- 3 Nisan 2019
- 997
- 381
- 103
- 38
Allah gönlüne göre versin canımBana da dua edin bu ay hamile kalayım femara kullanıyorum umarım işe yarar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin canımBana da dua edin bu ay hamile kalayım femara kullanıyorum umarım işe yarar![]()
Şimdi dayanamadım ve üç tane test yaptım net cizgi çıktı gecikmenin beşinci günündeSonucunuz ne oldu benimde 9 aralık sat 5 Ocak bat gecikmenin 4.gunu kan verdim negatif ama hâlâ olmadım
Anladim canim çok geçmiş olsun pes peşe olmus kayiplarin çok zor gerçektenCanım bugun ogrenıyordum ya 1 hafta sonra dusuk yapıyordum.eşımdede bende sıkıntı yok genetıkte yaptırdık sadecr bnde kan pıhtılaşması cıktı oyle dedıler ama bu ay kı gıttıgım doktor aşılama yaptı ve kan pıhtılaşman yok dedı oda
Bazen tutunma kanamalarinin rengi bahsettigin gibi oluyormus burda okumuştum. Seninki de belki öyle birseydir strese sokma kendini sakin ol birazcik. Sakince doktora git ve testini verip bekle. İnşallah bebegin seninledirKızlar gebelik öğrenip çamur kahverengi ama açık renkte leke gören var mı kan vermeye gideceğim bugün şehir dışındayım doktoruma gidemiyorum çok korkuyorum başına böyle bir şey gelip gebeliği devam eden var mı ben boş gebelik yaşadım ve onda da böyle leke gelmişti yine aynı olmaz inşallah![]()
BAT 11 ocak ama bende şaşırdım yüksek çıkmşKaç gün geçti bar neydi çok güzel çıkmış
Aynı belırtılet canım ıkı gun sonra test gunum.bır haftadır adet sancım var gögsüm agrıyo ıkı defa ıdrarda negatif gördüm carsamba kan vercem bakalımBelirtimi bilmiyorum arada kasığıma vuran ince bir ağrı oluyor geçici ama göğüs hassasiyeti var biraz. Aslında regl ile aynı sanırım. 5 günüm kaldı ovitrellenin 9vE 10. Günü test yaptım negatif çıktı. İğne etkis geçmiş yani sizde var mı belirti
Ikı kez ıdrarda negatif gordum.31 aralıkda asılsma oldum 15 ocakdada kan tahlılı yap dedıler beklıyorum bende olsaydı sence cıkmazmıydı idrardasen test yapmadınmı hiç 30 aralık aşılama olmuşsun bende 31 aralık iğne oldum![]()
lucky cim benim + lar mısınKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Elo23 9
aralık5
OcakC cicekkiz00 9
Aralık9
OcakTmd2020
7
Aralık11
Ocak@zeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@asiliris 13
Aralık15
Ocak@Evanora 19
aralık15 Ocak @nurtenggggg 17
Aralık16
OcakN nursell45 7
Aralık15
Ocak30 Aralık Aşılama @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
Ocak@birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
OcakA arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
OcakLucky_16
22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
Ocak@Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Sillage92 28
Aralık24
Ocak@parla1212 27
Aralık24
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@sultan 2121 29 Aralık 26
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @Belina 27
Aralık26
Ocak@lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak @eva0108 31 Aralık 26
Ocak@abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocak@eylulesma 30 Aralık 31
Ocak@soGuk nevale 27
Aralık31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocakpinkflowers1
5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
Ben o doktora testlerımı goturdum herseyıme baktı aşılama oncesı. Dedım kan pıhtılalasmam var gunluk coraspin kan sulandırıcı hap kullanıyorum.sonra sonucuma baktı öyle bırsey yok kullanma dedi.Muanede orda oldum tekrar kan testlerım yapıldı hıc bır sıkıntı gorulmedı.sadece yumurta rezervem sınırda cıktı ama doktor dedı test sonucun boyle ama gayette yumurtaların var rahmınde guzel ultrason da hıc bır sıkıntı yok bır cocugunda var.o yuzden önce aşılama deneyelım en son olmazsa tüp bebek dedı.sadece femara verdı sonra ovitrella vurulup aşılama oldum gunumu beklıom ıste test vermek ıcınAnladim canim çok geçmiş olsun pes peşe olmus kayiplarin çok zor gerçektenanlıyorum seni.. inşallah bebek isteyen hepimize Allahım en yakın zamanda nasip eder bebisleri...
