- 16 Eylül 2024
- 3.656
- 2.373
- 48
Sen gebetik test ve pıhtılaşma testi verdin mi canim ? Kalbi mi durdu ?Amin canım amin ben biri 7 biri 8 haftalikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gebetik test ve pıhtılaşma testi verdin mi canim ? Kalbi mi durdu ?Amin canım amin ben biri 7 biri 8 haftalikti
Amin kuzucum aminn Allahım bekletmez inşallah bende su an hamileyimdirBi kere annemi hamile gordum sonra bi kac gun snra kendimi gordumcikti umarim bu duyguyu sende tadarsn anlatrlardi inanmazdm
![]()
Kesinlikle stres etkiliyo kizlar ben bu 2bucuk senedr her ay adet olcm mi diye surekli kafaya takiyordum bu ay esime kzmştm hatta Catlama gunu brlkte olmk istemedi diye Bende bundan sonra olcksa olsun olmycksa da umursamycm dedim sdece yumurtlama gunuylede olmz diye bosvermislik moduna girmistim demkki salmk lazimmiş valla onu anladimHaklisin canim surekli gitmenin de bir anlami yok. Senin hormon degerlerine de bakildi o zaman dimi.
Tek sebep var stres o zaman. Kendini biraz stresten uzak tutacak seyler bul. Bilmiyorum ilgin var mi ama amigurumi cok iyi kafa dagitiyor valla
Ayy ben kalp atişini dinlemeyi cok merk ediyorum sanirim aglarim o gun mutluluktanAmin kuzucum aminn Allahım bekletmez inşallah bende su an hamileyimdir
Bende gebeligim acı sekilde bitse de o duyguyu tatmistim ne kadar mucizevi birsey oldugunu ne kadar güzel birsey oldugunu cok iyi anliyor insan. Her gününün tadini cikar. Hele bir belirginlessin eli yüzü usg lerde o zaman seyret sen o heyecanlari![]()
Biraz daha toparladinmi canim hem adet hem hastalik zor olmustr sana .Aynen cnm vala bende hastayız diye 2 gündür annem yemek yapıp yolladı sağolsun
Canim en alttaki eski en ustteki yeni olarak mi ilerliyor. En ustteki bugun yaptigim demissinBenim de ovu testlerime bir bakarmısınız lütfen. Dün koyu çıkmıştı ama daha pik değil dendi bugün de silik çıktı. Anlamadım şimdi yumurtlama ve çatlama bir günde oldu mu yoksa olgunlaşmadan çatladı mı ki
En üstteki bugün yaptığım. Dün değerlendirdik. Dün ve ondan önceki gün beyaz akıntım da vardı
Aynen valla dogru diyorsun. Koyvermek lazim. Vucut ne kadsr stressiz kalirsa o kadar kolaylasiyor isler. Zaten her turlu kötü seyin sebebi bu stres degil mi.Kesinlikle stres etkiliyo kizlar ben bu 2bucuk senedr her ay adet olcm mi diye surekli kafaya takiyordum bu ay esime kzmştm hatta Catlama gunu brlkte olmk istemedi diye Bende bundan sonra olcksa olsun olmycksa da umursamycm dedim sdece yumurtlama gunuylede olmz diye bosvermislik moduna girmistim demkki salmk lazimmiş valla onu anladim![]()
Ağlıyorsun zaten o cok farkli birseyAyy ben kalp atişini dinlemeyi cok merk ediyorum sanirim aglarim o gun mutluluktanUmarim saglikla ilerler gebeligim saglicakla gelsinde minik mucizem senin bat a kac gun var kuzum
![]()
Sağol canım bir de ateş ölçümü yaptığını hatırlıyorum ben bugün 37.2 ölçtüm ve bat a 3 4 gün var, göğüs ucum koyulaşmış gibi ama çatlamadan bu yana geçen zaman daha 8 gün anca, döngü arası pek kısa da benimKuzum catlamadan sonra 15.gun farkettim koyulaştgini hafif![]()
Ah o pıt pıt pıt sesleri o kadar harika bir duygu ki ağlamamak elde değil, bir de doğum anında eğer benim gibi sezeryan olursanız kesinlikle belden uyuşturma isteyin yani epidural, bebek doğar doğmaz getirip yanağınıza değdiriyorlar cıyak cıyak ağlayan bebek susuyor mıkırdanıyor ve öyle güzel bir kokusu oluyor ki hala burnumda benim cennet ancak öyle kokabilirAyy ben kalp atişini dinlemeyi cok merk ediyorum sanirim aglarim o gun mutluluktanUmarim saglikla ilerler gebeligim saglicakla gelsinde minik mucizem senin bat a kac gun var kuzum
![]()
Benimde kasıklarımsa sıfır ağrı hiç bir belirti yok ama benim regli dönemimde de kasım ağrım olmuyor ama belim cok ağrıyor birda göğüs uçlarımBende de akıntı çok fazla ve ayakta fazla kalınca kasıklarıma iğne saplanır gibi sancılar giriyor sanırım regl ağrıları. Yalancı pozitif test çok can sıkıcı oluyor ben 2 kez öyle kan verip üzülmüştüm
İnşallah kuzumAynen valla dogru diyorsun. Koyvermek lazim. Vucut ne kadsr stressiz kalirsa o kadar kolaylasiyor isler. Zaten her turlu kötü seyin sebebi bu stres degil mi.
