2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

ben bi daha test mest almıcam bu testler insanın psikolojisini bozuyo bağımlı gibi yaptıkça yapası geliyo 😂😂 yok gülüyorum falan ama iyi değil yani insanı daha çok geriyo yok çatlamadan sonra silindimi yok negatif olsu pozitif ne zaman olur yada olmazmı 🫣 valla normal insanlar bizim yaptığımızı yapmaz bi de ben 2. çocuk hiç bi şekilde düşünmeyen biriydim ne olduysa kürtaj olduktan sonra oldu çok taktım sanırım kafaya oysa o ay hamile kaldığımda hiç haberim bile yoktu lekelenmem gelince şüphelenip test yaptım yoksa ihtimal bilr vermiyodum 🤨 Allahın işine mi karışıyoruz diyorum tövbe estafurullah 🤦‍♀️ bu ay hamilr olduğumu düşünmüyorum zaten bi an önce regl olsam yeni tedaviye başladam diyorum bu ay iğne tedavisi yapacak dr um bakalım kısmetse ama test falan almıcam dr şu gün test yap demedende yapmıcam totem yapıyorum bu da burda dursun 😊

Kızlar gebelik öğrenip çamur kahverengi ama açık renkte leke gören var mı kan vermeye gideceğim bugün şehir dışındayım doktoruma gidemiyorum çok korkuyorum başına böyle bir şey gelip gebeliği devam eden var mı ben boş gebelik yaşadım ve onda da böyle leke gelmişti yine aynı olmaz inşallah 😭

Canım bugun ogrenıyordum ya 1 hafta sonra dusuk yapıyordum.eşımdede bende sıkıntı yok genetıkte yaptırdık sadecr bnde kan pıhtılaşması cıktı oyle dedıler ama bu ay kı gıttıgım doktor aşılama yaptı ve kan pıhtılaşman yok dedı oda
Anladim canim çok geçmiş olsun pes peşe olmus kayiplarin çok zor gerçekten 😔 anlıyorum seni.. inşallah bebek isteyen hepimize Allahım en yakın zamanda nasip eder bebisleri...

Aşılamada nasil anliyormus ki dr pıhtılaşma olmadığını. Oyle anlaşılacak birsey degil bence sen cikan test sonuçları ne diyorsa ona göre ilerle. Bende de çıktı pıhtılaşma yatkınlığı

Kızlar gebelik öğrenip çamur kahverengi ama açık renkte leke gören var mı kan vermeye gideceğim bugün şehir dışındayım doktoruma gidemiyorum çok korkuyorum başına böyle bir şey gelip gebeliği devam eden var mı ben boş gebelik yaşadım ve onda da böyle leke gelmişti yine aynı olmaz inşallah 😭
Bazen tutunma kanamalarinin rengi bahsettigin gibi oluyormus burda okumuştum. Seninki de belki öyle birseydir strese sokma kendini sakin ol birazcik. Sakince doktora git ve testini verip bekle. İnşallah bebegin seninledir 🙏

Belirtimi bilmiyorum arada kasığıma vuran ince bir ağrı oluyor geçici ama göğüs hassasiyeti var biraz. Aslında regl ile aynı sanırım. 5 günüm kaldı ovitrellenin 9vE 10. Günü test yaptım negatif çıktı. İğne etkis geçmiş yani sizde var mı belirti
Aynı belırtılet canım ıkı gun sonra test gunum.bır haftadır adet sancım var gögsüm agrıyo ıkı defa ıdrarda negatif gördüm carsamba kan vercem bakalım

Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye Eklerim 🥰 Umarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim 🤲🌸🐣

