaç gün önce çatladığını bilemez canım
Kuzum benim sen değerlendir o zaman geçen ay ki döngüye göre git moralini yüksek tut lütfenDaha yeni gittiğim için hiç içimden gelmiyor uğraşmakbi de ramazan zaten oruçluyken daha zor olur
Aynen cumartesi test yapabilirsin ya da çatlamaya göre değilde tutması muhtemel son ilişkiye göre mi hesaplayıp test yapsanO zaman test yapmama 3 gün kalıyor 26 sıys O kesin ya da 25 hadi 26 diyelim yarın bugun 5'i 7 gün oluyordolu dolu. Ben o zaman cumartesi günü test yapabilirim. Negatif çıkarsa adet olmayı beklerim eğer adet olursam da 12'sinde . İkinci yumurtanın tutmadığı anlamına gelir herhalde öyle mi oluyor
Ama çok ilişki var en sonu 4 Mart o zaman ikinci yumurtlama bile tutacaksa tutarAynen cumartesi test yapabilirsin ya da çatlamaya göre değilde tutması muhtemel son ilişkiye göre mi hesaplayıp test yapsan
Evet 2. Yumurta için beklemen gerekir yani en geç ne zaman gelir senin regl ? Benim de geçen ay çok kötü kabızlık vardı hatta bebek olsa zarar görür mü diye sormuştum buradaki kızlaraEğer adet olmazsam da bu doktorun yine yanlış gördüğünü göstermez Bu sefer de ikinci yumurtayı odaklanacağım. Doğru değil mi Çünkü çok kafam karıştı Bu aySunsun9 Bu arada söylemesi ayıp o kadar kötü kabız olmuşum ki yani.gaz sancım basladı bu aksam cok fena
Ben de arada yaşıyorum bunu şu an yaşadığım gaz ve kabızlık yumurtlama olduğunu gösteriyor kuzum zatenEvet 2. Yumurta için beklemen gerekir yani en geç ne zaman gelir senin regl ? Benim de geçen ay çok kötü kabızlık vardı hatta bebek olsa zarar görür mü diye sormuştum buradaki kızlarao kadar beterdi. Bol su içmeye çalış
Benim dün çatlamaya göre 3 Mart artı 14.. 17 Mart regl. Peki iki kere yumurtlama da ikinci yumurtlama mı dökülüyor acaba onu bilen var mı yaEvet 2. Yumurta için beklemen gerekir yani en geç ne zaman gelir senin regl ? Benim de geçen ay çok kötü kabızlık vardı hatta bebek olsa zarar görür mü diye sormuştum buradaki kızlarao kadar beterdi. Bol su içmeye çalış
Bu ay hiç yok bende ya ne oluyor anlamıyorum en azından bi şişkinlik olurduBen de arada yaşıyorum bunu şu an yaşadığım gaz ve kabızlık yumurtlama olduğunu gösteriyor kuzum zaten
Yarından itibaren kuru incir yer misin hadi birlikte yumurtlatalım seniBu ay hiç yok bende ya ne oluyor anlamıyorum en azından bi şişkinlik olurdu![]()
Bilmiyorum ama mantıken 2. Yumurtaya göre hesap edilir diye düşünüyorum. Bi de yumurta olmasa bile regl olunuyormuş o nasıl hesaplanıyor acaba onu da merak ediyorum benBenim dün çatlamaya göre 3 Mart artı 14.. 17 Mart regl. Peki iki kere yumurtlama da ikinci yumurtlama mı dökülüyor acaba onu bilen var mı ya
Yiyordum aslında ama inositole başlayınca bırakmıştım nasıl olsa takviye kullanıyorum diye. Yumurta olugunlaştırması ayrı dert çatlatması ayrı dert gerçektenYarından itibaren kuru incir yer misin hadi birlikte yumurtlatalım seni![]()
Bence sen bi cumartesi bi de haftaya salı test yap. Eğer çıkmazsa 17 mart bekleyip tekrar yaparsınBenim dün çatlamaya göre 3 Mart artı 14.. 17 Mart regl. Peki iki kere yumurtlama da ikinci yumurtlama mı dökülüyor acaba onu bilen var mı ya