Ağlıyorsun zaten o cok farkli birseybambaska bir duygu.. bir bedende 2 kalp atiyor dünyada hissedebilecek en büyük mucizelerden. Allahımın işi iste
sen bol bol dinlen ve bol su ic. Bu saatten sonra en büyük gücün su
kese olusumunu falan da hizlandiriyorm suyunu ic beslenmene dikkat et vitamin al. Folic asid ihmal etme. Bunlar onemli. Amin canim Allahım saglikla kavustursun
Kuzu benim bat tarihi karisik. Ama 12 13ünden sonra arrik gecikme olur heralde. İnşallah Allahım nasip eder bu ay bebek müjdemi almayi![]()
Bat gunu idrar testi yap kuzum az kalmiş sık dişini başka belirtin varmi benim gogsumun kahverengi ksmnda sivilce gbi seylerde cikti bu arada buda belirtimi bilmyrm amaSağol canım bir de ateş ölçümü yaptığını hatırlıyorum ben bugün 37.2 ölçtüm ve bat a 3 4 gün var, göğüs ucum koyulaşmış gibi ama çatlamadan bu yana geçen zaman daha 8 gün anca, döngü arası pek kısa da benimpsikolojik değildir inşallah
![]()
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptınKızlar bugün tekrar test yaptım bata 3 gün var. Diğer günlerden farkı yok testlerin bu ay da olmadı sanırım
İyi değerlendirebilmişsin bu ay sevindim inşallah pozitif görürsünAy kuzum sagol sorduğun icin
Evet kuzum bitti şükür. En son yine bi acillik etti beni sonra kesildi şükür. Kanamadan bir iki gün sonra akıntı farkettim test yaptim yumurtlama ve catlama yakaladim. Bu ay degerlendirdik çok şükür. Epey erken yumurtladim ama bu ay.
Sen naptin canim ne durumdasın
Yaa evet o duyguyu bende çok tatmak isterim ama o belden vurulan igne baya can yakiyor diyorlar öylemi gercekten .Ah o pıt pıt pıt sesleri o kadar harika bir duygu ki ağlamamak elde değil, bir de doğum anında eğer benim gibi sezeryan olursanız kesinlikle belden uyuşturma isteyin yani epidural, bebek doğar doğmaz getirip yanağınıza değdiriyorlar cıyak cıyak ağlayan bebek susuyor mıkırdanıyor ve öyle güzel bir kokusu oluyor ki hala burnumda benim cennet ancak öyle kokabilir![]()
Bende de tam tersi mideme birşeyler girmesi gerekiyor hissediyorum ama açlıktan değil bulantımsı bir tuhaflıktan..Bat gunu idrar testi yap kuzum az kalmiş sık dişini başka belirtin varmi benim gogsumun kahverengi ksmnda sivilce gbi seylerde cikti bu arada buda belirtimi bilmyrm amabide ben sabahlari cok aç olarak kalkiyordum direk dolaba koştm bi kaç gundr
![]()
Hayır can yakmıyor anlık bir elektrik çarpması gibi hissiyat oluyor ama saniyelik bir şey ayy diyorsunuz ya o kadarcıkYaa evet o duyguyu bende çok tatmak isterim ama o belden vurulan igne baya can yakiyor diyorlar öylemi gercekten .
Umudunuzu koruyun mutlaka, farklı bir sıkıntı vardır o sıkıntının çözülüp öyle bebişin gelmesi gerekiyordur vaktini bekliyordurArkadaşlar merhabalar 1.5 senelik evliyim 6 aydır korunmuyorum bebek istediğim için.
7 gün adet geçikmem oldu
Sat: 30 Aralık
Bat: 25 Ocak
Yumurtlamam 11 ocaktı
11-13 Ocak arasında düzenli birliktelik oldu
4. Günü ve Bugün test yaptım negatif
Umutlarım tükeniyor
6 şubatta kadın doğuma randevum var