Üye AdıSATBATOvulasyon 🥚Çatlama İğnesi 💉Sonuç
@istanbullugelinnnn29 Kasım29 Aralık
@Elo239
aralık
5
Ocak
C cicekkiz00 9
Aralık
9
Ocak
Tmd2020 Tmd2020 7
Aralık
11
Ocak
@zeyyy12315 Aralık11 Ocak28 Aralık 🥚
@Goodnews17 Aralık11
Ocak
@monica12315Aralık11
Ocak
@brcmmmm15 Aralık12
Ocak
@Mervesre4115 Aralık12
Ocak
29 Aralık 🥚
@Daydi17 Aralık13 Ocak30 Aralık 💉
@alyanil20
Aralık
14
Ocak
@nakum16
Aralık
14
Ocak
@papatyamm1313 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@pamilyaponca18 Aralık15 Ocak3 Ocak 🥚
@frefly13 Aralık15 Ocak1 Ocak 🥚
@mmatmazellll6
Aralık
15
Ocak
31 Aralık 🥚
@Mevsimm3416
Aralık
15
Ocak
@asiliris13
Aralık
15
Ocak
@Evanora19
aralık
15 Ocak
@nurtenggggg17
Aralık
16
Ocak
N nursell45 7
Aralık
15
Ocak
30 Aralık Aşılama 💉
@duskapani22
Aralık
16
Ocak
@bircivcivdaha20
Aralık
16
Ocak
@birciftbebekcorabi15
Aralık
16
Ocak
@huzurlu1i20
Aralık
17
Ocak
@nilnc18 Aralık17
Ocak
A arslnnnn 20
Aralık
17
Ocak
2 Ocak 💉
@kelebek-320
Aralık
18
Ocak
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık18
Ocak
31 Aralık🥚31 Aralık💉
@minikediko22 Aralık18
Ocak
31 Aralık 🥚
@Alin Ada21
Aralık
18
Ocak
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
@aylemakk24 Aralık21
Ocak
@banaderlerelif26 Aralık21 Ocak
@teacherofchemistry26 Aralık22
Ocak
@Faylinn26 Aralık22 Ocak
@Eseski2623 Aralık23 Ocak9 Ocak 🥚
@uuullku24 Aralık23
Ocak
@Sillage9228
Aralık
24
Ocak
@parla121227
Aralık
24
Ocak
@Ozerrrr26 Aralık25
ocak
@sultan 212129 Aralık26
Ocak
@ifna11
Ocak
26
ocak
12 Ocak 💉
@Belina27
Aralık
26
Ocak
@lokumnazli22 Aralık26
Ocak
6 Ocak 🥚
@eva010831 Aralık26
Ocak
@abababba28 Aralık26 Ocak9 Ocak 🥚
@ltfye631
Ocak
26
Ocak
@caca6029 Aralık28
Ocak
@linalina1234
Ocak
29
Ocak
@minma12157
Ocak
30
Ocak
@eylulesma30 Aralık31
Ocak
@soGuk nevale27
Aralık
31
Ocak
@Sweetbird1
Ocak
31
ocak
pinkflowers1 pinkflowers1 5 Ocak1 Şubat
@yesilelma133
Ocak
3 Şubat
@Sunsun93
Ocak
3
Şubat
@makaleyaz8
Ocak
3
Şubat
20
Ocak 💉
@freewoman19 Ocak12 Şubat
lucky cim benim + lar mısın :oops:
kan verdim 971 çıktı
inşallah bi sürü artılar gelir :nazar::anne:

Anladim canim çok geçmiş olsun pes peşe olmus kayiplarin çok zor gerçekten 😔 anlıyorum seni.. inşallah bebek isteyen hepimize Allahım en yakın zamanda nasip eder bebisleri...

Aşılamada nasil anliyormus ki dr pıhtılaşma olmadığını. Oyle anlaşılacak birsey degil bence sen cikan test sonuçları ne diyorsa ona göre ilerle. Bende de çıktı pıhtılaşma yatkınlığı
Ben o doktora testlerımı goturdum herseyıme baktı aşılama oncesı. Dedım kan pıhtılalasmam var gunluk coraspin kan sulandırıcı hap kullanıyorum.sonra sonucuma baktı öyle bırsey yok kullanma dedi.Muanede orda oldum tekrar kan testlerım yapıldı hıc bır sıkıntı gorulmedı.sadece yumurta rezervem sınırda cıktı ama doktor dedı test sonucun boyle ama gayette yumurtaların var rahmınde guzel ultrason da hıc bır sıkıntı yok bır cocugunda var.o yuzden önce aşılama deneyelım en son olmazsa tüp bebek dedı.sadece femara verdı sonra ovitrella vurulup aşılama oldum gunumu beklıom ıste test vermek ıcın

Ben o doktora testlerımı goturdum herseyıme baktı aşılama oncesı. Dedım kan pıhtılalasmam var gunluk coraspin kan sulandırıcı hap kullanıyorum.sonra sonucuma baktı öyle bırsey yok kullanma dedi.Muanede orda oldum tekrar kan testlerım yapıldı hıc bır sıkıntı gorulmedı.sadece yumurta rezervem sınırda cıktı ama doktor dedı test sonucun boyle ama gayette yumurtaların var rahmınde guzel ultrason da hıc bır sıkıntı yok bır cocugunda var.o yuzden önce aşılama deneyelım en son olmazsa tüp bebek dedı.sadece femara verdı sonra ovitrella vurulup aşılama oldum gunumu beklıom ıste test vermek ıcın
Merak ettim pihtilasma test sonucunu paylasabilir misin ?
Sana coraspin ic dediler mi peki kendin mi tercih ettin kullanmayi. Cok ileri seviye degilse pıhtılaşma pek birsey önermiyor dr.lar çünkü. Yani sen bilirsin tabiki ama bence bir dr daha gormeli sonuclarini. Amh düşük cikiyorsa rezerv azaliyor demektir hayir düşük degil demesi de celiski. Bilemedim canim bu konular boylr bence düşük degil iyi gayet demekle olmaz malesef sonra dr hatasi yüzünden cok zaman kaybeden bazi seylere gec kalan arkadaslar var forumda malesef.

Aynı belırtılet canım ıkı gun sonra test gunum.bır haftadır adet sancım var gögsüm agrıyo ıkı defa ıdrarda negatif gördüm carsamba kan vercem bakalım
Günaydın . Bende ovitrellenin 9,10 günü yaptım test negatifti. Testin etkisi geçmiş. Bugün ovitrelllenin 11.günü aşılamanın 10.günü ilk idrarla şimdi gene erken gebelik test yaptım negatif sanırım turmadı. Zaten dün akşam hafif hafif regl ağrım oldu sanırım olmayacak

aminn en önemlisi o sağlıkla sonuçlansın. darısı bekleyen herkeisn başına :KK200: :KK36:
Günaydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Erken mi yaptım yoksa burdan pozitife dönmezmi regl 17 Ocak test günümde 17 Ocak doktorun dediği

Back
X