Aşılamada nasil anliyormus ki dr pıhtılaşma olmadığını. Oyle anlaşılacak birsey degil bence sen cikan test sonuçları ne diyorsa ona göre ilerle. Bende de çıktı pıhtılaşma yatkınlığı
MasAllah cnm gözün aydın.kacıncı gunde cıktı sonuclucky cim benim + lar mısın
kan verdim 971 çıktı
inşallah bi sürü artılar gelir![]()
Normal canım o zaman. Benım ılk gebelıgım 3 gun gecmısti beta 1313 cıkmıstıBAT 11 ocak ama bende şaşırdım yüksek çıkmş
Tebrik ederimlucky cim benim + lar mısın
kan verdim 971 çıktı
inşallah bi sürü artılar gelir![]()
1 gün gecikmeliMasAllah cnm gözün aydın.kacıncı gunde cıktı sonuc
benim daha önce 1 sağlıklı 1 düşük hamileliğim oldu. hiç böyle çıkmamıştı. o yüznden şaşırdımNormal canım o zaman. Benım ılk gebelıgım 3 gun gecmısti beta 1313 cıkmıstı
aminn en önemlisi o sağlıkla sonuçlansın. darısı bekleyen herkeisn başınaTebrik ederimsağlıklı artışlarınız olsun
![]()
Merak ettim pihtilasma test sonucunu paylasabilir misin ?Ben o doktora testlerımı goturdum herseyıme baktı aşılama oncesı. Dedım kan pıhtılalasmam var gunluk coraspin kan sulandırıcı hap kullanıyorum.sonra sonucuma baktı öyle bırsey yok kullanma dedi.Muanede orda oldum tekrar kan testlerım yapıldı hıc bır sıkıntı gorulmedı.sadece yumurta rezervem sınırda cıktı ama doktor dedı test sonucun boyle ama gayette yumurtaların var rahmınde guzel ultrason da hıc bır sıkıntı yok bır cocugunda var.o yuzden önce aşılama deneyelım en son olmazsa tüp bebek dedı.sadece femara verdı sonra ovitrella vurulup aşılama oldum gunumu beklıom ıste test vermek ıcın
İnsallah sakin kalmak istiyorum inşallah sagliklidirBazen tutunma kanamalarinin rengi bahsettigin gibi oluyormus burda okumuştum. Seninki de belki öyle birseydir strese sokma kendini sakin ol birazcik. Sakince doktora git ve testini verip bekle. İnşallah bebegin seninledir![]()
Günaydın . Bende ovitrellenin 9,10 günü yaptım test negatifti. Testin etkisi geçmiş. Bugün ovitrelllenin 11.günü aşılamanın 10.günü ilk idrarla şimdi gene erken gebelik test yaptım negatif sanırım turmadı. Zaten dün akşam hafif hafif regl ağrım oldu sanırım olmayacakAynı belırtılet canım ıkı gun sonra test gunum.bır haftadır adet sancım var gögsüm agrıyo ıkı defa ıdrarda negatif gördüm carsamba kan vercem bakalım
Günaydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bir şey sormak istiyorum ovitrellenin 9.günü ilk testimi yaptım negatif çıktı dedim iğne etkisi geçmiş. Sonra 10 yaptım negatif. Şimdi bugün iğnenin 11 günü aşılamanın 10. Günü ilk idrar ile yaptım negatif . Erken mi yaptım yoksa burdan pozitife dönmezmi regl 17 Ocak test günümde 17 Ocak doktorun dediğiaminn en önemlisi o sağlıkla sonuçlansın. darısı bekleyen herkeisn başına![]()
![]()